Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ  (κυρίως τους ΜΠΑΟΚτζήδες):

ΤΕΡΜΑ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ!

ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΠΑ 23% ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ!

Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΠΑ 13%!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΩΝ!

Μένει ανοικτό ακόμα το ζήτημα αν σωστά αποκαλείται το σουβλάκι ΚΑΛΑΜΑΚΙ από εμάς τους νοτίους ή έχουν δίκιο οι βόρειοι που μας κοροϊδεύουν λέγοντας ότι "οι Αθηναίοι το Σουβλάκι το ΡΟΥΦΑΝΕ" επιμένοντας ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ενώ το άλλο (το διπλωτό που λέμε εμείς) πρέπει να αποκαλείται ΝΤΟΝΕΡ (που μάλλον εδώ που τα λέμε πρέπει να έχουν δίκιο σε αυτό το θέμα).

Εδώ υπήρξε ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ από το Υπ. Οικονομικών αφού δεν προβλέφθηκε ένας σαφής και καθαρός διαχωρισμός στον συντελεστή ΦΠΑ αυτών των δύο ταχυεδεσμάτων ώστε να τηρηθούν οι αντίστοιχες κοινωνικές και γεωγραφικές ισορροπίες και να μην διαταραχθεί η εθνική συνοχή του ελληνισμού.

ΓΛΟΥ - ΓΛΟΥ - ΓΛΟΥ!ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ! Ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ!ΥΠΟ - ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ - ΠΙΕΣΗΣΥΓΧΙΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΚΑΦΕ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ: ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ - ΠΕΛΑΤΗ :ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΙ Ή ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ;;;ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΝΓΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ.ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ .... ΑΣΗΜΑΝΤΑ!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *