Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤIΟ ΣΤΟΝ ΧAΡΥ ΚΛΥΝ - ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟΝ .. ΣΙΧΤΙΡ ΧΑΪΒΑΝ ΠΑΣΑ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 2012 είχε κάνει την πρόταση, να αλλάξει τις πινακίδες οδοσήμανσης της πόλης για να αναφέρονται και ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ (!!!!!).
 ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ: http://harryklynn.blogspot.gr

Αγαπητέ Δήμαρχε της Θεσσαλονίκης, με όλο το θάρρος θα πρότεινα...

Η Λεωφόρος Νίκης να μετονομαστεί Καφενέ ταπί παζάρ…

Η Τσιμισκή σε Σεφτέ γιοκ καλτερίμ…

Η Βασ. Όλγας σε Τσουτσού Χανούμ ντοβλέτ…

Η πλατεία Αριστοτέλους σε Φερετζέ ασκέρ μαχαλά…

Το Δημαρχείο σε Νταχτιρντί τσουτσού Οντά…

Και το γραφείο δημάρχου σε Καραγκιόζ μπερντέ…

Και αν μου επιτρέπετε, θα σας πρότεινα να αλλάζατε και το όνομά σας από Γιάννης Μπουτάρης σε… Σιχτίρ Χαϊβάν Πασά

ΤΟ ΡΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΜΑΤΙΑ


Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ - ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

 

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες και προφανώς όλοι οι συνάδελφοί του αυτοδιοικητικοί καταδικάσαμε την φασιστική επίθεση εναντίον του γιατί - προφανώς - ο ξυλοδαρμός δεν είναι για κανέναν άνθρωπο που πιστεύει στην δημοκρατία, μέσο επίλυσης των διαφορών και αντιμετώπισης των απόψεων.

Ο τύπος φαίνεται όμως ότι θεώρησε ότι όσοι καταδικάσαμε τα φασιστάκια που τον έδειραν συμφωνούμε και μαζί του, την ακρότητά του, και τον εθνομηδενισμό του.

Επειδή λοιπόν ο Μπουτάρης δείχνει καθημερινά ότι είναι διατεθειμένος να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ τον ξυλοδαρμό του (τόσο πολύ που θα έλεγε κανένας ότι ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ αν δεν τον ΣΧΕΔΙΑΣΕ κιόλας)  και να τον αξιοποιήσει πολιτικά για να προωθήσει τις απόψεις του και να παραμείνει δήμαρχος (όπως είπε- μέχρι να γίνει εκατό χρονών  - Ο ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ) , τώρα που ο Κωνσταντίνου και η ΚΕΕΡΦΑ -  πήγαν στην  Θεσ/νίκη να του στήσουν συγκέντρωση υποστηρικτών και να τον αναγορεύσουν σε ...... αντιφασιστικό σύμβολο και ο ΣΥΡΙΖΑΣ - που αντιτίθεται σθεναρά εις το νεοφιλελευθερισμό, λέει -  ακούγεται ότι σκέφτεται να τον υποστηρίξει στας εκλογάς,  είπαμε να θυμίσουμε εμείς - για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, επειδή φωνάζει όλη μέρα ο ΣΚΑΗΣ - ότι το 2009 οι Στέφανος Μάνος, Γιάννης Μπουτάρης, Θάνος Βερέμης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Νίκος Δήμου, Κοντογιαννόπουλος, μαζί με ακόμα 600 άτομα ίδρυσαν την "Δράση".

Για τους ..... αντιφασίστες της ΔΡΑΣΗΣ και την δράση τους, εδώ στην περιοχή μας,  ειδικά εδώ στην περιοχή μας τα έχουμε πει.

Και για τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ συμπεριφορές υποψηφίου δημάρχου της  - διευθυντή δήμου, αρχιστελέχους της ΔΡΑΣΗΣ, εδώ στη γειτονιά ..... απλά περιμένουμε τα δικαστήρια.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΝΕΙΣ!
ΠΑΡΑ TOY OTI ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ!
ΠΑΡΑ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΙΕΣ!

Συστημική Συμβουλευτική Οικογένειας και Ζεύγους - Νέα υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Βριλησσίων


Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) δημιουργεί μία ακόμα υπηρεσία για όλους τους κατοίκους της πόλης μας: τη Συστημική Συμβουλευτική Οικογένειας και Ζεύγους.

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε οικογένειες και ζευγάρια που οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονται από δυσκολίες επικοινωνίας, από αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, από συναισθήματα απογοήτευσης, ματαίωσης και θυμού, από έλλειψη αμοιβαίας κατανόησης και συναισθηματικής εγγύτητας.

Μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο εμπιστοσύνης και διερευνώντας τις δυναμικές των σχέσεων όπως εξελίσσονται μέσα στο χρόνο και μέσα από τα διάφορα στάδια του κύκλου ζωής, απώτατος στόχος της διαδικασίας είναι να αναδυθεί τι είναι αυτό που εμποδίζει τα μέλη της οικογένειας ή του ζευγαριού από το να απολαύσουν ικανοποιητική επικοινωνία, να αναγνωριστούν και να ακουστούν οι ανάγκες, οι προσδοκίες και οι προθέσεις του καθενός, να εκφραστούν καταπιεσμένες σκέψεις και συναισθήματα, να κατανοήσει ο ένας την θέση του άλλου, να υιοθετηθούν νέοι πιο λειτουργικοί κώδικες επικοινωνίας και να αναζητηθούν πιο αρμονικοί τρόποι συνύπαρξης.

ΜΑΡΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΜΠΑΣΚΕΤΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :

  1. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
  2. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ 31 ΜΑΙΟΥ
  3. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – 1 – 2 ΚΑΙ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 31 ΜΑΙΟΥ 
  4. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ 4-5-6 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 9ΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Την Παρασκευή 1η Ιουνίου ανοίγει η αυλαία του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ, που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου για τα παιδιά των σχολείων της πόλης μας. Ένας μήνας πολιτισμού, από την 1η Ιουνίου έως και τις 29 Ιουνίου, γεμάτος μουσική, χορό, αθλητισμό, παρουσιάσεις μαθητικών δημιουργιών και θεατρικές παραστάσεις.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά συνεργάζονται για την επιτυχή διοργάνωσή του η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, με αποκλειστικό σκοπό το Φεστιβάλ αυτό να δημιουργήσει πολιτισμό, να αναπτύξει τη συνεργασία και την ομαδικότητα μεταξύ των μαθητών και να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή δημιουργικής έκφρασης και χαράς για όλους εμάς.

Ευχαριστούμε για την στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχουν τον Δήμο Χαλανδρίου, την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων. Ειδικότερα, ευχαριστούμε το 14ο Δημοτικό Σχολείο για το «μήνυμα» του Φεστιβάλ, το Τμήμα Γ’ Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου για το δημιουργικό της αφίσας και του προγράμματος καθώς και όλα τα σχολεία του Χαλανδρίου που συμμετέχουν για άλλη μια φορά στην διοργάνωση αυτή.

Το πρόγραμμα του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Χαλανδρίου περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, έκθεση μαθητικής δημιουργίας – εικαστικών & τεχνολογίας, συναυλία μαθητών Λυκείων Χαλανδρίου σε συνεργασία με το Μουσικό Λύκειο Παλλήνης, αθλητικές εκδηλώσεις όπως τουρνουά μπάσκετ και επιδείξεις πολεμικών τεχνών καθώς και θεατρικές παραστάσεις των σχολείων.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην ΕΙΡΗΝΗ για όλα τα παιδιά του κόσμου. Στα παιδιά που αντιμετωπίζουν εμπόδια στο αδιαμφισβήτητο δικαίωμα τους στην περίθαλψη, στην εκπαίδευση, στην ασφάλεια, στην επιβίωση τους. Στα παιδιά που υφίστανται οποιαδήποτε μορφής κακοποίηση, σωματικής ή ψυχολογικής, που εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν ίχνη, που είναι κυνηγημένα απ' τους πολέμους.

Ο θεσμός του Μαθητικού Φεστιβάλ πέραν του ότι αναδεικνύει το δημόσιο σχολείο ως κυψέλη ανάπτυξης τέχνης, πολιτισμού και δημιουργικής έκφρασης, δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αντλήσουμε ελπίδα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον μέσω των παιδιών μας.

Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας αυτή τη γιορτή πολιτισμού, να επιβραβεύσετε με το απλόχερο χειροκρότημα σας τις προσπάθειες των παιδιών μας και να νιώσετε το μήνυμα που θέλουν να μας μεταφέρουν: «Μες την ειρήνη διάπλατα ανασαίνει όλος ο κόσμος με όλα τα όνειρά του».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου