Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΠΥΡΟ ΚΟΤΣΙΑ

 


 
Απεβίωσε σήμερα ο  επί δεκαετίες συνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Σπύρος Κότσιας. Συμμετείχε στο Αντιδικτατορικό Φοιτητικό Κίνημα, Νομάρχης Βοιωτίας επί ΠΑΣΟΚ. 

Καλό κατευόδιο Σπύρο

Πράσινο Κίνημα: Συγχαρητήρια στα αδελφά Πράσινα κόμματα της Γερμανίας για τις εκλογικές επιτυχίες τους


 

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχτηκε το Πράσινο Κίνημα τα αποτελέσματα στις χθεσινές εκλογές για τα κοινοβούλια των κρατιδίων της Βάδης - Βυρτεμβέργης και της Ρηνανίας – Παλατινάτου, καθώς οι γερμανοί εκλογείς έδωσαν ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης στους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, πρώτο κόμμα στη Βάδη - Βυρτεμβέργη αναδείχθηκαν για τρίτη συνεχή φορά οι Πράσινοι αυξάνοντας το ποσοστό τους κατά 2,1%, στο 32,4%. Επίσης οι Πράσινοι αύξησαν τα ποσοστά τους εντυπωσιακά (κατά 8,8%) στο κρατίδιο της Ρηνανίας – Παλατινάτου.

Το Πράσινο Κίνημα αγωνίζεται ώστε η άνοδος των Πράσινων κομμάτων που παρατηρείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες να καταγραφεί εκλογικά και στη χώρα μας. Άλλωστε είναι κοινή διαπίστωση πως οι πολίτες αναζητούν πλέον την διαφορετική πράσινη πρόταση. Μία πρόταση που έχει ως σημείο αναφοράς την ευημερία των πολιτών, και την προστασία της φύσης. Μία πρόταση που στην Ελλάδα υπερασπίζεται ουσιαστικά το Πράσινο Κίνημα.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τα αδελφά κόμματα των Γερμανών Πρασίνων για την νέα εκλογική τους επιτυχία. Μία επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στο ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα που στέλνουν οι ευρωπαίοι πολίτες για την ενίσχυση των πράσινων φωνών. Ένα μήνυμα που σύντομα θα ακουστεί δυνατά και στην Ελλάδα.»   

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη