Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ) ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Η τοποθέτηση Παττακού και ο διάλογος με την Λούλα Καρατζά.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 12-11: ΑΜΜΟΛΩΧΙΤΗΣ, ΛΙΕΡΟΣ, ΒΑΡΒΕΡΗΣ. Η ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 2

1. Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑ2. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.(συνεχίζεται)

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ: ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ!

1. ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ;;;2. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΕΚΟΥ ΒΑΡΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ3. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
σε λίγο η συνέχεια

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ... ΟΜΟΦΩΝΙΑ. ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ.
Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν και πάλι μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας:

Το κεντρικό θέμα ήταν - ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ - η αντίδραση (καλύτερα η "αντίδραση") του δήμου Χαλανδρίου στις επερχόμενες απολύσεις υπαλλήλων των ΟΤΑ.

Κάτω από την πίεση της ΠΟΕ ΟΤΑ, της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ, το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο για .... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ!

Διότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ - όπως φάνηκε - Ο ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - να ληφθεί απόφαση ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ υπό απόλυση εργαζομένων από τον δήμο στην Κομαντατούρ.

Και αποδείχτηκε ότι στο - ΧΑΛΑΡΩΤΑΤΟ - αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων, για κάποιας μορφής ΚΑΛΥΨΗ των υπαλλήλων στο να αρνηθούν εκείνοι την χορήγηση της λίστας των προγραφών στην Κομαντατούρ,  η διοίκηση του δήμου ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ (συνεπικουρούμενη βεβαίως βεβαίως από τον Ανδρεόπουλο και - κρίμα - τον Κώστα Παττακό) και έφερε το θέμα στο συμβούλιο απλά για "να εκφράσει την συμπαράστασή της" ανέξοδα.
Να κάνει και μια δέηση υπέρ αναπαύσεως των μελλοθάνατων τους προτείνουμε εμείς. Αν ψήσουν την Καρατζά - που είναι άθεη, για αυτή την μορφή αντίδρασης - θα το αποφασίσουν ΟΜΟΦΩΝΑ.

Και μάλιστα ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ (που το 'χουν εύκολο να εκβιάζονται, τα έχουμε πει αυτά) να καταλήξουν ΟΜΟΦΩΝΑ, όχι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, όπως αρχικά πρότεινε η Λούλα Καρατζά και η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Σίμος Ρούσσος από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αλλά σε μια διατύπωση ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ".... θα κάνουμε ό.τι είναι δυνατόν, να συμπαρασταθούμε, κλπ ..." .

Το επιχείρημα ήταν ότι η ομοφωνία είναι απαραίτητη για να ενισχυθεί η θέση των εργαζομένων και να  καλυφθεί πολιτικά η άρνησή τους να στείλουν την λίστα   νεοχαφιεδισμού.

ΣΩΣΤΟ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ.

ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ.

Αλλιώς τι νόημα έχει για τους εργαζόμενους; Αν είναι να αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη τι ρόλο βαράνε οι αιρετοί;;

Αλλά δεν έγινε αυτό. Ουσιαστικά ομοφώνησαν ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, με την διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και να προσφύγουν μετά στην δικαιοσύνη κατά των απολύσεων, ως πράξη "συμπαράστασης" της διοίκησης προς τους εργαζόμενους.

Βλέπετε όλα τα βαριά χαρτιά του τοπικού κατεστημένου επιχειρηματολόγησαν ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ"   (Μύρωνας, Γιάννης Λαδόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παττακός ...)
Και η νομιμότητα κατ' εκείνους είναι η υπακοή στο μεσοπρόθεσμο που είναι νόμος του κράτους.

Μεσοπρόθεσμο που κρίθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ από ΣτΕ και Άρειο Πάγο, αλλά αυτό είναι μια απλή λεπτομέρεια για τα υπαλληλάκια των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Και την αναφορά του Βαρβέρη στην ιθανότηα απόλυσης ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, έκαναν πως δεν την κατάλαβαν.

Πολύ πιο ειλικρινής ο Ανδρεόπουλος από τους Κουρασαίους:  "ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ". είπε εν ολίγοις. "Αλλά να είμαστε ομόφωνοι όμως ..."

Η Λούλα Καρατζά έκανε μια εξαιρετική παρέμβαση για την υποχρέωση ανυπακοής αναφερόμενη ακόμα και στην πρώτη  κατοχή   και την Εθνική Αντίσταση, ο Γ. Λιερός απάντησε με στοιχεία στα περί υπεράριθμου δημοσίου στον Ανδρεόπουλο, ο Σίμος ζήτησε από όλους να κοιταχθούν στον καθρέφτη τους και να αποφασίσουν αν είναι με την συνείδησή τους ή με το κόμμα τους και να ψηφίσουν ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, για να δεχτεί την παρατήρηση του Ανδρεόπουλου "να γίνει πιο ενωτικός, διότι δεν είναι αρκετά ενωτικός".

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΠΑΡΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

Δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο συμφέροντα υπάρχουν ... φιλομνημονιακά, για να παραφράσουμε το γνωστό σύνθημα.

Προς το τέλος και προκειμένου να σωθούν τα προσχήματα, αφού η συνεδρίαση γραφόταν από δημοσιογράφους, έπεσε η πρόταση ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, καταληκτική ημερομηνία, για να φύγει προς την Κομαντατούρ η λίστα των προς εκτέλεση στην οποία συμφώνησαν όλοι λεκτικά ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!

Διότι μόλις τέλειωσε αυτό το θέατρο σκιών που παίχτηκε, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέκος Βαρβέρης ρώτησε: "ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, διότι δεν κατάλαβα τι αποφασίσατε;"

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΣΣΥΒΑ:

"Μα βρε Αλέκο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, θα έχουμε ευθύνες εμείς ή ο αρμόδιος υπάλληλος".

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ! Οι άλλοι που το κάνουν είναι βλάκες και δεν έχουν μετρήσει τις επιπτώσεις. Οι μόνοι σοβαροί είστε εσείς, που λέει και ο Μύρων!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ - πρώην - ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ! Δηλαδή ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΠΟΥ ΈΣΠΕΥΣΕ  ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ -
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ: ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΚΑΤΟΧΗΣ.

Ενώ άλλοι συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί σε άλλους δήμους, ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ, για να σταθούν έστω και ηθικά δίπλα τους ανθρώπους που τους επέλεξαν και τους έκαναν νοματαίους. Θα σηκώσουν έστω και για λίγο τον σταυρό τους για να πάρουν ανάσα.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!

Εσείς το παίζεται "σώφρονες". Όπως και οι συνεργάτες της GESTAPO στην παλιά κατοχή.

Με το επιχείρημα ότι "και να μην τα δίναμε τα στοιχεία τα ήξεραν από την ενιαία αρχή πληρωμών άρα γιατί να μην είμαστε καλά παιδιά εμείς; Αυτοί χαμένοι είναι!"

Και η GESTAPO ρε αδέλφια είχε τους πατριώτες αντιστασιακούς αλλά πάντα χρειαζόταν τον πρόγονό σας τον κουκουλοφόρο να σηκώνει τον δείκτη του, πριν τους στείλει στο απόσπασμα.

Αύριο να βγείτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνετε αντίσταση, με τον Δήμαρχο, αρχηγό στους δρόμους του Χαλανδρίου, οι εργαζόμενοι στον Δήμο και οι άλλοι αυτοδιοικητικοί και παρέα με τον Ανδρεόπουλο που υπερασπίζεται ότι είστε υπεράριθμοι και πρέπει να αραιώσετε.

Να καλέσετε και τον σύλλογο των Εμπόρων μαζί, να αντισταθείτε όλοι μαζί, στον κατακερματισμό του κοινωνικού ιστού της πόλης και βέβαια κατά των παρκομέτρων.

Να διαμαρτυρηθείτε για την ύφεση και την ανεργία, που εκτινάσσεται στα ύψη, για τα καταστήματα που κλείνουν, για τους εργαζόμενους που θα απολυθούν, να διαμαρτυρηθείτε ομόφωνα.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΣΑΣ!

Κράτα με να σε κρατώ .. να είμαστε ομόφωνοι.

Αν έγιναν έτσι τα πράγματα θα το ακούσετε μόνοι σας στα ηχητικά που ανεβάζουμε σιγά - σιγά στο κανάλι μας στο YOU TUBE.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ... ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ!


ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΙΑ "ΒΟΛΤΑ" ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ!

Σφράγισαν» με σανίδες γραφεία σε δημαρχεία


dimarxeiaΤα γραφεία προσωπικού και πρωτοκόλλου έχουν σφραγίσει από το πρωί σε διάφορους δήμους της χώρας εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος, σε ό,τι αφορά στην Αττική, έχουν ήδη σφραγισθεί τα γραφεία στους δήμους Ελληνικού, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου, Ν. Σμύρνης, Βύρωνα, Υμηττού, Ν. Ιωνίας, Αιγάλεω, Αγίας Παρασκευής, Παλλήνης, Αρτέμιδος-Σπάτων.

Οι εργαζόμενοι έχουν καρφώσει στις εισόδους ξύλινες τάβλες, προκειμένου να μην πρωτοκολληθεί κανένα εισερχόμενο έγγραφο σχετικά με τις απολύσεις και να μην αποσταλούν στα αρμόδια υπουργεία καταστάσεις με τα ονόματα των εργαζομένων.


http://spirospero.gr/index.php/koinonia/27442-sfragisan-me-sanides-grafeia-se-dimarxeia

«Ανοιχτή Πόλη»: Θα ψάχνει δήμο να γίνει δήμαρχος ο Καμίνης, αν στείλει λίστες


Διαθεσιμότητα: Οι δήμοι δεν στέλνουν στοιχεία για τους υπαλλήλους τους


ΑΝΤΆΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΉΜΩΝ – ΔΕΝ ΔΊΝΟΥΝ ΟΝΌΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ

- Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΟΘΆΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΌΛΥΣΗΣ ΑΠ' ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ
- ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΎΓΟΥΝ ΟΙ ΛΊΣΤΕΣ
- YΠΌ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΊΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, ΚΟΡΔΕΛΙΟΎ - ΕΥΌΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΎΛΟΥ ΜΕΛΆ
- ΤΙ ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΊΤΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ... ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ.

Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. για την Πανελλαδική Στάση Εργασίας, Τρίτη 13 Νοεμβρίου, 12 μ.μ. έως τέλος ωραρίου


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις