Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Στην ΣΛΟΒΕΝΙΑ ο Αεικίνητος για .... ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ξέρεις ποιος πληρώνιει, έτσι;)

ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ το χαρακτηρίζεται το σώμα ή ο μηχανισμός που βρίσκεται για πάντα σε κίνηση (αει+κίνηση) χωρίς να δαπανάται ενέργεια για να συνεχιστεί η κίνηση του ή να απαιτείται για την κίνηση κάποια εξωτερική ενεργειακή πηγή. Στην πράξη αυτό είναι αδύνατο εξαιτίας της τριβής και άλλων πηγών απώλειας ενέργειας. Η λειτουργία ενός τέτοιου μηχανισμού θα ισοδυναμούσε με τη δημιουργία ενέργειας από το μηδέν, κάτι που είναι αδύνατο σύμφωνα με τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο. (ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)


ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΨΕΥΤΟΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ. ΚΑΤΑΝΑΛΏΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΥΜΕΩΝ


Ο ΣΒΑΠ - σου λέει - ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕ στο ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ πρόγραμμα SISMA για την "ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ" (έτσι γράφουν κάποιοι συνάδελφοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ δημοσιογράφοι που μάλλον έχουν μικρή σχέση με την Φυσική. Μετά το κράξιμο στο φατσομπούκι το μάζεψαν λιγάκι το περί "μηδενικής").

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας λοιπόν χρειάζεται την υποστήριξη του Κουράση και γι΄αυτό κάνει ταξιδάκια ανά τας Ερώπας ο Αεικίνητος.

Ένας επιστημονικός οργανισμός δομημένος, με τμήματα, με επιστήμονες, συγκροτημένος, που χρόνια τώρα λειτουργεί για ενεργειακά θέματα. χρειάζεται να τον υποστηρίζει ο ΣΒΑΠ , σου λέει. ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ.

Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΒΑΠ.
Ο ΣΒΑΠ του ΧΥΔΑΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Του ΣΒΑΠ που υπάρχει μόνο  για να βολεύονται με ένα μιαθουλάκο άνεργοι πρώην δήμαρχοι.

Ο ΣΒΑΠ είναι δύο άνθρωποι:
Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γεώργιος Κουράσης, ως πρόεδρος και ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης κ. Καμάρας ως Γ.Γ. που πήγαν στην Σλοβενία.

Και ένα ΔΣ που - όπως λένε μέλη του - αυτοδιοικητικοί και έχουν καταγγείλει δημόσια - δεν συνεδριάζει σχεδόν ποτέ.

Και μία συμβασιούχος γραμματέας κολλητή του Κουράση.

Ο ΣΒΑΠ παίρνει λεφτά από τους δήμους .... για να υποστηρίζει το ..... ΚΑΠΕ!

http://www.cres.gr/cres/index.html


Αυτό μας λέει σήμερα ο ΣΒΑΠ (στο site του) και τα κουκουλοφόρα site (που ανήκουν σε ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ δημοτικούς συμβούλους Χαλανδρίου μαθαίνω,), που χρηματοδοτούνται ξεδιάντροπα, εντελώς επιλεκτικά - με λεφτά των δημοτών που πάνε στον ΣΒΑΠ και από εκεί στα γλυφτρόνια του Αεικίνητου - για να προβάλλουν την "επιτυχημένη συμμετοχή του" στο συνέδριο.

Πολύ επιτυχημένα τα ταξιδάκια αναψυχής του Κουράση ανά τας Ευρώπας.

Υποστηρίζει ο Αεικίνητος επιστημονικά το ΚΑΠΕ να κάνει κτίρια μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης - σου λένε ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ.

Πώς άραγε;
Πηγαίνοντας "επιτυχημένα" στη Σλοβενί;

Έχει άλλο τρόπο ο ΣΒΑΠ να υποστηρίξει το ΚΑΠΕ στις μελέτες του εκτός από το να κάνει πολιτική ρεκλάμα στον Αεικίνητο;;;;

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ...

Οι επιστήμονες του ΚΑΠΕ χρησιμοποιούν τον ίδιο τον Κουράση ερευνητικά.


ΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!

Σου λέει Αεικίνητος είναι.
Λες να είναι και ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ;;;
ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!

Θα απογοητευτούν.

Αυτό το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ καταναλώνει ενέργεια παραγόμενη από ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και την υποστήριξη του Συμεών και της Κουρασικής Αριστεράς.


ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Τάκης Φωτόπουλος μιλάει για την πορεία της παγκοσμιοποίησης και τον αγώνα για κυριαρχία διεθνώς και στην ΕλλάδαΤο ηχητικό της συνέντευξης:
https://youtu.be/f9g41PlFJDs

Στη μεστή συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στον Νίκο Χαζαρίδη (Alpha Ράδιο Καβάλας) που δόθηκε στις 26/6/2018 τέθηκαν ποικίλα ζητήματα τόσο της διεθνούς επικαιρότητας και εγχώριας επικαιρότητας όσο και θεωρητικά γύρω από τη λειτουργία της παγκοσμιοποίησης, το μέλλον της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το Brexit κ.α. Έτσι, αναλύθηκε το κίνημα εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, όπως ξεκίνησε με το Brexit και επεκτάθηκε μετά στις ΗΠΑ όπου προσπάθησε να το εκφράσει (εκμεταλλευτεί;) ο Τραμπ, καταφεύγοντας αναπόφευκτα σε μια τραγελαφική απόπειρα να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, δηλαδή τις απαιτήσεις των εργατικών θυμάτων της Παγκοσμιοποίησης στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα όσων από τη μεγαλοαστική τάξη κλπ. θίγονται από την ίδια διαδικασία. Στη συνέχεια κουβεντιάστηκε η στάση του Ερντογάν και ποιες “από τα κάτω” δυνάμεις μες στην Τουρκική κοινωνία στηρίζουν και επηρεάζουν τις πολιτικές του με στόχο την Εθνική και Οικονομική κυριαρχία της Τουρκίας. Τέλος, η συζήτηση στράφηκε στην Ελλάδα με τον Τάκη Φωτόπουλο να εξηγεί τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πολιτικο-οικονομική κατοχή και, εν τέλει, τη σημερινή καταστροφή για τα λαϊκά στρώματα. Για να καταλήξει στην πρόταση του ΜΕΚΕΑ που έχει ως ακρογωνιαίους λίθους τη μονομερή έξοδο από την ΕΕ και την οικονομική αυτοδυναμία, ως αναγκαίες και επαρκείς συνθήκες για μια εθνικά και οικονομικά κυρίαρχη Ελλάδα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ