Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ


Την ώρα που οι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας - κάτοικοι, φορείς, δημοτικές παρατάξεις - οδηγούνται σχεδιασμένα στον κατακερματισμό από τις τροϊκανές δυνάμεις, με την γνωστή μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε",σχέδιο που υλοποιεί με απόλυτη συνέπεια η διοίκηση Κουράση με την αμέριστη συναίνεση Ανδρεόπουλου, με προφανή στόχο τους να αποπροσανατολιστούν οι Χαλανδραίοι και κυρίως οι Κατωχαλανδραίοι και να προχωρήσουν οι σχεδιασμοί  ΤΑΙΠΕΔ για την εκμετάλλευση κρίσιμων εκτάσεων στο Χαλάνδρι (μεταξύ των οποίων οι ΧΕΥ της Αττικής οδού και βεβαίως και η Αλάνα του Νομισματοκοπείου) ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ που θα προκύψουν γι' αυτές μετά την ένταξή τους στο σχέδιο πόλης  (είναι γνωστές πια σε όλους, οι "ειδικές, κατ΄ εξαίρεσιν διατάξεις fast truck που επιβάλλονται σε "επείγοντα επενδυτικά σχέδια" τώρα που η τρικομματική "σώνει" την χώρα, ξεπουλώντας τα πάντα άρον, άρον)   κάποιοι είτε δεν καταλαβαίνουν, είτε κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι το θέμα του καταυλισμού δεν είναι παρά το τυράκι στην φάκα και το τακτικό μέσο για τον αποπροσανατολισμό των Χαλανδραίων από το ΠΑΝΔΗΜΟ αίτημα για ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ και την καταβολή εισφοράς σε γη και χρήμα στον δήμο και από τις μεγάλες ιδιοκτησίες της περιοχής - πριν αξιοποιηθούν ώστε να διασφαλιστεί ο κοινωνικός εξοπλισμός που είναι απαραίτητος για την επιβίωση όλου του Κάτω Χαλανδρίου.

Ειδικά για τον χώρο της Αλάνας είναι γνωστή η θέση μας για διεκδίκηση του χώρου από την ΚΕΔ από το 2002 - όταν μόνοι μας λέγαμε ότι είναι στρατηγικής σημασίας για το Κάτω Χαλάνδρι και ολόκληρο το Χαλάνδρι, την ώρα που κάποιοι "έδιωχναν" το ΜΕΤΡΟ από την πόλη.
ΕΜEIΣ το είχαμε εντάξει στα 4 σημαντικότερα θέματα στρατηγικής μας, που αναδείξαμε σε αυτό εδώ το videaκι που είχαμε φτιάξει. http://youtu.be/Ml5YT_rAA0E και που τον οραματιστήκαμε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ, με πράσινο, γηπεδάκια ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ αθλητισμού, θεατράκι κλπ.

Δυστυχώς - και εδώ, όπως και στο θέμα της Ελευθέρας Πεντέλης - επικράτησαν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ πολιτικές μαθητευόμενων μάγων, που πάντα με το επιχείρημα ότι "πρέπει να κάνουμε γρήγορα και να μην καθυστερήσουμε αναζητώντας πολύπλοκες λύσεις", μπλόκαραν τους σοβαρούς πολεοδομικούς σχεδιασμούς και τελικά ευθύνονται που έχουν οδηγήσει το Χαλάνδρι στην σημερινή του κατάσταση.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ για το γεγονός ότι το Πεύκο Πολίτη είναι εκτός σχεδίου ακόμα  και οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΚΗ για το γεγονός ότι έμεινε η ζώνη γύρω από το Νεκροταφείο εκτός σχεδίου και δεν έχουμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ που θα αποκτήσουμε με την αναθεώρηση του ΓΠΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΚΗ για την αναρχία στις χρήσεις γης που οδήγησε το Χαλάνδρι να γίνει ΜΠΑΡΟΥΠΟΛΗ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΚΗ για το ότι δεν μπορεί ο δήμος να οργανώσει την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και να κάνει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ που η κατοικία ουσιαστικά εξοβελίζεται από την πόλη.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ που το εμπορικό κέντρο της πόλη κατέρρευσε.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.

Εμείς θα τοποθετηθούμε πάλι δημόσια, καθαρά, με πίστη στην λογική και την κρίση των συμπολιτών μας και τελικά όλα εδώ θα κριθούν πάλι.

 Ίσως να χρειαστούν άλλα 12 χρόνια για να δικαιωθούμε, όπως ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ σε όλα τα θέματα που ανοίξαμε το 2002.
Δεν δικαιωθήκαμε πολιτικά και δεν μας νιάζει αλλά δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ΤΡΑΓΙΚΑ από το αποτέλεσμα των πολιτικών τους επιλογών στην πόλη και την ζωή μας.

ΣΗΜΕΡΑ και με αφορμή την ευκαιρία που δίνει στον δήμο  το γεγονός ότι έχουν τραβηχτεί τα φώτα του ενδιαφέροντος στο Πεύκο Πολίτη (λόγω του καταυλισμού) πρέπει να διαμορφωθεί ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από τους ΚΑΤΩΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Αυτό θα έκανε ένας ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, μια ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που θα προέτασε το συμφέρον της πόλης.
Αυτό θα έπρεπε να διεκδικεί μια υπεύθυνη αντιπολίτευση, κατά την γνώμη μου.

Να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα κίνημα που θα διεκδικήσει την ΑΜΕΣΗ ένταξη της περιοχής στο σχέδιο.
ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ώστε να υπάρχει δυνατότητα επίλυσης και του θέματος του καταυλισμού.
Και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με την ανάληψη από την κεντρική διοίκηση των ευθυνών της, δηλαδή ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ, όπως αυτή καθορίζεται από την πολεοδομική μελέτη ένταξης της περιοχής.

Πέταξαν τόσα λεφτά για τα κόλπα στον καταυλισμό. ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Αυτό θα ξεμπλοκάρει την μελέτη ένταξης και τότε το θέμα του καταυλισμού θα είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ να λυθεί χωρίς μεταφορά του ΓΚΕΤΟ!

Και βέβαια στην αναθεώρηση του ΓΠΣ ο χαρακτηρισμός του χώρου του νομισματοκοπείου σε ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ εμάς μας βρίσκει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.

Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΠΣ ΤΟΥ 1989 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.

Την τακτική της αλλαγής των κοινόχρηστων χώρων σε αθλητικούς το είδαμε και στην Ιωαννίνων και Τυμφρηστού, όπου ευτυχώς δεν έγινε και τότε εξηγήσαμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή την "εύηχη" πρόταση:

Ότι στον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΗΠΕΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Γήπεδα με μαγαζιά, γήπεδα χιλιάδων θέσεων, επαγγελματικές αθλητικές εγκαταστάσεις ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. 
Αυτά για να μην μπερδευόμαστε.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Μια στρατηγική που ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, δεν τα βάζει κάτω από το χαλί.

Επειδή φαίνεται ότι και πάλι για μια τέτοια στρατηγική, κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συζητήσουν για κοινές δράσεις, δεσμευμένοι στην λογική του πρόσκαιρου πολιτικού οφέλους,

ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ KΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ "ΣΚΟΥΡΙΕΣ" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ

Δείτε το δημοσίευμα του ΣΤΟΧΟΥ που αναπαράγεται σε πολλά blogs στο διαδύκτιο:

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ... ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ...!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ "ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ" ΑΠΟ ΑΜΥΑΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ... ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑΕίναι η ώρα να μιλήσει και Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΓΜΕΡΑ:

Καμία δημοτική παράταξη δεν θα ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ αυτή:

Γιατί δεν μιλάτε για την πορεία της πολεοδομικής μελέτης του Πεύκο Πολίτη;

Γιατί έχει καθυστερήσει τόοοοσο πολύ η μελέτη του ΓΠΣ;

Υπάρχει ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ να βγουν από την ατζέντα της δημόσιας αντιπαράθεσης οι στρατηγικές επιλογές για την πόλη ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τώρα 

ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ προετοιμάζεται η αναβολή των μεγάλων αποφάσεων και γυρίζουμε στην πολεοδομία του 1960 (σημειακές τροποποιήσεις και ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ;)

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ; 

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;

ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΟΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ;


 Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;

Προειδοποιούμε: Αφήστε τα αυτά τα κόλπα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!

Και σκεφτείτε αν πρέπει στο Χαλάνδρι να χυθεί αίμα.

Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ 
ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ!


Μικρομέγαλος εξυπνάκιας ή μικρός ήρωας;

Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10 Λύκειο Δραπετσώνας...
Αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, θέλοντας να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου για το θράσος και την υποκρισία και αυτών που μας κυβερνούν καθώς και όλων αυτών των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τους βοηθάνε για να επιβάλλουν τα άνομα και ανήθικα σχέδια τους σε βάρος των μαθητών και της νέας γενιάς.

Αφορμή είναι η απεργία των καθηγητών μου , μέσα στην εξεταστική περίοδο και τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και δημοσιογράφων για το μέλλον μου ,που «κινδυνεύει» απ αυτήν.

Τι λέτε;;;;;
Τι μέλλον έχω , -εξαιτίας σας – κι από ποιους πραγματικά κινδυνεύει;;;;

Ας δούμε πρώτα, ποιος διαμόρφωσε το μέλλον και την ζωή όλων, από παλιά.

- Ποιος έφτιαξε το μέλλον του παππού μου και το έντυσε με τα αποφόρια της ΟΥΝΤΡΑ, στέλνοντας τον μετανάστη στη Γερμανία;

- Ποιος κακοδιαχειρίστηκε και κατάκλεψε αυτόν τον τόπο;

- Ποιος ανάγκασε την μητέρα μου να δουλεύει απ το πρωί ως το βράδυ για 530 ευρώ, που αφού πληρώσει λογαριασμούς και φαγητό , δεν περισσεύουν –όχι για να μου πάρει παπούτσια- αλλά ούτε ένα βιβλίο που θέλω απ τον πάγκο του παζαριού;;;;;

- Ποιος μείωσε στο μισό τον μισθό του πατέρα μου;

- Ποιος τον συκοφάντησε ,τον απείλησε με επιστράτευση , απόλυση -αυτόν και όλους τους συναδέλφους του στις μεταφορές- όταν κατέβηκαν σε απεργίες μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να ζήσουν με αξιοπρέπεια;

- Ποιος θέλει να κλείσει την σχολή που διάλεξε ο αδερφός μου για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, στο Πανεπιστήμιο;

- Ποιος μου έδωσε φωτοτυπίες αντί για βιβλία;

- Ποιος με άφησε να παγώνω χωρίς θέρμανση στην τάξη μου;

- Ποιος φταίει που μαθητές λιποθυμάνε απ την πείνα;

- Ποιος άφησε τόσους άνεργους;

- Ποιος οδήγησε 4000 ανθρώπους στην αυτοκτονία;

- Ποιος άφησε τους παππούδες μας χωρίς περίθαλψη και φάρμακα;

Οι καθηγητές μου ή ΕΣΕΙΣ τα κάνατε όλα αυτά;;;;

Λέτε επίσης ότι οι καθηγητές μου , με την απεργία , θα καταστρέψουν τα όνειρα μου.

Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να είμαι ένας ακόμα άνεργος στο 67% των νέων ανέργων;

Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να δουλεύω ανασφάλιστος και χωρίς ωράρια για 350 ευρώ το μήνα –όπως ψηφίσατε στην τελευταία σας τροπολογία-;

Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να γίνω οικονομικός μετανάστης ;

Ποιος σας είπε ότι όνειρό μου είναι να γίνω delivery boy;

Δυο λόγια θέλω να πω και στους δασκάλους μου , σ όλη τη χώρα.

Δάσκαλοι μου , έχετε υποχρέωση απέναντι σ όλους τους μαθητές ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ .
Αν υποχωρήσετε στον δίκαιο αγώνα σας τότε πραγματικά θα έχετε παίξει με το μέλλον μου και θα το χετε υποθηκεύσει.

Όποια υποχώρηση και να κάνετε , όποια νίκη της κυβέρνησης , θα μου στερήσει το δικαίωμα να χαμογελάω , να ονειρεύομαι , να ελπίζω, να αγωνίζομαι για καλύτερη ζωή για μια ανθρώπινη κοινωνία.

Στους γονείς , τους συμμαθητές μου και σ όλη την κοινωνία έχω να πω τα εξής:

Θέλετε αυτοί που μας διδάσκουν να ζουν μες στην εξαθλίωση;

Θέλετε να μας στοιβάξουν σαν εμπορεύματα στις αίθουσες;

Θέλετε να κλείσουν τα σχολεία και να χτίσουν φυλακές;

Θα αφήσετε τους δασκάλους μας μόνους τους σε αυτόν τον αγώνα ;

Έτσι θα μας μάθετε να φωνάζουμε αλληλεγγύη ;

Θέλετε ο δάσκαλος να είναι παράδειγμα σε μας, αυτοσεβασμού , αξιοπρέπειας μαχητικότητας η παράδειγμα υποδούλωσης;;;

Θέλετε τελικά να ζήσουμε σαν δούλοι ;

Από αύριο κιόλας , καταλήψεις σε όλα τα σχολεία από μαθητές και γονείς για να στηρίξουμε τους δασκάλους μας μ' ένα τραγούδι , ένα σύνθημα : «εμπρός να τσακίσουμε τυράννους φασίστες»

Όλοι μαζί για να αγωνιστούμε για δημόσια δωρεάν και ποιοτική παιδεία .

Όλοι μαζί για να ανατρέψουμε αυτούς που κλέβουν το γέλιο μας ,το γέλιο των παιδιών σας.

ΥΓ. όχι από ματαιοδοξία αλλά για να στερήσω από κάποιους το γελοίο επιχείρημα πως «απλά θέλω να χάσω μαθήματα» , παραθέτω τους βαθμούς μου...


«ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ»


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922,926
www.halandri.gr
email: press@halandri.gr Χαλάνδρι, 13 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ»


Εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2013, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και τελειώνει στις 31 Οκτωβρίου, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις ακόλουθες δράσεις που συντονίζονται από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας σε πλήρη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και λοιπούς φορείς. Οι συγκεκριμένες δράσεις διεξάγονται στο πλαίσιο του γενικού σχεδίου δράσης της αντιπυρικής περιόδου του Δήμου Χαλανδρίου. Κύριος στόχος τους η αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση μιας ενδεχόμενης δασικής πυρκαγιάς.

1ον. Στην εκπαίδευση αντιπυρικής προστασίας, που θα πραγματοποιηθεί από αξιωματικό της Π. Υ. κ. Τσοκανά στις 16 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων στην εκκλησία Αγ. Αθανασίου στο Πολύδροσο και στις 17 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 με την διεξαγωγή πρακτικής εξάσκησης με την Πυροσβεστική και το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα στην οδό Ηρώδου Αττικού.

2ον. Στην συμμετοχή στην ενεργή 24ώρη φύλαξη της Ρεματιάς υπό τον συντονισμό του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου και την διαρκή συνεργασία με την ομάδα και το σώμα εθελοντών πολιτικής προστασίας. Η ολοήμερη φύλαξη ενός από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου, θεωρείται απαραίτητη και αναγκαία μιας και η πρόληψη και η ετοιμότητα είναι βασικές προτεραιότητες για την διασφάλιση της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών του Χαλανδρίου.

3ον. Στον καθαρισμό της Ρεματιάς, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 02 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή από τις 9.00 π.μ. με συμμετοχή των υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου καθώς και όλων των εθελοντικών οργανώσεων του Δήμου μας.


Η συμμετοχή όλων των εθελοντών πολιτών με οικολογική ευαισθησία και συνείδηση στις ανωτέρω δράσεις και η αγαστή συνεργασία με το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση της αντιπυρικής περιόδου.

Για συμμετοχές παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με την Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας κ. Σύμη Ξεφτεράκη στο τηλέφωνο:2132023909 και e-mail: politiki.prostasia@halandri.gr

Η προστασία του πνεύμονα πρασίνου της Ρεματιάς είναι υπόθεση όλων μας. Για αυτό ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή όλων των Χαλανδραίων.

Δήμος και Δημότες μαζί σε μια διαρκή επωφελή συμμαχία για το περιβάλλον.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις