Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 20η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.        Επικαιροποίηση Β2 Σταδίου της «Μελέτης Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δήμου Χαλανδρίου». Υποβολή προς έγκριση του τεύχους, των συνοδευτικών χαρτών και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) ώστε να επανεπιβληθούν στο Τμήμα Μητροπολιτικού Σχεδιασμού Αθήνας Αττικής του ΥΠΕΝ.


Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ (......) "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" 


ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ

Όταν οι 100 περιπτώσεις είναι μεμονωμένα περιστατικά και όταν οι 5 ευκαιρίες είναι μοναδικές

Πάει, τη χάσαμε τη γλώσσα μας πατριώτη.

Οι βανδαλισμοί των νέων ακυρωτικών μηχανημάτων σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς σταθερής τροχιάς, τείνει να γίνει, πλέον, καθημερινό φαινόμενο και, τους τελευταίους δύο μήνες, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 100 καταστροφές, σύμφωνα με τον πρόεδρο των τεχνικών ΟΑΣΑ - ΟΣΥ , Αποστόλη Ραφτόπουλο.

Τόσκας: Δεν υπάρχει ανομία
Από την πλευρά του, ο Νίκος Τόσκας χαρακτηρίζει «μεμονωμένες περιπτώσεις» τις καταστροφές αυτές, εκτιμώντας πως «δεν υπάρχει ανομία»

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/339101/epithesi-sta-akurotika-mihanimata-toskas-memonomena-peristatika/#ixzz4Ys3Ny3XV

Πολύ συχνά επίσης ακούμε από αθλητικούς συντάκτες για ομάδες που έχασαν 3, 4, 5 μοναδικές ευκαιρίες. 

Γ.Γ.

Η «ΑΡΓΩ» ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ


Η «ΑΡΓΩ» από τις θάλασσες ταξιδεύει και στους αιθέρες με τα φτερά της παραδοσιακής λαϊκής τέχνης.

Προς διάσωση της τέχνης κατασκευής χαρταετών διοργανώνουμε επίδειξη κατασκευής χαρταετού για γονείς, κηδεμόνες, παππούδες, παιδιά και κάθε ενδιαφερόμενο, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία μας Σοφ. Βενιζέλου 20 και Καραολή Δημητρίου.

Συνεχίζουμε και εφέτος την κατασκευή και διάθεση των χαρταετών μας ελπίζοντας σε καλύτερο καιρό που θα επιτρέψει στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να τους πετάξουν ψηλά.

Οι χαρταετοί μας πανέτοιμοι για απογείωση με τα στολίδια, τα ζύγια, την ουρά και την καλούμπα, θα διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου.
Πληροφορίες τηλ. 694.6810404