Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Συγκροτείται η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου

Από το 2010 αγωνιστήκαμε εντός κι εκτός βουλής για να συγκροτηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου που θα εξετάσει και θα αναλύσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. Από αύριο ο αγώνας μας γίνεται κατάκτηση.

Η ΕΛΕ όμως θα ήταν "πουκάμισο αδειανό" δίχως την καθοριστική συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών.

Η στήριξή σου, η συμμετοχή σου, η ενεργοποίησή σου είναι το ισχυρότερο εργαλείο μας στον αγώνα μας για την αλήθεια.

Η ΕΛΕ είναι εσύ!

Σοφία Σακοράφα«Με τη μαγεία της κιθάρας» | Παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη | Τετ. 18 Μαρ. 2015, στις 21:00Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο σπουδαίος δεξιοτέχνης της κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, θα πραγματοποιήσει μία μοναδική εμφάνιση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρέα με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γεωργία Νταγάκη και την Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου. Σόλο κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, διασκευές του Παναγιώτη Μάργαρη σε υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο, θα ενωθούν μοναδικά με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών, τα οποία θα ερμηνεύσουν οι πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες και φίλοι του, που συμμετέχουν σε αυτό το ρεσιτάλ για κιθάρα και φωνή.

Ο Γιώργος Καραμέρος στην εκδήλωση για το μπλόκο της Καλογρέζας στη Νέα Ιωνία Εκδήλωση τιμής και μνήμης στους 22 εκτελεσθέντες (21 Έλληνες και ένας Ιταλός αντιφασίστας) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου στην Καλογρέζα του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής. Το Μπλόκο της Καλογρέζας έγινε στις 15 Μαρτίου 1944 και η εκτέλεση μια ημέρα μετά. Συνεργάτες των Γερμανών, περικύκλωσαν την Καλογρέζα και αφού συγκέντρωσαν τον ανδρικό πληθυσμό, διάλεξαν όσους είχαν πληροφορίες ότι ήταν δραστήρια στελέχη της Αντίστασης. Στην Καλογρέζα υπήρχε ισχυρό αντιστασιακό κίνημα και είχαν εκδηλωθεί μεγάλες απεργίες στα λιγνιτωρυχεία, με αποτέλεσμα οι ναζί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους να έχουν στο στόχαστρό τους την περιοχή.

«Η θυσία των 22 εκτελεσμένων αγωνιστών στο μπλόκο της Καλογρέζας από τους κατακτητές, μας υπενθυμίζει την ανάγκη συμμετοχής  και στους σημερινούς αγώνες», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών,Γιώργος Καραμέρος, κατά την κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο της εκτέλεσης.

«Τιμάμε τους χιλιάδες αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους πριν 71 χρόνια και καθόρισαν με τη στάση τους και την πράξη τους, την εξέλιξη και την πορεία μιας σκληρής αναμέτρησης, μιας σκληρής μάχης ενάντια στην βαρβαρότητα που οδηγεί ο ίδιος ο φασισμός», ανέφερε ο κ. Καραμέρος. «Η θυσία τους είναι πάντα επίκαιρη και αποτελεί οδηγό και φάρο που μας εμπνέει στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες», τόνισε.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ


Συνάδελφοι, -σσες,

Στις 18 Μαρτίου γίνονται οι εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο μας και για αντιπροσώπους για τη ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι δυνάμεις μας στο δήμο μπήκαν μπροστά στους αγώνες για κάθε μικρό και μεγάλο θέμα των εργαζομένων, ήρθαν σε σύγκρουση με τις εκάστοτε διοικήσεις και τις πολιτικές που εφαρμόζουν και οι οποίες μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, συμμετείχαν με συνέπεια στις απεργίες και ενημέρωναν τους εργαζομένους για ότι συνέβαινε στο δήμο και αφορούσε τους εργαζομένους.

Ήταν οι δικές μας οι δυνάμεις που δεν μάσησαν και μπήκαν μπροστά όταν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης ήρθαν να ελέγξουν τις συμβάσεις των αορίστου χρόνου συναδέλφων μας, επιδιώκοντας να απολύσουν όσους αγωνίστηκαν και πέτυχαν να κερδίσουν το δικαίωμα για μόνιμη και σταθερή εργασία. Την ίδια ώρα οι άλλες δυνάμεις μιλούσαν για τυπικό έλεγχο ενώ γνώριζαν το σκοπό του ελέγχου και που θα οδηγούσε. Ήταν η παρέμβασή μας που οδήγησε τελικά και στο εντέλλεστε του Δημάρχου. Αποκαλύψαμε τις εφέσεις που άσκησε η δημοτική αρχή σε συναδέλφους που κέρδισαν πρωτόδικα το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία και ήρθαμε σε σύγκρουση με τη δημοτική αρχή. Δώσαμε με συνέπεια τη μάχη για την ενότητα των εργαζομένων ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση και προτείναμε οι συνάδελφοι να γίνουν πλήρη μέλη του σωματείου μας και να ψηφίσουν και στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπου στη ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες των άλλων δυνάμεων που δεν οργάνωσαν τον αγώνα των εργαζομένων, δεν ήρθαν σε σύγκρουση και συμβιβάστηκαν ακολουθώντας τις πολιτικές των διοικήσεων που καταστρέφουν τις ζωές μας. Ήταν απόντες από κάθε διεκδίκηση των εργαζομένων και καλλιέργησαν το συμβιβασμό και την υποταγή. Διέσπασαν τους εργαζόμενους στη πράξη αποκλείοντας τις ελαστικές μορφές εργασίας από το σωματείο. Φτάσανε δε μέχρι το σημείο να προτείνουν ιδιωτική ασφάλεια στους εργαζομένους!

Η εκλογική μάχη που έχουμε είναι πολύ κρίσιμη γιατί από την έκβασή της θα κριθεί αν ο κλάδος μας που έχει γονατίσει θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι και να αντεπιτεθεί διεκδικώντας την άμεση αναπλήρωση των απωλειών μας, αν θα συμβάλλει στην ανασύνταξη του κινήματος στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών μας και της ανατροπής παλαιών και νέων μνημονίων. Αν επιτέλους θα πληρώσουν αυτοί που απομυζούν τον πλούτο και όχι για μία ακόμα φορά αυτοί που τον παράγουν. Στην άλλη πλευρά, παλιός και νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός επιδιώκουν να βάλουν για μία ακόμα φορά πλάτη σε βάρος μας για να περάσουν τις κυβερνητικές πολιτικές που θα συνεχίσουν να μας εξαθλιώνουν.

Σας καλούμε να αναλογισθείτε ποιοι δε θα διστάσουν να συγκρουστούν με κάθε δημοτική αρχή και κυβέρνηση, για να υπερασπιστούνε τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, χωρίς να υποκύψουν σε σκοπιμότητες και συμβιβασμούς με γνώμονα το συμφέρον όλων μας. Να στηρίξετε τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, έχουν δικαιωθεί σε όσα σας λένε από τις εξελίξεις και έχουν ξεκάθαρο στόχο το δίκιο του εργαζόμενου για μια ζωή στο μπόι του ανθρώπου.


Αγωνιζόμαστε για:

Ø   Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων και όλων των «διαθέσιμων» στο Δημόσιο. Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες όλων των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό και όχι μόνο οι ανταποδοτικές υπηρεσίες που λέει η νέα συγκυβέρνηση.
Ø   Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους. Κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων, ΟΧΙ στη λεγόμενη αξιολόγηση.
Ø   ΟΧΙ στην υποχρηματοδότηση ή την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους. Κοινωνικές δομές και υπηρεσίες στην ευθύνη των Δήμων, πλήρως στελεχωμένες με μόνιμο προσωπικό, που θα καλύπτουν τις ανάγκες των απόρων, των ανέργων, ΑΜΕΑ κ.λπ.
Ø   ΟΧΙ στην ανταποδοτικότητα, τα τροφεία, τα δημοτικά τέλη, όχι στο Δήμο – επιχείρηση που χαρατσώνει το λαό.
Ø   ΟΧΙ σε όλες τις ιδιωτικοποιήσεις, τα ΣΔΙΤ, τις ΜΚΟ, τις ΚΟΙΝΣΕΠ.
Ø   Δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλους. Να πληρώσουν το κράτος και το κεφάλαιο για τα ελλείμματα στα ταμεία, που είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για το βούλιαγμα τους. Επιστροφή όλων των κλεμμένων από τα ταμεία, αύξηση των εργοδοτικών εισφορών.
Ø   Πλήρη σύνταξη στο 80% του τελευταίου μισθού, στα 30 χρόνια δουλειάς, χωρίς όριο ηλικίας. Να υπάρχει η 5ετής διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών και στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις μητέρων με ανήλικα παιδιά.
Ø   Δημόσιοι και δωρεάν βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλα τα παιδιά χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Ø   Ξεπάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων και των μισθολογικών κλιμακίων τώρα. Άμεση επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού. Επαναφορά των μισθών στα προ κρίσης επίπεδα.
Ø   Να επανέλθει το μειωμένο ωράριο στο παιδαγωγικό προσωπικό των παιδικών σταθμών, να τηρηθεί η αναλογία παιδιού- παιδαγωγού.
Ø   Να επανέλθει μια μέρα άδεια για τους συναδέλφους που χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές


            
           ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σύλληψη 4 διαχειριστών ιστοσελίδας για υβριστικές αναρτήσεις για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητούν διαχειριστές της ιστοσελίδας to-fresko που καταφέρονται με υβριστικό-εμετικό περιεχόμενο εναντίον του αδικοχαμένου φοιτητή.

Τα στοιχεία των διαχειριστών της σελίδας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχουν διασταυρωθεί, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν την εμπλοκή τουλάχιστον ενός από αυτούς στην υπόθεση της εξαφάνισης και του θανάτου του αδικοχαμένου νεαρού.
ΤΟ ΧΩΝΙ

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Ουκρανού Πρέσβη στην ΑθήναΣτόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής αυτοκίνητο με διπλωματικές πινακίδες, που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Υπάτης στο Χαλάνδρι.
Οι εμπρηστές αφού έσπασαν τα παράθυρά του, το περιέλουσαν εσωτερικά και εξωτερικά με εύφλεκτο υγρό και βάζοντας φωτιά, το κατέστρεψαν.
Το όχημα ανήκει σε στέλεχος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα.
Από τις φλόγες υπέστη ζημιές η είσοδος της πολυκατοικίας, έξω από την οποία ήταν σταθμευμένο.

http://www.antenna.gr

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ : ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ


 Την διαβεβαίωση του ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλους τους τρόπους για να ακυρωθεί η αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, εκφράζει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης με ανακοίνωση του.

Στην ανακοίνωσή του, κατηγορεί εκ νέου τη διοίκηση της ΡΑΕ για συμπαιγνία με την προηγούμενη κυβέρνηση και την καλεί να επανεξετάσει και να αναθεωρήσει την απόφασή της.
Ολόκληρη η δήλωση του Π. Λαφαζάνη:
Η απόφαση της ΡΑΕ, που ελήφθη στις 30/12/2014 σε συμπαιγνία με την προηγούμενη κυβέρνηση, κρατήθηκε «κρυφή» από τον ελληνικό λαό ως τις αρχές του Μάρτη και προβλέπει αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά, αγρότες και παραγωγικές επιχειρήσεις, είναι κάτι παραπάνω από προκλητική και κοινωνικά επαχθέστατη, ενώ η μεθόδευση δημοσιοποίησής της υπήρξε απολύτως σκανδαλώδης.

Αυτή η απόφαση, μάλιστα, είναι διπλά απαράδεκτη επειδή λαμβάνεται σε περίοδο κρίσης, όπου τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος πνίγουν επιπροσθέτως την ελληνική οικονομία και τους πολίτες.
Καλούμε την ΡΑΕ να επανεξετάσει και να αναθεωρήσει αμέσως την απόφασή της, ώστε να μην υπάρξουν αυξήσεις και να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το Υπουργείο θα εξαντλήσει όλους τους δυνατούς τρόπους, και υπάρχουν αυτοί οι τρόποι, προκειμένου να ακυρωθούν οι αυξήσεις στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος που προκαλούν το δοκιμαζόμενο λαό μας και βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πρόγραμμα και την πολιτική της κυβέρνησης.
Το ΥΠΑΠΕΝ καταγγέλλει πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για την επιβάρυνση των τιμολογίων ηλεκτρισμού των καταναλωτών
Ανακοίνωση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ)

«Η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) να αυξήσει για μια ακόμα φορά το ΕΤΜΕΑΡ και κατά συνέπεια τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά , τους αγρότες και άλλες επιχειρηματικές κατηγορίες, είναι επί της ουσίας απολύτως απαράδεκτη και κυρίως είναι απαράδεκτη, πρωτοφανής και εξοργιστική η μεθόδευση που ακολουθήθηκε για να δημοσιοποιηθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ)
Να σημειώσουμε ότι, η μνημονιακή αυτή απόφαση της ΡΑΕ ελήφθη στις 30/12/2014, δηλαδή στην αρχή της προεκλογικής περιόδου.
Όμως, σε συμπαιγνία με την απελθούσα Κυβέρνηση και για μην προκληθούν δυσμενείς εντυπώσεις σε βάρος της, αυτή η απόφαση έμεινε αδικαιολόγητα και προκλητικά στο συρτάρι, για να δημοσιοποιηθεί αιφνιδιαστικά δύο και πάνω μήνες μετά, στις 04/03/2015, επί των ημερών της νέας Κυβέρνησης και χωρίς γνώση της τελευταίας.
Το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ αταγγέλλει αυτές τις μακιαβελικές πρακτικές, οι οποίες θα έμοιαζαν με φαρσοκωμωδία αν δεν είχαν βαρύ τίμημα για τους πολίτες, σε μια περίοδο σκληρότατης δοκιμασίας τους.

https://syrizahalandriou.wordpress.com/

Διαβάστε πώς μας κλέβει η ΔΕΗ στους λογαριασμούς !!!

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ Η ΔΕΗ:
Η ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΕΝΑΝΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ.


ΟΜΩΣ Η ΔΕΗ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ 3000 kwh ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 300€ (ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ).
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΟΙ 3000kwh Χ 2 ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ = 6000 kwh ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ 300€ Χ 2 = 600 € ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ 1200€ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ).
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ kWh.
ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ kWh ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ.
ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ/ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥΣ.
ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ INTERNET.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.!!!

Α. ΠΙΣΤ.