Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το Σάββατο 15 Οκτώβρη στις 11πμ στην πλατεία Χαλανδρίου Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Μαθητές ενώνουμε τη φωνή μας και διεκδικούμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Τη συγκέντρωση διοργανώνουν οι Σύλλογοι δασκάλων και καθηγητών της περιοχής μας και οι Ενώσεις γονέων Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.
Όλοι οι σύλλογοι γονέων καθώς και κάθε ένας από εμάς, ενημερώνουμε και καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, γονείς, 15μελή συμβούλια και μαθητές ώστε η συγκέντρωσή μας να είναι μαζική και αγωνιστική.

Για το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου

Η πρόεδρος Λίτσα Γαλάνη- Πισιμίση
Η Γραμματέας Φαίη Καρποδίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ "Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ"ΑΠΟΓΝΩΣΗ!

Μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με την Εθνικής Αμύνης (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) αυτοπυρπολήθηκε ένας πολίτης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι.
Τα κανάλια δεν τα δείχνουν αυτά.

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΧΑΡΗ ΜΟΥ;;; ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ VIDEO ΣΕ ΛΙΓΟ! ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ....ΓΣΧ ΜΠΑΣΚΕΤ: ΗΜΕΡΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Οι εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από τον Γ.Σ.Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου (Ευριπίδη) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο είχαν ιδιαίτερη επιτυχία. Έφεραν πάνω από 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, 100 κάθε μέρα (24 & 25) κοντά στον αθλητισμό (και ειδικότερα στο μπάσκετ) σε ένα περιβάλλον στο οποίο συνυπήρχε η τεχνολογία. Τα παιδιά βασικά χωρίστηκαν σε 2 κατηγορίες με βάση την ηλικία (προμίνι μέχρι 12 ετών, μίνι και μεγαλύτερα) και αθλήθηκαν υπό την επίβλεψη προπονητών, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς βολών και τα μεγαλύτερα σε αγώνες 3 on 3. Παράλληλα υπήρχαν υπολογιστικά συστήματα όπου τα παιδάκια μπορούσαν να δουν πώς ο υπολογιστής αντιλαμβάνεται τις κινήσεις τους, τις εκφράσεις του προσώπου τους, πώς επικοινωνούν μαζί του φορώντας γάντια ή γυαλιά, αλλά και να δουν πώς από το κινητό τους μπορούν να πάρουν φωτογραφίες τοπίων ή αξιοθέατων και ο υπολογιστής να εντοπίζει τα μέρη που βρίσκονται, να τους πλοηγεί στα μέρη αυτά και να τους δίνει πληροφορίες για αυτά. Το πιο εντυπωσιακό που έθελξε τα παιδιά (και τους μεγάλους) ήταν το ρομπότ ΝΑΟ που έχει δυνατότητες να αναγνωρίζει τις κινήσεις αλλά και συμπεριφορές του ανθρώπου που βλέπει μπροστά του και να συμπεριφέρεται ανάλογα!

Την εκδήλωση επισκέφτηκαν και πήραν πλάνα και συνεντεύξεις οι τηλεοράσεις της ΕΡΤ (προβλήθηκε στις 25/9/2011 στη μέση των ειδήσεων των 15.00) και της NOVA. Παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Χαλανδρίου Κ. Αγγελής, Χ. Αγαπητού, ο Πρόεδρος του Γ.Σ Χαλανδρίου Ν. Πανταζής και πολλοί γονείς των παιδιών, ιδιαίτερα των μικρότερων σε ηλικία. Χορηγοί της εκδήλωσης ήσαν οι Forthnet, Intel Ελλάς και Datamed.
Με εκτίμηση
Γρηγ. Μωραϊτης


15 Οκτώβρη – Ενωμένοι για μια Παγκόσμια Αλλαγή

Στις 15 Οκτωβρίου, άτομα από όλο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Από την Αμερική ως την Ασία, από την Αφρική ως την Ευρώπη, ο κόσμος ξεσηκώνεται για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να απαιτήσει μια αληθινή δημοκρατία. Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία.


Οι κυβερνήσεις λειτουργούν για το όφελος των λίγων, αγνοώντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας και το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που πληρώνουμε όλοι. Αυτή η ανυπόφορη κατάσταση πρέπει να σταματήσει.
Ενωμένοι σε μια φωνή, θα δείξουμε στους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που υπηρετούν, ότι εμείς, ο λαός, θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και τραπεζιτών που δεν μας αντιπροσωπεύουν.
Στις 15 Οκτωβρίου, θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα μιλήσουμε και θα οργανωθούμε, μέχρι να το καταφέρουμε.

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε. Ήρθε η ώρα να μας ακούσουν.

Λαοί του κόσμου, ξεσηκωθείτε στις 15 Οκτωβρίου!Map of events for october 15th


ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΡΑΣ SEENΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *