Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΒΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ DREDD!


Ο Ντρέντ είναι ένας κρατικός λειτουργός σε μια βίαιη μελλοντική πόλη και ανήκει σε ένα σώμα ένστολων δικαστών-αστυνομικών οι οποίοι έχουν δικαιώματα αστυνόμευσης, ερμηνείας του νόμου και άμεσης εκτέλεσής του. Ο Ντρεντ και οι συνάδελφοί του μπορούν να συλλαμβάνουν, να εκδίδουν ποινές αλλά και να τις εκτελούν (όπως να αποφασίζουν για θανατική ποινή και να την εκτελούν) επί τόπου ακόμη και αμέσως μετά τη διάπραξη αδικήματος. (από την Wikipedia)

Η φασιστικής έμπνευσης και μαφιόζικης νοοτροπίας συμπεριφορά μιας ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ  κλίκας παραγόντων στον δήμο Χαλανδρίου, εναντίον της δουλειάς μας και του ψωμιού των οικογενειών μας,  με ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ την φίμωση της Πλατείας συνεχίζεται, υπό την σιωπηλή  ανοχή  "φίλων" που κάνουν ότι δεν βλέπουν ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ που εξελίσσεται και μας συστήνουν απλά "υπομονή", την ώρα που ομνύουν στα περί αλληλεγγύης και δικαιοσύνης - όταν αυτή τους αφορά.

Εχθές το μεσημέρι συνεργείο της εταιρίας μας, αποτελούμενο από 2 εργάτες, ο ένας πατέρας δύο παιδιών, προσπάθησε να κάνει την δουλειά του, τοποθετώντας διαφημίσεις σε ΜΙΣΘΩΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΧΩΡΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ τα απαραίτητα έγγραφα, όπως μας τα έχει δώσει η ΦΛΥΑ από το 2005 και το 2010, δέχτηκε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΝ - ΑΡΜΟΔΙΩΝ.

Τα έγγραφα αυτά, τα συνεργεία μας,  έχουν επιδείξει ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΝ, όλα αυτά τα χρόνια,  σε όργανα της δημοτικής αστυνομίας που έχουν ασκήσει τα ελεγκτικά τους καθήκοντα και τα οποία τα έχουν δεχτεί αποχωρώντας  μετά τον έλεγχο.

ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Υποδεικνύοντας και ουσιαστικά ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ στην δημοτική αστυνομία να μην επιτρέψει στο συνεργείο μας να τοποθετήσει τις διαφημίσεις πελάτη μας.

Κάλεσε και τον Φ. Μπάβα  και οι δύο μαζί απεφάνθησαν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ, και δεν του επέτρεψαν να κάνει την δουλειά του.
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!
(Θυμάστε τον δικαστή ΝΤΡΕΝΤ;;; I AM THE LAW!)

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ - ανέλαβε την εφαρμογή του νόμου - όπως την καταλαβαίνει αυτός, την επιβολή δικαιοσύνης - αφού απεφάνθη ότι δεν έχουν ισχύ οι συμβάσεις που έχουμε υπογράψει με την ΦΛΥΑ και τα έγγραφα που η ΦΛΥΑ μας έχει δώσει αλλά και την επιβολή ποινών - αφού δεν μας άφησε να κάνουμε την δουλειά μας ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ  ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - επαναλαμβάνουμε για να γίνει ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ακόμα και σε όσους δεν το πιστεύουν ή νομίζουν ότι είναι "τρόπος του λέγειν".
 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ - λέει.
(Έχει και οδηγό, AME TI NOMIZATE; - Ο οποίος είναι και αρμόδιος για την εφαρμογή του νόμου).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΕ!
Είστε άξιος εκπρόσωπος του σημερινού ΠΑΣΟΚ των δοσιλόγων, των φασιστοειδών και των χαφιέδων !!!!!
Σαρξ εκ της σαρκός του.
ΑΙΜΑ ΤΟΥ!

Όσο για την διοίκηση του δήμου;;;; ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ!

Ο Μπάβας μας έδωσε αντίγραφο του βιβλίου συμβάντων της δημοτικής αστυνομίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Η ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ - ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ - ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Και βέβαια ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΝΟΝΩΝ.

SOS ! ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ.

Το ψιλικατζίδικο του Δ. Νταβία στην οδό Δουκ. Πλακεντίας 13 στο Χαλάνδρι λήστεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα στις 4 σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Την δράση των εισβολέων - 2 τον αριθμό - έχει καταγράψει το σύστημα καταγραφής του καταστήματος σε video που παραδίδεται στην αστυνομία.

Η αλληλουχία των "συμπτώσεων" συνεχίζεται.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ!

ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΕΕΕΛ! Φωνάζουν πανικόβλητα τα δουλικά των δοσίλογων!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 1, 2011

Εκλιπαρούν τα ασπόνδυλα, οι καλοταισμένοι δοσίλογοι του 2011 αφού συνειδητοποιούν – όπως οι κουκουλοφόροι συνεργάτες των ναζί το ’44, ότι ο ηγεμών φεύγοντας θα τους αφήσει πίσω…
Και δεν μιλάμε για “πασόκους”, αλλά για γελοία ασπόνδυλα “δεξιούς”, κάποιοι μάλιστα “κολλητά” στην υψηλή ιεραρχία της Συγγρού.


Όλοι τους, στη νέα κατοχική  οργάνωση της Κου Κλουξ Κλέων καθότι το χρήμα δεν έχει ιδεολογία…


Ελεεινά σκουλήκια που μοιράζουν μαύρο χρήμα για συμβόλαια εξόντωσης “αντιφρονούντων” με τις πλέον άθλιες μεθόδους.


Τώρα λοιπόν αυτοί οι δύστυχοι, βλέποντας το τέλος να έρχεται τρέχοντας, αρχίζουν να τρέμουν και να πλάθουν σενάρια όπου ο “κακός νεφελιμ” έρχεται να φάει τον Γιώργο, για να υπερασπίσουν το “σύστημα”!! Για να σώσουν όχι το μεροκάματο τους, αλλά πλέον το τομάρι τους. Κατά το “βάστα Ρόμελ” του 1943.


Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τα αξιοθρήνητα τσουτσέκια τους, όπως διακαώς θέλουν. Αυτοί έχουν προδιαγεγραμμένο τέλος. Χτυπάμε -όπως πάντα- τις Κεφαλές. Ενίοτε και τους Χατζηαβάτηδες. Όταν φύγει η κουκούλα προστασίας του ηγεμόνος, τότε ALL SHALL FALL.

Και το ξέρουν.


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ! Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2/11/1911 - 18/3/1996)


ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ: ΜΑΛΑΚΑ! ΤΟ ΡΙΜΕΙΚ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!Παραγωγή NEWSBEAST - ΧΑΡΥ ΚΛΥΝΝ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *