Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!

ΠΑΚ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΗ Η ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ


Με δελτίο τύπου του, ο προέδρου του Πρότυπου Αθλητικού Χαλανδρίου Παναγιώης Τζήμος υπενθυμίζει ότι η ¨Αρση Βαρών στο Χαλάνδρι είναι ξεσπιτωμένη, εδώ και ένα χρόνο και μάλιστα με πράξεις της διοίκησης που κρίθηκαν παράνομες από την δικαιοσύνη.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΡΕΜΌΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ;
Αναλαμβάνουμε εμείς να απαντήσουμε σε όποιον σας πει "κωλοτούμπες" αν ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ!

Ακολουθεί το Δελτίο του  Π.Α.Κ.


ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΤΟΥ ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Σήμερα συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που η δημοτική αρχή του κυρίου Συμεών Ρούσσου απέβαλε παράνομα το σωματείο μας από τμήμα του υπόγειου χώρου του αθλητικού κέντρου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ», που νόμιμα μας είχε παραχωρηθεί κατά χρήση από τον Δήμο για αόριστο χρόνο.
Είναι γνωστό σε όλους ότι η Δικαιοσύνη μας έχει δικαιώσει πανηγυρικά σ’ αυτή την αντιδικία μας με τη δημοτική αρχή.

Παρόλα αυτά όμως ο δήμαρχος Συμεών Ρούσσος:
-          Δεν μας έχει παραχωρήσει ακόμα χώρο για τη στέγαση του ιστορικού τμήματός μας της άρσης βαρών, που έχει φέρει ευρωπαϊκά μετάλλια, με συνέπεια την ουσιαστική του διάλυση
-          Δεν μας έχει παραχωρήσει ακόμα χώρο για τη στέγαση της γραμματείας του σωματείου μας, με συνέπεια αυτή να λειτουργεί πραγματικά «στο δρόμο», με την περιουσία του σωματείου μας «παραπεταμένη» σε κάποιο χώρο του κτιρίου του κέντρου νεότητας του Δήμου
-          Κυρίως όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να αδειοδοτήσει το αθλητικό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ», το οποίο δεν έχει ούτε καν νερό και τουαλέτες για την εξυπηρέτηση στοιχειωδών αναγκών της αθλούμενης νεολαίας του σωματείου μας!
Κύριε Συμεών Ρούσσο, εμείς δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Εσείς πότε θα εκτελέσετε όσα ο Νόμος προβλέπει;

Για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου,
Ο πρόεδρος,

Παναγιώτης Τζήμος

Γκαλερί Χρυσόθεμις:ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

H Γκαλερί Χρυσόθεμις οργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής με έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων έργα σε πλεξιγκλάς, λιθογραφίες και μικρογλυπτά.Διάρκεια: 23 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί ενημερώθηκε ο Πούτιν για μια σύλληψη στο Χαλάνδρι;

Σενάριο αστυνομικής ταινίας θυμίζει η εξέλιξη που πήρε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Χαλάνδρι η οποία οδήγησε στη σύλληψη μιας γυναίκας από τη Ρωσία. Η υπόθεση αποδείχθηκε τόσο σημαντική ώστε ενημερώθηκε για την εξέλιξή της και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ενημερώθηκε καθώς η υπόθεση αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους Ρώσους ζωγράφους του 20ου αιώνα. Στο Χαλάνδρι εντοπίστηκαν πίνακες τεράστιας αξίας οι οποίοι είχαν φιλοτεχνηθεί από τον Ανατόλι Ζβέρεφ και έτσι η υπόθεση έφτασε ως το Κρεμλίνο.
Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι όλα άρχισαν μετά από καταγγελία γνωστού Έλληνα διπλωμάτη, με σημαντική θέση στο παρελθόν στη Ρωσία, εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο πρώην διπλωμάτης κατήγγειλε ότι η 66χρονη πρώην σύζυγός ρου με καταγωγή από τη Ρωσία είχε αρπάξει σημαντικούς πίνακες, μεγάλης αξίας οι οποίοι περιλαμβάνονταν στη συλλογή που είχε δημιουργήσει ο πατέρας του.

Έτσι με ένταλμα του ανακριτή αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της 66χρονης στο Χαλάνδρι.

Εκεί εντοπίστηκαν 18 πίνακες του Αντόλι Ζβέρεφ και έτσι σήμανε διεθνής συναγερμός. Από την ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε η Ιντερπόλ και από εκεί οι ρωσικές υπηρεσίες.

Καθώς ο Ανατόλι Σβέρεφ θεωρείται στη Ρωσία ως ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους του 20ου αιώνα οι ρωσικές υπηρεσίες ενημέρωσαν προσωπικά τον πρόεδρο Πούτιν για τον εντοπισμό έργων του στο εξωτερικό

http://www.inewsgr.com/