Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΠΑΣΟΚΟΣΜΠΙΡΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Ε.!

Ε ρε κατακαημένε Σοσιαλισμέ,
Τι σου 'μελε να πάθεις ...

Και από κακούργα βασιλομήτωρα
το στέκι σου να χάσεις.


Ο σμπίρος μου λέει ότι έχουν εκλογές - λέει - για Σ.Ε. και Ν..Ε. στις 9 τουτουνού.

Η Ν.Ε. - λέει - στεγαζόταν στην Τ.Ο. του Χαλανδρίου, που λες αναγνώστη μου.

Ναι! Αυτή που έκλεισε και έφυγε νύχτα.

Και δεν έχουν ούτε Ν.Ε.!

Οπότε αναγνώστη μου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ Ν.Ε.

Όμως εμείς δεν θα αφήσουμε έτσι τους παλιούς μας συντρόφους.

Έχουμε προτάσεις!

Ζητήστε ρε τ. σύντροφοι  το Κέντρο Νεότητας. Έτσι θα μπορείτε να ανοίξετε και 3 ή 4 κάλπες για να αποφευχθεί κανείς συνωστισμός από το πλήθος του λαού που θα συρρεύσει δια να εκλέξει τη νέα Σ.Ε.

Αν η ιδέα σας φαίνεται υπερβολική εξαιτίας της - πώς να το θέσω τώρα κομψά, ίνα αποφευχθεί παρεξήγησις - να, της πιθανά συγκυριακά μειωμένης δυναμικής του κινήματος, ειδικά στην πόλη μας και μέχρι τούτο να επανακάμψει, υπάρχει ο παρακείμενος καφενές του Βρασίδα του Πράσινου.

Αλλά υπάρχει και μια πιο αξιοπρεπής λύση: Να ζητήσετε από το Νίκο να σας παραχωρήσει το γραφείο δίπλα στην παλιά τοπική προσφέροντας του ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ ένα μικρό αντάλλαγμα, όχι χρηματικό αλλά ΗΘΙΚΟ: ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να σας αφήσει να κάνετε εκλογές.

(Μπα, είναι χαϊβάνι, θα σας το δώσει τσάμπα, με υποσχέσεις που πάλι δεν θα κρατήσετε).

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ - ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ - 85000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ - ΓΙΑΤΙ;

Εδώ πριν μερικά χρόνια ήταν ένα πανέμορφο κέντρο της γειτονιάς, ένα σημείο όπου συγκεντρωνόμαστε οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε στην Τούφα και οι πολλοί νέοι κάτοικοι της περιοχής και λέγαμε καμιά κουβέντα.

Εδώ πριν μερικά χρόνια υπήρχε ένα κυλικείο που έδινε έσοδα στην ΦΛΥΑ - από αυτά που ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,  από αυτά που αυτιστικά διαδίδεται από τους "αυτόκλητους ελεγκτές της διαφθοράς" και τους - υποτιθέμενους - αριστερούς της Κουρασικής,  ότι δεν έφεραν όφελος στην πόλη.

Δίπλα του το γραφειάκι του ΦΟΤ, στέγαζε τους ανθρώπους που λειτουργούν με την καθημερινή δουλειά τους τον σύλλογο.

Κάθε χρόνο όλο τον χώρο φρόντιζαν οι άνθρωποι που δούλευαν το κυλικείο παράλληλα με την καταβολή μισθώματος.

Ήταν παιδιά που μεγάλωσαν εκεί, δεν ήταν καμιά απρόσωπη εταιρία.

"Πάρτε ρε παιδιά 10 κιλά τσιμεντόχρωμα και βάψτε την εξέδρα, την έγραψαν και  λερώθηκε" .

"Φέρτε ρε παιδιά έναν σιδερά να συντηρήσει λίγο τα όργανα της παιδικής χαράς", 

"Ο ΦΟΤ χρειάζεται νέα εμφάνιση, κάντε του μια χορηγία" ενώ για την καθαριότητα του χώρου ήταν έτσι και αλλιώς καθημερινή τους φροντίδα, αφού λειτουργούσαν το μαγαζάκι τους.

Κάπου εκεί ήρθαν οι "αδιάφθοροι". Ο Δικαστής Ντρεντ και η συμμορία της ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

Που είναι ανίκητη. (Η ΒΛΑΚΕΙΑ είναι ανίκητη, η "συμμορία" δεν είναι ανίκητη, θα τη νικήσουμε).

Και το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών τους το βλέπετε στις φωτό.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΙΑ.

Επιχείρησαν μάλιστα οι μάγκες να αλλάξουν και χρήση στον χώρο, φανερώνοντας τις πραγματικές προθέσεις τους και αναδεικνύοντας ότι τους κάνουμε χάρη που τους χρεώνουμε "βλακεία" ενώ είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ και επικίνδυνοι για το μέλλον των παιδιών μας.

Από κοινόχρηστο χώρο λοιπόν ήθελαν να τον μετατρέψουν σε αθλητικό για να χτίσουν κλειστό γήπεδο επαγγελματικών προδιαγραφών, ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.
Πίσω ακριβώς υπήρχε δεσμευμένος χώρος για κλειστό γυμναστήριο.

Δεν πέρασε ο αποχαρακτηρισμός και δεν θα πέρναγε όσο "είμαστε ακόμα ζωντανοί", όσοι την Τούφα δεν την ανακαλύψαμε ως Ύπατοι Αρμοστές της, εντεταλμένοι από ΑΦΕΝΤΙΚΑ εκτός πόλης για να παίξουμε το παιχνιδάκι.

Και τώρα, προχτές, ο δήμος αποφάσισε ότι θα χαλάσει 85000 ευρώ για να ανακαινίσει τον χώρο και αποδέσμευσε τον άλλο χώρο για το κλειστό γήπεδο της Τούφας.

ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

Εκλογές βλέπετε έρχονται, δεν μπορεί να είναι σε αυτή την κατάσταση. Θα το ανακαινίσουν.
Ο κανονικός αθλητικός χώρος της Τούφας, όπως προβλέπεται στο σχέδιο της περιοχής πάει. 
Χάθηκε για πάντα.

Το γεγονός ότι για δέκα και πλέον χρόνια δεν χρειάστηκε ευρώ από το δημοτικό ταμείο για την συντήρηση αυτού του χώρου, ενώ αυτός έσφυζε από ζωή και τον απολάμβαναν πραγματικά οι κάτοικοι της περιοχής το απευθύνουμε στους σκεπτόμενους για να τους δώσουμε  ένα ακόμα στοιχείο  να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα του έργου μας στην δημοτική επιχείρηση αλλά και την αποτελεσματικότητα της "αντίπαλης νοοτροπίας¨ στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ένα έχουμε να πούμε: "ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ"! Θα σας ανακαινίσουν το πάρκο! Ξέρετε ποιος δούλεψε για αυτή την εικόνα - πανόραμα που αποτυπώνουν οι φωτό, να τον ξαναψηφίσετε. Τέτοιοι που ' στε, τέτοιυς θέτε!

Και θα χαλάσουν και 85 χιλιάρικα από αυτά που δεν έχουν για να κάνουν αυτά που γινόντουσαν τσάμπα.

Οι άλλοι, όσοι βλέπετε με ανοικτά αυτιά και ακούτε με ανοικτά μάτια, όσοι έχετε απεπλακεί από κομματικό φανατισμό, όσοι δεν έχετε εμπάθειες και λειτουργείτε με την απλή, κοινή λογική κατανοήστε ότι απλά ο δήμος ΠΛΗΡΩΝΕΙ  85 χιλιάρικά τον κομπλεξισμό κάποιων και βέβαια μετέρχεται και πάλι των γνωστών μεθόδων των "προεκλογικών ανακαινίσεων".

Κατανοήστε ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ και ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ στην διαχείριση των τοπικών υποθέσεων διότι αυτή η πολιτική γενιά ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! 


Το κειμενάκι υπογράφει ένας δημότης που εκεί έπαιζε μπάλα, πιτσιρίκος, σε ένα αδιαμόρφωτο, καταπατημένο από την παρέα των πιτσιρικάδων της γειτονιάς χωράφι - την "Κλεοπάτρα"  με δοκάρια που είχαμε φυτέψει μόνοι μας για να κλωτσάμε.


ο ΕΝΑΣ, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ....You are simply THE BEST!


Παπαχρέου!!! 
Τo καινούργιο όνομα του ΓΑΠ (GAP)
****************************
Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;
- Γιατί πετούσε τις στραβές!
*********************
Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:
- «Γεια σας, έχετε σημαίες», ρωτάει την υπάλληλο.
- «Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ό,τι σημαία θέλετε.»
- «Μια ελληνική σημαία θα ήθελα. Σε τι χρώμα βγαίνει;»
- «Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!»
- «Ωραία, δώστε μου τότε μια γαλάζια!»
************************
Μπαίνει ο Γιωργάκης σε ένα σουβλατζίδικο:
- Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή.
- Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός.
- A, θα τρελλαθώ, μη μου πεις ότι βγήκε και σε χυμό;
************************
Ο Γιωργάκης και ο Μπένι περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτουν πάνω στο κεφάλι του Γιώργου κουτσουλιές από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Μπένι:
- Ρε Μπέννυ, τι έχω στο κεφάλι μου;
- «Σκατά», του απαντά αυτός.
- Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι έχω;
************************
Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη;
- Από μοναξιά…
******************************

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
Καλό Σ/Κ και να είμαστε όλοι καλά

Δ.Χ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ανακοίνωση του Συλλόγου "Αειφόρος"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλε γείτονα,

η δυνατή βροχή της 22ας Φεβρουαρίου και η πλημμύρα που ακολούθησε άφησε πίσω καταστροφές περιουσιών, ανασφάλεια και φόβο σε μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Στιγμές σαν κι αυτή (που σημειωτέων έχουμε ξανά-βιώσει) αποδεικνύουν πως η κριτική και η δημοτική μέριμνα είναι ελλιπείς έως ανύπαρκτες. Αυτό μας επιβάλει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να τους αναγκάσουμε να σκύψουν επιτέλους ουσιαστικά και αληθινά πάνω από τα προβλήματα μας.

Μειώνουν μισθούς και συντάξεις, απαξιώνουν τις ιδιοκτησίες μας, χάνουμε τις δουλειές μας και την ίδια στιγμή μας αναγκάζουν να πληρώνουμε αιματηρούς φόρους.

Τώρα, παρά ποτέ, απαιτούμε αυτά, που πλέον είμαστε ανίσχυροι να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας, να τα αναλάβουν οι αρμόδιοι φορείς, όπως ούτως ή άλλως υποχρεούνται. Δεν είναι υπερβολικό, ούτε . παράλογο αυτό που ζητάμε. Απεναντίας είναι δίκαιο. Πρέπει να απαιτήσουμε το δικαίωμα μας για ένα ουσιαστικό κράτος πρόνοιας

Σας καλούμε στην συγκέντρωση της γειτονιάς μας, που θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7°" Γυμνασίου Χαλανδρίου επί της οδού Κόδρου 24, την Κυριακή 02/06/2013 και ώρα 19:00. 

Η συγκέντρωση· θα γίνει παρουσία του δημάρχου και θα έχουμε την ευκαιρία να του εκθέσουμε τα προβλήματα μας και τις παραλήψεις του.

Θα συζητηθούν: 

1. Η αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των όμβριων υδάτων και η διεκδίκηση δικαστικώς αποζημιώσεων για τους πληγέντες..

2. Ο καθαρισμός των φρεατίων κάθε αλλαγή εποχής, γιατί αναδύουν τρομερή δυσοσμία και πιθανόν αυτό είναι επιζήμιο για.την δημόσια υγεία.

3. Η καθαριότητα Ο .προγραμματισμός εκ μέρους μας των κηπευτικών εργασιών, π.χ. να γίνεται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, ώστε μετά να περνούν τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν όλη την περιοχή, όχι μόνον εκεί που τους καλούν.

4. Η πεζοδρόμηση.

5. "Θα συμπληρώσουμε ομαδική αίτηση για την παροχή αερίου στην περιοχή μας. Ενδέχεται με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιηθεί η Δ.Ε.Φ.Α και να ανταποκριθεί

6. Εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο Αειφόρο που ουσιαστικά κινεί τις διαδικασίες ελέγχου και καταλογισμού των ευθυνών και διεκδικεί τα συμφέροντα της περιοχής μας.

7. Αστυνόμευση της περιοχής μας.

Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ! ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Για τον Σύλλογο Αειφόρο

Κώστας Γκόνης

Λιβύη: Ποιος είναι ο Σαίφ αλ Ισλάμ Καντάφι

Γράφει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος       Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι είναι ο δεύτερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτη της Λιβύης από το 1969 έως ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις