Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑΑπό την ¨Ενωση Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου:

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου κάνει έκκληση για άμεση βοήθεια αναζήτησης συμβατού δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών σε κοριτσάκι 4,5 ετών.

Μιλήσαμε με τους παππούδες του παιδιού και μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης εντός τριών (3) μηνών προκειμένου να σωθεί το κοριτσάκι. Οι πιθανοί δότες, έως 45 ετών, μπορούν να δώσουν δείγμα (αίμα) στα νοσοκομεία Γεννηματά ή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για την μικρή Άννα-Μαρία. Σε περίπτωση που βρεθεί συμβατός δότης, γίνεται απλή αιμοδοσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977351635, 210-5323219 κ. Διονύσης & κα Καλλιόπη (παππούδες του παιδιού).

Παρακαλώ επικοινωνήστε το στα μέλη σας και όσοι από εσάς μπορείτε, να ανταποκριθείτε άμεσα δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη σας στην προσπάθεια να σωθεί μια ζωή.

Σας ευχαριστώ εκ’ των προτέρων,

Σταυρούλα Πετράκου
Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών
Δήμου Χαλανδρίου

Βράβευση του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου από τον ΣΠΑΠΤιμητική βράβευση για τη συμβολή των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας βορείου τομέα στις αναδασώσεις, την πολιτική αλλά και αντιπλημμυρική προστασία κατά το 2015 παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κ. Βλάση Σιώμο κατά την ετήσια τελετή του συνδέσμου.

“Η προστασία των ορεινών όγκων της Αττικής είναι στρατηγική επιλογή της διοίκησης της Περιφέρειας. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους εθελοντές τους πυροσβέστες και υπαλλήλους που δείχνουν καθημερινά την ευαισθησία τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να έχουμε ένα πιο πράσινο Πεντελικό”, δήλωσε ο κ. Καραμέρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δράσεις αρωγής της Περιφέρειας Αττικής στο πρόγραμμα αναδασώσεων του ΣΠΑΠ, στον καθαρισμό φραγμάτων και ρεμάτων αλλά και σε άλλες παρεμβάσεις όπου κρίθηκε αναγκαίο (π.χ Θέατρο ρεματιάς Χαλανδρίου).