Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ παραδέχεται το ψεύτικο ρεπορτάζ για το Λιμενικό στις πυρκαγιές στο Μάτι

Για ενδεχόμενη αβλεψία (!) έκανε λόγο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ on air όταν ρωτήθηκε από τον καλεσμένο δημοσιογράφο της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλο, για την καταγγελία του λιμενικού Νίκου Καράμπου ότι το κανάλι πήρε χωρίς άδεια τα δικά του βίντεο από διασώσεις πυρόπληκτων και τα παρουσιάζει ως διασώσεις ιδιωτών.


Για ενδεχόμενη αβλεψία (!) έκανε λόγο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ on air, όταν ρωτήθηκε από τον καλεσμένο δημοσιογράφο της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλο, για την καταγγελία του λιμενικού Νίκου Καράμπου ότι το κανάλι πήρε χωρίς άδεια τα δικά του βίντεο από διασώσεις πυρόπληκτων και τα παρουσιάζει ως διασώσεις ιδιωτών, «την ώρα που οι λιμενικοί κοιτάζουν».

Ειδικότερα, στη μεσημεριανή εκπομπή magazino, με παρουσιαστές τον Νίκο Ανδρίτσο και τον Γιάννη Πιτταρά, και καλεσμένους τον Ανδρέα Πετρόπουλο, δημοσιογράφο της Αυγής, και τον διευθυντή του Ελεύθερου Τύπου, Πάνο Αμυρά, ο παρουσιαστής Νίκος Ανδρίτσος παραδέχτηκε έμμεσα την αβλεψία του καναλιού,λέγοντας συγκεκριμένα:

«Εγώ σου λέω επειδή ξέρεις πως είναι η δημοσιογραφική εργασία, για βιομηχανία παραπληροφόρησης εδώ στο ΣΚΑΙ δεν μπορείς να μιλήσεις για μια αβλεψία ενδεχομένως σε ένα ρεπορτάζ ίσως αλλά και αυτό με μια επιφύλαξη».

Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται από το στόμα εργαζόμενου του ΣΚΑΪ η αβελψία που κατήγγειλε να θυμίσουμε ο λιμενικός Νίκος Καράμπου, ο οποίος είχε καταγγείλει:

«Ο Σκάι έχει πάρει δικά μου βίντεο από διασώσεις, χωρίς την άδεια μου και τα παρουσιάζει ως διασώσεις ιδιωτών, ενώ στο σκάφος είναι οι συνάδελφοι μου. Και παρουσιάζει το ΛΣ εκείνη την ώρα ως απλούς παρατηρητές. Αν υπάρχει συνδικαλιστής συνάδελφος ή κάποιος από το υπουργείο παρακαλώ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γιατί θα βγω χωρίς άδεια και θα μιλήσω. Οι συνάδελφοι μου ξέρουν αν θα το κάνω ή όχι. Δεν γίνεται να μας προσβάλλει ο κάθε δημοσιογράφος κάνοντας αντιπολίτευση στις πλάτες των νεκρών».ΥΓ: 
ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ    ..... ΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ VIDEO ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK "ΧΩΡΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑ" ΤΟΥ κου ΚΑΡΑΜΠΟΥ" ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ .....

ΚΑΠΟΙΟ VIDEO ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ...... άντε ΘΟΥ ΚΥΡΙE.

ΟΧΙ κε .... ΕΞΟΥΣΙΑ! 

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠAΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ που λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και δεν προβλέπει ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.

Ας το πάρει απόφαση η παρεούλα σας.

Σε άλλα πολιτεύματα ρωτάνε οι δημοσιογράφοι τους ενστόλους και τις διευθύντριες για το πώς θα ενημερώνουν τους πολίτες κε Καράμπου, για το τι κάνουν οι κρατικοί λειτουργοί εν ώρα υπηρεσίας.

ΑΝΤΕ, ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΚΛΑΙΩ!


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ