Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ομιλία Καραμέρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το Ελληνικό
«Η εμπειρία με τον επενδυτή στο Μαρούσι δεν πρέπει να επαναληφθεί στο Ελληνικό»

Ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα για την επένδυση του Ελληνικού
Τη σταθερή θέση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής για ήπια ανάπτυξη αλλά με διαφάνεια και όρους ωφέλειας της τοπικής κοινωνίας διατύπωσε, κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, Γιώργος Καραμέρος.

Ο κ. Καραμέρος έκανε εκτενή αναφορά στις ομοιότητες της υπόθεσης του Ελληνικού, με αυτές των δυο εμπορικών κέντρων στο Μαρούσι, τονίζοντας ότι αποτελεί μείζον θεσμικό θέμα για την αυτοδιοίκηση τα επόμενα χρόνια, ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η επένδυση στο Ελληνικό.

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι η διαπραγμάτευση με την Περιφέρεια Αττικής δεν έχει αρχίσει ακόμα για τον επενδυτή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη.

Κύριε Πρόεδρε Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Θα ξεκινήσω με μια αναδρομή. Το 2004 κατασκευάστηκαν στον βόρειο τομέα και το Μαρούσι για τις ανάγκες των Ολυμπιακών αγώνων και υπό συνθήκες αφόρητης πίεσης από την Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή δύο τεράστια κέντρα τύπου, το ένα αυθαίρετο και το άλλο υποτίθεται προσωρινό και λυόμενο, αλλά και 240 κατοικίες που υπολειτούργησαν ως δημοσιογραφικό χωριό.

Αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το αυθαίρετο κέντρο τύπου που δεν λειτούργησε ποτέ ως τέτοιο μετατράπηκε στο γνωστό The Mall, το δημοσιογραφικό χωριό που υπολειτούργησε πωλήθηκε ως συγκρότημα κατοικιών Ήλιδα και το λυόμενο προσωρινό κέντρο τύπου μετατράπηκε στο Golden Hall και έφτασε με διάφορες μεθοδεύσεις να λειτουργεί και τέλος να αποτελέσει την πρώτη ιδιωτικοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ επί κυβέρνησης Σαμαρά.

12 χρόνια μετά στην υπόθεση αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, η μεθοδολογία και ο επενδυτής ίδια και απαράλλακτα. Τότε ήταν η πίεση τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων, τώρα είναι το μνημόνιο η αξιολόγηση και η δόση. Τότε ήταν μια πρόθυμη κυβέρνηση τώρα μια κυβέρνηση που εκβιάζεται μπροστά σε ένα υπέρτερο εθνικό διακύβευμα δημοσιονομικής επιβίωσης.

Και αύριο τι; Αν ο επενδυτής βάλει στο μάτι π.χ το ΟΑΚΑ, που μπήκε στο υπερταμείο ποιός μας εγγυάται ότι δεν θα τεθεί ως προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση η εκχώρησή του;

Και η αυτοδιοίκηση;

Υπάρχει η εμπειρία του Αμαρουσίου και δεν είναι καλή. Και εκεί επένδυση και ανάπτυξη ευαγγελίζονταν και υπερασπίζονταν κάποιοι και μόνος ωφελημένος ήταν ο ίδιος επενδυτής.

Τα προβλήματα μεγάλα και τα οφέλη της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης μηδαμινά. Μέχρι και ευνοϊκό καθεστώς για τα δημοτικά τέλη μεθοδεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια με χαμένους προφανώς τους Δημότες της περιοχής της «επένδυσης».

Οι γειτονικές αγορές του Αμαρουσίου της Κηφισιάς και ιδιαίτερα της Νέας Ιωνίας, υπέστησαν καθίζηση με χιλιάδες χαμένες θέσεις μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων.

Η υπερτοπική κυκλοφορία, η υποβάθμιση των αστικών υποδομών και του περιβάλλοντος τεράστια. Ένα ιλουστρασιόν καταναλωτικό τίποτα.

Η Περιφέρεια και οι Δήμοι λοιπόν δεν Θα είναι στο εξής μπάτλερ ή τροχονόμοι του επενδυτή όπως συνέβη στα βόρεια προάστια.

Από την άλλη πλευρά, εμείς εδώ σήμερα ακόμα και αν κάποιοι προερχόμαστε από τα κινήματα οφείλουμε να μιλήσουμε και να λειτουργήσουμε αυτοδιοικητικά και θεσμικά.

Ρεαλιστικά και όχι μαξιμαλιστικά χωρίς αποτέλεσμα. Γιατί αυτό γινόταν 16 χρόνια τώρα με το Ελληνικό και φτάσαμε ως εδώ με την δημιουργία καζίνο στην καρδιά της Αττικής να είναι μια και μόνο παράγραφος της σύμβασης με μελλοντικές επιπτώσεις όχι μόνο στην Αττική αλλά ακόμα και το νομό Κορινθίας!!

Είναι εξόχως προβληματικό για την Δημοκρατία και τους θεσμούς να εκβιάζονται κυβερνήσεις, Δήμαρχοι (βλέπε Χρήστος Κορτζίδης).

Η αυτοδιοίκηση βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση και πρέπει να ξέρει ο επενδυτής ότι θα διαπραγματευτεί και με την Περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ιδιωτική πολεοδόμηση στην ιστορία της χώρας και το ζήτημα δεν έχει αρχίσει καν.

Εμείς αποδείξαμε ότι δεν είμαστε εκκρεμές της οποιασδήποτε κυβέρνησης.

Η περιφερειάρχης σταμάτησε την δημιουργία Δικαστικού Μεγάρου στο Φάληρο.

Ομοίως και στο Ελληνικό έχουμε ήδη αντιδράσει. Χρησιμοποιήσαμε ένδικα μέσα και έχουμε παραιτηθεί από το ΔΣ της Ελληνικό ΑΕ.

Υπάρχουν ερωτήματα μείζονα και ελάσσονα

Τι θα γίνει με τα 300 στρέμματα που εξασφάλισε η κυβέρνηση επιπλέον της αρχικής σύμβασης για περισσότερο πράσινο

Θα ξηλωθεί η όχι ο αεροδιάδρομος ώστε το πράσινο να είναι βλάστηση με ανάπτυξη και όχι επιφανειακό ντεκόρ;

Τι θα γίνει με τα 43 στρέμματα του δημόσιου ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Αττικής.;

Ποιό χαρακτήρα θα έχει ο φορέας διαχείρισης του πάρκου. Θα είναι δημόσιος ή ιδιωτικός και ποιος θα πληρώνει την συντήρηση;

Που θα πάει το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ που φιλοξενεί σήμερα το ¼ των λεωφορείων της Αττικής;

Αυτά και άλλα πολλά είναι αντικείμενα συστηματικής δουλειάς, διεκδίκησης και διαπραγμάτευσης.

Η προγραμματική θέση της παράταξης μας, «Δύναμη Ζωής», για το πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν και είναι η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Η άποψη της παράταξης δεν αλλάζει όχι για να αποφύγουμε την στείρα κριτική που συνεχίζει να ξιφουλκεί με μοτίβο «άλλα λέγατε άλλα κάνατε» αλλά γιατί τοποθετούμαστε θεσμικά πάντοτε προς όφελος των πολιτών τους οποίους και εκπροσωπούμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την ζώσα οικονομική πραγματικότητα, τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπογραφή του πιο πρόσφατου μνημονίου και τις διαφοροποιήσεις που επιβάλλουν τα αποτελέσματα της οικονομική κρίσης στον αρχικό σχεδιασμό μας.

Για την Περιφέρεια Αττικής, υπήρξε εξαρχής αντίθεση και στις δύο απόλυτες λογικές που κυριάρχησαν τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε πρέπει να ξεπουλήσουμε την έκταση ούτε να μένει στο Δημόσιο αναξιοποίητη.

Η αξιοποίηση του Ελληνικού πρέπει να αποτελέσει μέρος της γενικότερης ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου».

«Απειλές» Δούρου για «μπλόκο» στο Ελληνικό – Αλλά & «διάσπαση» στην παράταξη της (ονόματα)

 

Τo θέμα που έψαχνε εδώ και καιρό για να κάνει αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό  βρήκε στον Ελληνικό η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία έχει διαρρήξει, πλέον, τις σχέσεις της με το Μέγαρο Μαξίμου.
Σε ψήφισμα που υπερψήφισε μόνο ένα τμήμα της παράταξης «Δύναμη Ζωής» (σ.σ. με την ίδια απούσα στο Στρασβούργο) δηλώνεται η αντίθεση «στο  πρόσφατο Σύμφωνο Κατανόησης –MOU, το οποίο παρά τις όποιες προσπάθειες θετικών τροποποιήσεων, η προωθούμενη λύση στο σύνολό της, δεν ικανοποιεί τις χρόνιες διεκδικήσεις μας». Παράλληλα κι εδώ είναι, ίσως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, «απειλεί» με «μπλόκο» την επένδυση εφόσον η κυβέρνηση δεν διαβουλευθεί με τους όμορους δήμους και την περιφέρεια και το σχέδιο δεν έχει την απαραίτητη κοινωνική αποδοχή: «Κανένα σχέδιο που αφορά το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού δε μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να έχουν γνώση και λόγο η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού. Χωρίς διαβούλευση δεν μπορούν να επιβληθούν τετελεσμένα. Οποιαδήποτε επέμβαση στο χώρο οφείλει να έχει την απαραίτητη κοινωνική αποδοχή. Σε αντίθετη περίπτωση η Περιφέρεια θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διαφυλάξει τα συλλογικά κοινωνικά συμφέροντα», λέει χαρακτηριστικά.
Nα σημειωθεί ότι για να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό θα πρέπει  να υπερψηφισθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Νοέμβριο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επίπτωσεων.
Επιπλέον, κατηγορεί την κυβέρνηση για αδιαφανείς διαδικασίες: «Επισημαίνουμε ότι ακόμη και σήμερα το σύνολο των ντοκουμέντων που αφορούν το χώρο του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού παραμένουν άγνωστα στους πολίτες και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γεγονός που θεωρούμε ανεπίτρεπτο. Ως εκ τούτου ζητάμε τόσο το πρόσφατο Μνημόνιο Συναντίληψης όσο και η υφιστάμενη Σύμβαση να δημοσιοποιηθούν άμεσα και να κατατεθούν στο φως της ημέρας. Αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε πολίτη να μάθει ακριβώς τι θα γίνει στην περιοχή. Η διαφάνεια είναι δύναμη και δεν πρέπει να την φοβάται κανένας», λέει χαρακτηριστικά.
Το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος είναι το εξής:
Ψήφισμα σχετικά με το Μνημόνιο Συναντίληψης για το Ελληνικό, ψήφισε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Το ψήφισμα αυτό αποτελεί “το πλαίσιο με το οποίο θα πορευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Αττικής”.
Συγκεκριμένα το ψήφισμα αναφέρει:
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά την 21η Συνεδρίαση του στις 16.06.2016 συζήτησε, σχετικά με το ¨Μνημόνιο Συναντίληψης¨(Memorandum Of Understanding –MOU) μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) της HELLENIC Global I.S.A. και της Lamda Development S.A για το ¨Ελληνικό¨.
Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου σημειώνουμε τα παρακάτω:
  • Η θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού σύμφωνα με την πρόταση των Δήμων της περιοχής και του ΕΜΠ (Δεκέμβριος 2010). Είναι μία πρόταση οικονομικά εφικτή και βιώσιμη.
  • Η διαχείριση των ακτών της Αττικής οι οποίες αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της, πρέπει να περιέλθει επιτέλους στα αιρετά θεσμικά όργανα που βρίσκονται εγγύτερα στους πολίτες, δηλαδή τον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξασφαλίζοντας στο σύνολό τους την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών.
  • Η πολύχρονη και εσκεμμένη εγκατάλειψη του χώρου αποτέλεσε διαχρονικά ένα από τα επιχειρήματα για να αιτιολογηθεί η υπογραφή της λεόντειου σύμβασης το 2014 και του Συμφώνου Κατανόησης.
  • Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας αλλά και την συνεπή στάση μας που αφορά την αξιοποίηση του Ελληνικού, 21 μήνες τώρα, είμαστε αντίθετοι στο πρόσφατο Σύμφωνο Κατανόησης –MOU, το οποίο παρά τις όποιες προσπάθειες θετικών τροποποιήσεων, η προωθούμενη λύση στο σύνολό της, δεν ικανοποιεί τις χρόνιες διεκδικήσεις μας.
Επισημαίνουμε ότι ακόμη και σήμερα το σύνολο των ντοκουμέντων που αφορούν το χώρο του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού παραμένουν άγνωστα στους πολίτες και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γεγονός που θεωρούμε ανεπίτρεπτο. Ως εκ τούτου ζητάμε τόσο το πρόσφατο Μνημόνιο Συναντίληψης όσο και η υφιστάμενη Σύμβαση να δημοσιοποιηθούν άμεσα και να κατατεθούν στο φως της ημέρας. Αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε πολίτη να μάθει ακριβώς τι θα γίνει στην περιοχή. Η διαφάνεια είναι δύναμη και δεν πρέπει να την φοβάται κανένας.
  • Κανένα σχέδιο που αφορά το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού δε μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να έχουν γνώση και λόγο η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού. Χωρίς διαβούλευση δεν μπορούν να επιβληθούν τετελεσμένα. Οποιαδήποτε επέμβαση στο χώρο οφείλει να έχει την απαραίτητη κοινωνική αποδοχή. Σε αντίθετη περίπτωση η Περιφέρεια θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διαφυλάξει τα συλλογικά κοινωνικά συμφέροντα.
Τέλος θέλουμε να σταθούμε σε τρεις πιο εξειδικευμένες πτυχές του όλου θέματος που έχουν ειδική βαρύτητα για την Περιφέρεια Αττικής και τους όμορους Δήμους:
  • Τον κρίσιμο από περιβαλλοντικής και οικονομικής άποψης τομέα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων. Τόσο τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Απορριμμάτων των Δήμων όσο και ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων περιέχουν πρόβλεψη για χώρους διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή του Ελληνικού. Πρόκειται για αποφάσεις και επεξεργασμένους σχεδιασμούς που δεν μπορούν να αγνοηθούν ή να ανατραπούν.
  • Τα εμπράγματα δικαιώματα της Περιφέρειας Αττικής εντός της περιοχής και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ και το οικόπεδο έκτασης 42 στρεμμάτων. Η Περιφέρεια Αττικής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απεμπολήσει τα δικαιώματά της και θα διεκδικήσει τη δημόσια περιουσία της όπως έπραξε πριν από λίγους μήνες με την προσφυγή της στο Σ.τ.Ε., αλλά και με την παραίτηση του εκπροσώπου της από το Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε .εκφράζοντας τη διαφωνία της.
  • Την αλλοίωση του χαρακτήρα της περιοχής λόγω του προβλεπόμενου εξαιρετικά υψηλού συντελεστή δόμησης και του προβλεπόμενου casino και το πλήγμα στην εμπορική δραστηριότητα, ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, από τη δημιουργία πληθώρας εμπορικών κέντρων (τύπου mall).
Τα παραπάνω αποτελούν το πλαίσιο με το οποίο θα πορευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Αττικής.

http://www.aftodioikisi.gr

Η σελίδα του σκακιστικού τμήματος του ‘‘ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων « Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»’’ στο FacebookΑγαπητοί φίλοι και μέλη του ΕΕΦΑΣ:

Ο σύλλογος μας έχει από το Νοέμβριο του 2015 την δικιά του σελίδα στο Facebook.
Σκοπός μας, η ευρύτερη προβολή των δράσεων του συλλόγου στο διαδίκτυο όπως:
Παιδικά τουρνουά, Camp, ατομικές επιτυχίες των παιδιών και της ομάδας σκακιστών του συλλόγου.

Παρακαλούμε τα μέλη του συλλόγου, τους γονείς των παιδιών και τους φίλους του ΕΕΦΑΣ - όσοι έχουν Facebook, να κάνουν like στην σελίδα:

https://www.facebook.com/EEFAS.CHESS

Ευχαριστούμε,
Ομάδα του ΕΕΦΑΣ

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

Κάθε μέρα ακούμε, ζούμε και διαπιστώνουμε ένα ρεύμα φυγής των νέων της χώρας σε αναζητηση τυχης στο εξωτερικο!Υπαρχει μια ταση μαζικης φυγης τετοιας εκτασης που αν συνεχιστει η Ελλαδα θα θυμιζει σε λιγο καιρο, καμενη γη κυριολεκτικα!
Βεβαια καθε νομισμα εχει ως γνωστο δυο οψεις.
Η οικονομια μιας χωρας οσο και αν συρικνωνεται δεν παυει να λειτουργει , να παραγει, εστω και τα ελαχιστα , αρα να δημιουργει ευκαιριες και δουλειες..Πιστευω δηλαδη οτι οσοι νεοι απομεινουν και παλεψουν στην χωρα μονο χαμενοι δεν θα βγουν.

Θα ξεκινησουν βεβαια απο το μηδεν και επι των ερηπιων αλλα αυτο ισως να ειναι και η ευκαιρια τους.
Η διαλυση οσονουπω της ευρωζωνης και η αναγκαστικη επιστροφη σε εθνικο νομισμα θα δωσει ελπιζω μια νεα δυναμικη στην χωρα η οποια , ας μην το ξεχναμε , ειναι γωνιακο και προνομιουχο οικοπεδο!Οι ευκαιριες αργα η γρηγορα ειναι δεδομενο οτι θα δημιουργηθουν ακολουθωντας τον νομο τον απαραβατο για ολα τα πραγματα οτι δηλαδη την ανοδο ακολουθει η πτωση και το αναποδο..
Η ευκολια με την οποια προτρεπουμε τα παιδια μας να πανε στο εξωτερικο για αναζητηση τυχης εμπεριεχει και μια δοση ριψασπιδισμου θα ελεγα.Αλοιμονο δηλαδη αν μπροστα στις μεγαλες δυσκολιες που μας βαζουν οι μνημονιακοι κυβερνωντες σκυψουμε το κεφαλι και το βαλουμε στα ποδια!!Αυτη ειναι μια πραξη δειλιας και φιλοτομαρισμου κατ επεκταση.Εγω να ειμαι καλα και τι με νοιαζει για την πατριδα μου!!Ποτε δεν θα ειχε ξεσηκωθει ο ραγιας Κολοκοτρωνης και οι αλλοι αγωνιστες του 21 αν ειχαν αυτο τον τροπο σκεψης...Δεν κατακταται η ελευθερια και η ανεξαρτησια δια της ατακτης φυγης...Χρειαζονται ΟΛΟΙ στον αγωνα για ριζικη αλλαγη πολιτικης και οικονομικης πρακτικης στην χωρα μας.
Το αδιεξοδο στο οποιο μας οδηγουν με μαεστρια και τεχνη τα τελευταια χρονια ας γινει η απαρχη του ξεσηκωμου μα ςγια την ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους!!!ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!!

Νέος καθαρισμός από την Περιφέρεια Αττικής στο ρέμα Σαπφούς πίσω από τον ΟΤΕ στο Μαρούσι
Αυτοψία της πρώτης φάσης καθαρισμού από ειδικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής του ρέματος Σαπφούς στο Μαρούσι στο τμήμα από την Λεωφόρο Κηφισίας έως την οδό Διονύσου έκανε σήμερα το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Γιώργος Καραμέρος.

Θα ακολουθήσουν νέες παρεμβάσεις σε σημεία που εντόπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας σε συνεργασία και με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: " Προσπαθούμε καθημερινά για την βελτίωση των συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των παραρεμάτιων περιοχών. Ολοκληρώνουμε την 6η φάση ψεκασμών για τα κουνούπια για όλο τον βόρειο τομέα, καθαρίζουμε τα φερτά υλικά της καταιγίδας της 7ης Ιουνίου και συνεργαζόμαστε με την ΕΥΔΑΠ στις περιπτώσεις βλαβών που στο παρελθόν έκαναν την κατάσταση αφόρητη για τους κατοίκους σε ρέματα όπως αυτό. Συνεχίζουμε και θέλουμε τους πολίτες συνοδοιπόρους στην προσπάθεια".