Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ …. !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!!
ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ... !!! ΠΡΟΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ... ΤΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ SITES!!!

---------------------------------------------
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ …. !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!!

Παρακαλώ ΠΟΛΥ διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ … είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!

Όσοι έχουμε δυνατή σχέση με το διαδίκτυο και ειδικά όσοι είναι προγραμματιστές, ξέρουμε πολύ καλά ότι πολλές είναι οι φορές που ερχόμαστε αντιμέτωποι με διαφορά κακόβουλα λογισμικά τα οποία αργά ή γρήγορα καταπολεμιούνται και η διάδοση τους σταματά …

Κάποια, από αυτά τα λογισμικά είναι ερασιτεχνικά, κάποια είναι κάπως καλύτερα, κάποια είναι επαγγελματικά και κάποια είναι όπως τα λέμε “State of the Art” !!! Τα τελευταία, είναι και τα σπανιότερα, μια και ένας επαγγελματίας του χώρου, θα συναντήσει στην ζωή του τέτοια κατά μέσο όρο, περίπου δυο φορές και μάλιστα, είναι σαφώς συζητήσιμο εάν θα αντιλήφθη την ύπαρξη τους!!!

Πρόσφατα, αντιλήφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ιστόχωρο μου, ενός αντί-νέο –ταξικού φιλοσοφικού ηλεκτρονικού χώρου … καθώς, και με το Facebook …!!! Πριν, όμως είχα επισκεφτεί μια ιστοσελίδα των illuminati που είχε ένα ρολόι και που έκανε αντίστροφη μέτρηση … η οποία έληγε την 9η Σεπτεμβρίου 2012 !!! (Υπάρχει λόγος που ΔΕΝ σας δίνω το Link αυτό εδώ … διότι, έτσι σας προστατεύω και σας συνιστώ, εάν βρείτε τον ιστότοπο, να μην τον φορτώσετε καν στο browser σας … και ούτε καν, για να δείτε την αρχική σελίδα…!!!)

Ψάχνοντας τώρα να βρω τι φταίει με τον ιστότοπο μου, αντιλήφτηκα … ότι υπήρχαν πολλές επιθέσεις χακερ προς αυτό, άλλα αρχικά δεν έδωσα μεγάλη σημασία, μια και το σπορ αυτό είναι γνωστό … σε όλους μας που ασχολούμαστε με το διαδίκτυο … Αυτό, όμως ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ήταν μια επίθεση η οποία προήρθε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (αυτό δεν σημαίνει ότι η επίθεση έγινε πραγματικά από εκεί), κατά την οποία ένα “State of the Art” stealth script … έτρεχε στο server μου!!!

Ένα script που πέρασε από όλους τους ελέγχους ασφαλείας και δεν έγινε αντιληπτό!!! Θα μου πείτε τώρα, γιατί σας το λέω αυτό … !!! Πρώτον, γιατί αυτό το Script συμφώνα με την δομή του πρέπει να έχει κατασκευαστεί από την Ουκρανική σχολή … που θεωρείτε η ελίτ σχολή χακερ!!! Κατά δεύτερον, είναι ένα script που έχει ΦΟΒΕΡΗ μεταδοτικότητα σε κάθε τι που είναι βασισμένο σε κώδικα HTML, δηλαδή σε σχεδόν ΟΛΟ το διαδίκτυο … !!! Και το τρίτο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι το τι ακριβώς έχει ρυθμιστεί να κάνει αυτό το script ….

ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ 9/9/2012 !!!

Έχει δε μοναδικές ιδιότητες που το κάνουν “State of the Art” … Είναι ΑΟΡΑΤΟ … Μεταδίδεται από site σε site, μόνο με την προβολή από το ένα στο άλλο, ΔΕΝ ανιχνεύεται ακόμη και από τα καλύτερα antivirus και τέλος, ακόμη εάν κάποιος αντιγράψει κάτι … πχ. Απλό κείμενο από μια ιστοσελίδα που έχει μολυνθεί … το script ακολουθεί τα γράμματα … οπότε εάν το κείμενο αντιγράφει σε μια ιστοσελίδα καθαρή, αμέσως θα μολυνθεί παντού!!!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ … Πρέπει το script αυτό να βρίσκεται ήδη σε όλο το διαδίκτυο!!! Εάν κάτι δεν γίνει άμεσα (και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ενημερωθεί δεόντως και ασχολούνται σοβαρά με αυτό σήμερα προσπαθώντας να παρασκευάσουν ένα αντί-ίο που θα διαδοθεί όπως τον κανονικό, άλλα γρηγορότερα και θα τον αδρανοποιήσει)… στις 9/9/2012 ίσως το διαδίκτυο μείνει χωρίς βάσεις δεδομένων!!! ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, από απλές … μέχρι τραπεζικές, ενεργειακές και ασφαλείας ιστοσελίδες !!!

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ και μάλιστα, ακριβώς μετά την επίσημη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων που πάντα συμβόλιζε την εκεχειρία των Λαών … αλλά όχι της νέας τάξης πραγμάτων …!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ … ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ … ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΤΟΥ SERVER ΣΑΣ … ΑΜΕΣΑ!!!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και εύχομαι να τα λέμε διαδικτυακά και μετά τις 9-9-2012!!!

IRI WOLF
International Research Institute – WOrld Liberation Front

Πανταζης Νiκος: Το Μεγάλο μας Τσίρκο

Πανταζης Νiκος: Το Μεγάλο μας Τσίρκο: Το Μεγάλο μας Τσίρκο το Αετοπούλειο   και η Διοίκηση του Δήμου   Για να δούνε την παράσταση Του Ι. Καμπανέλη σε μουσική Σ. Ξαρχάκου Τ...

 " Ένα Νομικό  Πρόσωπο που μας στοιχίζει 1.000.000 Ευρώ το χρόνο για να ενοικιάζει το θέατρο σε  επιτηδείους. Χρήματα που θα πηγαίνανε  στα σχολειά στους Παιδικούς σταθμούς, ακόμη και στο κτίσιμο το δικού μας Δημαρχείου."

Από την ανάρτηση του Νίκου Πανταζή.

(ουπς δεν τα λέει τελικά μόνο η Πλατεία και αι κομμουνισταί!) 

... ή θα πλήρωναν και μερικές παραστάσεις δωρεάν ή επιδοτούμενες δια τους μη έχοντας (διότι το εισητήριο των 20 ευρώ είναι πανάριβο πλέον. Θέλετε απόδειξη;;;

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΜΕ 10 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!

Και αυτό διότι ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ.

SOS! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ - ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ !

Το μπάσκετ στην ΑΚΑΚΙΩΝ, στο Πολύδροσο έχει γεμίσει ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!

Τα παιδιά παίζουν μαζί τους λες και είναι κατοικίδια!

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ .... ΧΘΕΣ!

Πηγαίνετε μια βόλτα εκεί, καθήστε ένα τέταρτο και θα καταλάβετε ότι ΟΥΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ.

Και μια και θα πάτε, ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ γιατί όποιος θέλει ανοιγοκλείνει τους προβολείς, άσε που κανένα πιτσιρίκι θα πάθει καμιά ηλεκτροπληξία. 

(Προσπαθούμε να τα φωτογραφήσουμε αλλά τρέχουν πολύ τα ρημάδια).

«ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ


Επιπτώσεις στη λειτουργία των παιδικών σταθμών (ιατρική περίθαλψη παιδιών, θέρμανση, αύξηση αριθμού παιδιών ανά δάσκαλο κ.λπ.) και τα βαλάντια των γονέων φαίνεται ότι θα έχει η συμφωνία υπουργείου Εργασίας - ΚΕΔΕ με την οποία μειώνεται κατά 15% η επιδότηση ανά παιδί στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς και κατά 50% στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

Η «εισαγωγή» περισσότερων παιδιών (συνολικά 61.000 παιδιών έναντι 96.151 αιτήσεων, συν 3.000 επιπλέον μέσω χορηγίας) αποβαίνει - σύμφωνα και με τους αιρετούς που μίλησαν στην aftodioikisi.gr - εις βάρος της ποιότητας: αύξηση των τροφείων, λιγότερες επισκέψεις γιατρών, ελλείψεις στο πετρέλαιο θέρμανσης, περισσότερα παιδιά ανά δάσκαλο, συμβολή του γονέα σε σχολικά είδη, όπως, π.χ. παιδικά βιβλία, πλαστελίνες κτλ.

Έτσι, μετά τα πανεπιστήμια για τα οποία έχει ήδη ανακοινωθεί η κατάργηση των δωρεάν συγγραμμάτων από το εαρινό εξάμηνο, στους παιδικούς σταθμούς καταργείται όχι μόνο το «δωρεάν» σύγγραμμα αλλά και πολλές από τις μέχρι τώρα δωρεάν παροχές.

Φιλίππου: Τα τροφεία θα αυξηθούν κατακόρυφα
«Με τη δική τους λογική, μειώνουν την ποιότητα στους παιδικούς και δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τους λειτουργήσουμε», σημειώνει στην aftodioikisi.gr ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και συμπληρώνει, εξηγώντας: «Δε θα έχουμε τροφεία, και σε πολλούς δήμους θα παρατηρηθεί το φαινόμενο να αυξηθούν κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η "τσέπη" του γονέα, θα αναγκαστούμε να αγοράσουμε λιγότερα σχολικά, π.χ., μολύβια, μαρκαδόρους, πλαστελίνες, παραμύθια, και σε πολλές περιπτώσεις θα πούμε σε ένα γονέα "Φέρε από το σπίτι σου", θα υπάρχουν λιγότερες επισκέψεις ιατρών, θα έχουμε πρόβλημα για να θερμάνουμε τα παιδιά, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για την αγορά πετρελαίου κτλ».

Μασσάρας: Αν δε μου δώσουν 11μηνίτες, σε δύο μήνες θα στείλω τα παιδιά σπίτια τους
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος πρόεδρος των παιδικών σταθμών της Πάτρας Χάρης Μασσαράς.: «Θα αναγκαστούμε κόψουμε παροχές, να κόψουμε εποπτικό υλικό, να ζητάμε από τους γονείς να φέρνουν παραμύθια, βιβλία ή άλλα σχολικά είδη, γιατί δε θα μπορώ να δώσω, δε θα έχω... Σκεφθείτε ότι θέλω ένα κάρο λεφτά για τη θέρμανση των παιδικών, με το πετρέλαιο να φτάνει 1,60 ευρώ/τόνος, ενώ πέρυσι είχε 1,10-1,20 ευρώ/τόνος».

Στους παιδικούς σταθμούς, από τις 1.500 αιτήσεις (μαζί με τις περυσινές) καλύφθηκαν μόνον οι 950 (400 οι φετινές), συν αυτές που επιδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ (σ.σ.: ο Δήμος Πατρέων έχει 38 τμήματα με 25 παιδιά το καθένα). Το προσωπικό που απασχολείται στους παιδικούς είναι με δίμηνες συμβάσεις, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Χ. Μασσαράς -αν και έχει κάνει τη σχετική αίτηση προς το ΑΣΕΠ από τα τέλη Ιουλίου για πρόσληψη ατόμων ΙΔΟΧ- στην περίπτωση που δεν έχει λάβει θετική απάντηση για την πρόσληψη των συγκεκριμένων συμβασιούχων (μάγειρες, βρεφονηπιοκόμοι, βοηθοί βρεφονηπιοκόμων) σε δύο μήνες (σ.σ.: ακόμη περιμένει!!!), «τότε, θα πούμε στα παιδιά: Φύγετε!».


«Μας έχουν με το μαχαίρι στο λαιμό. Δε γίνεται καμία έγκριση, και μας είπαν μάλιστα πως από τις θέσεις που ζητάμε, θα πέσει... λεπίδι, δηλαδή από τα 25-30 άτομα που θέλουμε θα υπάρξει μια μείωση 10%. Έτσι, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε», επισημαίνει μιλώντας στην ιστοσελίδα.

Ηλιοπούλου: Πρόβλημα λόγω έλλειψης προσωπικού
Όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στην aftodioikisi.gr η πρόεδρος των παιδικών σταθμών της Αθήνας, παρά τα όποια προβλήματα, «ο δήμος θα πάρει όσα παιδιά έχει προϋπολογίσει, χωρίς να μειώσει τη ποιότητά των υπηρεσιών». Το κύριο πρόβλημα, όπως υπογραμμίζει, είναι με το προσωπικό, καθώς υπάρχει έλλειψη και υπάρχει παιδικός με έναν παιδαγωγό.

«Έχουμε περίπου 4.800 παιδιά εγγεγραμμένα, με την προϋπόθεση πως μπαίνουν στις τάξεις οι προϊστάμενοι, που είναι οι παιδαγωγοί. Το κενό που υπάρχει, διότι υπάρχει, θα καλυφθεί με την πρόσληψη των 200 συμβασιούχων, που σήμερα ή αύριο αναμένουμε και την έγκριση από το ΑΣΕΠ». Και όταν γίνει αυτό, ο δήμος θα πάρει και όσα παιδιά είναι στη λίστα αναμονής, δηλαδή άλλα 600.


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελίες γονέων στην ιστοσελίδα, ενώ πέρυσι στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων υπήρχαν δύο παιδαγωγοί για 18 παιδιά φέτος υπάρχουν μονον δύο για 30 παιδιά.

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις