Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2011


Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας θα πραγματοποιηθεί και αυτό το καλοκαίρι και θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει στην Πετρούπολη ενδιαφέρουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες πολλές παραστάσεις και συναυλίες σπουδαίων καλλιτεχνών. Ενδεικτικά κάποιοι από αυτούς είναι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου (15/6), το Τρίφωνο (8/7), ο Γιώργος Βαρσαμάκης (15/7), ο Θάνος Μικρούτσικος με τον Χρήστο Θηβαίο και τον Μίλτο Πασχαλίδη (3/9), ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (5/9) και πολλοί πολλοί άλλοι. 
musicpaper.gr  

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΟΥΛΙΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

12.00 – 21.00
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΕΚΙ
Τα παιδιά χρωματίζουν τον κόσμο

18.00
ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ

19.30
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΑЇΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

17.00 – 18.30
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Σκηνοθεσία Πέρι Μιχαïλίδη

18.30 – 19.00
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΥ
“Αιχμάλωτος”

19:15 – 19.30
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
“Ο άνθρωπος στη σπηλιά – Πλάτωνας 2011”
Ωρα συνάντησης: 13.00

Μετά τη γενική λαική συνέλευση

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ:

Πλατεία Band
Εξοδος Κινδύνου
NO MIND
ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ

330 ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!

770 παιδιά φιλοξενήθηκαν πέρυσι στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας!
Με προχθεσινή του απόφαση το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ότι τη νέα χρονιά θα φιλοξενηθουν 400!

Την απόφαση στήριξαν η διοίκηση Γ. Κουράση μαζί βέβαια με την μείζονα αντιπολίτευση που στηρίζει την διοίκηση του δήμου στο να εφαρμόζει με απόλυτη ΣΥΝΕΠΕΙΑ τροϊκανοκυβρνητικές ντιρεκτίβες περί περικοπών ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για τις συνέπειες στους συνδημότες μας.

330 οικογένειες από τον Σεπτέμβριο πρέπει να αναζητήσουν λύση για το πού θα αφήσουν τα παιδιά τους ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ!

Και μάλιστα σε ένα δήμο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ υπερχρεωμένους δήμους, αν και αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε τους διοικούντες και το έχουν αποσιωπήσει ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΛΛΟΘΙ ΟΥ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Η απόφαση μείωσης της δυναμικότητας των παιδικών σταθμών ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ για όσους την ψήφισαν και την αυτοδιοίκηση που διεκδικεί αρμοδιότητες από την κεντρική εξουσία για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες από αυτές του κράτους. Όχι για να πετσοκόβει ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που μάλιστα ακουμπάνε στον πυρήνα της επιβίωσης της οικογένειας.

Ειδικά με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση οικογένεια από την πολιτική της δοσίλογης κυβέρνησης να έρχεται η αυτοδιοίκηση και να ΙΕΡΑΡΧΕΙ ότι οι περικοπές δαπανών της πρέπαι να γίνουν και αυτές στην πλάτη των νέων οικογενειών αποτελεί ΕΜΜΕΣΗ ή ΑΜΕΣΗ  ΣΥΜΠΡΑΞΗ στον πυρήνα της πολιτικής της.

Υπήρχαν τρόποι να εξοικονομηθούν τα χρήματα για τους παιδικούς σταθμούς ώστε να μην προστεθεί άλλο ένα ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ για αυτούς που πλήττονται περισσότερο από την κρίση: ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και σταδιακά θα τους αναδείξουμε. Γιατί και στην αυτοδιοίκηση η πολιτική ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, δεν είναι μονόδρομοι.
Άντε παιδιά! Συνεχίστε! Και του χρόνου να κάνετε μειώσεις και στα δημόσια σχολεία! ¨Ετσι κερδίζονται τα χρίσματα. ΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
ΑΞΙΟΙ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *