Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟλοκληρώθηκε  η τοποθέτηση των 4 συστημάτων υπόγειων κάδων στο κέντρο της πόλης. 
Τα 4 συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης θα αρχίσουν να λειτουργούν σε λίγο καιρό και αναμένεται να βοηθήσουν στη βελτίωση της εικόνας του κέντρου.

Το κάθε σύστημα αποτελείται από δύο υπόγειους κάδους, έναν για τα σύμμεικτα και έναν για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Ο κάθε κάδος συμπιέζει το περιεχόμενο μέχρι και 8 φορές και δύναται να αντικαταστήσει μέχρι και 16 κοινούς κάδους 1100 Lt ο καθένας. Συνολικά δηλαδή, θα αποσυρθούν έως και 52 κάδοι από την περίμετρο της πλατείας με την προϋπόθεση φυσικά ότι οι δημότες και κυρίως οι υπεύθυνοι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα ακολουθήσουν τις οδηγίες χρήσης.

Με τη συνεργασία όλων ελπίζουμε από τον Σεπτέμβριο το κέντρο της πόλης μας να έχει μια νέα ομορφότερη εικόνα.

ΣΧΟΛΙΟ: Άντε σιγά σιγά να βγει και ο μιναρές των σκουπιδιών από την κεντρική πλατεία "για να έχει  - η πλατεία μας -  μια ομορφότερη εικόνα". 
Για τον "ρομποτικό κάδο" μιλάμε (άκου ρε φίλε ονομασία "καθρεφτάκι για ιθαγενείς" - "ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΚΑΔΟΣ" σου λέει! ΨΑΡΩΣΕ!) 

Τον μιναρέ των σκουπιδιών λέω, που δεσπόζει αγέρωχος και καμαρωτός, στο κέντρο του SALT LAKE CITY για να θυμίζει ότι η αισθητική δεν είναι μια ασήμαντη παράμετρος στην διαχείριση των δημόσιων υποθέσεων. 

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, βάλτε τον παραόξω τουλάχιστον, όσο δουλεύει.

ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

 

Ο "γιος γνωστού ηθοποιού", ενός  μεγάλου ανδρός - ενός μεγάλου ΕΛΛΗΝΟΣ,  που δεν ενδιαφέρεται όμως για τον γιο του και το δηλώνει ξεδιάντροπα ως μαγκιά στην τηλεόραση, όταν δεν   χαριεντίζεται με κοριτσάκια - εγγονές του στο γυαλί - Ο ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ .

 Την ώρα που παραδίδει - και αυτός -  μαθήματα αστικής υποκριτοηθικής.

Ο ΦΑΣΙΣΤΟΫΠΟΚΡΙΤΗΣ που το όνομά του προστατεύεται από τα μέσα μαζικής εξημέρωσης για την εγκατάλειψη του άρρωστου γιου του στην τύχη του και την φιλευσπλαχνία της κοινωνίας του Χαλανδρίου.

Δεν γράφεται το ονοματάκι του γιατί δεν είναι κανένας βρωμοαριστερός ανθέλλην, είναι καργαδεξιός και ήρως του πολέμου του 40 (κινηματογραφικώς πολέμησε αλλά το έχει πιστέψει ότι είναι ήρως του μετώπου στο μυαλό του που είναι πιο άρρωστο από του γιου του).

Ο "τρελός του χωριού"  συνελήφθη εχθές μετά το περιστατικό του Σαββάτου για το οποίο μας ενημέρωσε ο ΓΓ (ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) και που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην επιθετική του συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό και.έχει κλειστεί σε ψυχιατρικό κατάστημα.

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ!!!

IAN ANTERSON: Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ JETHRO TULL ΣΥΜΠΗΡΩΝΕΙ ΤΑ 70 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ