Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣΑυτό που πήραν dj για τα λεωφορεία είναι πραγματικά απολύτως συμβατό με την χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα. Αφού είμαστε "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" παντού ρε φίλε.

Ξέρω σύντροφοι! Είμαι λαϊκιστής.

Τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ, το κατάφεραν. Έγιναν ενιαίο κόμμα χωρίς συνιστώσες.
Έχει μείνει μόνον μία συνιστώσα - οι 53!

Και η ΝΔ όμως ε;
Αλήθεια στο λέω. Προσπαθώ να καταλάβω τι λένε για την χώρα αλλά δεν ....
"Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, να φύγουν να πάνε αλλού"

ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Μέχρι και το ΚΚΕ - που δεν τους πάει και "αίμα", για να λέμε και την αλήθεια, τον ΣΥΡΙΖΑ πάει αίμα to KKE - θα βγάλουν στην παρανομία, αυτοί όταν θα γίνουν κυβέρνηση, να μου το θυμηθείς.

Πολύ μίσος βγάζουν όταν δεν έχουν την εξουσία ρε φίλε οι δεξιοί. Σκιάζεσαι με το πού είναι ικανοί να φτάσουν δηλαδή.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ρε σεις. Αλλά έχουμε γεμίσει Γερμανοτσολιάδες Σωτήρες ρε μαλάκα. Φοβερά πράγματα. Κάθε κομπλεξικός Βοναπάρτης αποφασίζει να σώσει την Ελλάδα μόνος του για να αποδείξει ότι .... αυτός είναι διαφορετικός και Ευρωπαίος ρε μαλάκα μου.

Ειδικά αυτή την φυλή την συναντάς σε μεγαλοστελέχια του δημοσίου και των δήμων, στην υψηλή γραφειοκρατία.

Και το μέγεθος της μεσσιανικής τους διάθεσης - αν το παρατηρήσεις -  είναι ευθέως ανάλογη των μιζών που έχουν βγάλει στην ζωή τους.

Λύσσα τους έχει πιάσει να φύγει γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ που - απλώς λέει, (σκέψου να το έκανε κιόλας) - ότι θα ψάξει τις λίστες, τον παράνομο πλουτισμό, τα σπίτια παλάτια και τις καταθέσεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με έναν μισθό δημοσίου, ακόμα και διευθυντή να είναι.

Λύσσα από κάτι γραφειοκράτες και κάτι  εκκολαπτόμενος πολιτικούς που προσπαθούν να καλοπιάσουν την τρόικα μέχρι κάτι ψώνια γραφειοκράτες του δημοσίου την έχουν δει ..... "ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ".

Μπορείτε να τους αναγνωρίσετε εύκολα: έχουν σόι Γερμανοτσολιάδων, δοσιλόγων, ταγματασφαλιτών, έχουν μαύρο χρήμα  και συνήθως κάνουν ποδήλατο.
Και τους ενοχλεί ιδιαιτέρως το κάπνισμα ακόμα και .... στην Ομόνοια, κάτω από το νέφος. Υστερικοί!

Σαν τις "παστρικιές" που άπλωναν κάθε μέρα την μπουγάδα! 
Από μπρος παρθένα και από πίσω τρένα, έλεγαν οι παλιοί για κάτι τέτοιους.

Α και τώρα που είπα τρένα ....

Έμαθα - δεν το είδα με τα μάτια μου - ότι ο Συμεών εχτές - αντί να μπει σε κανένα λαγούμι του ΜΕΤΡΟ να μην φαίνεται, έστελνε μηνυματάκια και ειρωνευόταν τον Θωμά και τον μαλάκα το αφεντικό μας ότι "δεν ήξεραν που πέρναγε το ΜΕΤΡΟ και το ανακάλυψαν εχθές από την εισήγηση που έστειλαν αυτοί, οι συτήρες του Χαλανδρίου".

Ναι ρε δήμαρχε. Θα αναθέτουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης μόνες τους και θα πληρώνουν από την τσέπη τους, να μαζεύουν τις βλακείες σας. Τα λεφτά του δήμου άλλωστε που πλήρωσαν την έκθεση της μηχανικού για τον ΧΕΥ 9 είναι δικά σου. Να τα δώσεις στον δικαιόρο να μας κάνει μια μήνυση!

Ναι η αλήθεια ήταν ότι δεν είχαν υπολογίσει ακριβώς κάτω από που πέρναγε το τρένο πριν.

Εσύ όμως που πήγες και έκανες ντιλ με το ΤΑΙΠΕΔ και έβαλες τα γίδια να ψηφίσουν δεν ήξερες;
Εσύ που μίλαγες για MALL -  ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ MALL - δεν ήξερες;
Η τεχνική υπηρεσία δεν έχει μηκοτομές του ΜΕΤΡΟ;

Δεν μας χέζεις ρε Δήμαρχε που έχεις το θράσος και να μιλάς. Όταν φώναζε η Πλατεία για το ΜΕΤΡΟ και τα από πάνω οικόπεδα "που θα απέδιδες εσύ μεγάλε Δημαρχάρα στους ιδιοκτήτες τους και δεν θα τους τα φάει ο δρόμος " που λες στους ιθαγενείς ότι κατήργησες τον μισό  δρόμο , πάλι μας λοιδορούσες και "έσωνες" το Πεύκο Πολίτη από την Πεντέλης - Πλακεντίας.

ΣΩΤΗΡΑ ΦΤΑΝΕΙ:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ!

Αλλά έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα, τώρα θα ζητήσεις ένα συγνώμη που του έλεγες στο δημοτικό συμβούλιο στον Νταβία ότι δεν ψήφιζαν την εμπνευσμένη πολιτική σου γιατί εξυπηρετεί τα συμφέροντα του  MALL;;;;

ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Και αλήθεια τελικά ΕΣΥ, που διάβασες αυτή την έκθεση - εκτίμηση μηχανικού, πρώτος από όλους, θα δώσεις το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, το χρήμα των συμπολιτών σου,  γι' αυτό το ακίνητο που για το μόνο που είναι κατάλληλο είναι για να το κάνεις .... δημοτικό λαχανόκηπο και μάλιστα χωρίς δέντρα γιατί αυτά έχουν μεγάλες ρίζες;

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; Και παρά το ότι ουσιαστικά ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ, αφού ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ, ψηφίσατε να δώσετε δημόσιο χρήμα στο Ταμείο Ξεπουλήματος Δημόσιας Περιουσίας γι' αυτό;

Και ακόμα δεν έχεις ζητήσει συγνώμη που ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ για να κτιστεί, εσύ συναίνεσες να πάρει - παράνομα - χρήσεις ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ για να μπορεί το ΤΑΙΠΕΔ κάτι να το κάνει, να πάρουν λεφτά οι δανειστές γι΄αυτό, αντί να μπεις μέσα, να το φυτέψεις κρίνα, πατζάρια, μαρούλια, μαργαρίτες και ζουμπούλια και να γίνει ένα ωραίο πάρκο;

Και μου βγάζεις ψηφίσματα που μιλάς για "αντιμνημονιακές δυνάμεις";

ΕΣΥ;;;;
Ο καλύτερος πελάτης; 

Αυτούς που λυπάμαι όμως πιο πολύ είναι αυτούς τους δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του Κουράση όμως.
Τι τα έχουν βάλει να ψηφίσουν ρε τα έρμα τα αιγοπρόβατα, οι δύο δημαρχαίοι (πρώην και νυν) του δημοτικού συμβουλίου, ρε φίλε.

Τι έχουν ψηφίσει τα Μπεεεεε, μωρέ. Τα λυπάμαι!

Και ο Πρίγκηψ όμως; Στηρίζει την αριστερά, έτσι;
Άλλος αυτός!
Είχε να πατήσει στο συμβούλιο πέντε μήνες και ήρθε να ψηφίσει να σώσουν τον ΧΕΥ για να μην γίνει MALL!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Α ρε Κατερινά. Α ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!

Και εσύ μωρέ Νίκο ....
Αφού δεν το έχεις με τα πολεοδομικά γιατί δεν ακούς;
Παίξε το μπασκετάκι και άστα αυτά για όσους το έχουν.

Τρελαίνομαι ρε φίλε με τις δημόσιες παρεμβάσεις - στα social - των δεξιών αυτοδιοικητικών. "Καλημέρα",  "Ωράιος κάιρος", "αισιοδοξία και χαμόγελο", "γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα"," η ΑΕΧ νίκησε τους Κωλομεδάγκωνες", "είμαστε οι καλοί, οι άλλοι είναι οι κακοί", "αγάπη μόνο, γδάρτε τους Συριζαίους όμως (αγάπη μόνο μεταξύ μας)"

ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Οι δεξιοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες ΟΛΟΙ! ¨;oλων των φυλών!

Και για να τα λέμε και αυτά - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ!
Την Αφροδίτη και τον Κώστα.
Οι μόνοι δεξιοί αυτοδιοικτητικοί που κάτι λένε ΚΑΙ για την αυτοδιοίκηση και τα θέματά της.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!

ΚΛΕΙΝΩ!

ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ, ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΕΡΝΑ!

ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ .....


ΔΙΠΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ


ΣΥΜΕΝΩΝ! ΞΕΚΟΛΑ! ΕΧΕΙ ΤΡΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .....

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ! Και για το Χαλάνδρι!