Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ: Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΝΑΝΤΙΑ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ


H Δημοτική Παράταξη "Χαλάνδρι Ενάντια - Πρωτοβουλία Πολιτών" ,ε ανάρτησή της στο facebook καλεί και εκείνη τους Χαλανδραίους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διάσωσης του διατηρητέου Κεφαληνού.
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 11,30 πμ
Σημείο συνάντησης
Δουκίσσης Πλακεντίας - Θησέως - Αγ. Παρασκευής.ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς καμία προσυνεννόηση.  Είναι αυτό που λέμε .... "στα γουναράδικα"!

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΥ - ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΧ - ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΡΤΑ

 Κύριε Ρούσσο,

Παρακολουθώντας μία διαδικτυακή διαμάχη σας με τον κύριο Λέρτα, αισθάνθηκα ότι εθίχθην προσωπικά και για αυτό σας καλώ δημοσίως να αποδείξετε τις καταγγελίες σας. Αναφερθήκατε στη Δημοτική Επιχείρηση, λέγοντας ότι χρεοκόπησε επί των ημερών της διοίκησης Ζαφειρόπουλου. Επειδή από το διάστημα( Οκτώβριος 2005- Μάρτιος 2007) χρημάτισα πρόεδρος με διευθυντή τον κύριο Λέρτα και εσάς έναν εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου, θεωρώ ότι η μνήμη σας είναι ασθενής διότι σας διαφεύγει το έργο που παράχθηκε επί των ημερών μας. Μου δίνετε λοιπόν μία καλή ευκαιρία, να απευθυνθώ στους συμπολίτες μας Χαλανδραίους και να γνωστοποιήσω το έργο της ΔΕΠΑΧ το οποίο εσείς μηδενίζετε και για το οποίο μέχρι σήμερα από σεμνότητα δεν είχα δημοσιοποιήσει.

Η ʺδιορισμένηʺ λοιπόν διοίκηση Ζαφειρόπουλου, της οποίας είχα την τιμή να είμαι για μικρό χρονικό διάστημα πρόεδρος, παρέλαβε μία καταχρεωμένη επιχείρηση( ΙΚΑ, εφορία , καθηγητές, συνεργάτες , κ.ο.κ. )

Επειδή όπως πολύ καλά γνωρίζετε διότι ήσασταν μέλος του Δ.Σ., έκανα ένα τιτάνιο αγώνα ώστε να της δώσω πνοή και ελπίδα. Στην προσπάθειά μου αυτή, ο μοναδικός που πίστεψε και αφοσιώθηκε επί της ουσίας στο όραμά μου, ήταν ο κύριος Λέρτας. Έτσι λοιπόν βάλαμε σε δεύτερη μοίρα επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και αφοσιωθήκαμε αποκλειστικά στο σκοπό αυτό. Τις λεπτομέρειες της απολύτου αφοσίωσής μας, μπορεί να σας τις βεβαιώσει υπάλληλος της ΔΕΠΑΧ με τον οποίο συνδέεστε στενά και ο οποίος δεν σταματούσε να μας επικροτεί και να μας συγχαίρει για τα αποτελέσματα του αγώνα μας.

Το έργο μας ήταν ορατό και μιλούσε!

Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των τμημάτων και των σπουδαστών.

Μειώσαμε τη δαπάνη των ενοικίων κάτω από το ήμισυ.

Δημιουργήσαμε δημοτικό κινηματογράφο στο Πάτημα 2 , μία περιοχή ξεχασμένη από όλους,

Εκδόσαμε 3 συλλεκτικά ημερολόγια με διατηρητέα ακίνητα του Χαλανδρίου, ένα εκ των οποίων είναι η βίλα Κεφαληνού, για τη διάσωση της οποίας από ότι ενημερώνομαι από τον τύπο, δεν λαμβάνετε καμία μέριμνα. ( Να ενημερώσω τους συμπολίτες μας ότι την Κυριακή 17/2 στις 11:30 το πρωί , να είμαστε όλοι εκεί να διαμαρτυρηθούμε για να μη γίνει η βίλα ένα ακόμη οικόπεδο προς εκμετάλλευση.)

Φέραμε για πρώτη φορά άρματα στο Χαλάνδρι και υπήρξε καθολική συμμετοχή σχολείων και δημοτών στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Και πολλά πολλά ακόμη που δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά είμαι σίγουρη ότι εσείς τα θυμάστε καλύτερα γιατί ήσασταν σε όλα παρών και καρπωνόσασταν ως μέλος του Δ.Σ. των δικών μας προσπαθειών.

Η απόλυτη όμως προσήλωση στο σκοπό της διατήρησης της ΔΕΠΑΧ είχε προσωπικό κόστος, διότι οι πελάτες του γραφείου μου έγιναν ʺΧΟΡΗΓΟΙʺ της Δημοτικής Επιχείρησης. Για του λόγου το αληθές σας παραπέμπω στα πρακτικά της παραίτησής μου να διαβάσετε λεπτομερώς ότι για όλα τα ανωτέρω είχα καταφέρει να συγκεντρώσω το ποσό των 82.000 € περίπου, από επαγγελματίες του Χαλανδρίου τους οποίους ευχαριστώ για ακόμα μία φορά μέσα από την ψυχή μου. Παρέλειψα να αναφέρω ότι οι καθηγητές πληρώνονταν στο ακέραιο και στην ώρα τους, όπως επίσης και το υπόλοιπο προσωπικό καθώς και οι υποχρεώσεις μας προς τρίτους.

Η πιο σημαντική ίσως παρενέργεια αυτής της αφοσίωσης μου, ήταν ότι παραμέλησα την οικογένειά μου, έχοντας παιδί που έδινε εισαγωγικές εξετάσεις.

Η ταλαιπωρία μου συνεχιζόταν γιατί όπως πολύ καλά θα θυμάστε, με συνέλαβαν με την διαδικασία του αυτοφώρου, γιατί έκανα το ʺΕΓΚΛΗΜΑʺ να λειτουργήσω το δημοτικό κινηματογράφο ΦΛΥΑ στο Κάτω Χαλάνδρι, τη μοναδική ίσως πολιτιστική διέξοδο αυτών των κατοίκων.

Για όλα αυτά λοιπόν, αποφάσισα να παραιτηθώ παρόλο που μου ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχα ταυτιστεί με τη ΔΕΠΑΧ. Αυτή μου η απόφαση όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν έγινε αποδεκτή, επειδή το έργο ήταν μεγάλο και ουσιαστικό. Για αυτό η τότε διοίκηση με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, εισηγήθηκε να λαμβάνω κάποια αποζημίωση για τις παροχές μου, την οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν έλαβα ποτέ. Προτεραιότητα μου ήταν να πληρώνονται στην ώρα τους οι εργαζόμενοι, οι οφειλές προς δημόσιο καθώς και τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης. Κάτι που δεν είδα από μία αριστερή διοίκηση της οποίας ηγείστε να κάνει κάτι αντίστοιχο, να διαθέσετε δηλαδή ένα τμήμα του παχυλού και ξεκούραστου μισθού σας σε ένα ταμείο αλληλοβοήθειας των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολα.

Στο βαθμό που με αφορά σας δηλώνω ότι δεν παραιτούμαι των αξιώσεών μου, οι οποίες αποδείχτηκαν δίκαιες στο Ανώτατο Δικαστήριο διότι αφορούν ατέλειωτες εργατοώρες.

Επειδή το νόμισμα έχει δύο όψεις και επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας πως ένας ʺεμμονικόςʺ δήμαρχος τους χρεώνει με τόκους για ένα καπρίτσιο, διότι τα δικαστήρια μας δικαίωσαν και τα χρήματα που πρέπει να μας αποδοθούν είναι έντοκα. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πάγια τακτική της παράταξής σας να γράφει τους νόμους και τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων στα παλαιότερα των υποδημάτων της και για αυτό σας αφήνω στην κρίση των Χαλανδραίων.

Υ.Γ. Αν όπως ισχυρίζεστε η ΔΕΠΑΧ χρεοκόπησε επί δημαρχεία Ζαφειρόπουλου, γιατί δεν προσκομίζετε τα αποτελέσματα της εκκαθάρισης των ορκωτών λογιστών στο Δημοτικό Συμβούλιο ;

Εγώ πάντως είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης να προσκομίσω αμέτρητα καρνέ επιταγών που βρήκα όταν ανέλαβα της διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης και αφορούν πληρωμές χιλιάδων ευρώ για αστείες παροχές υπηρεσιών. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολλά γνωστά σας ονόματα μέσα σε αυτά.

Πάντα στη διάθεση σας
Χριστίνα Καραμαλέγκου
Πρώην Πρόεδρος ΔΕΠΑΧ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 20η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. 1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Ο.Ε. 2019.

2. 1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση Στοχοθεσίας Οικονομικών αποτελεσμάτων Ο.Ε. 2019.

3. Τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2018 του Δήμου.

4. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης διαφορών και αμφισβητήσεων.

5. Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση V του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του ΥΠΕΣ.

6. Έγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου χρονικής διάρκειας έως τέσσερις μήνες για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας (πυρασφάλεια).

7. Σύσταση μίας (1) προσωρινής προσωποπαγούς θέσης ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατ΄ εφαρμογή δικαστικής απόφασης.

8. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την προμήθεια βασιλόπιτας και ειδών τροφοδοσίας (catering), στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Σώματος Εθελοντών Χαλανδρίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 24η Φεβρουαρίου.

9. Εξειδίκευση πίστωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την πραγματοποίηση φεστιβάλ Stand Up Comedy.

10. Εξειδίκευση πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την προβολή – γνωστοποίηση και πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης – συναυλίας στο πλαίσιο του εορτασμού των Απόκριων.

11. Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση εργαστηρίων βιβλιοδεσίας τέχνης στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

12. Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση εργαστηρίου κατασκευής κοσμήματος.

13. Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση σεμιναρίων σύγχρονης κιθάρας θεωρίας και αυτοσχεδιασμού με τον Δημήτρη Ζαφειρέλη.

14. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την πραγματοποίηση σαρανταεπτά (47) εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών δράσεων από παιδαγωγό στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος», για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

15. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18 για την πραγματοποίηση ενός βιωματικού εργαστηρίου αφήγησης διάρκειας 1 ½ ώρας με θέμα τη σωστή διατροφή, στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» για παιδιά δημοτικού.

16. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18 για την πραγματοποίηση δεκαοκτώ εργαστηρίων κίνησης για τους γονείς των μικρών μελών της Παιδικής Βιβλιοθήκης «Μίμης Βασιλόπουλος».

17. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18 για την πραγματοποίηση δώδεκα εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού ωριαίας διάρκειας από θεατροπαιδαγωγό στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος».

18. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για δύο (2) διαφημιστικές καταχωρίσεις των δράσεων – εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος μας και συμβάλλουν στην άμεση ενημέρωση και συμμετοχή των κατοίκων της πόλης μας.

19. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για προμήθεια διαφημιστικού υλικού ενημερωτικών συναντήσεων του Δήμου μας.

20. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για προμήθεια λουκέτων για τους κάδους του προγράμματος συλλογής οργανικών αποβλήτων.

21. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 3.000,00 € συμπ/νου Φ.Π.Α. σε βάρος του Κ.Α. 00.6495.01.

22. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18 που αφορά στην ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

23. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την καταβολή ενισχύσεων οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

24. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την επιχορήγηση της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου με ποσό 2.950,00 €, για την πραγματοποίηση τουρνουά Ακαδημιών.

25. Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 203 Ν. 4555/18, για την παραγωγή ενημερωτικού υλικού, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας, σχετικά με τη μετεγκατάσταση του καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι.

26. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας, σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν. 4412/2016.

27. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν. 4412/2016 (αρ. πρωτ. 6182/12-02-2019).

28. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν. 4412/2016 (αρ. πρωτ. 6184/12-02-2019).

29. Έγκριση ορθής τήρησης των όρων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.

30. Δωρεά βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλανδρίου στη Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πόρου.

31. Έγκριση του πρακτικού, της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών, που αφορά στην ανάθεση υλοποίησης του προγράμματος της κοινωνικής κουζίνας.

32. Παράταση μίσθωσης ακινήτου επί των οδών Αγ. Γεωργίου & Φ. Λίτσα 29 για τη στέγαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

33. Παράταση μίσθωσης ακινήτου επί της οδού Σαρανταπόρου 55 – 57 για τη στέγαση της αποθήκης του Δήμου.

34. Λήψη απόφασης για την έγκριση της σκοπιμότητας της υπηρεσίας με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών δικτύων μετ΄ ανταλλακτικών» και τη μη υλοποίησή της με ίδια μέσα επειδή δεν επαρκεί το προσωπικό που υπηρετεί στην οργανική μονάδα του Τμήματος Ανάπλασης και Συντήρησης Πρασίνου.

35. Έγκριση σκοπιμότητας για την εκκίνηση της διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης μελετών με θέμα: «Μελέτη διαμόρφωσης αμαξοστασίου συνεργείου και χώρου ΚΔΑΥ για τις ανάγκες του Δήμου».

36. Έγκριση παράτασης εργολαβικής σύμβασης του έργου με τίτλο: «Ανακαίνιση κληροδοτήματος ΣΑΧΑΛΑ για αλλαγή χρήσης σε ΚΑΠΗ και προσθήκη ανελκυστήρα» (Α.Μ. 12/2016).

37. Έγκριση παράτασης εργολαβικής σύμβασης έργου.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ


Παρά τον αρχικό μας δισταγμό να αναλάβουμε τέτοιο βάρος μόνοι μας και βριζόμενοι σκαιά από τον δήμαρχο Χαλανδρίου - που ξεσπάθωσε εναντίον μας με αφορμή την πρωτοβουλία - η ΠΡΩΤOΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΤΗ ΠΟΛΗΣ αγκαλιάζεται από Χαλανδραίους όλων των ιδεολογικών καi πολιτικών ρευμάτων.

Γιατί Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ και το περιβάλλον - ΦΥΣΙΚΟ και ΔΟΜΗΜΕΝΟ - δεν έχει ιδιοκτήτες κε Δήμαρχε Χαλανδρίου.
Και δεν εκχωρείται αποκλειστικά σε κανέναν.

Η πόλη και η ταυτότητά της, η ιστορία της και το μέλλον της θα είναι πιο σίγουρη αν δεν είναι υπόθεση των πρωτοβουλιών, των συμφωνιών και των αντιστάσεων  ΕΝΟΣ αλλά είναι ΥΠΟΘΕΣΗ όλων των πολιτών της.

Λυπούμαστε που χαλάμε το μεσσιανικό αφήγημα των πέντε στελεχών της διοίκησης του δήμου  αλλά εμείς - και όπως φαίνεται και οι πολίτες του Χαλανδρίου - δεν έχουμε σκοπό να τους εκχωρήσουμε το μέλλον της πόλης εν λευκώ, να το διαπραγματεύονται πίσω από κλειστές πόρτες και να ιεραρχούν τις προτεραιότητες της τοπικής κοινωνίας μόνοι τους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Στους θεσμούς και στο πεζοδρόμιο.

Ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έσπασαν το εμπάργκο σε ό,τι ενοχλεί την δημαρχιακή αυλή και προέβαλαν την Πρωτοβουλία.

Η δημοσιογραφία στην πόλη θα απελευθερωθεί από τα δεσμά των σταλινικών.

Καλούμε και πάλι ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ, τους φορείς και τις δημοτικές παρατάξεις να αφιερώσουν μισή ώρα την Κυριακή για να είναι  η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΤΙΚΗ και μη ελεγχόμενη "παραταξιακά" από κανέναν περιλαμβανομένων και ημών που πήραμε την πρωτοβουλία.

Δεν θέλουμε να ελέγχουμε την Επιτροπή.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ .... ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ