Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) ΠΑΙΖΕΙ...

 

ΔΑΝΑΊΔΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ. 
ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ

 
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΥΜΠΛΟΚΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟ

Να συνδέσουν μόνοι τους την γνωστή παροχή ρεύματος που ηλεκτροδοτεί χρόνια τώρα τον καταυλισμό με δημόσια ρεύμα επιχείρησαν δύο τσιγγάνοι - εκκολαπτόμενοι κασκαντέρ αφού περίμεναν (και αυτοί) τόσες μέρες τον δήμο (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ να τους συνδέσει ΠΑΡΑΝΟΜΟ ρεύμα, μην ακούσουμε καμία εξυπνάδα μετατόπισης ευθύνης από τους χουντικούς, έτσι;).

Δυο παιδιά της ΔΙΑΣ που πέρναγαν από εκεί και είδαν τον τσιγγάνο - κασκαντέρ στην σκάλα να ανεβαίνει να συνδέσει το καλώδιο έπαθαν έναν ψιλοντουβρουτζά (δεν πρέπει να ήταν δικοί μας - Χαλανδραίοι - εμείς έχουμε πάθει χοντροπετσίαση από τέτοια) και πήγαν να τον σταματήσουν. 

Βρε σταμάτα θα γίνεις ψητός, βρε κατέβα. 

Τίποτα ο κασκαντέρ μας. Απτόητος.

Κούνησαν την σκάλα να τον τρομάξουν. Σιγά που θα μάσαγε ο ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ. (Δεν ήξερες ρε μπατσάκι, δεν ρώταγες?)

Ε ο ένας από τους δύο της ΔΙΑΣ μάλλον (κατά μαρτυρίες) έκανε την .... μαλακία (κατά το νόμο της Άγριας Δύσης που ισχύει στο Χαλάνδρι και δη στον καταυλισμό): Τράβηξε το υπηρεσιακό όπλο να τον απειλήσει.

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ..... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ?

Έγινε το σύστριγγλο!

Τον πλακώσανε οι τσιγγάνοι στις πέτρες, καβαλήσανε τη μηχανή και φωνάξανε τα ΜΑΤ γιατί τους είχαν πάρει στο κατόπι.

Ε ήρθαν τα ΜΑΤ, ήρθε και το ΑΤ Χαλανδρίου που ξέρει από αυτά, ήρθε και ο αντισουλτάνος Ευθυμίου από το καθεστώς - μαζί με την διαμεσολαβίτρια της κοινότητας των ΡΟΜΑ, ήταν εκεί μια (ιδιαιτέρως εκτιμητέα κατά τα άλλα) δημοσιογράφος του ALPHA (από τις 15.00 μου είπε η συνάδελφος ότι ήταν εκεί, αυτό μου έκανε λίγο εντύπωση και την ρώτησα : ΣΥΡΙΖΑ είστε και είχατε ενημερωθεί τόσο έγκαιρα, ψιλοστράβωσε στην αρχή αλλά ντάξει, το φτιάξαμε μετά για να μην τσακωθούμε) και ήτανε και η ΠΛΑΤΕΙΑ.

Κράξανε λίγο οι τσιγγάνοι τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του καθεστώτος που ήταν εκεί γιατί τόσες μέρες - λέει - τους ζητάνε να συνδέσει ο δήμος την παροχή και δεν την συνέδεσε.

Ρε αδέλφια - τους είπαμε - αυτό το λένε σε όλο το Χαλάνδρι, δεν είστε μόνοι στην εγκατάλειψη αυτές τις μέρες.

ΝΤΑΞ!

Φασαρία να γίνεται για να ξεχαστούν οι ευθύνες.

Σε λίγο θα τσακώνονται οι του δήμου με της περιφέρειας για το ποιος φταίει για το ρεύμα του καταυλισμού.

Και θα βρεθούν και μερικοί που θα ανακαλύψουν το ΘΑΥΜΑ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ...

ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ


Οι καλοί καπεταναίοι στην φουρτούνα λέει φαίνονται.

Φτάνοντας στο τέλος αυτής της εβδομάδας, στην οποία η πόλη έζησε το χάος από την διαχείριση της κακοκαιρίας 'Ελπίδα' και έχοντας αναδείξει με το ρεπορτάζ μας την αλήθεια που επιχειρήθηκε να μείνει θαμμένη πίσω από τα μόνα σχέδια που ήταν πραγματικά έτοιμα - τα σχέδια ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ και ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ διαχείρισης της κρίσης με όπλο τον δήμο Χαλανδρίου - έχουμε υποχρέωση να προσθέσουμε δύο κρίσιμες πληροφορίες που δεν έχουμε αναδείξει.

Τρεις δημοτικές παρατάξεις έδειξαν ουσιαστικά αντανακλαστικά για να συνδράμουν - με τον τρόπο της η καθεμία - ουσιαστικά στην διαχείριση της κατάστασης και ο δημότης Χαλανδρίου πρέπει να το ξέρει:

1. Οκ. Παναγιώτης Βάσιος και η παράταξή του. 

 


Ο οποίος - έμπειρος και αυτός ως πρώην αντιδήμαρχος - ΠΡΩΤΟΣ και πριν τον Νταβία επισκέφτηκε τον χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας και έκανε ένα ποστάρισμα στο facebook το οποίο έλεγε ότι πήγε στο κτήμα - ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - και εκεί είδε ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ. 

Αυτό ακριβώς το ποστάρισμα Βάσιου αξιολογήθηκε από όσους ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ με προσοχή τι λένε και οι άλλοι και έχουμε ηθική και δημοκρατική υποχρέωση να αναφέρουμε ότι οδήγησε την σκέψη μας στο να ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ αυτό που συνέβαινε στην πραγματικότητα και ήταν το μόνο που δεν είχαμε φανταστεί: ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και ΠΡΑΣΙΝΟ έπαιζαν χιονοπόλεμο τις τρεις πρώτες κρίσιμες μέρες. 

Το ποστάρισμα του. κ. Βάσιου οδήγησε στην δημοσιογραφική έρευνα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ και το φωτογραφικό ρεπορτάζ που έγινε το απόλυτο VIRAL των τελευταίων μηνών.

2. Ο κ. Γιώργος Θωμάς και η παράταξή του:  

 


Δεν έχει μιλήσει καθόλου δημόσια ο κ. Θωμάς όλες αυτές τις μέρες. Χαμηλών τόνων αλλά πάντα ουσιαστικός, σήμερα ας μάθει το Χαλάνδρι ότι ο κ Θωμάς με επιστολή του προς τον dδήμαρχο Χαλανδρίου που κοινοποιήθηκε στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ΠΡΟΤΕΙΝΕ να συγκληθεί σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την διαχείριση της κρίσης. 

Δεν χρειάζεται βέβαια να σας πληροφορήσουμε τι έκανε με την πρότασή του κου Θωμά η διοικούσα του καθεστώτος του δήμου. Αν την δεχόντουσαν - βεβαια - η πόλη και οι κάτοικοί της θα είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ λιγότερο. Αλλά θα είχε χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το αντιπολιτευτικό του άρμα.

3. Η παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ. Δεν θα αναφερθούμε σε αυτή σε αυτό το ποστάρισμα για λόγους που είναι προφανείς. 

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ