Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


HALANDRI PEDIA: ΕΥΧΕΣΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ..

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975.

Από το 1981 έως το 1985 έζησα στις ΗΠΑ, στην WASHINGTON DC, αφού ο πατέρας μου Μιχαήλ Λογοθέτης, (αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικόύ)  υπηρετούσε ως Νατυτικός Ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στις ΗΠΑ.

Επιστρέψαμε στην Ελλάδα και εγκατασταθήκαμε στο Χαλάνδρι το 1990.

Τέλειωσα το 2ο Λύκειο Χαλαννδρίου.

Στα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα συνδικαλιστική δράση και εκλέχτηκα Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Λυκείου.

Σπούδασα Γραφιστική και ήμουν αθλητής του βόλεϋ στην ομάδα του ΠΑΠΑΓΟΥ.

Ο παππούς μου, Σταύρος Πρεβενιός ήταν Αρχηγός του Ναυτικού το 1968 ενώ ο θείος μου - αδελφός της μητέρας μου -  Σπύρος Πρεβενιός είναι σήμερα ο Πρόεδρος της ¨Ενωσης Αποστράτων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Είμαι παντρεμένος με την Χαλανδραία Κατερίνα Χατζάκη και έχουμε δύο παιδιά.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΑΤΒΙΑ: 

Με τεράστια οικογενειακή παράδοση στον χώρο των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα του Πολεμικού Ναυτικού, που ξεκινάει από την δεκαετία του 60 και όχι μόνο από τον παππού του - τον Α/ΓΕΝ ναύαρχο Σ. Πρεβενιό - αλλά ακι νωρίτερα, από τον θείο του, τον θρύλο της Μ.Υ.Κ. Νίκου Κιοσσέ, ο Σταύρος έγινε Χαλανδραίος μετά τον επαναπατρισμό του από την Ουάσιγκτον.

Ο Σταύρος μιλάει με περηφάνια για την οικογενειακή του παράδοση αλλά έχοντας ζήσει ως παιδί τις συνεχείς μετακινήσεις της οικογένειας ενός κορυφαίου αξιωματικού, δεν επέλεξε να ακολούθησε τον δρόμο της ένστολης καριέρας οπότε σήμερα είναι ένας πολύ καλός γραφίστας.

Δημοφιλής στην γενιά του - ο εκλεγμένος εκπρόσωπός της, πρόεδρος στο Μ.Σ. του 2ου Λυκείου - παρακολουθεί τα κοινά και την πολιτική σκηνή με την απόσταση και την διστακτικότητα όλων των νέων απέναντι σε αυτό που έφερε την χώρα στην σημερινή της κατάσταση.

Παρ' όλη την επιφυλακτικότητά του - παρακολούθησε από μέσα την προσπάθειά μας - να κινητοποιήσουμε νέους Χαλανδραίους "εκτός του παλιού στενού κύκλου του δήμου" να ασχοληθούν με αυτόν και να πάρουν την πόλη στα χέρια τους και θεωρώ μεγάλη μας επιτυχία ότι καταφέραμε να τον πείσουμε ότι έχει τελικά ενδιαφέρον και αξίζει να κάνει μια προσπάθεια να  συνδράμει την δημοτική μας παράταξη και να την διευρύνει με τις απόψεις του.

Σε ευχαριστώ Σταύρο για την τιμή που μου έκανες να συμμετέχεις στο ψηφοδέλτιο.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.