Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑΜΝΗΜΟΝΙΟ 2:Το Σχόλιο της πρΟΤΑσης

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
http://www.protasiergazomenwn.gr/
pr_ota_si@yahoo.gr


Χαλάνδρι 13-2-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα τα ξημερώματα γράφτηκε η πιο μαύρη, ίσως, σελίδα στην ιστορία της χώρας μας μετά τη Μεταπολίτευση.

Σήμερα νίκησε η πολιτική που παράγει και αναπαράγει φτώχεια, ανεργία, βία και αδιέξοδα. Το Μνημόνιο 1 απέτυχε. Ζήτω το Μνημόνιο 2!!

Ζήτω η κατάργηση των κατακτήσεων δεκαετιών. Η λεηλασία των εργαζομένων, της κοινωνίας και των ελλήνων μόλις ξεκίνησε. Στόχος η απόλυτη καθυπόταξη της κοινωνίας σε συμφέροντα, εκβιαστές, κερδοσκόπους, δανειστές, με βοηθούς ανίκανους και κρετίνους πολιτικούς. Βοηθούς και αβανταδόρους μνημονιακούς εντολοδόχους με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ενδοτικότητα και την τυφλή υποταγή στο «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».

Χωρίς σχέδιο, χωρίς προτάσεις για λύση, ο τρόπος «σωτηρίας» τους που προτείνουν είναι ένας : η προστασία των τραπεζών και η άνευ όρων χρεοκοπία των πολιτών. Στο βωμό μιας νέας κερδοσκοπίας και αγνοώντας τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο την τρομοκράτηση, την υποταγή και την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού, οι ΔΗΘΕΝ «σωτήρες του έθνους» πέτυχαν την υπερψήφιση της λεηλασίας των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Αφού πρώτα έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το Άρθρο 1 του Συντάγματος της Ελλάδος – Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα – και αγνόησαν πλήρως τη βούληση των ψηφοφόρων, επέβαλαν την κερδοσκοπία των αεριτζήδων ενάντια στον απλό και άγρια φορολογούμενο πολίτη. Ενάντια στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους ανέργους και στα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα πολιτών που φορτώθηκαν και θα φορτώνονται τα πειράματα ήδη αποτυχημένων μοντέλων διακυβέρνησης. Ενός συστήματος που υπέθαλπε και υπονόμευε τη λειτουργία του κράτους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς το λαό στην απελπισία. Οδηγώντας στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και σε βίαιες «προσαρμογές» στις επιταγές της ντόπιας και διεθνούς τοκογλυφίας. Η πλήρης εξουθένωση, φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού, αποτελεί κύριο στόχο των εγχώριων και ξένων «μνημονιακών» συμφερόντων και κορυφαία επιδίωξη των γερμανών επικυρίαρχων.

Ο καθένας με την ψήφο του επιλέγει και τη στάση του. Ο λαός πρέπει να εκφραστεί ελεύθερα και δημοκρατικά. Ενάντια στα σχέδια καταστολής, η επαγρύπνηση όλων μας είναι επιβεβλημένη.

Πλήττεται η δημοκρατία και η ελευθερία, με νόμους αντισυνταγματικούς ή νόμους που εφαρμόζονται επιλεκτικά.

Οι παραβιάσεις του Συντάγματος της Ελλάδος είναι καταφανείς, με σκοπό τη δέσμευση του μέλλοντος της Ελλάδος ώστε αυτή να μετατραπεί σε προτεκτοράτο. Φαίνεται ότι, η λύση «Μνημόνιο» σχετίζεται με κάποιους που ευνοούνται από αυτή (τη λύση) υπογείως, την παραοικονομία και τη «χρεοκρατία».

Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατό να συμπράξουν στις δυνάμεις (και ΜΕ τις δυνάμεις) αυτές που στόχο έχουν τη δέσμευση της κοινωνίας σε συμφέροντα ούτε να συνεισφέρουν στη βίαιη συσσώρευση ανισότητας, αδικίας και δυστυχίας. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δυνατό να συμμετάσχουν σε διλήμματα του τύπου «ευρώ ή χρεοκοπία», έτσι όπως τίθενται από «κινδυνολόγους» προκειμένου να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ τον ελληνικό λαό.

Το σχέδιο κάμψης του φρονήματος των πολιτών θα αποτύχει παταγωδώς, όπως και η καταστρατήγηση δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Η εφαρμογή του Συντάγματος έγκειται στην πατριωτική διάθεση των πολιτών αυτής της χώρας, οι οποίοι είναι – πλέον – οι μοναδικοί θεματοφύλακές του.Η Συντακτική Ομάδα της «πρΟΤΑσης»

Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63615601
 
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Aνοίγουν όλους τους λογαριασμούς των εφοριακών

Ξεκινά γιγαντιαία επιχείρηση με έρευνες της Αρχής για το «μαύρο χρήμα», της Οικονομικής Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ σε τράπεζες, offshore και υποθηκοφυλακεία


Aνοίγουν όλους τους λογαριασμούς των εφοριακών

Γιγαντιαία επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε ο αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας Σπ. Μουζακίτης, προκειμένου να διερευνηθεί το μέγεθος και το βάθος της διαφθοράς επίορκων εφοριακών και να διαπιστωθεί πόσοι και ποιοι έχουν εφαρμόσει το σύστημα «4-4-2», που είχε καταγγείλει ο παραιτηθείς γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Δ. Σπινέλλης, σύμφωνα με τον οποίο «από τα πρόστιμα που επιβάλλει το υπ. Οικονομικών στα δημόσια ταμεία πηγαίνει μόνο το 20%, καθώς 40% είναι η έκπτωση και το υπόλοιπο 40% η μίζα του εφοριακού»!

Την παραγγελία για πανελλήνια δικαστική έρευνα σε βάρος διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με αφορμή τις καταγγελίες Σπινέλλη, αλλά και τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του «Εθνους της Κυριακής» και του «Εθνους», για εφοριακoύς με βίλες, ξενοδοχεία και offshore εταιρείες και άλλους, που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος ακόμη και της ιταλικής μαφίας, καθώς και με αφορμή την υπόθεση της «Μαφίας της Θεσσαλονίκης», που φέρεται να διατηρούσε «στενές» σχέσεις με 4 στελέχη του ΣΔΟΕ και 10 εφοριακούς.

Oι καταγγελίες περί διαφθοράς υπαλλήλων ΔΟΥ που «λαδώνονται» και οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα και τη δράση τους, οι οποίες σχετίζονται στενά με τη γιγαντιαία φοροδιαφυγή στη χώρα μας, έχει απασχολήσει έντονα και την τρόικα, που πιέζει για την αυστηροποίηση των ποινών για τους επίορκους -μέχρι και την απόλυσή τους- όπως πιέζει και για την αλλαγή του καθεστώτος, που ισχύει για το πόθεν έσχες των εφοριακών.

Ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης αποκάλυψε σε δημόσια εκδήλωση το... περίφημο «4-4-2».
Ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης αποκάλυψε σε δημόσια εκδήλωση το... περίφημο «4-4-2».


Σύμφωνα με τις επιταγές των τροϊκανών, οι διευθυντές Εφοριών πρέπει να υποβάλουν δήλωση πόθεν έσχες στην Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα και όχι στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, όπως ισχύει μέχρι τώρα, προκειμένου να ελέγχονται ποινικά σε βαθμό κακουργήματος, εάν δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση των περιουσιακών τους στοιχείων...

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα Σπ. Μουζακίτη, ο οποίος θα διενεργήσει την έρευνα - έπος, αναμένεται να βρεθούν όχι μόνον νυν, αλλά και πρώην εφοριακοί, οικονομικοί επιθεωρητές και ελεγκτές, οι οποίοι θα ελεγχθούν σε σχέση με τις υποθέσεις, που χειρίστηκαν. Ταυτόχρονα θα γίνει... ακτινογραφία στα περιουσιακά στοιχεία, που έχουν αποκτήσει οι ίδιοι, όπως και μέλη της οικογένειάς τους...

Aνοίγουν όλους τους λογαριασμούς των εφοριακών

Σε βάθος 10ετίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα από τον οικονομικό εισαγγελέα θα ξεκινήσει δειγματοληπτικά από μεγάλες φορολογικές υποθέσεις, κυρίως εταιρειών ή μεγαλοοφειλετών, ωστόσο αναμένεται να επεκταθεί προς κάθε κατεύθυνση και σε βάθος 10ετίας.

Ο νόμος δίνει στον εισαγγελέα πλούσιο... οπλοστάσιο, για να κινηθεί σε μια τόσο σοβαρή και «σκληρή» έρευνα. Η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα θα κινηθεί παράλληλα με τον οικονομικό εισαγγελέα, καθώς έχει τη δυνατότητα να ελέγξει για πόθεν έσχες καταγγελόμενους εφοριακούς, να ανοίξει και να δεσμεύσει λογαριασμούς τους, να αναζητήσει στοιχεία διάπραξης κακουργημάτων σε συνδυασμό με το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και τέλος να δεσμεύσει περιουσιακά τους στοιχεία.

Aνοίγουν όλους τους λογαριασμούς των εφοριακών

Στο πλαίσιο της έρευνας, ίσως να ζητηθεί δικαστική συνδρομή από χώρες όπως η Κύπρος, σε σχέση με offshore εταιρείες, εφόσον διαπιστωθεί ότι μετέχουν και εφοριακοί...

Σύμφωνα επίσης με δικαστικές πηγές, δεν αποκλείεται στις έρευνες να συμμετάσχει και η ΕΥΠ, καθώς ο νόμος δίνει το δικαίωμα στις Δικαστικές Αρχές, όταν κινούνται στο πλαίσιο του νόμου για το οργανωμένο έγκλημα, να ζητήσουν την καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών εμπλεκόμενων προσώπων.

Το σύστημα... 4-4-2 και πώς έσβηναν τα πρόστιμα

Η πρώτη παραγγελία για δικαστική διερεύνηση, σχετικά με φαινόμενα διαφθοράς εφοριακών, είχε δοθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, με αφορμή καταγγελίες που έκανε σε δημόσια εκδήλωση ο παραιτηθείς γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδης Σπινέλλης, ο οποίος είχε κάνει λόγο για το σύστημα «4-4-2».

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, που είχε κάνει ο κ. Σπινέλλης σε ημερίδα με θέμα «Φοροδιαφυγή και κοινωνική δικαιοσύνη», που είχαν διοργανώσει το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΙΟΒΕ, η Kantor και η Κίνηση Πολιτών, μόνο τα 20 από τα 100 ευρώ φόρου και προστίμων πηγαίνουν στα δημόσια ταμεία, ενώ 40 ευρώ μπαίνουν στις τσέπες των εφοριακών!

Ο πρώην γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων είχε μιλήσει για το αλισβερίσι μεταξύ εφοριακών και φορολογουμένων, εξηγώντας ότι από τα κάθε 100 ευρώ φόρου, το 40% είναι έκπτωση που παρέχει το Δημόσιο, το άλλο 40% πάει στην τσέπη του ελεγκτή - εφοριακού και μόλις 20% φτάνει στα δημόσια ταμεία, ενώ η διαρροή των εσόδων λειτουργεί και αντίστροφα, καθώς στις μεγάλες επιστροφές φόρου που πραγματοποιεί το Δημόσιο, το 8% πάλι πηγαίνει στην τσέπη του εφοριακού.

Εναν μήνα νωρίτερα, τον περασμένο Νοέμβριο, ο κ. Σπινέλλης είχε καταθέσει ως μάρτυρας στον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη, στο πλαίσιο άλλης δικαστικής έρευνας, με αφορμή δημοσίευμα που συνέδεε την υποβολή παραίτησής του, με την ύπαρξη παραμηχανισμού στο υπουργείο Οικονομικών που εμπόδιζε την είσπραξη προστίμων για λαθρεμπόριο καυσίμων.

Η δικαστική έρευνα είχε καταλήξει στην κλήση ως υπόπτου του τότε γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών και πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη, εναντίον του οποίου, τελικά, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση αυτή.

Ερευνα μέχρι τα Δωδεκάνησα
Στη νέα μεγάλη έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων, για τη διαφθορά των εφοριακών θα ελεγχθούν, μεταξύ άλλων, και μεγάλες υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων, όπως και πολλές άλλες φορολογικές υποθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν και τι πρόστιμα επιβλήθηκαν, ποιοι ελεγκτές μετείχαν στους ελέγχους κ.λπ.

Παράλληλα, θα αναζητηθούν από τον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα κ. Μουζακίτη δικογραφίες με εμπλεκόμενους εφοριακούς, οι οποίες εκκρεμούν και σε άλλες δικαστικές περιφέρειες, εκτός Αττικής, προκειμένου να συσχετιστούν στην έρευνά του, όπως οι υποθέσεις με εφοριακούς, που φέρονται να εμπλέκονται με τη «Μαφία της Θεσσαλονίκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητηθούν στοιχεία από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς στη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία σε βάρος εφοριακών, που φέρονται ότι είχαν σχέσεις με μέλη του κυκλώματος, ενώ θα διερευνηθούν και οι καταγγελίες μεγαλοοφειλέτη της συμπρωτεύουσας, που εμπλέκει στελέχη εφοριών σε σκάνδαλα εκατομυρίων ευρω.

Παράλληλα, αναμένεται να ζητηθούν στοιχεία από δικαστικές περιφέρειες των Δωδεκανήσων, για υποθέσεις που εκκρεμούν εκεί, σχετικά με οικονομικά σκάνδαλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ακόμη και της ιταλικής μαφίας, όπου φέρονται εμπλεκόμενοι και εφοριακοί.

Αμύθητος πλούτος
Eρευνα για τα χλιδάτα ακίνητα και τις offshore εταιρείες

  • Στα χέρια του αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται μεγάλος φάκελος, με καταγγελίες σε βάρος ομάδας επτά εφοριακών, όπου περιέχονται φωτογραφίες και έγγραφα με χλιδάτα ακίνητα και υπεράκτιες εταιρείες, τις οποίες φέρονται να διοικούν συγγενικά πρόσωπα συνταξιούχου εφοριακού (σ.ς τις αποκαλύψεις είχε κάνει το «Εθνος της Κυριακής»). Θα διερευνηθεί, εάν όλος αυτός ο πλούτος αποκτήθηκε νόμιμα ή είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός εισαγγελέας θα ψάξει επίσης εάν υπάρχει σχέση με άλλη μεγάλη παρόμοια υπόθεση, για την οποία διενεργείται ήδη κύρια ανάκριση, καθώς έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της έρευνας και έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
  • Στη δεύτερη υπόθεση κατηγορούμενοι είναι πρώην γενικός επιθεωρητής του υπ. Οικονομικών (επί ΝΔ), καθώς και 13 οικονομικοί επιθεωρητές και ελεγκτές, που φέρονται ως κύκλωμα που διενεργούσε παράνομους επανελέγχους σε δήμους, κοινότητες αλλά και επιχειρήσεις, σβήνοντας πρόστιμα, που είχαν επιβληθεί για τεράστιες οφειλές προς το Δημόσιο από φοροδιαφυγή και εικονικά τιμολόγια. Θα διερευνηθεί εάν οι 2 ομάδες λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία.

Τα πλοκάμια της μαφίας

Το «Εθνος της Κυριακής» αποκάλυψε επίσης κύκλωμα - καρμπόν με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης», που φέρεται να εκμεταλλεύτηκε 44χρονο παραπληγικό, προκειμένου μέσα από τραπεζικούς του λογαριασμούς, επιχειρήσεις και offshore εταιρείες, που έστηναν εν αγνοία του, να ξεπλένουν βρώμικο χρήμα, που ενδεχομένως να προέρχεται ακόμη και από την ιταλική μαφία!

Λουκέτα σε ΔΟΥ και απολύσεις

Η αυστηροποίηση των ποινών για τους επίορκους εφοριακούς, που θα φτάνουν μέχρι την απόλυση, είναι μία από τις προτάσεις της τρόικας για τον φοροελεγκτικό και εισπρακτικό μηχανισμό. Οι τροϊκανοί πιέζουν επίσης για: Aνάθεση σε ιδιωτικές εταιρείες μέρους του ελεγκτικού έργου των Εφοριών και της είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών, αντικατάσταση των διευθυντών, που έχουν μικρότερη απόδοση από αυτήν των στόχων τους, κλείσιμο 200 Εφοριών έως τον Δεκέμβριο και άλλα.

ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
                  3η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ--- 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 13η  Φεβρουαρίου,  ημέρα  Δευτέρα και ώρα 20:00

Α.   να συζητήσουμε το παρακάτω θέμα:

1.   ‘Υπαίθρια διαφήμιση στα διοικητικά όρια του Δήμου Χαλανδρίου.


Β.   να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’, που αφορά στο ετήσιο πρόγραμμα δράσης.

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 24/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’, που αφορά στην έγκριση προϋπολογισμού του για το Ο.Ε. 2012.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 6/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων ακινήτου επί της οδού Αθ. Διάκου στο Ο.Τ. 228, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 19 παρ. 2 του Ν. 2664/98.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 7/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων ακινήτου επί της οδού Λευκωσίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 19 παρ. 2 του Ν. 2664/98.

5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 8/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων ακινήτου επί της οδού Σαρανταπόρου στο Ο.Τ. 618, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 19 παρ. 2 του Ν. 2664/98.

6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έeCE�κριση της υπ΄αριθμ. 12/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στην έγκριση μελετών και κανονισμού λειτουργίας ελεγχόμενης στάθμευσης.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης ποσού 3.000,00 € συν Φ.Π.Α. για τις εκδηλώσεις ‘Απόκριες 2012’.

8.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών.

9.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης ιατρού εργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής ιερού ναού δημοτικού κοιμητηρίου για το έτος 2012.

11.   Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2012.

12.   1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων γενικά μεταξύ Δήμου Χαλανδρίου και φορολογουμένων αυτού για το έτος 2012. (Ν. 1080 άρθρ. 32 παρ. 1).

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό δημοτικών συμβούλων – μελών επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών (εργασιών – μεταφορών) έως του ποσού των 2.934,70 € για το έτος 2012, άρθρο 64 παρ.14 του Π.Δ. 28/80.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για ορισμό δημοτικού συμβούλου – μέλους της επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών (εργασιών – μεταφορών) για το έτος 2012, άρθρο 67 παρ. 1 του Π.Δ. 28/80.

16.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ιδιωτικού συμφωνητικού καταβολής χρέους σε δόσεις προς την εταιρεία ‘C.I.RAICOM  και έγκριση πίστωσης ποσού 1.506,72 € για τόκους και δικαστικά έξοδα.

17.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για επαναβεβαίωση διαγραφέντων προστίμων.

18.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για μεταστέγαση του 13ου νηπιαγωγείου για το σχολικό έτος 2012-2013.

19.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υλοποίηση προγράμματος καλοκαιρινής φύλαξης με δημιουργική απασχόληση μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων σε σχολικά συγκροτήματα.

20.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή έγκρισης αποτελεσμάτων αξιολόγησης πρότασης του Δήμου Χαλανδρίου στο πλαίσιο του προγράμματος ‘ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ’ και δέσμευση ίδιας συμμετοχής. Χαλάνδρι  09/02/2012
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *