Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΑΛΟΗ; 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ - 100% ΧΥΜΟΣ ALOE VERA ΑΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΑΝΟΥ 
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Η FRAPORT ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ....


Οι επαναλαμβανόμενοι εμπρησμοί που μετατρέπονται σε Εθνική καταστροφή είναι η τραγική συνέπεια μιας χώρας που κατάντησε Προτεκτοράτο

  

Κάτοικος περιοχής Μάτι: «…δεν μας ενδιαφέρουν τα σπίτια.., θέλουμε τους ανθρώπους μας πίσω, χάσαμε τους ανθρώπους μας, φέρτε τους ανθρώπους πίσω… τη γειτονιά μας… το καλοκαίρι πλημμύριζε παιδιά η γειτονιά που έρχονταν να κάνουν διακοπές με τους παππούδες και τις οικογένειές τους και ήμασταν όλοι μαζί,… πού είναι οι άνθρωποί μας;! Φέρτε τους πίσω σας παρακαλώ…!»

Λένε πολλοί, ο «Έλληνας είναι δεμένος με το σπίτι του» και την οικογένειά του. Είναι αλήθεια αλλά είναι και «μισή αλήθεια», γιατί αυτός ο λαός έχει υποστεί την πιο άγρια οικονομική βία και τον έχουν πλέον καθυποτάξει ολοκληρωτικά.

Όταν ο ελληνικός λαός έβγαινε από τον πόλεμο του ’40 και έναν εμφύλιο, έμπαινε σε ένα καθεστωτικό μοντέλο οικονομικής και πολιτικής εξάρτησης, όπου στα μετέπειτα χρόνια εκφράστηκε με την ενσωμάτωση της χώρας στην ΕΕ και αργότερα στο ευρώ, χάνοντας σταδιακά ακόμα και κάποιες υποτυπώδεις βάσεις οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας.

Μάλλον πολύ λίγα λόγια έχουν συνδέσει την αποδιάρθρωση των κοινοτικών ανθρώπινων δεσμών στην ελληνική ύπαιθρο με το μοντέλο της εξαρτημένης ανάπτυξης που μας επιβλήθηκε μεταπολεμικά και οδήγησε στη μαζική εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση και σε ένα σωρό τραγικές συνέπειες που είναι απόρροια μια καθολικής απουσίας προστατευτικών κοινωνικών δομών και μηχανισμών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

ΜΕΚΕΑ - ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - 27/7/2018
ΠΗΓΗ: http://www.mekea.org/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%b1%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd/

Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή: «Θεομπαίχτης» ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης

Πήγε να δωρίσει στον Ενοριακό Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ - Προφήτη Ηλία Πεντέλης οικόπεδο που δεν του ανήκει!


Ξεπερνά κάθε όριο ο πολιτικός αμοραλισμός της διοίκησης του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη. Ο δήμαρχος δεν δίστασε να εμπαίξει ακόμη και τους ανθρώπους του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ - Προφήτη Ηλία Πεντέλης, υποσχόμενος ότι θα τους παραχωρήσει οικόπεδο έκτασης 920,50τ.μ. στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, προκειμένου να αποπερατώσουν τον Ιερό Ναό.

Εκπρόσωποι του Ιερού Ναού βρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, περιμένοντας να υλοποιηθεί η δέσμευση του δημάρχου, αλλά, αντί αυτού, έγιναν μάρτυρες ενός ακόμη «ξεμπροστιάσματος» του κ. Στεργίου, αφού αποκαλύφθηκε ότι το οικόπεδο που η διοίκηση σκόπευε να παραχωρήσει ως δωρεά στον Ιερό Ναό απλούστατα «δεν ανήκει» στον Δήμο!

Όπως αναγκάστηκε να παραδεχθεί και ο ίδιος ο κ. Στεργίου, μετά από τη διακοπή της συνεδρίασης και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους συνεργάτες του, το εν λόγω ακίνητο εμφανίζεται στο Κτηματολόγιο ως «αγνώστου ιδιοκτήτη». Όσο για τις δικαιολογίες που... ψέλλισε περί του ότι το ακίνητο εμφανιζόταν ως ιδιοκτησία του Δήμου στην... προ Κτηματολογίου εποχή και ότι ο Δήμος θα κάνει προσφυγή για να λύσει το θέμα, μοιάζουν με αυτό που λέει ο λαός «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Αυτό που περίτρανα αποκαλύφθηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης είναι ότι ο κ. Στεργίου δεν διστάζει προκειμένου να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του δημάρχου να ξεγελά τους πάντες, τάζοντάς τους τα πάντα. Τακτική που, όσο θα πλησιάζουμε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, θα γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.

Εμείς απλώς θα του υπενθυμίσουμε τη ρήση του Αμερικανού προέδρου Αβραάμ Λίνκολν: «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό»...