Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΚΟΥ ΓΑΤΑΚΙ ....

Το υφάκι σου δεν περνάει Γατάκι.

"Παράγοντας" είναι όποιος ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ και εξουσιοδοτείται από τους συμπολίτες του να ομιλεί, εξουσιοδότηση που δεν  έλαβες ποτέ, παρά τις δεκάδες φορές που έχεις εκτεθεί.

Είσαι ένας WANNABE ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ εκτός του ότι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ για τα δημοτικά.

Για την ουσία της υπόθεσης σύντομα θα πληροφορηθείς και θα σου φύγει η μαγκιά.

Αλλά Η ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΣΟΥ δεν θα σου επιτρέψει να ζητήσεις ΣΥΓΝΩΜΗ!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΓΑΤΑΚΙ!

ΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ! ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Και καλά "απάντησε" στο χθεσινό η ΣΤΑΣΗ. Ο Κώστας Ευθμίου απάντησε.

Με το γνωστό στυλάκι της απαξίωσης του συνομιλητή και των επιθέσεων.

Μάλιστα μας ερμήνευσε. Με δικά του λόγια ....

¨Εγραψε ό,τι κατάλαβε.

Να τι έγραψε. Αυτά κατάλαβε, αυτά έγραψε, (μην δίνεις σημασία αναγνώστη μου).

"Με δικά μας λόγια, γιατί είναι λίγο ασυνάρτητα τα όσα γράφονται, η δωρεάν προμελέτη που προσέφερε η επιστημονική ομάδα δεν έχει καμία σημασία και μάλιστα είναι άξια ειρωνείας. Ούτε βέβαια έχει κάποια σημασία ότι στο παρελθόν τέτοιες μελέτες πληρώνονταν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να απορριφθούν στο τέλος.
Κατά τον γράφοντα, φταίει ο Δήμος για την παρουσία του ορκωτού ελεγκτή και όχι βέβαια το Πράσινο Ταμείο που επιβάλλει την παρουσία του. Άλλωστε δεν αμείβεται κανένας μηχανικός αλλά ο ορκωτός ελεγκτής."

ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!

ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ (αν θες την γνώμη μου).
 

ΔΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ .. .... ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΞΟΔΟΣ 4000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

 

Θυμάστε εκείνο το παλιό ανέκδοτο που λέει "περάστε κόσμε να δείτε το θέαμα, είσοδος δωρεάν" και μόλις τέλειωνε και πήγαινες να βγεις είχε ταμπέλα "ΕΞΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ;

Ε, αυτό ισχύει και σε αυτό το μεγάλο παραμύθι της "εθελοντικής εργασίας" διαφόρων σοβαρών και ασόβαρων" για τον δήμο και την  .... φουκαριάρα τη μάνα τους.

Πρόκειται για τύπους που έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΑ στον δήμο (ή χειρότερα προσπαθούν να τα δημιουργήσουν) και για να ανακατευτούν στην υπόθεση που τους ενδιαφέρει και να στρέψουν τις αποφάσεις του δήμου κατά κει που βολεύει τους πραγματικούς εντολείς τους (που συνήθως τους πληρώνουν μαύρα) δηλώνουν .... "εθελοντές".

Έτσι αποφεύγεται η όποια διαγωνιστική διαδικασία ανάθεσης της εργασίας - για την οποία συνήθως προβλέπεται μικρή αμοιβή (αφού η κανονική αμοιβή  είναι "πάνω από το τραπέζι" και είναι λογική) - από την οποία ο δεθελοντής  μπορεί να χάσει την δουλειά και να αναλάβει κανένας "μη ελεγχόμενος" τον χειρισμό της υπόθεσης η οποία έτσι πάει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ στον .... δεθελοντή.

(Δεν μιλάω για τους εθελοντές που κάνουν δενδροφυτεύσεις, ελπίζω να γίνεται κατανοητό, από όσους δεν είναι στημένοι εναντίον μας).

Μιλάω για τον εθελοντή που του έχει και υποχρέωση μετά ο δήμος, η δημοτική αρχή, η υπηρεσία και έχει αναστολές η αντιπολίτευση να τον ελέγξει αφού τσάμπα δουλεύει ο άνθρωπος που αναλαμβάνει ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Σου λέει "εθελοντής είναι  μην του πρήζουμε και τα μέζεα" ο κάθε άνθρωπος με λίγο φιλότιμο. (ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, διότι το φιλότιμο πλέον έχει ταυτιστεί με τη μαλακία).

Ο εθελοντής όμως αναλαμβάνει ενίοτε πολύ σοβαρές δουλειές: Εκπροσώπηση του δήμου σε νομικές υποθέσεις ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, χειρισμούς θεμάτων εντάξεων, καθορισμού αξιών γης, μελετών για μεγάλα δημόσια θέματα και διεκδικήσεις του δήμου.

ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΟ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ (και καλά) Ο ΔΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.

Και βέβαια κάποιοι εκ των εθελοντών κάθονται στο τραπέζι ως εθελοντές αλλά πολύ σύντομα - αφού κάτσουν στο τραπέζι - αρχίζουν να ζητούν τα έξοδα για την δουλειά που κάνουν.

 Και όταν η δουλειά προχωρήσει από το αρχικό στάδιο - αν προχωρήσει - και απαιτείται η συνέχισή της με πολλά λεφτά ο δεθελοντής έχει εξασφαλίσει ότι κανείς δεν θα έχει το σθένος να του πει "τώρα θα κάνουμε διαγωνισμό" αφού θα θεωρηθεί τουλάχιστον αχάριστος απέναντι στον δεθελοντή.

Αυτές τις μέρες, πασχαλιάτικα, ζούμε αυτό το καλαμπούρι στον δήμο.

Βέβαια δεν είναι "πρώτη φορά (αριστερά)" που συμβαίνουν αυτά. Αλλά είναι πρώτη φορά που μια "πρώτη φορά αριστερή" διοίκηση ακολουθεί απολύτως την πεπατημένη και τα βήματα της καργαδεξιάς με την οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ είχε νταραβέρια από τα πριν και προχωράνε μαζί.

Μιλάω για την προμελέτη της "εθελοντικής" μελετητικής ομάδας για την διαμόρφωση ΔΟΥΖΕΝΗ.

Που και εγώ ο μαλάκας τσίμπησα και τους ευχαρίστησα στην "πανηγυρική παρουσίαση" της πρότασης (από μια διοίκηση που κινδυνεύει να εξελιχθεί σε διοίκηση για τα πανηγύρια αν δεν ξεπεζέψει γρήγορα) γιατί λέει δούλεψε εθελοντικά για τον δήμο.

Για την ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ δούλεψε, έτσι.  Μην μπερδεύεσαι αναγνώστη.

Όχι για την οριστική μελέτη.

Η μελέτη - όταν θα έρθει με το καλό η ώρα να αξιοποιηθεί το ακίνητο, (αφού το αγοράσει με ένα περίπου εκατομμύριο ο δήμος από την Alpha που θα το έχει σύντομα στην κατοχή της, όπως είπε ο δήμαρχος και ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση από το 2009, κος Τακόπουλος, στους πανηγυρίζοντες φορείς) έχει προβλεφθεί να κοστίσει περί τα 400 μωβ (αν είμαστε μέχρι τότε στο ευρώ) και θα είναι λογικό βέβαια το δημοτικό συμβούλιο να την αναθέσει στον κο Μπελαβίλα και την ομάδα του, έτσι δεν είναι;
Εγώ πάντως αυτό θα πρότεινα. Αφού δούλεψε τσάμπα. να έχουμε και λίγο φιλότιμο ....

Για την προμελέτη δεν δόθηκαν χρήματα όμως. Τσάμπα σου λέει.
Μόνο που χρειάστηκαν κάποια μικροέξοδα:

Χρειάστηκε η μελετητική ομάδα να εκτιμήσει την αγοραία αξία του ακινήτου σου λέει. 
Πόσο πρέπει να το αγοράσει ο δήμος από την τράπεζα σου λέει. Να ξέρουμε. Να κάνει έρευνα σου λέει και να ξέρουμε πού βαδίζουμε.

Και  χρειάστηκε 2500 ευρώ ο μηχανικός για την εκτίμηση. (Δεν ήταν αυτά σου λέει μέσα στην δεθελοντική προσφορά, ήταν όξω).

Βάλε ότι πήρε και ο δικηγόρος 1500 για να διαπραγματευτεί με την Alpha την τιμή σου λέει.

4000 έχει πάει μέχρι τώρα η δεθελοντική προμελέτη. και να δούμε τι άλλο θα βγει.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ - ΕΞΟΔΟΣ 4000 ΕΥΡΩ!

ΔΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΜΩΣ!

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΗΗΗΣ ......

ΕΕΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΡΕΙ ....Να όμως δες και πώς προετοιμάστηκε το θέμα της πανηγυρικής παρουσίασης μελέτης που ο "αντιφατικός Νταβίας" είπε κάτι περίεργα στο Δ.Σ.

7 Γενάρη η οικονομική επιτροπή αναθέτει στον δικηγόρο να γνωμοδοτήσει τι γίνεται με το Δουζένη και να ερευνήσει.
Ο δικηγόρος είναι βέβαια ο ίδιος που είχε βάλει και η διοίκηση Ζαφειρόπουλου (ο Μύρωνας ως αντιδήμαρχος ) το 2009 να χειριστεί την απαλλοτρίωση, με πρόταση από την επιτροπή αγώνα για να μην χαθεί το Δουζένη, που του είχε εμπιστοσύνη και εξασφάλιζε ότι δεν θα  χαθεί το ακίνητο.

Και που συνεχίζει στην υπόθεση που την ξέρει καλά.
Την υπόθεση.

Πρόσφατα του εγκρίθηκε και αμοιβή γιατί πήγε και διαπραγματεύτηκε με την Alpha Bank για την αγορά του ακινήτου, αφού έκανε έρευνα, για να ετοιμαστεί ο φάκελος για το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ (και τα πράσινα άλογα).

(Του ακινήτου που δεν απαλλοτριώθηκε παρά το γεγονός ότι η αναγκαστική απαλλοτρίωση είχε γίνει ΦΕΚ και υπήρχε εγκεκριμένο δάνειο (όπως λέει ο Μύρωνας) 2.150.000 (όσο είναι η αντικειμενική αξία του ακινήτου) από το ΠκΔ άρα το ακίνητο έπρεπε ήδη να ανήκει στον δήμο.

Γιατί δεν ανήκει τώρα θα ρωτήσεις.
Θα σε γελάσω. Θα μας εξηγήσει ο κος Κουράσης και ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση κάποια στιγμή πιστεύω.

Πάντως για να υποβληθεί η πρόταση ο κος Τακόπουλος πήγε στην Alpha και διαπραγματεύτηκε.
Να, εδώ το λέει. Στην παρακάτω απόφαση.

Και μάλλον σε αυτή την διαπραγμάτευση πήρε και το χαρτί που είπε ο δήμαρχος ότι έχει και που λέει ότι η Alpha δεσμεύεται να το πουλήσει το Δουζένη στο δήμο 1,1 εκατομμύριο ευρώ, μόλις ολοκληρώσει τις διαδικασίες και το πάρει.

Κάποια στιγμή ίσως μας το δείξει ο δήμαρχος και εμάς  αυτό το χαρτί να το δούμε, αλλά μάλλον δεν το κρίνει απαραίτητο διότι σου λέει πρέπει να είμαι καλόπιστος και να μην γίνομαι σπαζαρχίδας.

Αφού οι άλλοι δεν το ζητάνε να το δούνε, τι θέλω εγώ να ζητάω να το δω ο παλιοπαπάρας; (σου λέει).

Αφού το λέει ο συνάδελφος πρέπει να τον πιστεύω, για να είμαι καλόπιστος.
Οπότε και εγώ ψήφισα  να πληρωθεί ο άνθρωπος για την δουλειά που έκανε.

Άλλωστε ο Νταβίας είναι με τους αμοιβόμενους επαγγελματίες, όχι με τους εθελοντές.

Για να κάνουν σωστά την δουλειά οι επαγγελματίες. Και να αμείβονται.
Είδες λοιπόν που η είσοδος ήταν δωρεάν και η έξοδος έχει αρχίσει και γράφει ποσά;

Αυτά προς το παρόν.

Πάντως ΤΣΑΜΠΑ ο φάκελος στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ δεν φτιάχτηκε, έτσι;

ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Προγραμματική Συμφωνία στους τομείς της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας για πρώτη φορά μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του ΠολίτηΠρογραμματική Συμφωνία στους τομείς της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας, υπογράφτηκε σήμερα για πρώτη φορά σήμερα μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της συνάντησής τους στις 25 Φεβρουαρίου 2015, όταν έθεσαν τις κατευθυντήριες γραμμές της συμφωνίας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, υπέγραψαν σήμερα σχετική Προγραμματική Συμφωνία.

Η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, αφού υπογράμμισε ότι πρόκειται για την πρώτη μίας σειράς συμφωνιών που επέρχονται και με άλλα υπουργεία, τόνισε ότι υπάρχει έντονη ανάγκη τέτοιου είδους πρωτοβουλιών, ειδικά σήμερα, που «αντιμετωπίζουμε κατασπατάληση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και χρειαζόμαστε να αθροίζουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών».

Η ίδια επισήμανε ότι «η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών είναι ένας τομέας στον οποίο η Περιφέρεια Αττικής δίνει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στο επίπεδο της πρόληψης και της αποτροπής, της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης. Με την έννοια ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κεφάλαιο που πρέπει να περιφρουρήσουμε με τη χρήση εκείνων των μέσων που δεν είναι κατασταλτικά ή βίαια αλλά τα οποία σκοπεύουν στο να διαμορφώσουν τις νοοτροπίες και συμπεριφορές εκείνες που να αποτρέπουν τη βία και την παραβατικότητα».

Η Προγραμματική Συμφωνία προβλέπει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση κοινών δράσεων, που αφορούν κυρίως στην πρόληψη, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση μίας σειράς θεμάτων, που σχετίζονται με την ασφάλεια, τις φυσικές καταστροφές την οδική ασφάλεια και την πολιτική προστασία γενικότερα. Στόχος της συμφωνίας είναι να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, μέσα από τη συνεργασία και τη συνέργεια των δύο μερών, ώστε να ενισχυθεί η προστασία των πολιτών και να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινής τους διαβίωσης.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους βασικούς τομείς συνεργασίας, αυτοί περιλαμβάνουν:· Την ενεργό συμμετοχή και συνεργασία Περιφέρειας, Δήμων, πολιτών, κοινωνικών φορέων και Αστυνομίας, για την εφαρμογή πολιτικών πρόληψης τόσο του εγκλήματος, όσο και της θυματοποίησης.

· Την ενημέρωση και κινητοποίηση πολιτών για την προστασία από απειλές σε καθημερινό επίπεδο (ασφάλεια στο διαδίκτυο, οδική ασφάλεια, ναρκωτικές ουσίες, σχολικός εκφοβισμός, βίαιη και παραβατική συμπεριφορά νέων, ενδοοικογενειακή βία κ.α.).

· Την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης για την ελαχιστοποίηση του κοινωνικού αποκλεισμού, την υποστήριξη ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων (μετανάστες, Ρομά, άνεργοι, άστεγοι κ.α.) και την ενίσχυση του σεβασμού στη διαφορετικότητα σε περιοχές ειδικού ενδιαφέροντος (Μέγαρα, Ασπρόπυργος κ.α.).

· Τη δημιουργία και αναβάθμιση της υποδομής, και την κατάρτιση και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού (υπαλλήλων και αιρετών) της Περιφέρειας και την ενημέρωση των πολιτών για την άμεση ανταπόκριση στη διαχείριση κινδύνων και καταστροφών.

· Την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου και υποστήριξης της λειτουργίας της Επιτροπής Περιφερειακής Ασφάλειας και Συνεργασίας.

· Το συντονισμό του επιχειρησιακού σχεδιασμού και την υλοποίηση προγραμμάτων φύλαξης πάρκων και αλσών αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής (Πεδίο του Άρεως) όπως και της αποτελεσματικής φύλαξης της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Φυλής σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και υπηρεσίες.

· Την προστασία και την ασφάλεια των κρίσιμων υποδομών της Περιφέρειας.

Η περαιτέρω εξειδίκευση και υποστήριξη των δράσεων στους τομείς που συμφωνήθηκαν, έχει ανατεθεί στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας και τις κατά περίπτωση αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου και της Περιφέρειας.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέστησαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Αναστάσιος Μαυρόπουλος.

ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: Η ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ξαναχτύπησε στην πόλη μας


Δυστυχώς η ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας καλυπτόμενη  πίσω από ένα ισχυρό νομικό πλαίσιο, ξαναχτύπησε στην πόλη μας.

Κεραία της Cosmote  εντοπίστηκε από πολίτες επιμελέστατα κρυμμένη σε μεταλλική καμινάδα στο κτήριο επί των οδών 25ης Μαρτίου και Καλλέργη 27 στα Μελίσσια. Άλλη μια από τις πολλές που ήδη υπάρχουν στον Δήμο μας.

Η Πεντέλη Εν Δράσει αμέσως μετά την καταγγελία που της έγινε έφερε για δεύτερη φορά σήμερα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο άλλα έτυχε στερεότυπων απαντήσεων χωρίς ουσία για δράση και λύση στο θέμα.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες  να ενεργοποιηθούν και να συμπαρασταθούν στις διαμαρτυρίες μας την Τρίτη και ώρα 5μμ στο τοπικό Συμβούλιο Μελισσιών οπού θα τεθεί το θέμα προς συζήτηση από την εκπρόσωπο της δημοτικής μας κίνησης. 

Αφορά την υγεία όλων μας.

8 ΕΚ. ΔΙΕΘΕΣΕ Η ΔΕΗ ΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Στο σκοτάδι τα φτωχόσπιστα για να σπαταλά η ΔΕΗ 8 εκατομμύρια ευρώ σε δύο χρόνια για να διαφημίσει το ρεύμα!

Η φωτογραφία είναι του  Άγγελου Τζωρτζίνη από το σοκαριστικό αφιέρωμα του TIME στην Ελλάδα της κρίσης>


Η ΔΕΗ με τον απόλυτο συνδυασμό "λεφτά υπάρχουν" και με πλούσια φαντασία στον τρόπο που η εταιρία ταίζει τα ΜΜΕ, μάς εντυπωσιάζει για την "δημιουργική" φαντασία της.
Σαν να μην έφταναν στα 5 εκατομμύρια ευρώ που ο Ζερβός και ο Στεριώτης μοίρασαν μέσω της BOLD, xρησιμοποίησαν και άλλη εταιρία για να πληρώνουν ρεπορτάζ.
Δηλαδή εκτός από τις διαφημίσεις με καταχωρήσεις και banners η ΔΕΗ αγόραζε και ρεπορτάζ πληρώνοντας επιπλέον χρήματα-πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.
Σ΄ αυτά προσθέστε και τα 5 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν μέσω της κύριας διαφημιστικής. Εχουμε έτσι κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ που σκόρπισε η ΔΕΗ στα ΜΜΕ από το 2012 ως το 2014.
Στην καρδιά των πιο σκληρών μνημονίων η ΔΕΗ πέταξε 8 εκατομμύρια ευρώ-αναλογοσθείτε πόσα φτωχόσπιτα με κομμένο ρεύμα θα μπορούσαν να γλιτώσουν το μαρτύριο.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΕΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΗΜ ΕΠΕ by nbnewsΠΗΓΗ: ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Δημόσια πρόσκληση ΟΑΕΔ για 5μηνή κοινωφελή εργασία (6/4/2015)

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Ταχ. Διέυθυνση: Αγ.Γεωργίου 30
Ταχ.Κώδικας: 152-34 ΧαλάνδριΣας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε στις 2-4-2015 η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ  για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα με τη  δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για πέντε μήνες στους δήμους της χώρας .

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τη Μεγάλη Δευτέρα 6-4-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27.4.2015,αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ.(www.oaed.gr).

Επίσης για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε στον ΟΑΕΔ.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ εδώ

                                                                                           
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΠΑΚΟΛΑ