Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ό,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ;;; ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ 223 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑΈνα θέμα το οποίο δεν έχει αναδειχτεί και αφορά την δημοσωτήριο πολιτική του Συμεών του Α και κυρίως το αστείο αφήγημα του τοπικού κατεστημένου της "συναινέσεως του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, για το καλό των δημοτών" κρατήσαμε για πρώτο θέμα του 2017.

Με στόχο να αναδείξουμε άλλη μια φορά ότι "το καλό του δήμου και των δημοτών" καθόλου δεν είναι ασύνδετο και ανεξάρτητο από το καλό των δημοτών του, ως ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και πώς θα μπορούσε άλλωστε.

Για το "καλό του δήμου"  λοιπόν ο Συμεών ετοιμάζεται να φέρει στον δήμο να εργάζονται 12 σκλάβοι - αντιρρησίες συνείδησης με αμοιβή  223,5 ευρώ τον μήνα.

Και για το καλό της αριστεράς - αφού κατά την γνώμη της παγκοσμιοποιημένης αριστεράς -  η αντίρρηση συνείδησης, η άρνηση να κρατήσεις όπλο για να προστατέψεις την πατρίδα σου είναι αριστερό πρόταγμα και πρέπει να μπορείς,  να σου είναι ΕΥΚΟΛΟ να το επιλεγεις χωρίς να έχει αυτό δυσβάσταχτες συνέπειες.
Τα ίδια λένε και οι νεοφιλελέδες.

Αυτό είναι το καλό του δήμου .... σου λέει.

Το θέμα μας, το πρώτο μας ρεπορτάζ για το 2017 αφορά αυτή την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών που χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς καμία συζήτηση - βεβαίως - στο δημοτικό συμβούλιο έσπευσε να αποδεχτεί να εφαρμόσει ο ΣΥΜΩΝ
και αφορά την ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (τούκα προ βεβαίως, βεβαίως) σε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες του ΑΝΤΙΡΗΣΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΗΣΗΣ τους οποίους θα πληρώνει με 223,5 ευρώ τον μήνα!

Πολύ καλό θα πεις αν είσαι μπαμπουίνος και θα χειροκροτήσεις τον μεγάλο Συμεών που κάνει ό,τι χρειάζεται για να σου μαζέψει το σκουπίδι.

ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ για να τον ψηφίσεις και να του κάνεις like ο δήμαρχός σου!

Και φωτιές θα καταπιεί αφού την  ιδεολογία του την είχε καταπιεί εδώ και χρόνια, όταν συμφώνησε να γίνει δήμαρχος όχι υποστηριζόμενος ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ από εκείνους που τον καθοδηγούν και του υπαγορεύουν εφαρμόσιμες πολιτικές την ώρα που κάνουν ΄χάζι με όσες παπάρες λένε οι καργαριστεροί για να ικανοποιούν την ψωνάρα τους.

Συμφέρει τον δήμο - άρα τον δημότη - οικονομικά αυτό  και βέβαια ως αριστερά έχουν και υποχρέωση - σου λέει - να δεχθούν αντιρρησίες συνείδησης, να στηρίζουν το δικαίωμα του πολίτη να μην υπηρετεί ένοπλα την πατρίδα του δηλώντας ότι δεν γουστάρει να το κάνει.

Το λένε αυτό άλλωστε και στας Ευρώπας και βάζουν πρόστιμα στην Ελλάδα που δεν έχει λέει πολλές θέσεις για τους αντιρρησίες.

Μάιστα. Και εσύ θα συμφωνήσεις μπαμπουίνε και θα χειροκροτήσεις.

Εγώ βέβαια θα διαφωνήσω.
Και θα σου πω ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
Και θα πω ότι τους αντιρρησίες συνείδησης πρέπει να τους βάλουν 20 μήνες  στο στρατόπεδο με εμπλοκή στην Καλλιόπη και το Πλοίο της Αγάπης, ώστε  να εκπαιδεύονται οι μη αντιρρησίες οπλίτες καλύτερα στην άμυνα της χώρας, την χρήση όπλου και να μειωθεί αν γίνεται η θητεία τους τόσο, όσο επαρκεί για να εκπαιδευτούν να είναι ΦΥΛΑΚΕΣ της χώρας και όχι ΑΓΓΑΡΙΟΜΑΧΟΙ.

Και να τρώει και ο αντιρρησίας ΓΚΟΤΖΙΛΑ, όπως ο οπλίτης.

Να γίνει ο αντιρρησίας μόνιμος αγγαριομάχος στα στρατόπεδα για διπλάσιο χρόνο από τον οπλίτη.

Εγώ υπερασπίζομαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ  το δικαίωμά του να είναι αντιρρησίας και να μην πιάσει όπλο  αλλά όχι το δικαίωμά του να περνάει καλύτερα από τον οπλίτη επειδή είναι αντιρρησίας.
Δεν θέλει όπλο;
Κανένα πρόβλημα!
ΣΚΟΥΠΑ, ΦΑΡΑΣΙ,  ΜΑΛΑΣΤΟΥΠΑ!
Κρεμμύδια, πατάτες ..... ξέρεις αν έχεις περάσει.
Ούτε κρεμμύδια του επιτρέπει η συνείδησή του να καθαρίζει; Ε δεν λέει.

Και να μην γίνονται βεβαίως και ιδεολογικός φερετζές - άλλοθι -  για την περαιτέρω υποβάθμιση - μέχρι εξευτελισμού της ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, εκτός των άλλων.

Διότι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ πριν την αντίρρηση συνείδησης - theoritically speaking - υπερασπίζεται κυρίως την ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ αν δεν κάνω λάθος με βάση τα λίγα που έχω διαβάσει σε εκείνον τον μουσάτο.

Και εγώ που δεν τα γουστάρω να τα λέω μαρξιστικά - γιατί γελάει η πιτσιρικάδα με αυτή την ορολογία της καργαριστεράς -  αλλά προσπαθώ να τα αποδείξω με την μαθηματική λογική δεν θα σου πετάξω εδώ πέντε τσιτάτα του Καρόλου, ούτε θα σου μιλήσω για τον Κόκκινο Στρατό αλλά  θα σου πω απλά και λιτά ότι και με σκλάβους - βεβαίωςς - αν αντικαταστήσουν τους εργαζόμενους στον δήμο θα συμφέρει κατά μία οπτική τον δήμο, έτσι δεν είναι;
ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ! ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ!

Μαστίγιο και καθαριότητα.

Τι καλύτερο για τον ΒΟΛΕΜΕΝΟ δημότη;

Τον σκλάβο τον ρώτησες όμως;
Και το νέο δημότη που ψάχνει για δουλειά και την θέση θα την πάρει ο αντιρρησίας με 223,5 ευρώ αντί αυτός με 480;;;
Μη δεν έχει ο δήμος της υπερφορολόγησης να του τα δώσει;
ΕΧΕΙ!!!

Και άσε βέβαια που τελικά και ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ίδια παραμένουν, δεν γίνεται μείωση.
Τα μαζεύουν για να μένουν στις τράπεζες και μετά να τα δίνουν  ακόμα και με πρόσχημα την αγορά της δημόσιας γης - στα αφεντικά να τους αφήνουν να κάθονται στην καρεκλίτσα και να λένε λαϊκιστές όσους λένε ότι  η χώρα είναι σε ιδιότυπη οικονομική κατοχή.

Διότι βεβαιώς βεβαίως αν το παραδεχτεις - κύριε έμμισθε σύμβουλε - ότι η χώρα είναι υπό ιδιίτυπη κατοχή θα πρέπει να παραδεχττείς ότι "εσείς οι οικόσιτοι αριστεροί"  είσαστε κατοχικοί επίτροποι. Και δεν λέει να το παραδεχτείτε σύμβουλε!
 Έτσι δεν είναι;

"ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" λοιπόν μας επιβάλλει να καλύψουμε τις ανάγκες της δημοτικής υπηρεσίας με αντιρρησίες και άλλους σκλάβους.
 
Τσάμπα εργάτες είναι οι σκλάβοι οπότε μένει χρόνος για τους ελεύθερους πολίτες να μην εργάζονται, να παπαρολογούν και να το παίζουν "αμεσοδημοκρατία" και πρωτοποριακή ελίτ.
Έχει ξαναγίνει. Πολίτες με πλήρη διακαιώματα, μέτοικο χωρίς πολιτικά δικαιώματα και σκλάβοι.
Να δεις πού το έχω ξαναδεί, δεν θυμάμαι ....

Είναι αποδεκτό αυτό λοιπόν  γενικώς; Και πολύ περισσότερο είναι αυτό ΑΠΟΔΕΚΤΟ από αριστερές, προοδευτικές δυνάμεις και πρέπει να εφαρμόζεται;

Για να μην τα πολυλογούμε: Πίσω από την "στήριξη" των αντιρρησιών συνείδησης για να κάνουν την εναλλακτική τους θητεία στους δήμους (και τα νοσοκομεία αλλά με αυτό ας ασχοληθεί άλλος) με 223,5 ευρώ κρύβεται η εξαθλίωση της εργασίας ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην χώρα.

Και μένει αυτό να αναρωτηθείς εσύ αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ως σκεπτόμενος Χαλανδραίος εργαζόμενος δημότης αν σε συμφέρει όπως σου λέει ο Συμεών.

Εγώ λέω ότι ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
Παίρνω καθαρά θέση και πλευρά από την γραμμή.
Ξέρω ότι θα είμαστε λίγοι από την από δω πλευρά.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ τον εργαζόμενο δημότη, ούτε τον μικρομεσαίο επαγγελματία συνάδελφο στην αγορά που χρειάζεται εργαζόμενους - αμειβόμενους πελάτες για να βγάλει και το δικό του ψωμί να μην καλύπτονται οι θέσεις του δήμου από κανονικούς εργαζόμενους για να μένει χώρος για σκλάβους.

Και δεν είναι μόνο αυτό. δεν με συμφέρει και για άλλο λόγο.

Ο μαλάκας ο γιος μου - μαλάκα τον λέω αν δεν δηλώσει αντιρρησίας και πάει λοκατζής μια και βαστάνε τα μπράτσα του - θα κάνει 10 μήνες θητεία άφραγκος και θα περιμένει να του στείλω χαρτζιλίκι για να πιει έναν καφέ πριν  ξενυχτήσει μέσα στο κρύο να κάνει "γερμανικό".
Και μετά αν ψάξει να διοριστεί κλητήρας στο δημόσιο .... ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!

Για κάτστε ρε μάγκες!
Δημότης είναι και ο γιος μου. Τον συμφέρει αυτό το "συμφέρον του δήμου";;

Θεωρώ ότι έτσι είναι απόλυτα λογικό να αυξάνονται ραγδαία όσοι παρτάκηδες και βολεψάκηδεςς δηλώνουν αντιρρησίες συνείδησης αφού περνάνε προφανώς ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από όσους πάνε φαντάροι μη αρνούμενοι να ορκιστούν ..... "PATRIA o MUERTE" για να το πω διεθνιστικά μη με λένε και δεξξξξο.

Δεν ξέρω αν είμαι πάλι ο μόνος παράξενος που βλέπω εδώ μια τεράστια αντίφαση που δεν μπορεί κατά την ταπεινή μου γνώμη  να κλείσει με την απάντηση "βολεύει τον δήμο" άρα θα πάρουμε αντιρρησίες συνείδησης.

Και δεν είμαι και καθόλου σίγουρος ότι η εφαρμογή τέτοιων πολιτικών βολεύει και την αριστερά επειδή και καλά παίζει τα "ατομικά δικαιώματα" του αντιρρησία έτσι.

Αλλά αυτό ας το σκεφτούν όσοι έχουν φορέσει το αριστερόσημο στο πέτο.
Εμένα έτσι και αλλιώς δεν με αναγνωρίζουν για αριστερό.
Και μεταξύ μας δεν με νοιάζει καθόλου (τι αναγνωρίζουν).

ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - με βάση τον προϋπολογισμό του 2017 θα καλυφθούν με αντιρρησίες συνείδησης με μισθό 223.5 ευρώ;

Στην Οικονομική Υπηρεσία: 1 θέση Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης  ΚΛΗΤΗΡΑ
                                               1 θέση ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ
(Κωδικοί 10.60.41,04 και 10.60.54.13 προϋπολογισμού)

Στην  Καθαριότητα:  4 εργάτες καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης και 1 φύλακας
(Κωδικοί 20.60.41.04 και 20.60.54.13 προϋπολογισμού)

 Στην Τεχνική υπηρεσία: 2 εργάτες υποχρεωτικής εκπαίδευσης
(Κωδικοί 30.60.41.04 και 30.60.54.13 προϋπολογισμού)

Στην Υπηρεσία Πρασίνου: 2 εργάτες πρασίνου υποχρεωτικής εκπαίδευσης
(Κωδικοί 35.60.41.04 και 35.60.54.13 προϋπολογισμού)


 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ:

Συμφέρει λοιπόν τον Χαλανδραίο αυτές οι 12 θέσεις εργασίας να μην καλυφθούν από κάποιους συνδημότες μας που σιτίζονται από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ, όπως θεωρεί το τοπικό κατεστημένο;

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΜΑΚΡΗ

 
Πάντα κοντά σου οι χαρές, μακριά σου ο κάθε πόνος, και όπως τον έχεις φανταστεί να’ναι ο νέος χρόνος..