iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : Ανακοίνωση 48ωρης Απεργίας, 18 & 19 Σεπτεμβρίου


ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

20130910-174001.jpg


ΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ..

Σας περιμενουμε στην ενημερωση για τις επιπτωσεις που θα εχει στην υγεια μας και στο περιβαλλον
η ανοιχτη εξορυξη χρυσου στις Σκουριες….

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ..

ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! Στη φόρα το μυστικό ραντεβού της Έλενας Ράπτη στο Χαλάνδρι


Ποιους συνάντησε και ποιος ήταν ο ... μυστηριώδης συνοδός της; 


Τι συμβαίνει με την Έλενα; Η όμορφη βουλευτίνα από τη Θεσσαλονίκη «πιάστηκε επ αυτοφώρω» στο Χαλάνδρι.

Βρέθηκε με φίλους και συνεργάτες στο εστιατόριο «Σανέλ Κοψίδια» όπου απόλαυσε το φαγητό της.

Η Έλενα όμως πρέπει να έχει κάποιο ... μυστικό κρυμμένο στις καρδιάς τα βάθη που λέει και το άσμα.

Όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες του ΥΟU συνοδεύονταν από έναν άγνωστο σε εμάς τουλάχιστον συνοδό και όσοι τους είδαν άρχισαν τα ... σχόλια. Πάντως αν κάτι συμβαίνει ... όλοι συμφωνούν στο ότι είναι ταιριαστοί.


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΟΣ (σήμερα) ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με μια λιτή επιστολή και επικαλούμενος "προσωπικούς και ηθικούς λόγους και τις τελευταίες εξελίξεις τις σχετικές με το έργο στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ" που κατέθεσε πριν από λίγο στον δήμο, παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Παναγιώτης Βάσιος.

Την θέση του στο δημοτικό συμβούλιο καταλαμβάνει η κα Θεοδώρα Αλεξανδρή.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι διαφορετικό να είσαι Χαλανδραίος

Zω στο Χαλάνδρι από τότε που γεννήθηκα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η πόλη έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήμουν μικρός. Απέκτησε περισσότερο εμπορικό χαρακτήρα, με όλα αυτά τα καταστήματα και υπερκαταστήματα, κι εκεί που κάποτε παίζαμε παλιότερα μπάλα τώρα έχει πια πολυκατοικίες.

Αν και το Χαλάνδρι ανήκει στα βόρεια προάστια, συνειδησιακά θα έλεγα ότι ανήκει στο κέντρο. Επιπλέον, αυτό που μου αρέσει είναι ότι πάντα είχε ροκ χαρακτήρα. Σήμερα όμως όλα αυτά τείνουν να εξαφανιστούν, αφού και οι εποχές έχουν αλλάξει και ο τρόπος ζωής έχει διαφοροποιηθεί εντελώς.

Σήμερα το Χαλάνδρι είναι ευρέως γνωστό ως ένα από τα δύο αντίβαρα, αναφορικά με την διασκέδαση απέναντι στο Γκάζι στον Βόρειο τομέα της Αθήνας. Καινούργια μαγαζιά, μουσικές, καινούργιες γεύσεις συνθέτουν το σκηνικό της πόλης μας.

Σαν πόλη όμως το Χαλάνδρι έχει χάσει την πραγματική του ταυτότητα, με τους κατοίκους αν και σε διαφορετική κατάσταση να απέχουν από την πόλη και τα κοινά της. Πολλές φορές έχει τύχει στον δρόμο να συναντήσω και γνωστούς μου, μετά από καιρό στους οποίους όμως βλέπω αυτό το αίσθημα της απαξίωσης για το Χαλάνδρι.

Το Χαλάνδρι έχει χάσει την παραδοσιακή του ταυτότητα, την έννοια της παρέας της γειτονιάς. Αυτό ήταν πάντα μια μεγάλη παραδοσιακή γειτονιά, με φίλους, γείτονες με σπίτια και όχι γεμάτο πολυκατοικίες.

Καφετέριες, παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία αλλά το κυριότερο στοιχείο ήταν η διάθεση για να βγει ο κόσμος από το σπίτι. Οι αλάνες που μαζεύονταν τα παιδιά και έπαιζαν έχουν δώσει την θέση τους σε τόνους από τσιμέντο.

Κανείς από μας δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για να καλυτερέψει η πόλη μας.

Να φέρουμε πίσω όλα τα στοιχεία που έκαναν το Χαλάνδρι μας μια ανθρώπινη πόλη, κρατώντας κάτι και από την σημερινή του μορφή την πιο εκσυγχρονισμένη όχι με όλα αυτά τα στοιχεία της όμως.

Φέρνοντας πίσω μια φράση που άκουγα από παιδί «Είναι διαφορετικό να είσαι από το Χαλάνδρι».

Δήμοι: 616 οργανικές θέσεις λιγότερες σε μια μέραΣε κατάργηση οργανικών θέσεων στους δήμους προχωράει η κυβέρνηση, την ώρα που, υποτίθεται, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αυτοαξιολόγηση δομών στους ΟΤΑ.

Με χθεσινές ΚΥΑ που υπέγραψαν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταργούνται 616 οργανικές θέσεις σε τέσσερις δήμους και τον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

aftodioikisi.gr

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ!

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926
www.halandri.gr
email: press@halandri.gr                                                                                                                                                               

Χαλάνδρι, 11 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από νεότερη απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου, τα μαγαζιά του Χαλανδρίου δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 22/09/2013, για τον 3ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ