Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Ή ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ή ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο κος ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ! Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

του Α. Νταβία
Το πρωί επισκέφτηκα μαζί με τον Γιώργο Θωμα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου κατέθεσα μήνυση εναντίον του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, όπως είχα προαναγγείλει.

Ο Μαρτιγόπουλος καλείται πλέον να αποδείξει τους έγγραφους ισχυρισμούς του - σε γραπτή αναφορά του προς τον δήμαρχο Βριλησσίων.

Μια αναφορά που αφορά υπηρεσιακή - υποτίθεται - υπόθεση με την Β. Χαλκιά- και καταλήγει στο ότι ότι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ (!!!!!), το 2015 είχε απειλητική επικοινωνία μαζί του.

Και αυτός αντί - αν όντος τον απείλησα - να μου κάνει μήνυση γα να τιμωρηθώ, προτίμησε να πάει στα κρυφά, παρασκηνιακά και ύπουλα να με κατηγορεί και να με σπεκουλάρει σε όλο τον δήμο Βριλησσίων χωρίς καν να το γνωρίζω για να έχω το δικαίωμα του αντίλογου ή της απολογίας.

Και να αξιοποιεί αυτή την "καταγγελία" του προς τον δήμαρχο Βριλησσίων για να στρέφεται τελικά εναντίον της συνδικαλίστριας συζύγου μου, Βίκυς Χαλκιά και να ζητάει την απομάκρυνσή της από την υπηρεσία της, να αμφισβητεί την οργανική της θέση, όπως είχε κάνει και στο απώτερο παρελθόν, επί ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΗΝΎΣΕΙ, αφού δεν κατόρθωσε να τεκμηρίωσει του; ισχυριαμούς του για να της ασκήσει υπηρεσιακή πειθαρχική δίωξη!

Ο κ. Μαρτιγόπουλος καλείται να αποδείξει τους ισχυρισμούς του εναντίον μου ή θα τιμωρηθεί.

Εγώ ως ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, αιρετός, δεν έχω δικαίωμα να κρατώ την υπόθεση στην ιδιωτική σφαίρα και θα σας ενημερώνω, ως οφείλω, καλώντας σας να κρίνεται αν είχα άλλο δρόμο για να υπερασπιστώ την υπόληψή μου από το να καταθέσω μήνυση, κάτι που δεν κάνω συχνά όπως ξέρετε, δεν είμαι δικομανής.

Δεν έχω το δικαίωμα να μην δημοσιοποιώ, αφού πιστέυω ειλικρινά ότι η υπόθεση έχει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αίτια, άρα παύει να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης θα κληθεί - με υπόδειξη μου στην κυρία Εισαγγελεα - να καταθέσει ως μάρτυρας ακριβώς τι του είπε - εκτός των γραπτών - ο Μαρτιγόπουλος για"το βράδυ της 11 Νοεμβρίου υου 2015".

Αν είναι σοβαρά αυτά και αξιολογηθούν από την δικαιοσύνη, εγώ θα υποστώ τις συνέπειες. Αν όχι θα τις υποστεί ο Μαρτιγόπουλος.

Πολιτικές ισορροπίες σε τέτοια θέματα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΥΠΟΛΗΨΗΣ και ΤΙΜΗΣ για μένα δεν χωράνε.

Δεν μπορεί ο κάθε γραφειοκράτης να χρησιμοποιεί την δημόσια θέση του για να σπιλώνει όποιον δεν γουστάρει και ο οποίος μένει ανυπεράσπιστος σε όσα του καταμαρτυρεί ο κάθε καταχραστής της δημόσιας θέσης που κατέχει, εν κρυπτώ.

Αυτοί οι ισχυρισμοί του Μαρτιγόπουλου, σε μένα ήταν παντελώς άγνωστοι μέχρι τον Μάρτιο του 2017, όταν η σύζυγός μου πήρε στα χέρια της - ύστερα από αίτησή της - την κατάπτυστη γραπτή αναφορά του προς τον δήμαρχο και σχεδόν όλα τα στελέχη του δήμου Βριλησσίων, με αφορμή την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της στην οποία με κατονομάζει.

Το μόνο που είχα αντιληφθεί - από το 2015 μέχρι φέτος τον Μάρτιο - ήταν η ψυχρότητα απέναντί μου από παλιούς "φίλους", συντρόφους και συνεργάτες που -επηρεασμένοι από τις ""καταγγελίες" του Μαρτιγόπουλου κρατούσαν ακατανόητες για εμένα αποστάσεις αντί να μου ζητήσουν εξηγήσεις, δίνοντάς μου το δικαίωμα του αντίλογου και - γιατί όχι - της απολογίας, αν είχα κάτι να απολογηθώ.

Φίλους που δεν τίμησαν την σημασία της φιλίας.

Δεν έχω απειλήσει τον Μαρτιγόπουλο ποτέ και αυτό ΕΣΥ συνδημότη μου θέλω να το ξέρεις.

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Ό,τι έχω να πω είναι ΔΗΜΟΣΙΟ και στο φως.

Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του παρά μία φορά στην ζωή μου.

Δεν είχα ασχοληθεί με την εξουσία του μέχρι που εκείνος με στοχοποίησε και στοχοποίησε και την Βίκυ Χαλκιά.

Μια ματιά άλλωστε στις αναρτήσεις της ΠΛΑΤΕΙΑΣ πριν τον Νοέμβριο του 2015 - ημερομηνία που εκείνος αναφέρει ως ημερομηνία της απειλητικής συνομιλίας μας - μπορεί να σε πείσει γι΄αυτό.

Αλλά ακόμα και αν είχα κάνει κάτι εναντίον του ο τρόπος να το αντιμετωπίσει δεν είναι μια "εν κρυπτώ" υπηρεσιακή αναφορά αλλά Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ!

Ο ύπουλος όμως αυτός γραφειοκράτης προτίμησε την "ασφάλεια" του παρασκηνίου και του μονολόγου , την κατάχρηση της εξουσίας που του δίνει η υποηρεσιακή τυυ θέση αλλά και όσοι ανέχονται τις φασίζουσες πρακτικές του, αντί της διαφάνειας και της απόδειξης των ισχυρισμών του,

Είχε βρει βλέπετε ευήκοα ώτα για όσα μου καταμαρτυρούσε και τα εκμεταλλεύτηκε!

Διότι ποτέ, κανένας συκοφάντης δεν είναι αποτελεσματικός συκοφάντης αν δεν είναι πρόθμος να δεχτεί τις συκοφαντίες του ο ακροατής του, αν δεν τον ακούει ή αν  του ζητάει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Ας πάει λοιπόν αυτός και ο (πρώην) φίλος μου ο Ξένος Μανιατοηιάννης να υποστηρίξουν εναντίον μου, όσα είναι να υποστηρίξουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ειδικά τον δήμαρχο τον διευκόλυνα υποδεικνύοντας τον ως μάρτυρα, για να μην έρθει σε δύσκολη θέση να του το ζητήσει ο μηνυόμενος.

Είναι ελεύθερος και προκαλείται να  πει όσα "ξέρει", όσα άκουσε και επιμελώς προστάτευσε επί δύο χρόνια.

΄Ωστε να μπορέσω και εγώ να τα μάθω και να απαντήσω, ΑΝ ΜΠΟΡΩ. Αν δεν μπρώ να καταδικαστώ για ψευδή καταμήνυση!

Ευχαριστώ τον Γιώργο Θωμά που έχει αναλάβει - με φιλική συμμετοχή - την νομική μου εκπροσώπηση σε αυτή την υπόθεση΄

Ίσως η υπόθεση αυτή αποτελέσει την άκρη του νήματος για να αποκαλυφθεί πλέον αυτό που χρόνια εγώ γνωρίζω και φωνάζω: Η  ΧΥΔΑΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ενός ΑΝΑΝΔΡΟΥ τοπικού συστήματος, με στόχο να με φιμώσει, να φιμώσει την ΠΛΑΤΕΙΑ και να με εξοντώσει ανθρώπινα, οικογενειακά, ηθικά και οικονομικά.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ


ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΦΤΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ
Πρόγραμμα Θεατρικών Παραστάσεων 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ

Η Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου ζωντάνεψε το Σάββατο, 10 Ιουνίου από τους μικρούς καλλιτέχνες και τις πανέμορφες δημιουργίες τους κατά την διάρκεια της Έκθεσης Εικαστικών, Μαθητικής Δημιουργίας και Τεχνολογίας. Επίσης, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Αθλητικές Εκδηλώσεις του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου. Ένα υπέροχο αθλητικό τριήμερο με Τουρνουά Μπάσκετ και Επιδείξεις Πολεμικών Τεχνών με την συμμετοχή αρκετών μαθητών από τα Δημοτικά και τα Γυμνάσια του Χαλανδρίου.

Και το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ των σχολείων της πόλης μας που διοργανώνει η Ένωση Γονέων Χαλανδρίου συνεχίζεται….. ανοίγοντας την αυλαία σε μαγικές βραδιές θεάτρου από τις θεατρικές ομάδες των μαθητών της πόλης μας…
Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Χαλανδρίου
esgmhal.blogspot.comΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΜΑΡΟΥΣΙ: Ένα λάθος 0,17€ που μας κόστισε 600.000€ !!!, το video της "εκρηκτικής" συνεδρίασης του ΔΣ για το έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης & τον Ποδηλατόδρομο» !!!


Οι 16 Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου με κοινό αίτημα που υπέγραψαν εξανάγκασαν να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ στις 6-6-2017, αν και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 30-05-2017 ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Π. Βραχνός είχαν δηλώσει ρητά ότι, σε ημερήσια διάταξη τακτικής συνεδρίασης το θέμα θα συζητηθεί όταν ή λίγο πριν ολοκληρωθεί το έργο, δηλαδή περί τον Απρίλιο - Μάιο 2018 !!!.
Καταδείχθηκε η προχειρότητα και η μιζέρια του τελικού αποτελέσματος του έργου των περίπου 2,1 εκ. € (1.420.000€ από το ΕΣΠΑ & 600.000€ λόγω ενός λάθους 0,17€ !!! από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων) «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω Δημιουργίας Διαδρομής Πεζών – Ποδηλάτων», στη συζήτηση των 3 ωρών, αλλά όχι η «μιζέρια» των θεσμικά εξουσιοδοτημένων αιρετών να ελέγχουν τη διοίκηση, όπως χαρακτηρίστηκαν από τον Δήμαρχο οι παρεμβάσεις τους .

Η αυστηρότατη τήρηση του κανονισμού σε συνδυασμό με τις χρονικές δεσμεύσεις του τελευταίου, η τευτονική προσήλωση του προέδρου του ΔΣ κ. Π. Βραχνού στη διαχείριση του χρόνου των ομιλητών, δεν εμπόδισαν να καταδειχθούν τα σοβαρά προβλήματα, τα ασυγχώρητα τεχνικά λάθη και παρά πολλά αρνητικά που έχει επιφέρει στην καθημερινότητα των κατοίκων του Αγίου Θωμά, Παραδείσου και Πολυδρόσου.

Κύρια σημεία που ακούστηκαν στη συνεδρίαση :

1. 18 ΑΡΘΡΑ της σύμβασης δεν υλοποιήθηκαν (0% ποσοστό υλοποίησης από τον 3ο ΑΠΕ...) και ένα 5,5% του συμβατικού αντικειμένου δεν ολοκληρώθηκε και ούτε πρόκειται να γίνει γιατι το έργο έχει "κλείσει"... !!!

2. Ούτε τα ποσά που τελικά πληρώθηκαν ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ, σε άλλο έγγραφο (20-02-2017) αναφέρθηκε η προϊσταμένη της ΤΥ σε άλλο από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (24-02-2017) ο επικεφαλής της " Λαϊκής Συσπείρωσης"...
  3. Από εξωτερικό μελετητή η σχεδίαση του έργου, με έγκριση της ΤΥ και των φορέων χρηματοδότησης, χωρίς κυκλοφοριακή μελέτη και τις απαιτούμενες απαλλοτριώσεις ...!!!

4.  Χωρίς προβλέψεις  κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης η αρχική μελέτη του έργου ... !!! 

5. Τον επόμενο μήνα η ΤΥ θα φέρει εκ των υστέρων προς έγκριση μελέτη κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης...

6. Έχει ζητηθεί από τη Τροχαία ο έλεγχος της παράνομης στάθμευσης σ΄ όλο το μήκος του ποδηλατοδρόμου, χωρίς πρώτα να έχουν λυθεί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί χώρων στάθμευσης και σήμανσης...!!!    

7. Δεν υπάρχουν αρχικά σχέδια του έργου για τη Φραγκοκλησιάς, Σάμου και Καρολή & Δημητρίου που να δείχνουν ρυμοτομημένα ακίνητα ...   

8. Χωρίς χωροθετήσεις κάδων απορριμάτων η μελέτη του έργου για μεγάλο μήκος της διαδρομής...

9. Βιοκλιματικά στοιχεία (επιστρώσεις, κυκλοφορητές, πυλώνες κλπ.) του έργου δεν εγκαταστάθηκαν αν και το έργο ολοκληρώθηκε...!!!

10. Μόνο με νέες οικονομικές επιβαρύνσεις του δημότη η συμπλήρωση του έργου.

11. Η Διοίκηση αδυνατεί να υλοποιήσει σωστά έργα... 

12. Η ευαισθησία  της Διοίκησης δεν πρέπει να περιορίζεται σε έργα βιοκλιματικών αναβαθμισεων  -αναπλάσεων  και  θα πρέπει να επεκταθεί στη συντήρηση  των παραμελημένων κοινόχρηστων χώρων.  

13. Ανέντιμο και ανήθικο από το Υπουργείο και το ΚΑΠΕ, το γεγονός χαρακτηρισμού του έργου "από τα καλύτερα που έχει δει ποτέ"

14. Προεκλογικό πυροτέχνημα το έργο, για τις ανάγκες των εκλογών του 2014

15. Αγνόηση των προτάσεων των κατοίκων, πχ. μελέτης βιώσιμης κινητικότητας, δίκτυο ομβρίων, για ασφαλή πεζοδρόμια...

16. Προώθηση έργων βιτρίνας για ψηφοθηρικούς λόγους, κυρίως για την εξυπηρέτηση του μοντέλου λειτουργίας "Δήμος - εταιρεία"      

17.  Χωρίς σύνδεση στη ΔΕΗ τα βιοκλιματικά στοιχεία και ο φωτισμός σ΄ ένα σύμφωνα με το ΚΑΠΕ ολοκληρωμένο έργο...!!!

18. Κίνδυνος επιστροφής του συνόλου της χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ για το έργο στην περίπτωση ελέγχου των Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών στο ΚΑΠΕ και της διαπίστωσης, ότι ούτε ένα μέτρο πλακών εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ στο σύνολο της διαδρομής δεν επιλέχθηκε...!!!    

19. Αποτυχημένο έργο που με επικοινωνιακά κόλπα επιχειρείται να σκεπαστεί...

20. Εκτός στόχου η ανάπλαση και ενοποίηση των 3 γειτονιών,  από τις παραλείψεις της σχεδίασης και  κατασκευής,  υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων, άσκοπη η αναμονή της παρέλευσης του 15μηνου για όλα αυτά που δεν προβλέφθηκαν στη σύμβαση...

Οι διακοπές από το 1h:30΄ έως 1h:33΄, οι χαρακτηρισμοί για "μιζέρια, κακοπιστία,  στεγνή και στείρα αντιπολίτευση ", οι "ενοχλητικοί",  ... η αμφισβήτηση  των θεσμικών ρόλων, ..."το καραβάνι προχωρά και τα σκυλιά γαυγίζουν"...

"Θα το πω κι ας το… πιώ" ... !!!    2h:10΄  ... και οι κλακαδόροι  2h:13΄ ... !!!

και όταν στο 2h:18΄ έως 2h:23΄, γίνεται η παρέμβαση για μετατραπούν οι αόριστες υποσχέσεις ωραιοποίησης του έργου σε σαφείς δεσμεύσεις επί του πρακτέου, προέκυψαν οι προπηλακισμοί (bullying) και οι ειρωνείες από δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, με την επιλεκτική ανοχή του προέδρου.

Τα συμπεράσματα δικά σας, γενικότερα για την όλη διαδικασία στο ΔΣ, τις ελπίδες μετατροπής και ολοκλήρωσης του έργου ως λειτουργικού και χρηστικού.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *