Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ....ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ! Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΕΑΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ "ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ" !.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Παράρτημα Χαλανδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης & Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ( ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ)


Διοργανώνει εκδήλωση στη μνήμη

 του Νίκου Μπελογιάννη & των συντρόφων του

 Δ. Μπάτση, Ν. Καλούμενου,  Η. Αργυριάδη.Κυριακή 1 Απρίλη 2012 & ώρα 11:00

Στο Παλαιό Δημαρχείο Γρηγ. Γυφτόπουλου στο Χαλάνδρι.Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6849427, 210 6814287


Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ... ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!

Καθυστερημένο, αλλά περνάμε δύσκολη βδομάδα ... (από χόμπι) και δεν προλαβαίνουμε να τα πούμε όπως θα θέλαμε. (Εδώ θα είμαστε ξανά εντός ολίγου - μόλις τελιώσουμε το ... χόμπι).
Όμως έχουμε ένα ερώτημα και το ρίχνουμε στα γρήγορα:

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ "ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

" ΚΥΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΑΪΒΑΝ ...."

(Δεν κάνουμε πλάκα, το άκουσαν τουλάχιστον 1000 συγχωρικοί μας)

Ε!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟΥΣ (με ειλικρινή σεβασμό, αλλά ... ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ;)31 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ! ΕΜΕΙΣ;;; ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ... ΜΙΞΕΡ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!ΠΕΡΥΣΙ:
http://stinplatia.blogspot.com/2011/03/blog-post_4775.html

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕ - ΟΤΑΑθήνα, 29 Μαρτίου 2012

                                                                               Αριθμ. Πρωτ.: 473


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών περί «Ρυθμίσεων για την Τοπική Ανάπτυξη, την Αυτοδιοίκηση και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση-Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ» συμπεριελήφθησαν στους δικαιούχους της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού.

Η καταβολή της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού που συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή των εκλογών αποτέλεσε βασικό αίτημα της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α., η οποία είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με αποχή από τις επικείμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η μαχητική διεκδίκηση του καθ’ όλα δίκαιου αιτήματος τους έπιασαν τόπο. Με την κατάθεση της τροπολογίας αίρεται η άδικη και άνιση μεταχείριση σε βάρος των εργαζομένων των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού, που εξαιρούνταν της χορήγησης της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *