iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΚΑΤΣΙΓΙΝΗΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και μένει μόνιμα στο Κάτω Χαλάνδρι.
Έχει πτυχίο Δομικών Έργων και  είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της οικοδομής.
Εχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου και αντιπρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Κάτω Χαλανδρίου ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Κώστα Παττακού.

Είναι παντρεμένος με ένα γιο που σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Το ψηφοδέλτιο μας στο Κάτω Χαλάνδρι ενισχύθηκε σημαντικά με την παρουσία σε αυτό του γνωστού για τους αγώνες του για την περιοχή, παλιού μας φίλου και συντρόφου Τάκη Κατσιγίνη.
Οι Κατωχαλανδραίοι ξέρουν ότι ο Τάκης είναι εκ των πιο ενεργών πολιτών της γειτονιάς και τον τιμούν με την εμπιστοσύνη.


Τάκη σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜE ΠΟΡΕΙΑ


Γεννήθηκα το 1959 στην Αθήνα. 

Είμαι απόφοιτος της Βαρβακείου Πρότυπου Σχολής και της Οικονομικού τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Το 1992 άρχισα να ασχολούμαι με τον τοπικό τύπο και τη διαφήμιση στις περιοχές του Χαλανδρίου, του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής. 

Κυκλοφορούσα επι σειρά ετών το περιοδικό Πολιτιστικό Πανόραμα και τον Οδηγό ΒΑ Προαστείων ενώ διοργάνωνα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Ασχολήθηκα από το 1999 και με τις διαφημίσεις σε δημοτικούς κινηματογράφους και δημοτικά αθλητικά κέντρα. 

Το 2004 κυκλοφορήσαμε με το Γιάννη Βασιλειάδη το περιοδικό «Συμμετέχω στο Χαλάνδρι». 

Σήμερα συνεχίζω να ασχολούμαι με τη διαφήμιση, την υπαίθρια και την έντυπη και παράλληλα είμαι εξωτερικός συνεργάτης στην εφημερίδα «στην Πλατεία» που εκδίδει στο Χαλάνδρι ο Αγγελος Νταβίας. 

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Η συνεργασία μας στον επαγγελματικό χώρο με τον Κώστα πάει πολύ πίσω στον χρόνο αφού ως κινούμενοι στον ίδιο επαγγελματικό κλάδο υπήρξαμε κατά καιρούς ανταγωνιστές αλλά και συνεργάτες.

Τον Κώστα Παπαδόπουλο ως εκδότη και διαφημιστή στο Χαλάνδρι, τον ξέρει όλη η αγορά, δουλεύει χρόνια πολλά στο Χαλάνδρι αν και Χολαργιώτης.

Τον Κώστα Παπαδόπουλο ως πολιτικό στέλεχος τον ξέρουμε ίσως λιγότεροι.

Γιατί ο ίδιος επιθυμεί να κρατήσει απόσταση από τα πολιτικά δρώμενα και δεν είναι από τους ανθρώπους που εύκολα μπαίνουν σε ψηφοδέλτια.

Ξερω την επιθυμία του, κα οφείλω να την σεβαστώ, οπότε δεν θα αναφέρω περισσότερα περί της δραστηριότητάς του στο κίνημα, που λόγω σεμνότητας ο ίδιος δεν αναδεικνύει.

Μπορείτε όμως να διαβάσετε μερικά άρθρα του στην Πλατεία, αφού στα πρώτα της βήματα είχε την μόνιμη στήλη "Κακά, ψυχρά και ανάποδα" στο τυπωμένο φύλλο, ενώ τώρα επιμελείται της διαφημιστικής σελίδας της εφημερίδας (και φροντίζει να έχουμε τα ... αναγκαία μέσα για την προμήθεια χαρτιού και εκτύπωσης).

Ο Κώστας γνωρίζει πόσο εκτιμώ και πόσο βρίσκω ενδαφέρον να κουβεντιάζω μαζί του και να παίρνω τις πολίτιμες συμβουλές του και απόψεις του - ακόμα και εκεί που δεν συμφωνούμε.

Έχουμε κατακτήσει χρόνια να βρίσκουμε μεταξύ μας - όχι πάντα εύκολα - την συνισταμένη των διαφορετικών μας προσεγγίσεων.

Ο Κώστας είναι ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ συνεργάτης και είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που αποφάσισε να κάνει το βήμα - σε αυτή την κρίσιμη και δύσκολη μάχη - να είναι στην πρώτη γραμμή δίπλα μας, εκεί που πάντα ήταν, χρόνια πολλά τώρα, από τα μετόπισθεν όμως.


Σε ευχαριστώ Κώστα που με τίμησες.

Καλή επιτυχία!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


                                                                                                                           28 Απριλίου 2014

                                                                                Προς 
                                                           Υποψήφιους/α Δημάρχους Χαλανδρίου

                                                κο Κουράση –«Χαλάνδρι σε Δράση» 
                                               κο Ανδρεόπουλο-«Χαλάνδρι Φιλική Πόλη»
                                                        κα Καρατζά-«Λαϊκή Συσπείρωση»
                                               κο Ρούσσο- «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» 
                                              κο Νταβία-«Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία
                                                       κο Λαδόπουλο-«΄Ολοι μαζί για το Χαλάνδρι» 
                                                        κο Θωμά-«Χαλάνδρι η Πόλη μας»Σαν Σύλλογος εργαζομένων καλωσορίζουμε τις υποψηφιότητές σας και θεωρούμε ότι εκφράζουν το ενδιαφέρον σας για το Χαλάνδρι και τους κατοίκους του, όπως κάθε συνδυασμός με τον τρόπο του το αντιλαμβάνεται και επιδιώκει να το εξυπηρετήσει.


Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του Δήμου Χαλανδρίου ζούμε καθημερινά τον παλμό και τις ανάγκες αυτής της πόλης.  Ζούμε επίσης μέσα στις νέες δυσμενείς συνθήκες οικονομικές, εργασιακές, κοινωνικές κλπ,  που μας έχουν επιβληθεί.


Ξέρουμε ότι η διοίκηση και οι επιλογές ενός Δήμου δεν είναι άσχετα από τις μνημονιακές και κυβερνητικές εντολές, ιδιαίτερα με τα νέα δεδομένα που ισχύουν. Ξέρουμε ότι όλα αυτά δεν πλήττουν μόνο τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά και τους ίδιους τους δημότες. Ξέρουμε ότι ήδη έχουν απολύσει συναδέλφους μας, έχουν επιβάλει ραγδαίες οικονομικές περικοπές, έχουν περιορίσει σημαντικά τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες των δήμων με τελικό στόχο τον ίδιο το δημόσιο χαρακτήρα τους. Ξέρουμε ότι νέες απολύσεις είναι προ των πυλών με πρόσχημα την «δήθεν» αξιολόγηση, ότι κάθε απόλυση είναι και απώλεια υπηρεσιών για τους δημότες.


Σε μας τους εργαζόμενους η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι ο τρόπος που λειτουργούν οι Δήμοι, η επαρκής δημόσια χρηματοδότηση τους, οι σταθερές εργασιακές σχέσεις, είναι κριτήριο για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν στους δημότες.


Σας καλούμε την Τετάρτη 30 Απριλίου, ώρα 14.00, στην αίθουσα Δημ.Συμβουλίου  σε μια ανοιχτή συνάντηση όλων των υποψηφίων δημάρχων με τους εργαζόμενους του Δήμου, όπου καθένας ξεχωριστά θα έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε τις απόψεις και προτάσεις σας στα εξής θέματα:-   Διαθεσιμότητα και απολύσεις
-   Ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών και Κοινωνικών δομών των ΟΤΑ
-   Αξιολογήσεις προσωπικού βάσει του Ν.4250/2014
-   Ελαστικές σχέσεις εργασίας μέσω ΚοινΣΕΠ, ΜΚΟ κλπ
-   Μετεγκατάσταση αμαξοστασίου και βελτίωση συνθηκών εργασίας στην υπηρεσία Περιβάλλοντος
-   Λειτουργία και στελέχωση των υπό κατασκευή παιδικών σταθμών
-   Εξασφάλιση και  πρόσβαση των  δημοτών στις δημόσιες δομές Υγείας (νοσοκομεία   Αμ. Φλεμινγκ,  
     Σισμανόγλειο,  Παίδων  Πεντέλης –  ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΥ)  μετά    τις  συνεχόμενες  συγχωνεύσεις
    νοσοκομειακών μονάδων και μειώσεις προσωπικού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συζήτηση θα βιντεοσκοπηθεί  με σκοπό την ανάρτηση  στο blog του συλλόγου και τον τοπικό τύπο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

LIKE ισμοί ... και άλλες παπαριές

Δεν πίστευα στα αυτιά μου, αναγνώστη μου όταν μιλώντας με φίλο από άλλο δήμο,  στο τηλέφωνο, άκουσα από την άλλη μεριά του σύρματος την "απολογία" του:

"Με συγχωρείς βρε Άγγελε αλλά πρέπει να πάρω πίσω το like που έκανα στην σελίδα της παράταξής σου στο φατσομπούκι γιατί έγινε θέμα από κομματικά στελέχη ότι αυτό υποδηλώνει την υποστήριξή μου στον αυτόνομο συνδυασμό και όχι στον κομματικό.

- "Και δηλαδή κάθονται και κοιτάνε ποιος έκανε like και αυτό συνιστά αντικομματική συμπεριφορά;" ρώτησα έκπληκτος.

 Τι να σου πω και γω. Για κάποιους ....

- Και αυτό απασχολεί όργανα κόμματος που θέλει να κυβερνήσει τους δήμους, την περιφέρεια και την χώρα; ξαναρώτησα αποσβολωμένος.

- Ε όχι τα όργανα επίσημα, αλλά κάποιοι μεμονομένα κάθονται και παρακολουθούν και κάνουν θέμα - συνέχισε.

- Πολύ σοβαρά θέματα τους απασχολούν. Το μυαλό τους είναι πώς θα λύσουν τα προβλήματα του κόσμου. ΣΒΗΣΤΟ ΤΟ  LIKE ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, να ασχοληθούν και λίγο με τα προβλήματα των πολιτών ρε φίλε.

ΚΑΝΤΕ λοιπόν dislike στην σελίδα μας για να σωθεί το Χαλάνδρί σύντροφοι!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!


ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΜΠΕΛΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι το 1966 όπου ζω μέχρι σήμερα. 

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. 

Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Από το 1989 εργάζομαι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής. Είμαι μητέρα μίας κόρης , φοιτήτριας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών.

Η εμπειρία των 25 χρόνων υπηρεσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τη θέση της εργαζόμενης, μου δίνει τις γνώσεις ώστε να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο δήμο που μεγάλωσα και αγαπώ.

Με τον Άγγελο Νταβία γνωριζόμαστε από παιδιά. Λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει το Χαλάνδρι σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αυτό που μας ενώνει και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας. Γι αυτό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6950426363 
Facebook: Σοφία Πριμπέλη

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

 Επέμεινα πιεστηκά να είναι η σεμνή Σοφία μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. 

Και ο λόγος δεν ήταν "τα κουκιά"της,  αν και έχει και από αυτά.

Η Σοφία είναι άλλη μια παλιά Χαλανδραία (από Πολύδροσο μεριά) με οικογενειακή παράδοση στην πόλη, είναι άλλη μια εκπρόσωπος της γενιάς των "Ασώτων" (έτσι λέμε την τάξη του 1984 από το 1ο λύκειο μεταξύ μας), αλλά ο κύριος λόγος που επιθυμούσα διακαώς να είναι η Σοφία μαζί μας σε αυτή την μάχη είναι ότι η Σοφία επί 25 συναπτά έτη είναι εργαζόμενη στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο "δίπλα χωριό", την Αγία Παρασκευή, στην δημοτική βιβλιοθήκη, και έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία πάνω ακριβώς στο επίδικο αντικείμενο, εμπειρία που η ομάδα μας την έχει ανάγκη.

Και η Σοφία ευτυχώς, δεν μου χάλασε το χατήρι.

Ευχαριστώ Σοφία για την τιμή και την συμβολή σου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. : 1η Μάη, Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή