Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΙΚΗΣ: ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ - ΝΔ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ - ΚΙΝΑΛ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Η προεκλογική περίοδος για τις διπλές ή τριπλές εκλογές του Μαϊου ξεκινάει πολύ νωρίς αφού το ειδικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν αυτές δεν αφήνει περιθώρια για καθυστερήσεις.
 •  Εθνικές εκλογές στις οποίες θα παιχτούν τα πάντα για Αλέξη και Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού σε αυτές θα κριθεί το μέλλον και των δύο και το αν θα ολοκληρωθεί η μετάβαση της χώρας στην περίοδο της απλής αναλογικής.
 • Οι κρισιμότερες στην ιστορία τους ευρωεκλογές, με την μετωπική σύγκρουση των συστημικών και αντισυστεμικών δυνάμεων για το Ευρωκοινοβούλιο που πιθανολογούμε ότι θα εξελιχθεί σε μετωπική βορρά - νότου.
 •  Οι πρώτες αυτοδιοικητικές εκλογές με απλή αναλογική και η μάχη για τον έλεγχο κυρίως των περιφερειών και των μεγάλων δήμων
.... αναγκάζει τους πάντες να ανοίξουν νωρίτερα από ότι συνήθως τα χαρτιά τους, αφού η συγκρότηση των ψηφοδελτίων των κύριων μονομάχων αποτελεί σταυρόλεξο για πολύ γερούς λύτες.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι ήδη για τις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους, το παιχνίδι των υποψηφιοτήτων ξεκαθαρίζει τόσο νωρίς για τα κόμματα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται βέβαια η περιφέρεια Αττικής.

Οι δύο μονομάχοι και τα σοβαρά outsiders ξεκαθάρισαν νωρίς το παιχνίδι:

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει με Ρένα Δούρου που αποφάσισε να διεκδικήσει την επανεκλογή της και δεν μετέβη τελικά στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως λεγόταν.

Η ΝΔ οριστικοποίησε σήμερα την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη (σας το είχαμε πει και αυτό εδώ και πολύ καιρό) που τα προγνωστικά φέρνουν ως φαβορί.

Το ΚινΑλ θα εκπροσωπηθεί από τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό ελπίζοντας στον δεύτερο γύρο, βασιζόμενο στην φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και την εμπειρία του Γ. Σγουρού.

Το Πράσινο Κίνημα έχει ήδη από την ΔΕΘ ανακοινώσει για την περιφέρεια Αττικής την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδάκη, πρώην προέδρου του ΔΣ του Ελληνικού και στοχεύει βάσιμα να αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη.

Για τον δήμο Αθήνας η ΝΔ έχει καταλήξει στον Κώστα Μπακογιάννη ενώ το ΚινΑλ φαίνεται ότι καταλήγει στην - πολύ καλή - υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του, χωρίς να αποκλείεται η στήριξη  Γερουλάνου από κοινού με το ΚινΑλ.

Το Πράσινο Κίνημα έχει ανακοινώσει τον - εμπειρότατο αυτοδιοικητικό - Κώστα Καψή (τρεις φορές  δημοτικό σύμβουλο, πρώην νομαρχιακό και περιφερειακό σύμβουλο) που αποτελεί το πιο βαρύ αυτοδιοικητικό χαρτί του νέου κόμματος.

Δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους τα άλλα κόμματα, αφού θα πρέπει να αξιολογήσουν πού θα ρίξουν το βάρος τους - και το βαρύ στελεχιακό πυροβολικό τους: ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ή ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (Ευρωεκλογές - Εθνικές) αφού στελεχιακή πολυτέλεια για να "παίξουν" και στα δύο γήπεδα δεν φαίνεται να έχουν.

Θα μου πεις και στο Χαλάνδρι .....

Ε για την πόλη μας και τους γειτονικούς δήμους θα τα μαθαίνεις όλα πρώτος.

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ - Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ

 

Την ίδια ώρα λοιπόν που έχει έρθει η ώρα να καταθέσει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, επιβεβαιώνοντας ή όχι την μισή αλήθεια του Κουράση και την στα όρια της ψευδομαρτυρίας κατάθεση της Καρατζά,  (καμία έκπληξη, εκείνης η συνείδηση είναι γνωστή) στο φατσομπούκι κάποιοι επιμένουν ότι πρέπει να περάσει ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ με τριπλασιασμό των προστίμων ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Και τρέχουν το θέμα λες και έχει πέσει η ζάχαρη στο νερό.

Τους έκατσε (ή μήπως ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ?) και την τρικυμία στο φλυτζανάκι του καφέ με τις στάμπες στο οδόστρωμα, έβαλαν και τα τσατσάκια στο φατσομπούκι να την πέφτουν και να ζητούν "εδώ και τώρα" δρακόντεια μέτρα και μάλιστα με επίκεντρο το "μεγάλο επίδικο" την εμπορική διαφήμιση.
ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ για την δικαίωση ή την αναπαραγωγή   όσων έχουν γίνει στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα βέβαια, είσαι ένα πολίτης,  πας να καταθέσεις στο κτίριο της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στο Χαλάνδρι και από έξω έχει ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (βλ. φωτό)

Μια χαρά αστείοι δεν είμαστε;;;;
 • Όσοι λοιπόν θέλουν να επιβάλλουν την τάξη στην παράνομη διαφήμιση χωρίς να οριοθετήσουν ποια είναι η νόμιμη, αλλά βάζοντας επιλεκτικά πρόστιμα στις επιχειρήσεις που "δεν συμμορφώνονται με τας πολιτικάς τους υποδείξεις και δεν ψηφίζουν σωστά"
 • Όσοι θέλουν να διώκεται δρακόντεια η παράνομη στάθμευση, χωρίς να φτιάξουν ένα γκαράζ για να υπάρχει ΝΟΜΙΜΗ στάθμευση,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ και να το στέλνουν .... εκεί που πρέπει.

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.
Είσαι ινδιάνος και σου δείχνουν τις χάντρες.

Ας σου θυμίσουμε εμείς ΤΙ ΕΡΓΑ και ΠΩΣ έγιναν στο Χαλάνδρι τα τελευταία χρόνια,  για να μην ξεχνιόμαστε.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ με κριτήριο ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, των κατοίκων, των παιδιών μας.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .... ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ!

Έγιναν λοιπόν τα περιβόητα έργα  με κριτήριο να πάρει την δουλειά  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, μέρα που είναι.
 • Να βάλει τον χλοοτάπητα στο γήπεδο .... ο έτσι που είχαν υποδείξει εκείνοι που τον έχρισαν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ της αυτοδιοίκησης, τον μόνο "σωστό" προμηθευτή που ο χλοοτάπητάς του είναι κατάλληλος και νόμιμος  για να στρωθεί το γήπεδο της ΧΥΜΑ εθνικής με προδιαγραφές .... FIFA.
 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ μόνο αυτά, Τα είπε και ο Ρούσσος, γιατί πού και πού τον πιάνει κρίση ειλικρίνειας, μετά ξαπλώνει και του περνάει για να τα έχει καλά με τους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ και το σύστημα.
 • Το ίδιο έγινε και με τον άλλο που πουλάει "ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ" τσουλήθρες και τραμπάλες στους δήμους - εντολοδόχους, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ την ελληνική παραγωγή και τις θέσεις εργασίας στην χώρα μας. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ σου λέει μετά.
 • Και ο άλλος που κάνει ανακύκλωση .... του πλαστικού βραβείου και της είσπραξης του τέλους ανακύκλωσης.
Ανακύκλωση της καρακονόμας των πολυεθνικών, για να σου λέει η διαφήμισή τους "κάντο για σένα μπαμπουίνο".
Κάντο για να σου αυξάνουν οι εντολοδόχοι μας, αυτά που πληρώνεις στα τέλη,  ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ για να τους δίνουμε το βραβείο.
Κάντο μαλάκα την ώρα που εμείς που κονομάμε φτιάχνουμε συμβάσεις με ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ απορριμμάτων που θα πληρώνεις ΕΣΥ για ΤΑΦΗ,  είτε κάνεις - είτε δεν κάνεις ανακύκλωση.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.

Είδες τι ωραία χρώματα έχουν οι κάδοι, ΙΘΑΓΕΝΗ?

ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ αν δεν είσαι καλός μπαμπουίνος..

(Έμαθα από έγκυρη πηγή στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ότι ο OLAF ψάχνει το θέμα με τις εγγυημένες ποσότητες και οι ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ μας πήραν χαμπάρι με τις συμβάσεις της καραξεφτίλας  και θα ζητήσουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ από τους δήμους, ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ! Και πού να τα βρουν οι δήμοι; Στα ΚΑΫΜΑΝ θα είναι τα λεφτά ....)

ΛΥΣΣΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΛΑΦΡΏΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ και να κοιτάξουν να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ την κατάσταση.

ΕΔΩΚΑΙΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!

ΒΑΖΟΥΜΕΤΑΞΗ, σου λέει.

Πλήρωνες ρε μπαμπουίνο τέλος ανακύκλωσης συσκευασιών ΕΔΩΚΑΙΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ;

Εδώ και τώρα πρόστιμα για τους ιθαγενείς που δεν είναι καλοί Ευρωπαίοι, σου λέει.
Και υποκύπτουν και οι "αριστερές" (μπαίνοντας) και προοδευτικές διοικήσεις σε αυτή την πολιτική ντιρεκτίβα.
 • Χρειάζονται οι νταβατζήδες τρελά τα πρόστιμα λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές γιατί  αυτό κάνουν όλοι οι εξουσιαστές.
 • Είναι εργαλείο πολιτικής χειραγώγησης απέναντι στην αγορά και τους ελεύθερους επαγγελματίες τα πρόστιμα. Όπου θες τα βάζεις, όπου θες κάνεις πως δεν βλέπεις και όπου θες τα μειώνεις. Και άμα είσαι και πολύ ισχυρός δεν τα πληρώνεις, αλλάζεις ΑΦΜ και οι εντολοδόχοι σου κάνουν ότι δεν ξέρουν ότι εσύ ο ίδιος που χρωστάς στον δήμο τα μαλλιοκέφαλά σου έχεις ξανά τα μοναδικά "νόμιμα" μέσα διαφήμισης.
 • Μέσο χειραγώγησης είναι τα πρόστιμα στάθμευσης και για τους πολίτες που παρακαλάνε για να σβήσουν οι κλήσεις.
Τα πρόστιμα λοιπόν είναι ισχυρότερο μέσο πίεσης για να ψηφίσουν ... σωστά οι μπαμπουίνοι.
Μέσο διαπραγμάτευσης της εξουσίας με τον πολίτη.

ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΜΕΩΝ.

Τους έχουν βρει και .... επιρρεπείς στον αυταρχισμό και  αδύναμους να αντισταθούν έστω και στοιχειωδώς και τους τσιτώνουν αυτή τους την πλευρά.

ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ?
Όλοι τούτοι που κάνουν like!

Δεν αφήνουν να έρθει σε επαφή με ΤΟ ΑΛΛΟ. Το διαφορετικό.
Είναι δέσμιος.

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ;
 • ΜΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 • ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ  ΦΙΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 • ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
 • ΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, θα υπερασπιστεί τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  αλλά και τον ΔΗΜΟ.
 • ΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Μιας εξουσίας ασκούμενης από εκείνους που είναι και νιώθουν ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, σάρκα από την σάρκα της και όχι μια ελίτ χειραγώγησής της.
ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ.

Οι μέθοδοι αυτές της δρακόντειας εξουσίας και των παραδειγματικών τιμωριών των κλεφτοκοτάδων είναι ΠΑΛΙΕΣ.
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ.
ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

Τότε που οι ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ και οι τοποτηρητές τους διαχειρίζονταν τους υπηκόους με βούρδουλα.
Τους έδερναν, τους τρομοκρατούσαν και τους ζητούσαν να τους φιλάνε το χέρι που τους πήρε όλο το βιος αλλά τους άφησε μια χούφτα στάρι για να φτιάξουν λίγο ψωμί.

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ  ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Ό,τι δεν έγινε 4,5 χρόνια για τον κανονισμό καθαριότητας τους έπιασε κόψιμο  να γίνει έξι μήνες;
Πριν τις εκλογές.

ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ:

Θέλουν να έχουν έτοιμο το παραμύθι για να χρεώσουν την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ αν ξαφνικά το περιβόητο θαύμα στην καθαριότητα .... εξαφανιστεί και το Χαλάνδρι γίνει πιο μαντάρα.  και από την εποχή του Κουράση.

Αυτό το φοβούνται.

Και ξέρουν γιατί το φοβούνται.
Διότι το "θαύμα" τους βασίζεται στα γυάλινα πόδια μιας υπηρεσίας βασισμένης σε ΠΑΡΑΤΑΣΙΟΥΧΟΥΣ - συμβασιούχους ακόμα.
Και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μείνει με τόσο λίγο προσωπικό που το "θαύμα" θα γίνει εφιάλτης.

Έτσι είναι τα θαύματα στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.
 Η 3K δεν έχει βάλει ακόμα τους μονίμους εργάτες στην υπηρεσία.

Και κάποιοι προσπαθούν να την .... καθυστερήσουν.
Έφυγε και ο Σκουρλέτης από ο υπουργείο, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βρει κοινό βηματισμό με τους ΚινΑλίτες (που θυμούνται πού και πού ότι είναι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ αλλά μετά ξαπλώνουν και αυτοί να τους περάσει) ....

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?  ...... ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΛΟ ΕΞΗΓΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ.
ΑΓΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ.

Αν είχαν ΔΟΜΕΣ δεν θα είχαν άγχος. Το θαύμα θα ήταν ΒΙΩΣΙΜΟ.
Τότε θα τους πούμε εμείς ΜΠΡΑΒΟ.
Μέχρι τότε αφήνουμε τους κλακαδόρους να διορίζονται οκτάμηνα.

Την ίδια ώρα κάποιοι "καργαριστεροί και κομμουνισταί"  λοιδορούν την Κ3 και την πολιτική των ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ με ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, στα συνδικάτα.

Παραδοσιακή εμπροσθοφυλακή του ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.
Υπονομεύουν τις μόνιμες θέσεις γιατί στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ στις ανταποδοτικές υπηρεσίες ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Για να μπορούν να τις καταργούν (στην χειρότερη - όπως έκαναν στο Χαλάνδρι με τα ΝΠ), να τις ιδιωτικοποιούν ή (στην καλύτερη για την χώρα που βρίσκεται νότια της FYROM) να τις χρησιμοποιούν για να βολεύουν τα κουκιά τους.

ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ;
Μα ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ και των υπηρεσιών του. 
ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το είχε πει καλά άλλωστε η Καρατζά στην κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ.
"ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, οι δεξιοί", σου λέει (και δεν θα μπορούν να ιδιωτικοποιήσουν με την ησυχία τους).

Ο Ρούσσος κάνει ασκήσεις ισορροπίας σε τεντωμένο σκοινί. (¨Έχεις δει ελέφαντα σε ψυγείο?)
Δεν είναι όμως τα κιλά μας (και του Ρούσου και τα δικά μου, μην αρχίσεις τα περί ρατσισμού, δεν παριστάνω τον .... bodybuildερα ούτε το φιτ με το ποδήλατο σαν τον Αεικίνητο).
Τι να κάνει τώρα;

Πρόστιμα, βούρδουλες και αυταρχισμό με ποιον να περάσει αφού δεν έχει πλειοψηφία;

ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ!

Και τι ζητάει ο πρώτος διδάξας από τον Συμεών για να γίνει η δουλειά;

Ε?
Κάνω σενάρια;
Είδες τι καλός σεναριογράφος είμαι;

Ο Κουράσης διαπραγματεύεται παντού (και στη ΝΔ μαθαίνω) την καρεκλίτσα στον ΣΒΑΠ και την απαλλαγή από τον "μπελά Νταβία".

Και έχει μπλοκάρει ο Συμεών τώρα και βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΤΗ στον ΣΒΑΠ.

Και τώρα πρέπει να πάει να καταθέσει και στη μήνυση.

ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, μόνο για τη νομή της εξουσίας;

Αυτοί λοιπόν που σκέφτονται και ενεργούν έτσι, είναι και εναντίον την απλής αναλογικής και κινδυνολογούν.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ AΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

Σε αντίθεση με όσους έλεγαν και λένε πάντα "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" και μετά θα τα βρούμε για τις καρέκλες.


ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΗΓΕ ..... ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΜΩΣ?


Ο Νταβίας πήγε να καταθέσει στην προκαταρκτική για την μήνυση που του έκανε ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΛΗΠΤΗΣ πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, εκείνος που κάνει ΕΔΕ συγκαλύψεων μαζί με την .... έτσι του.

Η Καρατζά έχει καταθέσει.

Ο Συμεών έχει ζητήσει να καταθέσει στις 18 Οκτώβρη.
Το ίδιο και ο αντιδήμαρχος Χριστοδουλάκης.

Ο εγκαλούμενος θα ξαναπάει στις 19 για να πάρει και τις καταθέσεις των δύο, αν καταθέσουν.

Και μετά θα καταθέσει υπόμνημα.

Έχει δικαίωμα να μιλήσει τελευταίος. ΤΟΝ "ΕΦΤΙΑΞΕ" Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ!
και πάντως θα μιλήσει ΠΡΙΝ ΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Η κατάθεση της αλήθειας στην δικαιοσύνη και η συγκάλυψη ή όχι μεγάλων σκανδάλων στον δήμο δεν είναι υπόθεση πολιτικής διαπραγμάτευσης.

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, πολύ περισσότερο κάθε ΑΙΡΕΤΟΥ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ!

ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Η 12η Οκτώβρη λοιπόν ήρθε.

Η μέρα που έχει κληθεί ο Νταβίας να λάβει επίσημα γνώση των καταθέσεων του Συμεών και της Καρατζά, των μαρτύρων κατηγορίας του, στην μήνυση που του έκανε ο Γραμματικάκιας, πολιτικός απατεώνας Κουράσης.

Ο Νταβίας στις 9 θα είναι στο Ειρηνοδικείο, θα πάρει αντίγραφα των όσων έχουν κατατεθεί και θα ζητήσει προθεσμία για να καταθέσει γραπτό υπόμνημα για να ..... "απολογηθεί".

Στο υπόμνημα βεβάιως θα επισυναφθούν 2μεγάλοι  φάκελοι που είναι έτοιμοι, για να λάβει επίσημα γνώση h  εισαγγελία γιατί ο Νταβίας λέει τον Γραμματιάκια ..... ΓΡΑΜΜΑΤΙΑΚΙΑ και πολιτικό απατεώνα.

Αυτά είναι τα .... γνωστά.

Τα άγνωστα είναι οι καταθέσεις των μαρτύρων του Κουράση.
Η ώρα λοιπόν να τις μάθουμε έφτασε.

Όπως θα παρακολουθήσατε όλο αυτό το διάστημα, ο Νταβαίας έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει κάθε άλλοθι στους μάρτυρες να τον κατηγορήσουν όσο πιο πολύ μπορούσαν.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗ ΓΩΝΙΩΝ.

΄ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ..... Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ
από την Ζωγράφο και Διδάκτωρ της Ιστορίας της Τέχνης: ΧΑΡΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
Εγκαίνια της Έκθεσης «ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», θα πραγματοποιηθούν από την Ζωγράφο Δρ. Χαρά Παπαθεοδώρου την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού 24 γράμματα

(Λεωφόρος Πεντέλης 77-79 Χαλάνδρι, 210-61.27.074, http://www.24grammata.com).

Είσοδος Δωρεάν

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από 18 έως και 28 Οκτωβρίου 2018.

Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 – 13:00
Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 18:30 – 20:30

Παρκινγκ: Δωρεάν όπισθεν του εμπορικού κέντρου Ερμείον, Στάση Φαρίντα (500 μέτρα από πλατεία Δούρου)

Λεωφορεία: 460 από στάση μετρό Χαλάνδρι / 447 Χαλάνδρι – Άνω Βριλήσσια
Προαστιακός: 500 μέτρα από στάση Πεντέλης, κατεύθυνση προς Χαλάνδρι

Πληροφορίες:

Γκαλερί: 210 – 61.27.074 / Χαρά Παπαθεοδώρου: harapapatheodorou@yahoo.com
Δημόσιες Σχέσεις: Δούκα Ειρήνη-Ρεγγίνα, reginadouka@yahoo.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Χαρά Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, πριν συνεχίσει τις σπουδές της στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου και απεφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του McGill. Παράλληλα με τη ζωγραφική, η καλλιτέχνιδα έχει και Διδακτορικό στην Ιστορία της Τέχνης, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και δίδαξε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (DEREE), στην Αγία Παρασκευή.

Η Χαρά, έχει διακριθεί με υποτροφίες για τις σπουδές της καθώς και βραβεία για τη ζωγραφική της, με πολλές διεθνείς εκθέσεις στο ενεργητικό της. Το 1971, αντιπροσωπεύει τους Ελληνο-Καναδούς Καλλιτέχνες στη Β’ Triennial των Ινδιών, στην LalitKalaAcademy, στο Νέο Δελχί.

Το 1972, της απονέμεται το Αργυρό Μετάλλιο (συμμετοχή 4.000 ζωγράφοι) στην Έκθεση CEAE (Συμβούλιο Ευρωπαϊκής Τέχνης), PlaceRoger, στις Βρυξέλες. Το 1972-73, γίνεται αντεπιστέλλον μέλος της Ενώσεως των Γάλλων Καλλιτεχνών και της απονέμεται Εύφημος Μνεία για τους πίνακές της στις Εκθέσεις «SalonduMai”, GrandPalaisdeChamsElysees, στο Παρίσι.

Το 1973,βρίσκεται μεταξύ των τελικών υποψηφίων για το Χρυσό Μετάλλιο της Ρώμης, στη Διεθνή Έκθεση της Ντωβίλ της Γαλλίας.

Η Χαρά έχει δημοσιεύσει πολλές μονογραφίες γύρω από την τέχνη σε περιοδικά όπως το McGillJournals και αλλού. Την ενδιαφέρει κυρίως η επίδραση της Μυθολογίας και των Παραμυθιών στα παιδιά, καθώς επίσης και σαν πηγή έμπνευσης για τους πίνακές της.

Η ζωγραφική της έχει πολλές φορές εμπνευστεί από τα πολλά της ταξίδια στην Αφρική, την Κεντρική Ασία, την Ευρώπη, τη Βόρειο Αμερική, το Μεξικό και τις Ινδίες όπου έζησε για μερικά χρόνια.
 • Ζωγραφίζει κυρίως με λάδι σε μουσαμά.
 • Ασχολείται με την Ξυλογραφία
 • Σχεδιάζει με σινική μελάνι
 • Υπογράφει με το μικρό της όνομα Χαρά

Έχει γράψει κριτικές για τους καλλιτέχνες Γιάννη Παρμακέλη, Αλεξάνδρα Χρήστου, Άγγελο Αντωνόπουλο, Δημοσθένη Καζάκο κ.α., έχει κάνει δημοσιεύσεις στην Ιστορία της Τέχνης.

Έχουν γράψει κριτικές για τη ζωγραφική της στην Ελλάδα ο Χρύσανθος Χρήστου, στον 3ο τόμο: Οι Έλληνες Ζωγράφοι και στο GreekArtistsAbroad.

Έχουν δημοσιευτεί πολλά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά για τη ζωγραφική της και τις Εκθέσεις της στην Αμερική, Καναδά, Ινδία και Περσία, Καθώς κα στο DereeNewsletter, AthensNewsκαι στον Ταχυδρόμο στην Ελλάδα.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ - ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕΝΟΥΝ