Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ταλιμπάν της Κεντρο(δεξιο)αριστεράς να δικαιολογήσουν την ΕΙΛΗΜΜΈΝΗ επιλογή τους να γίνουν -  ΠΑΛΙ - το συμπλήρωμα της ΝΔ , αν αυτό απαιτηθεί - και δεν καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑΣ να τους βγάλει αυτοδύναμους να ησυχάσουμε όλοι ημείς που παριστάνουμε τους αριστερούς - προσπάθειας διεξαγωμένης δια της εξίσωσης των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΕΩΝ των ακρονεοφιλελέδων με αυτές της μεγάλης ιστορικής λαϊκής βάσης της προοδευτικής παράταξης ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Και το συνέδριο της ΝΔ μίλησε καθαρά και με νούμερα μέσω του ερωτηματολογίου.

Πραγματικά δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Κυριάκο και τον Άδωνη για ψάρεμα σε θολά νερά. ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ! 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ - που εκείνοι επέλεξαν βεβαίως - ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΔ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ για όποιον ακόμα αναρωτιέται!
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ....

ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ - ΕΧΕΙΣ.

Η αυτοδιοίκηση μπαίνει μπροστά να ανοίξει δρόμους και για την ιδιωτικοποίηση στην εκπαίδευση, με την εναντίωση της .... ΠΟΕ ΟΤΑ αι της ΚΕΔΕ, στην καθιέρωση της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης (!!!!!).

Η αυτοδιοίκηση τώρα - πάει να χρησιμοποιηθεί από τη ΝΔ και τους Ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού για να ξεκινήσει η ιδιωτικοποίηση και στην ΥΓΕΙΑ!

Μπροστινάρια τους  ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ που ανοίγουν δρόμους ιδιωτικοποιώντας με ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΕΡΕΤΖΕ!

Μπροστινάρια τους παραδοσιακοί επαγγελματίες συνδικαλιστές που κάνουν ότι δεν βλέπουν τις διαφορές στην αξιολόγηση με απολύσεις από την αξιολόγηση ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Μπροστινάρια τους παρατάξεις που ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ με τους εργολάβους που είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα σκουπίδια και επιχειρούν να μπλοκάρουν τις προσλήψεις ΜΟΝΙΜΩΝ στις υπηρεσίες αποκομιδής των δήμων.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ!!!!!!

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ - ΚΩΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ!

Υπάρχουν και εκείνοι που υπερασπίζονται ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.


Γ. ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ: 12 χρόνια μετά ξύπνησαν οι πολιτικοί καλικάντζαροι του κ. Πατούλη


Το κακόγουστο σήριαλ Πατούλη και των κατ΄ επάγγελμα αντιδημάρχων του συνεχίζεται… 

Δουλειά μηδέν, ταξίδια αναψυχής με τα λεφτά των πολιτών, δηλητηριώδεις ανακοινώσεις, fake news και επιθέσεις στο πλαίσιο συλλογικών οργάνων. 
Όλα στο βωμό της ματαιοδοξίας του Δημάρχου Αμαρουσίου και ορισμένων αντιδημάρχων του, που σαν πολιτικοί καλικάντζαροι ελπίζουν μόνο σε μια καταστροφική βροχή για να βγουν στο φως. 
Μετά από 12 χρόνια κακοδιοίκησης ξύπνησαν και θυμήθηκαν τα ρέματα και τα αντιπλημμυρικά έργα. 
Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν, μια πόλη σαν το Μαρούσι, να μην έχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ένα κολυμβητήριο σε λειτουργία παρότι πληρώνουν οι πολίτες. 
Που κάνουν τα στραβά μάτια για να γίνουν οι πλατείες ιδιωτικά πάρκινγκ. 
Που έχτισαν αυθαίρετα κτίσματα και παράνομα αμαξοστάσια στην κοίτη του ρέματος Σαπφούς πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου και προφανώς τώρα πετάγονται στον ύπνο τους δείχνοντας την Περιφέρεια Αττικής (φωτογραφία: σχετικό έγγραφο το 2013 του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου που δεν απαντήθηκε ποτέ).

Οι πολιτικοί καλικάντζαροι, όμως, επιστρέφουν πάντα στο σκοτάδι και πανικοβάλλονται μπροστά στα πραγματικά στοιχεία για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι, τα οποία είναι πλέον γνωστά σε όλους. 
Δημοσιοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής προς ενημέρωση των πολιτών και των Δημοτικών Συμβούλων.
 Στοιχεία που αποδεικνύουν τις ελλιπέστατες, προβληματικές και σε αρκετές περιπτώσεις ανύπαρκτες μελέτες του Δήμου για αναγκαίες παρεμβάσεις που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί αρκετά χρόνια τώρα.

Δεν ντρέπεστε, όμως, να λέτε ωμά ψέματα στους συμπολίτες μας στη λογική του «πες - πες κάτι θα μείνει»; Οι Μαρουσιώτες αγωνιούν για την καθημερινότητά τους και προέχει η ασφάλεια και η ουσιαστική αξιοποίηση και ανταποδοτικότητα των χρημάτων τους. Διαμηνύουμε λοιπόν στους πολιτικούς καλικάντζαρους, ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου, θα ενημερώνονται επίσημα και με τα πραγματικά δεδομένα για τις πράξεις ή παραλείψεις σας σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής. Όσο και αν αυτό σας πανικοβάλει οδηγώντας σας σε άθλια δημοσιεύματα που προσβάλλουν αφενός το αξίωμα που κατέχετε εδώ και 12 χρόνια και αφετέρου την αυτοδιοίκηση που για λίγο ακόμα θα εκπροσωπείτε.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους πολίτες και προσοχή στους πολιτικούς καλικάντζαρους.

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ vs ΠΑΤΟΥΛΗΣ - ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥΜε νέα, ασυνήθιστα σκληρή ανακοίνωσή του - που ακολουθεί - ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Γ. Καραμέρος,  επιτίθεται στο δήμαρχο και "αντιδημάρχους" του Δήμου Αμαρουσίου αποκαλώντας τους ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ.

 Ο αντιπεριφερειάρχης προφανώς αναφέρεται και απαντάει  στο ίδιο ύφος, χωρίς να τον κατονομάζει, στον αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη που είχε προηγηθεί με αήθη  ανακοίνωση εναντίον του , που αναρτήθηκε σε αυτοδιοικητική ιστοσελίδα των Β. Προαστίων - που υποστηρίζει σθεναρά τον Γ. Πατούλη.

Έχουμε την τύχη στην ΠΛΑΤΕΙΑ να μην μας στέλνουν τα δελτία τύπου του Δ. Αμαρουσίου οπότε δεν έχουμε την (ηθική) υποχρέωση να τα "κλέβουμε" από όσους επιλεκτικά χρησιμοποιούν και χρηματοδοτούν (ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, μέσω του ΣΒΑΠ και τον - ελέω Συμεών προέδρου του - Γ. Κουράση) οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας.

Οπότε αναρτούμε μόνο την επιστολή Καραμέρου που μας ζητάει την φιλοξενία μας.

EYXEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΡΓΩ": Καλά Χριστούγεννα και Δημιουργικό το 2018, με Ειρήνη, Υγεία κι Ευτυχία !