Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Σημαντική ανακοίνωση του δημάρχου Χαλανδρίου για την απόθεση των απορριμάτων κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους

Ενόψει των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων και στον ΧΥΤΑ Φυλής, εξαιτίας των προβλέψεων του πολυνομοσχεδίου για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι για όσο καιρό διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις, η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν θα γίνεται κανονικά.

Καλούμε τους πολίτες να περιορίσουν την απόθεση απορριμμάτων και την τοποθέτησή τους αποκλειστικά εντός των κάδων, μόνο στα απολύτως αναγκαία προς αποκομιδή.
Ομοίως πρέπει άμεσα να σταματήσει η απόθεση κλαδιών και υλικών κήπων.

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά και της αισθητικής της πόλης είναι καθήκον όλων μας.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει τα αιτήματα για απόσυρση των διατάξεων περί ιδιωτικοποίησης, ζητά την κατάργηση απαγόρευσης των προσλήψεων στους Δήμους και την κάλυψη των παγίων και διαρκών αναγκών τους με μόνιμο προσωπικό.

Ο δήμαρχος
Σίμος Ρούσσος

ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ ...
Το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - λέει  ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - προσέξτε -ζήτησε από την αστυνομία να ελέγχει κινηματογράφους για παρουσία ανηλίκων, στην ταινία ΤΖΌΚΕΡ.
Και βέβαια η ηγεσία τοης ΕΛΑΣ και του Υπουργείου έδωσαν προτεραιότητα και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ...... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ο νόμος και η τάξη του Πλεύρη, του Βορίδη . του Χρυσοχοϊδή και βέβαια του Κυριάκου, έχει αρχίσει και παίρνει σάρκα και οστά: Η αστυνομία αναλαμβάνει δράση για να ελέγχει το τσιγάρο και τους συνεμάδες.

Οι δημοσιογράφοι - καρακόλια του συστήματος έχουν βγει και φωτογραφίζουν παράνομα παρκαρισμένα παπάκια και ζητούν σιδηρά πειθαρχία στα πρόστιμα.

Την ίδια ώρα τα μπουκαρίσματα στα σπίτια των πολιτών αυξάνονται αλλά η αστυνομία .... έχει έλλειμμα προσωπικού.

Γυρίζουμε στην κανονικότητα .....
Του αστυνομικού κράτους. ....