Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Βοτανικός και Χαλάνδρι πλήττονται από την εγκληματικότητα και το άβατο των Ρομά

Βοτανικός και Χαλάνδρι πλήττονται από την εγκληματικότητα και το άβατο των Ρομά


egklimatikotita-allodapwnΈξαλλοι είναι οι κάτοικοι, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού προκειμένου  για την επικίνδυνα συνεχιζόμενη εγγληματική δραστηριότητα των αλβανών λαθρομεταναστών-ρομά και την προκλητική αδιαφορία των αρμόδιων αρχών που τους επιτρέπουν, μέσα από τον καταυλισμό-γκέτο να λεηλατούν, να τρομοκρατούν και να δηλητηριάζουν με τις καύσεις καλωδίων και άλλων υλικών τους κατοίκους της περιοχής και της πρωτεύουσας. Ο κ.Καρανικολάου , εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων του Βοτανικού, τόνισε:"Εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούν να κάνουν οι αρχές. Είναι δεμένα τα χέρια μας. Εκεί κάθε βράδυ καίγονται τόνοι κλεμμένα καλώδια, και συνεργάζονται Έλληνες μαζί τους. Φωνάζουμε τρία χρόνια.Κανενός το αυτί δεν ιδρώνει".
"Να επέμβει η Εισαγγελία και να εφαρμοστούν οι νόμοι. Είναι απλά τα πράγματα.Τα νόμιμα." είπε χαρακτηριστικά για το θέμα των ρομά ο Σπ.Καρατζαφέρης.
"Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με το κλείσιμο του καταυλυσμού. Πιέζουμε και το Υπ.Δικαιοσύνης και το Υπ.Προστασίας του Πολίτη. Το τελευταίο διάστημα με τις συνεχείς παρεμβάσεις της αστυνομίας, της δημοτικής αστυνομίας και της δημοτικής αρχής έχει αρχίσει να λύνεται το πρόβλημα." είπε ο κ.Βαρελάς, αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.
Καταγγέλουσα στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Extra 3, κάτοικος Χαλανδρίου, αποκάλυψε ότι στο Νομισματοκοπείο του Χαλανδρίου βιώνουν εδώ και τρία χρόνια το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Κατήγγειλε ότι η δημοτική αρχή είναι αδιάφορη και ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, κ.Κουράσης, λέει ότι προστατεύονται από την Ευρώπη οι Ρομά, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η τηλεθεάτρια του "Αποκαλυπτικού δελτίου" .

Θέλουν το αεροδρόμιο της Μεγίστης οι Τούρκοι!

Ωραίο κόλπο σκαρφίστηκαν στην Άγκυρα για να απορροφήσουν οικονομικά το Καστελόριζο (Μεγίστη): Ο Τούρκος υπουργός ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγίς είπε ότι "Το αεροδρόμιο του Καστελόριζου βρίσκεται σε απόσταση 3 λεπτών από το Κάς , ενώ εκείνο της Αττάλειας απέχει 2,5 ώρες και ότι με αμοιβαίες συμφωνίες θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ελληνικό αεροδρόμιο"!

Για πρώτη φορά το θέμα της χρησιμοποίησης του ελληνικού αεροδρομίου στο Καστελόριζο το είχε θέσει τον Μάρτιο ο δήμαρχος της τουρκικής πόλης του Κάς, Αμπντουλλάχ Γκιουλτεκίν, επειδή δήθεν εκεί δεν μπορεί να κατασκευαστεί αεροδρόμιο λόγω μή ύπαρξης επίπεδης έκτασης που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του.

Εμείς λέμε αντί να δαπανούν χρήμα για να κατασκευάζουν βάσεις εκτόξευσης πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων καυ αυτοκινούμενων πυροβόλων, όπως έχουν κάνει απέναντι από την Μεγίστη, να σκάψουν και να κάνουν το δικο τους αεροδρόμιο...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις