Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

2006 - 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΟΤΑΝ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΘΩΜΑΪΔΗ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

Τα παιδιά τραγουδάνε τον ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ (Ναζίμ Χικμέτ)
ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΦΩΣΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΟΡΩΔΊΑ (Λίνα Νικολακοπούλου)
Φωτό σκηνικού
Ο Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει συγκινημένος στο βήμα
Είσαστε ένα φοβερό σχολείο

 

Ο Θάνος Μικρούτσικος μαζί με τους μαθητές του σχολείου

ΣΧΟΛΙΟ: Μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά μας και τους γονείς τους.

Τα άκουσε να τραγουδάνε τα τραγούδια του, τραγούδησε μαζί τους και μαζί με τον ακούραστο συνοδοιπόρο του Κώστα Θωμαϊδη έδωσε μια κανονική συναυλία για αυτά.
Μια σχολική γιορτή - μυσταγωγία.

Προσπαθώ από το πρωί να ανεβάσω ολόκληρο το video αλλά .... δεν θέλει.
Θα το ανεβάσουμε. 
Είναι η εμπειρία  που - εκτός βέβαια τις υπέροχες μουσικές του -  μας έκανε να τον θαυμάζουμε τόσο πολύ και αξίζει να την θυμηθούμε οι λίγοι που είμαστε εκεί και να την μάθετε οι υπόλοιποι.

Από τον Κορυδαλλό ο υπ’ αριθμόν 1.000.000 επισκέπτης στο Μύλο των Ξωτικών








Λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά και ο υπ’ αριθμόν 1.000.000 επισκέπτης πέρασε την είσοδο του Μύλου των Ξωτικών. Για την ακρίβεια ήταν μια τετραμελής οικογένεια από τον Κορυδαλλό που επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.

Οι Καρυοθραύστες και ο πρόεδρος της e-Trikala Γιάννης Κωτούλας υποδέχθηκαν την οικογένεια, ευχαρίστησαν όλους τους επισκέπτες για αυτόν τον μαγικό αριθμό που συμπληρώθηκε σήμερα και προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στις μικρές Νάνσυ και Μαρία.

Μικροί και μεγάλοι εκδρομείς από κάθε γωνιά της χώρα μας αλλά και από το εξωτερικό συνεχίζουν να επισκέπτονται το Μύλο και να αυξάνουν τον ήδη μεγάλο αυτό νούμερο.

Η ηλιόλουστη χειμωνιάτικη Κυριακή μετατράπηκε σε μια μαγική γιορτή, χορευτικά συγκροτήματα και μουσικά σχήματα διασκέδασαν τους επισκέπτες.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που επιλέγετε το Μύλο των Ξωτικών, οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Θάνος Μικρούτσικος - Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου 2018