Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Γ.Σ.Ε.Ε. - Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα 10.10.2012

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 237

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΕΜΠΤΗ 18 Οκτωβρίου 2012
 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
που εξοντώνουν την κοινωνία και την οικονομία

To Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σε συνεδρίαση του, σήμερα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 (ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως.
Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.
Η επιμονή και η δογματική εμμονή σε αυτή τη σκληρή Νεοφιλελεύθερη πολιτική από το Διευθυντήριο των Βρυξελλών σπέρνει φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και διευρύνει τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των Λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα και γι΄ αυτό συναντά την καθολική αντίδραση των πολιτών.
Επιτέλους
Να ακουστεί η φωνή των πολιτών και όχι των δανειστών
Αντιστεκόμαστε - Αντιδρούμε 
σε αυτή την ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ πολιτική που στο τέλος του δρόμου θα συναντήσει τη διάλυση της κοινωνικής Ευρώπης, βαθύτατους διχασμούς καθώς και πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις.
Οι απεργίες, τα συλλαλητήρια και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν για να ανατρέψουν αυτές τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ....


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ REAL:

"Οι πολίτες να ανατρέψουν την πολιτική που ασκείται"

ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ: Μα την ψηφίζετε εσείς

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: "Άλλο αυτό. Την ψηφίζουμε μεν, αλλά διαφωνούμε"!

ΣΩΣΤΟ....

Και εμείς τον εκτιμούμε αφάνταστα, τον Πιλάφη αλλά λέμε και καμιά μαλακία σε κανένα περαστικό!

Ο ΓΟΥΓΛΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΙΟΥΜΟΡ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ....


 • ΠΗΓΑ ΣΤΟ site του Δήμου - http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=61  από Chrome - και πάτησα το κουμπί αυτό


  για να δω τι γράφει αυτός ο "ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" και πού θα βρω το τυπωμένο φύλλο, γιατί ως γνωστόν εκεί ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ βάζει μόνο τα μέσα που τυπώνονται σε χαρτί, και ο ΓΟΥΓΛΗΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ:

  Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση www.polis-press.gr

  Μήπως εννοείτε: www.­polispress.­gr

  Επιπλέον προτάσεις:


  Τώρα λοιπόν που ο ΓΟΥΓΛΗΣ απέκτησε χιούμορ προτείνω:

  Όποιος πατάει ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ στο site του δήμου να του βγαίνει αυτό:


  ή μήπως καλύτερα, είναι να βγαίνει, αυτό:

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ... ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ!


"Ε ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ, άρα δεν μας ενδιαφέρουν"

ΑΣΧΕΤΟ!

Εχθές μάθαμε ότι έγινε μια κουβεντούλα στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. 
Τέθηκε, λέει, το θέμα της διαπλοκής υπηρεσιακών - σε πρώτη φάση - στελεχών του δήμου με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και η ευθεία παρέμβαση του γραφείου του δημάρχου στην διαφημιστική αγορά.

Ο Δήμαρχος Κουράσης απάντησε με μια απλή τοποθέτηση:
"Αυτά ξέρω από πού τα μαθαίνετε, και δεν δίνω σημασία", είπε σε δύο επικεφαλής παρατάξεων που του επισήμαναν ότι πρέπει να λάβει τα γραφόμενα στον τύπο - δεν είναι μόνο η Πλατεία - στα σοβαρά, αλλά δεν ....

Εμείς δεν θα σταματήσουμε, όσο και αν συνεχίζονται οι "φιλικές" παραινέσεις και όσο και αν προσπαθείτε να βάλετε ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ να παρέμβει.

Και ξέρετε γιατί;

1. Διότι ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ, και μάλιστα σας λέει ότι έχω δίκιο.
2. Διότι όσοι ακούν τα επιχειρήματά μου από κοντά λένε "ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ", όπως είπε προχτές ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ αυτοδιοικητικός παράγοντας της πόλης.
3. Διότι άλλο κορυφαίο στέλεχός σας μας είπε - όταν έμαθε: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ

ΝΑΙ! ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ!

Εμείς λοιπόν πάμε σήμερα ένα βήμα παρακάτω με τρεις ερωτήσεις:

1. Υπάρχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ υπηρεσιακών στελεχών του δήμου (και ίσως όχι μόνο, εχτές μάθαμε και άλλα που θα διερευνήσουμε), που εμπλέκονται στην διαδικασία ελέγχου των εγγράφων για την έκδοση αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την ανάληψη εργολαβιών διαμόρφωσης των καταστημάτων;

2. Αν δοθούν 330000 ευρώ "αχρεωστήτως καταβληθέντα" ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ;;;

3. Γνωρίζετε ΠΛΕΟΝ - ΝΑΙ ή ΟΧΙ - με την πιο επίσημη παραδοχή (θα προστατέψουμε την πηγή μας, αλλά εσείς ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ - μην κάνετε τους κινέζους -  και αν χρειαστεί υπάρχει και το .... καταγραφικό) ότι ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, κόβοντας διαφημιστικά συμβόλαια από την BLANK (δηλαδή από την μαμά της ΠΛΑΤΕΙΑΣ) και τα κατευθύνει αλλού;;;
Και μάλιστα με ΧΥΔΑΙΑ κατασυκοφάντηση της δουλειάς μας, μαζί βέβαια με τα τάγματα εφόδου των Στάθη και Πράσσου;;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, που κάνει - αντιδεοντολογικά βέβαια την δουλειά του, με την αλητεία που τον δέρνει - αλλά για τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Και αυτό το λέμε διότι ΤΟ ΙΔΙΑΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του Δημάρχου Χαλανδρίου - οι μετακλητοί του υπάλληλοι - ό,τι κάνουν, αυτό γίνεται ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΛΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ, εγώ λέω ΟΝΟΜΑΤΑ:

Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ!

Και αν τολμάει ας μου κάνει μήνυση.

Αλλά από σήμερα, που ενημερώνεται ΔΗΜΟΣΙΑ την ευθύνη την έχει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Και μην κάνει ότι δεν διαβάζει την Πλατεία, επειδή δεν βάζει (Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, που είναι υπέυθυνος τύπου) το σήμα της στο site του δήμου.

ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΑΒΑΖΕΙ!

ΥΓ:  Προς φιλικές δυνάμεις: ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕMΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ. Η θέση "Δήμαρχε, άσε τον Νταβία, το μάθαμε και από αλλού" θα θεωρείται από εδώ και πέρα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ακόμα και αν γίνεται από φίλους. Διότι με αυτή την ανοχή μου φτάσανε κάποιοι εκεί που μας χρωστάγανε να θέλουν και τα βόδια!

ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΣ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!


(Ισχύει και στο Χαλάνδρι)

ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις