iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 1η ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Μεγάλη επιτυχία στην ημερίδα για τα θέματα εκπαίδευσης της Δημοτικής Παράταξης Βριλήσσια - Δήμος Δημιουργίας

Ο υπ. Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης
Με μεγάλη ανταπόκριση και επιτύχια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/4/2013 η ημερίδα - διαβούλευση για τα εκπαιδευτικά θέματα στην Πόλη μας, που πραγματοποίησε η Κίνησή μας. Η πληρότητα των εισηγήσεων και των προτάσεων για όλα τα θέματα της εκπαίδευσης στο δήμο μας, εκ μέρους της επιτροπής παιδείας της κίνησης, οι τεκμηριωμένες παρεμβάσεις των συμμετεχόντων και τα δεσμευτικά συμπεράσματα που εξήχθησαν, αποτέλεσαν όχι μόνο τους άξονες της επιτυχίας της, όπως αυτή εκφράσθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά αποτελούν και τους άξονες δράσης για το μέλλον.


Η τεκμηριωμένη πρότασή της κίνησης δημοτών «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» για τη συγκρότηση, από το δήμο για πρώτη φορά, ενός ολοκληρωμένου ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος από τη νέα σχολική χρονιά 2013 – 2014,αποτελεί την κοινή απαίτηση όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, απέναντι στα οξυμένα προβλήματά της.
Σε συνέχεια, όχι μόνο σε εφαρμογή των συμπερασμάτων της ημερίδας, αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι το θέμα της εκπαίδευσης είναι πρωταρχικό για την κοινωνία μας, την επόμενη 24-2-2013, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κίνηση δημοτών «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» δια του κ. Ξένου Μανιατογιάννη έθεσε προς συζήτηση τα παρακάτω θέματα:

1. Αλλαγή διοικητικών ορίων κατανομής μαθητών

2. Βελτίωση παρεχομένων υπηρεσιών στη Λέσχη «ΚΡΙΚΟΣ»

3. Συντήρηση κτιριακών μονάδων και περιβάλλοντα χώρου σχολείων

4. Εξεύρεση λύσης για την επαναλειτουργία του μαθητικού μουσείου του 5ου Δημ. Σχολείου, εντός των ορίων του Δήμου Βριλησσίων

ενώ για τα υπόλοιπα θέματα θα στείλει επιστολή την Τρίτη 30-4-2013 ώστε να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη και να συζητηθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Το δελτίο Τύπου της Κίνησής μας

Την επιστολή για σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Τα συμπεράσματα της Ημερίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΘΩΜΑΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Ένα θέμα που ταλανίζει χρόνια τώρα το Δήμο Χαλανδρίου και δη το θέμα της μετεγκατάστασης των ΡΟΜΑ, έλαβε τις τελευταίες ημέρες δημοσιότητα από αναρτήσεις στο διαδίκτυο ανακοινώσεων και απόψεων καθαρά προσωπικών από διάφορα πρόσωπα ατομικά ή από αντίστοιχα που είναι ενταγμένα σε διάφορα κοινωνικά ή πολιτικά σχήματα, μετά την γνωστοποίηση της πρότασης – θέσης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση από την οδό Ίριδος και Σαραντοπόρου στην περιοχή δίπλα στο χώρο που αθλείται η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, αλλά και άλλοι νέοι και παιδιά, δηλαδή στην οδό Λευκωσίας και Σαρανταπόρου.

Είναι όμως απόλυτα ανεδαφικές αυτές οι απόψεις διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένο και απαραίτητο, την όποια απόφαση πρέπει να λάβει ή τουλάχιστον να συμμετάσχει στην διαμόρφωση της, απαραίτητα το άμεσα συνδεδεμένο με την υπόθεση Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου, που γνωρίζει καλύτερα από όλους τα προβλήματα της περιοχής και ιδιαίτερα τα πρόβλημα της πολύ επιβαρυμένης περιοχής του Κάτω Χαλανδρίου, στην οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού αφορά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι άστοχη η πρόταση του κ. Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία έγινε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση ούτε με το αρμόδιο θεσμικό όργανο του Δήμου Χαλανδρίου που αποτελεί το Δημοτικό Συμβούλιο ή τους υπόλοιπους κοινωνικούς και τοπικούς φορείς και είναι σαφές ότι δεν λαμβάνει υπόψιν του τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή, αφού δεν προτείνεται οποιαδήποτε λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν και τα οποία είναι πολλά.


Χαλάνδρι 30/4/2013

Βαρδουλάκης Θωμάς
Ιατρός Πνευμονολόγος
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:  
Χαμηλών τόνων κείμενο από τον γιατρό αλλά επί της ουσίας.
Μιλήσαμε μαζί του και έχει δει όλο το έργο. 

Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλώ στο αίτημα του γιατρού για ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Ο ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Θα δοξαστούμε κρυπτόμενοι;

Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα;

Παλιές καλές μαυρογυαλούριες μέθοδοι! 
Δημοτικό Συμβούλιο UNDERCOVER!
"ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΟΥΣ"! 

Και εσύ αναγνώστη μου τους ψηφίζεις ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ! Να σε εκπροσωπούν.

Πώς το λέει ο γιος μου εκείνο το σύνθημα που λένε τα γαβράκια;
 ".... ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ, ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΣΤΑ ΣΠΡΕΫ" ! 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ: 
Προτιμούμε ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ αλλά ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ, παρά αυτόν που γυρίζει γύρω από τον άξονά του για ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ! Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα!

Παλιά, για κάτι τέτοια θέλαμε ανοικτά δημοτικά συμβούλια και λαϊκές συνελεύσεις. Τώρα θέλουμε ... μια φάβα στο τέσσερα. Εφτασέεεε.

Λούλα Καρατζά, ενταύθα: Λούλα θέλουμε να ξέρουμε τι λέει η Λαϊκή Συσπείρωση για την μετεγκατάσταση; ΝΑΙ ή ΟΧΙ! Στείλτε μας ρε κάτι τις; Ρωτάει εδώ το κοινό.

ΚΟΥΙΖ: "Ποιος συμβουλεύει του δικούς του "να μην σηκώνουν σκόνη" στο θέμα των τσιγγάνων; ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ;

Νικόλαο Πανταζή ΕΝΤΑΥΘΑ: Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης φαντάζομαι την εκπροσωπεί και σε εκπροσωπεί Νίκο, έτσι δεν είναι; Διότι είδες ότι δεν καταψήφισε να γίνει θέμα. Για δες το.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΑΝΤΩΣ, προς τιμήν της http://www.stasi.gr/2009-05-12-09-25-48/2009-06-10-10-41-19/1037-2013-04-29-22-16-27.

Και έκανε την έκπληξη! ΕΙΠΕ ΟΧΙ! 

ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ! 

Κώστα Παττακό - ενταύθα. Αφού ρε Δήμαρχε δεν πας, που δεν πας - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ - τι το ανακατεύεις εκεί με τον κυρ Χρήστο; Και θα τον εκθέσεις τον χριστιανό και θα εκτεθείς. Άστο! 

Τρεις σύμβουλοι της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως παρευρέθηκαν εις την συζήτησιν δια το 2ο Γυμνάσιο, στην οποία από το παράθυρο τέθηκε και το θέμα των τσιγγάνων ο ΑΡΧΗΓΟΣ, η κα Μιχαήλ και ο κος Κεχαγιόγλου.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - οι άλλοι δύο διαφοροποιήθηκαν. Τι έγινε; Προσχώρησε στην πλειοψηφία ή όχι ακόμα;

Τώρα το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από αρχηγός, που οι σύμβουλοί του τον γράφουν στα κατάστιχά τους μήπως του περνάει από το μυαλό ή .... δεν ; 

Στις καρέκλες της παρατάξεως στο δημοτικό συμβούλιο που είναι άδειες ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΙΤΥ ΘΑ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ;

Έκανα ταμείο, αναγνώστη μου:
2 χειμερινές στολές κάνουν 250 ευρώ
1 χειμερινή επίσιμη (για να έχουν όταν κάνει δεξίωση ο Αεικίνητος) 190 ευρώ
2 παντελόνια καλοκαιρινά 40 ευρώ
2 παντελόνια φόρμες 40 ευρώ
2 χιτώνια καλοκαιρινά 40 ευρώ
2 χειτώνια χειμωνιάτικα 60 ευρώ
4 πόλο 80 ευρώ
4 μακώ 40 ευρώ
2 φούτερ για τα κρύα 40 ευρώ\
1 ζευγάρι άρβυλα και όχι τίποτα φτηνιάρικα 180 ευρώ
1 Αντιανεμικό 40 ευρώ
1 Μπουφάν 100 ευρώ
Γάντια (για να μην βγάζει κάλο το δάκτυλο από το στυλό) 50 ευρώ
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ (ζώνες, κάλτσες, φανέλες, μασαζοκορσές κλπ ) 200 ευρώ
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ .... 150 ευρώ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 βαριά - βαριά δεν βγαίνει η ένδυση κάθε δημοτικού αστυνομικού για ένα χρόνο και άνετα.
1500 Χ 20 άτομα κάνει 30.000 ευρώ! ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ!
ΜΕΧΡΙ ΤΑ 111 χιλιάρικα είναι άλλα 81! 
ΜΟΝΩΣΗ KAΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑΒΑΝΙΑ!

Εκτός αν είναι μαζική προμήθεια ρούχων 5ετίας. Αλλά τότε να προσληφθεί και ένας διαιτολόγος στην δημοτική αστυνομία  για να μην παχύνει κανείς και δεν του κάνουν τα ρούχα. Άσε που αυτά είναι μικρά παιδιά. Ψηλώνουν ακόμα.

Άνοιξε και το κοινωνικό παντοπωλείο! Δεν έχει ακόμα τρόφιμα αλλά πουλάει πολλή  ... τρέλα.
4 Χ 5500 = 22000 ευρώ.

Κρατήστε τα αυτά. Θα κάνω σούμα στο τέλος τα πεταμένα λεφτά και θα βγει το κονδύλι για να ξανανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί που έκλεισαν! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Λιανέ τα 'σπασες εχτές. Μάζεψες πολλά κλικάκια! (Τώρα θα με πάρεις να με ρωτάς τι είναι αυτό. Ε πάρε να σου εξηγήσω). 

H απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Χαλανδρίου για τους Ρομά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου σε συνεδρίαση του την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 αποφασίσθηκε ομόφωνα από τους παριστάμενους ότι "σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ πλησίον του αρχικού χώρου, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χώρος ο οποίος προτείνεται για την μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό καθεστώς προορίζεται για χώρο ανέγερσης του Υπουργείου Οικονομικών, στο δε υπό αναθεώρηση Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο το οποίο βρίσκεται στην τελική του φάση προτείνεται ως κοινόχρηστο πράσινο και χώρος αθλοπαιδιών δεδομένου του αρνητικού ισοζυγίου σε ελεύθερους κοινόχρηστους χώρους στην πόλη μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρεί την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τελείως αναιτιολόγητη, παράτυπη και ανεδαφική, αφού με την επιλογή αυτή εμπαίζονται οι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες στην περιοχή, διαιωνίζοντας το κοινωνικό πρόβλημα. Ο Δήμος δε θα επιτρέψει να συνεχισθεί ο εμπαιγμός αυτός και θα αντιδράσει με κάθε μέσο."

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, "κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος αποχώρησαν οι κ.κ. Κ. Ζανιδάκης, Η. Ντάβαρης, Ε. Καυκάλα, Α. Βυτινάρου, Φ. Μπάβας, Κ. Καρατζά, Π. Αναστασιάδης, Γ. Καλομοίρης και Ν. Αγγελοπούλου."

Νωρίτερα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγήθηκε για την εκτός ημερησίας διάταξης συζήτησή του θέματος ως κατεπείγον και με τίτλο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ. Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία ενέκρινε την ένταξη του παραπάνω θέματος στην ημερήσια διάταξη. Οι κ.κ. Μ. Μιχαήλ–Παυλιδάκη και Ι. Κεχαγιόγλου ψήφισαν λευκό, ενώ μειοψήφησαν οι κ.κ. Κ. Καρατζά, Π. Αναστασιάδης, Γ. Καλομοίρης, Ν. Αγγελοπουλου και Θ. Βαρδουλάκης.

Στη διάρκεια της συζήτησης χρέη Προέδρου εκτέλεσε ο Αντιπρόεδρος κ. Ι. Κεχαγιόγλου, λόγω αφωνίας του Προέδρου.
Όταν η ..."πολιτική" κάποιων γίνεται έμπνευση για κάποιους άλλους...


Ευχές από την "πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου"

η πρΟΤΑση εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου
εύχεται σε εσάς και την οικογένειά σας
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
με ΥΓΕΙΑ


Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου
http://www.protasiergazomenwn.gr/

Τώρα...γελάμε ή κλαίμε;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ!


Τι λέει ένας απόφοιτος πανεπιστημίου χωρίς δουλειά σε έναν απόφοιτο πανεπιστημίου που έχει δουλειά..;

-Δύο double cheese με πατάτες και μια coca cola..