Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

 


Σε καθεστώς αυξημένης επιφυλακής έχει τεθεί ο μηχανισμός του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπισης της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμος Βριλησσίων έχει ήδη προμηθευτεί 180 τόνους αλατιού, ενώ σε 24ώρη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται 11 οχήματα κάθε τύπου προκειμένου να παρέμβουν άμεσα για ρίψη άλατος στο οδικό δίκτυο, αποχιονισμό, πτώσεις δένδρων εξαιτίας θυελλωδών ανέμων, παροχή βοήθειας όπου απαιτηθεί.

Σε εννέα σημεία του Δήμου Βριλησσίων καθ΄όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας θα διανέμεται αλάτι, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι συμπολίτες μας για τις ανάγκες αποχιονισμού των εξωτερικών χώρων των οικιών τους. Τα σημεία είναι τα εξής: Πλατεία 25ης Μαρτίου Άνω Βριλήσσια, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου Άνω Βριλήσσια, Τέρμα οδού Κισσάβου, Μακεδονίας και Κύπρου, Λ. Πεντέλης 62, Ομήρου και Σπάρτης, Αγίου Αντωνίου και 28ης Οκτωβρίου, Λ. Αναπαύσεως στην είσοδο της πρ. Ναυτικής Βάσης.

Σε λειτουργία έχει τεθεί 24ώρη γραμμή επικοινωνίας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων στα τηλέφωνα 6942475475 (απαντά ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Πάνος Αναγνώστου) και 210-6130917,προκειμένου να παρέμβουν άμεσα οι υπηρεσίες του Δήμου όπου αυτό απαιτηθεί.

Η αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων στην οδό Κισσάβου 11 θα λειτουργεί από τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 29/01/2024 έως και τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 31/01/2024, ως θερμαινόμενος χώρος για όσους συμπολίτες μας χρειαστεί να καταφύγουν εκεί.

Οι εργαζόμενοι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων, τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Αστικών Υποδομών θα βρίσκονται στο πεδίο και θα επιχειρούν μέχρι το πέρας της κακοκαιρίας.

Διαδικτυακή σύναξη της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων για τους Τρεις Ιεράρχες

 


Θέμα:   

«Η αναγκαιότητα της Ειρήνης

στην Οικογένεια και στο Σχολείο,

κατά τους Τρεις Ιεράρχες»

 

Ομιλητής :

Κυριάκος Σταυριανός

Καθηγητής Παιδαγωγικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

 

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ώρα 19:30

 

Ηλεκτρονικός σύνδεσμος συμμετοχής στην εκδήλωση:

    synaksi.petheol.gr