Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ - ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΑΕ.

Προς το Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΦΛΥΑ Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης ΑκινήτωνΔήμου Χαλανδρίου

            Κοινοποίηση: Δήμαρχο Χαλανδρίου κο Γεώργιο Κουράση                                                                                                                                  Αθήνα 30.9.2011


            Με την παρούσα θα ήθελα, να σας γνωστοποιήσω τα ακόλουθα

            Το τελευταίο χρονικό διάστημα και κυρίως από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του νέου Δ.Σ. της εταιρείας ουδεμία ενημέρωση έχω για την πορεία των θεμάτων της εταιρείας αλλά και για τρέχοντα σοβαρά ζητήματα, που ανέκυψαν, προκειμένου να διατυπώσω τις απόψεις μου ή να ενεργήσω ως νομική σύμβουλος της ΦΛΥΑ Α.Ε.

Ενδεικτικά αναφέρω, ότι δεν ενημερώνομαι, ούτε για τα θέματα ημερησίας διάταξης των Δ.Σ. της εταιρείας αλλά ούτε και για τις αποφάσεις, που λαμβάνονται,  για δε την ημερομηνία και ώρα σύγκλησής τους ή δεν καλούμαι ή καλούμαι τελευταία στιγμή, προκειμένου προφανώς να μην συμμετάσχω σε αυτά.

Κατόπιν των ανωτέρω και με δεδομένο, ότι με τον τρόπο αυτό ουδόλως μπορώ, να εκπροσωπήσω την εταιρεία, να προστατεύσω τα συμφέροντα της ή να προασπίσω τις υποθέσεις της (όπως έπραττα αποτελεσματικά μέχρι πρότινως) για την πορεία των οποίων ουδεμία ευθύνη, φυσικά, φέρω, υποβάλλω ενώπιον σας την παραίτηση μου από την θέση της Νομικής Συμβούλου της εταιρείας.

Επειδή για πολλά χρόνια πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην πρώην Δημοτική και ήδη Ανώνυμη Εταιρεία ΄΄ΦΛΥΑ Α.Ε.΄΄θα ήθελα, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που με τίμησαν αναθέτοντάς μου την ως άνω αρμοδιότητα και σε όσους μου έδειξαν σεβασμό και εμπιστοσύνη κατά την διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας μας.

Τέλος θα ήθελα, να τονίσω, σε αντίθεση με την άποψη ορισμένων, ότι η πρώην Δημοτική και ήδη Ανώνυμη Εταιρεία ΄΄ΦΛΥΑ Α.Ε.΄ προσέφερε εξαιρετικό έργο όλα αυτά τα χρόνια τόσο στον Δήμο Χαλανδρίου όσο και στους δημότες της πόλης μας, πάντα τηρώντας τα όσα προβλέπονται από το νόμο, την καλή πίστη, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό, που πρέπει, να διέπει τις σχέσεις όλων.

Παραμένω στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ενημέρωση για τα θέματα, που έχω χειριστεί και  αφορούν τα ως άνω καθήκοντά μου.                                      Φωτεινή Ιορδ. Κεφαλίδου
                               Δικηγόρος


ΣΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 1: Ζητήσαμε την συναίνεση της κας Κεφαλίδου για την δημοσιοποίηση της επιστολής.

ΣΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 2 : Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο η παραίτηση της κας Κεφαλίδου έγινε - άρον, άρον  - αποδεκτή κατά πλειοψηφία (6-4).


ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΑΤΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΕΚΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΧΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΙΠΠΟΥ

Λουκιανού Σαμοσατέως (περ. 120 μ.Χ. → μετ. 180 και 192 μ.Χ.) σοφιστής και κυρίως μεγάλος συγγραφέας της Ύστερης Αρχαιότητας.Χάρων: Βρε καταραμένε, πλήρωσέ μου το ναύλο.

Μένιππος: Ξεφώνιζε όσο θέλεις, Χάρων, αν αυτό σε ευχαριστεί.

Χάρων: Πλήρωσε τον κόπο, σου λέω, που έκανα για να σε περάσω απέναντι.

Μένιππος:  ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ

                    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:      Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα απ’ εκείνον που δεν έχει.

Χάρων: Μα είναι δυνατόν να υπάρχει κάποιος χωρίς έναν οβολό στη τσέπη του;

Μένιππος: Δε με νοιάζει αν υπάρχει άλλος, εγώ πάντως δεν έχω.

Χάρων: Μωρέ θα σε πνίξω, μα τον Πλούτωνα, αναθεματισμένε, αν δεν με πληρώσεις.

Μένιππος: Κι εγώ θα σου κοπανίσω το κεφάλι, μ’ αυτό το ξύλο που κρατάς, και θα στο κάνω κομματάκια.

(Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ : Σε αυτό το σημείο ακόμα και τότε που οι Έλληνες ήταν γνήσια τέκνα των θεών, πολιτισμένοι, που στις φλέβες τους έτρεχε γάργαρος ο ΙΧΩΡ και όχι τσογλάνια, τουρκόσποροι, λαμόγια νεοέλληνες και τα ρέστα, ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.)

Χάρων: Στο τζάμπα δηλαδή ταξίδευες τόση ώρα;

Μένιππος: Να σε πληρώσει ο Ερμής, αυτός που με παρέδωσε σε σένα.

Ερμής: Την πάτησα, μα τον Δία, αν πρόκειται να πληρώνω, κι από πάνω, για τους νεκρούς.

Χάρων: Μωρέ δεν θα σ’ αφήσω εγώ να μου την κοπανήσεις.

Μένιππος: Καλά, αφού έτσι γουστάρεις, τράβα τη βάρκα έξω και περίμενε. Αλλά πώς θα πληρωθείς αφού είμαι άφραγκος;

Χάρων: Καλά μωρέ, δε γνώριζες ότι έπρεπε να πληρώσεις το εισιτήριο;

Μένιππος: Φυσικά και το γνώριζα. αλλά αφού δεν είχα; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω; Επειδή ήμουν μπατίρης έπρεπε να μη πεθάνω;

Χάρων:
Δηλαδή θα είσαι ο μοναδικός που θα κοκορεύεσαι ότι ταξίδεψες στο τζάμπα;

Μένιππος: Ε, όχι και τζάμπα, μεγάλε. μήπως δεν άντλησα νερά ή μήπως δεν τράβηξα κουπί; χώρια που ήμουνα ο μοναδικός επιβάτης που δεν έκλαψα καθόλου.

Χάρων: Δεκάρα δε μετράν’ αυτά για τον βαρκάρη. Ασ’ τα αυτά και πλήρωσε. Γιατί έτσι πρέπει και δεν γίνεται διαφορετικά.

Μένιππος: Αν δεν γίνεται διαφορετικά, τότε αμέσως να με ξαναφέρεις στη ζωή.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΕΦΟΡΙΑ. ΕΝΤΥΠΟ Ε69. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ....Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *