Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΗ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ


 Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας, αλλά στη μη εκλόγιμη, τελευταία θέση της λίστας!

Υπενθυμίζεται ότι, παρά τη συνεχή, από το 1974 και επί 40ετία, εκλογή του, ως βουλευτής, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ένα από τα 150 ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, που υπέγραψαν, με τον Ανδρέα Παπανδρέου επικεφαλής, τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, δεν έλαβε μέρος στις προηγούμενες εκλογές, μη επιθυμώντας -όπως δήλωσε- να πάρει μέρος στον "εμφύλιο" των δύο κομμάτων υπό τους Ε. Βενιζέλο και Γ. Παπανδρέου και οργάνωσε την "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ". Ήδη, μετά την "ορθή και επαινετή", όπως δήλωσε, απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μη συμμετάσχει στις εκλογές και την ανάδειξη της Φ. Γεννηματά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποφάσισε να είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά σε μη εκλόγιμη θέση, στην Περιφέρειά του (Β' Αθήνας).

Απόστολος Χρ Κακλαμάνης
πρ. Προέδροςτης Βουλής των Ελλήνων

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟIΟΝΤΩΝ ΕΞΙ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ Ι.Μ. ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διανομής και παραλαβής 30.625 τόνων ροδάκινων στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα και τους συνεργαζόμενους εταίρους.

Η διάθεση των φρούτων έγινε στους δικαιούχους συνολικά έξι Δήμων και δύο Ιερών Μητροπόλεων. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε πέντε διαφορετικά σημεία και με μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους των δικαιούχων.

Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί 800 κιλά φρούτων παραδόθηκαν στους πρόσφυγες του καταυλισμού του Ελαιώνα, σε συνεργασία με τους Δήμους Ν. Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας, παρουσία του Δημάρχου Ν. Ηρακλείου κ. Νίκου Μπάμπαλου, για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων. Η εν λόγω ποσότητα διατέθηκε από προϊόντα που περίσσεψαν από τη διανομή στους δήμους της Περιφέρειας, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Μπάμπαλου. Η επόμενη φάση του προγράμματος διανομής φρέσκων προϊόντων θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στους εταίρους των συμπράξεων για την πολύ καλή συνεργασία στην πρώτη φάση του προγράμματος. Επιλέξαμε να διανείμουμε τα προϊόντα αρχές Σεπτεμβρίου και όχι μέσα Αυγούστου. Θεωρούμε ότι αξιοποιήσαμε προς όφελος των πολιτών αυτή την πρώτη φάση του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο σωστό χρόνο και με λειτουργικό τρόπο».

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ
ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του Γεωργίου
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικολάου
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Βασιλείου
ΔΗΜΑΣ ΠΥΡΡΟΣ του Βίκτωρος
ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Ιμπραήμ
ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ευθυμίου
ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ευστρατίου
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
ΒΡΥΩΝΗ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) του Σωκράτη
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη
ΦΑΡΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αχιλλέα
ΣΑΓΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Παναγιώτη
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γρηγορίου
ΨΥΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ– ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ξενοφώντος
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ του Παναγιώτη
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη
ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΛΙΛΑ του Φραγκίσκου
ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΡΕΝΙΑ) του Κωνσταντίνου
ΔΑΛΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Ναπολέοντος
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του Κωνσταντίνου
ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου
ΑΛΕΠΟΥ-ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Αναστασίου
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σωφρονίου
ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Φωτίου
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του Δημητρίου
ΣΦΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) του Διονυσίου
ΠΟΛΥΖΟΥ-ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΧΑΪΔΩ (ΓΙΟΥΛΑ) του Χρυσοστόμου
ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του Μενέλαου
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ (ΧΡΙΣΤΙΝΑ) του Εμμανουήλ
ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΡΙΑ του Λουίζου
ΛΑΜΝΑΤΟΥ-ΚΟΝΔΗ ΣΟΦΙΑ του Λουκά
ΤΖΑΛΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κοσμά
ΑΡΙΦΙ ΑΝΤΡΙΑΤΙΚ του Νούρι
ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Κωνσταντίνου
ΚΑΛΠΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Δημητρίου
ΔΙΓΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του Παντελή
ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΟΥΛΑ του Χρήστου
ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Μιχαήλ
ΚΟΥΜΠΑΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΙΣΤΙΝΑ) του Νικολάου
ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΑ του Βασιλείου
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του Παναγιώτη
ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Δημητρίου
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του Νικολάου
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Χρήστου

Η πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ


 Κρίστη Αγαπητού

Το δημοτικό συμβούλιο πήρε το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου 2015 μια απόφαση με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς οι περισσότερες δημοτικές παρατάξεις είχαν ενημερώσει για την αδυναμία  παρεύρεσης τους.

Μια απόφαση που ίσως δεν είναι η πιο σημαντική, είναι όμως ενδεικτική του ύφους της παρούσας δημοτικής αρχής. Αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση του 4ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου σε εταιρεία.

Θα ήθελα να θυμίσω ή να πληροφορήσω όσους δεν γνωρίζουν ότι ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου έγινε από ένα προσωπικό όραμα σε ένα αθλητικό γεγονός και θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Αθήνας με πάνω από 1000 συμμετοχές.

Να θυμίσω ότι όχι μόνο δε δόθηκαν χρήματα, αλλά εισπράχθηκαν χρήματα, εξασφαλίστηκαν πολλές χορηγίες, ώστε όχι μόνο η διοργάνωση να μην επιβαρύνει το δήμο αλλά να προσφέρεται ένα πλούσιο πακέτο παροχών για όλους τους συμμετέχοντες.

Να θυμίσω ότι εξασφαλίστηκαν όχι μόνο χορηγίες αλλά κι έγιναν μικρά έργα στη ρεματιά, καθώς εξασφαλίστηκαν κονδύλια από τον αγώνα.

Να θυμίσω ότι όλες τις χρονιές ποτέ δεν ανατέθηκε η διοργάνωση του αγώνα σε εταιρεία, ποτέ δεν ανατέθηκε η προβολή του σε διαφημιστική εταιρεία και ποτέ δεν έγινε τίποτα από όσα ετοιμάζεται να κάνετε η δημοτική αρχή τώρα!

Να ενημερώσω, αντίστοιχα, ότι έχω προσφερθεί εγώ προσωπικά μαζί με την ομάδα που διοργάνωσε τον αγώνα τόσα χρόνια, να βοηθήσουμε εθελοντικά καθώς πάνω από όλα για εμάς προτεραιότητα έχει η πόλη μας.

Διάβασα, επίσης, με έκπληξη στην εισήγηση της δημοτικής αρχής ότι οι υπηρετούντες υπάλληλοι δεν διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία διοργάνωσης τέτοιας φύσεως αγώνα. Αναρωτιέμαι πώς διοργανώθηκε για τρία συναπτά έτη με τόσο μεγάλη επιτυχία. Να σημειωθεί εδώ ότι στο προσωπικό του δήμου μας ανήκουν αθλητές με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο στίβο και προφανώς μεγάλη εμπειρία τέτοιων εκδηλώσεων.

Αναρωτιέμαι εάν αυτή ήταν η “Αντίσταση με τους Πολίτες” που επικαλέστηκε η δημοτική αρχή. Αναρωτιέμαι εάν “Αντίσταση με τους Πολίτες” σημαίνει να δίνονται τα χρήματα των δημοτών άκριτα σε εταιρίες της αρεσκείας της δημοτικής αρχής για εκδηλώσεις που όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν είναι δυνατόν να γίνουν χωρίς να επιβαρύνονται οι δημότες.

Αλλά να είναι σίγουρη η δημοτική αρχή ότι θα φροντίσουμε να μάθουν όλοι οι δημότες, πώς ενεργεί και πώς αντιλαμβάνεται η “Αντίσταση με τους Πολίτες” τη συγκεκριμένη αλλά και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Κρίστη Αγαπητού
Δημότης Χαλανδρίου, Δρομέας
Υπεύθυνη Διοργάνωσης 1ου, 2ου και 3ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων


Το βράδυ της Τετάρτης αναβίωσαν οι παλιές γνωστές τακτικές του τραμπουκισμού και του εκφοβισμού.

Άγνωστοι κατάστρεψαν το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στα Βριλήσσια, σκορπίζοντας το προεκλογικό υλικό και όσα πράγματα ήταν μέσα.


Δεν πρόκειται δυστυχώς για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς έχουν προηγηθεί άλλες επιθέσεις σε άλλες περιοχές.

Επιχειρούν να μας φοβίσουν και να μας αποθαρρύνουν με τις γνωστές μεθόδους της παλαιοκομματικής πρακτικής.

Η απάντηση μας είναι ξεκάθαρη: Δεν κάνουμε πίσω. Δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουν πάλι την Ελλάδα στο παρελθόν. Ο λαός αποφάσισε να γκρεμίσει το παλιό διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που επί 40 χρόνια τώρα καταστρέφει την χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ο νικητής γιατί εγγυάται τη σταθερότητα και τη δημοκρατική ομαλότητα.

ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9 στις 19:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ μπροστά στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ
Ν.Ε. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΑΣΩ GENERAL :ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΙΑΣΩ General: Τιμές ΦΕΚ (κρατικού τιμολογίου) στις εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι το τέλος του 2015.

Το ΙΑΣΩ General, κατανοώντας την έντονη οικονομική κρίση που επικρατεί, ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των πολιτών παρέχοντας υπηρεσίες υγείας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, προσφέρει τιμές ΦΕΚ (Δημοσίου) στις εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις από 15/9/2015 μέχρι και 31/12/2015 για όλους τους ασθενείς που θα επισκεφτούν τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής. Για όσες εξετάσεις δεν υπάρχει τιμή ΦΕΚ θα παρέχεται έκπτωση 40% από τον ιδιωτικό τιμοκατάλογο.

Με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης, οι άνθρωποι του ΙΑΣΩ General πιστοί στο όραμά τους για ολοένα καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον άνθρωπο ασθενή, φροντίζουν και βρίσκονται δίπλα του, παρέχοντας ποιοτική και ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα.

ΝΔ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ

Μπορεί η οικονομία να κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες, όμως, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μην συζητά για τα μεγάλα ζητήματα της Εξωτερικής Πολιτικής: για τα εθνικά συμφέροντα και τις εθνικές επιδιώξεις, για τον γεωπολιτικό της ρόλο και βέβαια για τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει, όπως το μεταναστευτικό, που απαιτεί αποτελεσματική διαχείριση εντός και εκτός συνόρων.
Αυτά, μεταξύ άλλων, σας καλώ να συζητήσουμε τη  Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα, στην Αίγλη Ζαππείου.

Γιώργος Σ. Κουμουτσάκος

ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE1. Γιατί το άρθρο το γράφω εγώ και δεν είμαι αντικειμενικός αφού - ακόμα - υποστηρίζω την Τσίπρα και πιστεύω ειλικρινά ότι δικαιούται λίγο χρόνο για να κυβερνήσει χωρίς να τρέχει από τον Γιούνγερ στον Τουσκ και από την Αγκέλα στον Ρέντσι.Και σου θυμίζω ότι διαβάζεις την άποψή μου όχι την εξ Αποκαλήψεως αλήθεια.
Με ομολογημένο αυτόν τον δηλωμένο υποκειμενισμό μου και με δεδομένο ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι όταν διαβάζεις ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΗΣ δεν υπάρχει αντικειμενικότητα και όποιος στην πουλάει (όπως ας πούμε ο .... Τράγκας) είναι μεγάλο δημοσιογραφικό λαμόγιο που επιχειρεί να σε κοροϊδέψει σου λέω ότι πιστεύω ότι Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΕΣ.

2. Ο Τσίπρας κέρδισε λοιπόν (κατά την ταπεινή μου άποψη) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ (αυτό είναι πιστεύω αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα).
Και αν με τέτοια σύνθεση όπου οι Vangelis and friends (Φώφη, Σταύρος, Λαφαζάνης) βαράγαν όλοι μαζί τον Τσίπρα, που είχε σύμμαχο μόνο τον Πάνο (ο Κουτσούμπας και το Κόμμα είναι ειδική κατηγορία κατά την γνώμη μου)  δεν έχασε, τότε μιλάμε για ΘΡΙΑΜΒΟ.
Και αν συμπεριλάβεις σε αυτή την "βαρυσήμαντη" ανάλυσή μου ότι και το άλλο σετ, το απέναντι, οι"Olga and friends"  είχαν πάει με εντολή να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους που δεν θένε - σου λέει - να πλερώσουν για τα κανάλια τους και ο Τσίπρας - Ο ΜΟΝΟΣ - τους είπε ότι θα πληρώσουν  κάνοντας την Great Olga  σπούτνικ, τότε ο Πρόεδρας διήγαγε ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΙΚΗ.

3. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί αν είχε κερδίσει ο Μεϊμαράκης ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΛΟΙ οι "μεγαλοδημοσιογράφοι" με πρώτο τον Τράγκα που ακούω τώρα στο ραδιόφωνο.
"Ο Βαγγέλης τον έσκισε τον μικρό που δεν του δίνεις την γιαγιά σου να την περάσει απέναντι" θα έλεγε ο Τράγκας.
Δεν το λέει ούτε ο Τράγκας, ούτε τα πρωινά δίδυμα  στην τελεόραση το είπαν.
Αφού δεν το λένε και τους φταίει η διαδικασία (που ήταν για τα πανηγύρια, δεν το συζητάμε, αλλά την ήξεραν και χθες την διαδικασία και δεν έλεγαν εχθές τίποτα γι΄αυτήν)  τότε ... ΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ.

4. Ο Τσίπρας βγήκε κερδισμένος γιατί τσακώθηκε με την Τρέμη και πολύ γουσταραμε που την έστειλε.

5. Ο Τσίπρας βγήκε κερδισμένος γιατί ο Πάνος "μάτωσε" τον Βαγγέλη άσχημα, αποδεικνύοντας ότι το "δεξί χέρι" του Τσίπρα είναι .... χειρουργικό.

6. Ο Τσίπρας βγήκε κερδισμένος γιατί ακόμα και αυτοί οι δημοσιοκάφροι που δίνουν νικητή και δεν το ρίχνουν στην .... διαδικασία και τον καιρό δίνουν ως νικητή τον Πάνο ή τον Κουτσούμπα.
Μια χαρά.

7. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί ο μέγας Λαφαζάνης αποκαλύπτεται ως αρχηγός εις το κοινό. Έκλεισε την λέξη "μνημόνιο" σε όλες τις πτώσεις και .... αυτό ήταν.
"Να βγούμε από την Ευρωζώνη αλλά να μας δώσουν οι Γερμανοί λεφτά για την υγεία, την παιδεία, τους μετανάσταστες και να τους ρίξουμε και ένα ..... χέρι ξύλο που είναι φασίστες" ήταν το απαύγμασμα του προγράμματος.
 (Παρεπιπτώντος ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ)
 Η Ζωή θα τον κάνει μια χαψιά μετά τις εκλογές τον Λαφαζάνη.
Προς ώρας όμως είναι ο κατάλληλος αρχηγός  που χρειαζόμαστε για να μην μπει στην βουλή η ΛΑΕ  και να  την ψηφίσουν μόνο οι υποψήφιοι στην πρώτη θέση κάθε λίστας και οι οικογένειές τους.

8. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί ο Κουτσούμπας έκανε τον Λαφαζάνη και το "εθνικό νόμισμα εντός Ε.Ε."  στιφάδο, νομιμοποιώντας ουσιαστικά στην συνείδηση του "εντός ΕΕ αριστερού ψηφοφόρου" τον συμβιβασμό Τσίπρα. (Ο εκτός ΕΕ αριστερός ψηφοφόρος βεβαίως θα ψηφίσει χωρίς σκέψη το ΚΚΕ, τι να συζητάμε).

9. Ο Τσίπρας κέρδισε γιατί η Φώφη είναι καλό παιδί, καλή μανούλα αλλά εδώ μιλάμε για πολιτικούς αρχηγούς. Ειδικά η ατάκα "εγώ διαπραγματεύομαι σκληρά" (Η ΦΩΦΗ) ήταν όλα τα λεφτά για να καταλάβει ο κεντροαριστερός ψηφοφόρος ότι ... προς ώρας: ΤΣΙΠΡΑΣ για να διαπραγματευτεί.

10. Κέρδισε ο Τσίπρας γιατί ο Σταύρος .... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ. 
Αν θέτε την γνώμη μου εκεί στο ΠΟΤΑΜΙ χαμηλώστε τους τόνους απέναντι στον Τσίπρα.
Δεν το λέω εγώ ότι είναι βλακεία σας. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ¨Εχετε πάρει την κατηφόρα γιατί ο κεντροαριστερός, Ευρωπαίος μεταρρυθμιστής τώρα που δεν φοβάται το GREXIT δεν έχει και πολλούς λόγους να μην ψηφίσει το μεγάλο μαγαζί. Και εσείς θετε να συγκυβερνήσετε μετά μαζί του. Ε, μαζευτείτε και .... αλλάξτε στρατόπεδο γιατί το ΠΟΤΑΜΙ γίνεται .... ρυάκι.

11. Ο Τσίπρας (and his friend Panos) βγήκαν κερδισμένοι γιατί έστω και με προβλήματα μίλησαν και λίγο για το μέλλον την ώρα που οι άλλοι ... μίλαγαν για τον Τσίπρα.

12. Αναλογιζόμενος το ξύλο που έχει φάει τον τελευταίο καιρό από τους "συντρόφους του"μετά τον ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ που έκανε ο Τσίπρας,  αφού εχθές - με τόσους απέναντο -  την γλύτωσε ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Και την Δευτέρα  το τετ α τετ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Γιατί επικοινωνιακά ο χαβαλές και η μαγκιά  του Βαγγέλη εκτιμώ ότι δεν θα αντέξουν στην αδιαμφισβήτητη ιδεολογικοποιλιτική υπεροχή και συγκρότηση του Αλέξη.

ΥΓ 1: ΩΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΥΓ2 : Η ΔΙΔΙΑΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, σε αυτό προφανώς δεν θα διαφωνήσω με τους μεγαλοδημοσιογράφους. 
Αλλά σε δέκα μέρες δεν θα ψηφίσουμε .... δημοσιογράφους αλλά την κυβέρνηση της χώρας.
Και πρέπει να αναζητήσουμε συμπεράσματα ακόμα και μέσα από αυτή την διαδικασία.

Για την καθόλου αντικειμενική παράθεση σοφιστιών: Άγγελος Νταβίας.

Ξεκινούν μαθήματα τένις στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Χαλανδρίου

Τα μαθήματα αντισφαίρισης (τένις) πραγματοποιούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (oδός Τήνου, όπισθεν νεκροταφείου Χαλανδρίου) Πάτημα Χαλανδρίου από Δευτέρα – έως Παρασκευή 5 μ.μ. με 10 μ.μ.. Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι οι: Γιώργος Κυριακόπουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από παθολόγο.

Πληροφορίες στα τηλ.: 2106819350, 2106814328, Fax: 2106821926, email: sports@halandri.gr
ΣΧΟΛΙΟ:  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΝΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ! ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ!

ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ  ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ  ΔΥΟ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΝΙΣ και να καλυφθεί ΠΡΩΤΗ.
Αλλά είπαμε: Υπάρχουν "χωράφια" κάποιων που δεν αγγίζονται και δεν τους δημιουργεί ο δήμος ανταγωνισμό φαίνεται.

Ούτε ακόμα αν αυτό  έχει να κάνει με μαθητές και το μέλλον τους.
Ξέρουμε ότι θα νευριάσετε πάλι εκεί στον δήμο, που δεν σας λιβανίζουμε.
Το φάρμακο το ξέρετε: ΞΥΔΙ!
Μέχρι να κάνετε το ΣΩΣΤΟ και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ εμείς δεν υποχωρούμε ακόμα και εκμεταλλευόμενοι για να γκρινιάξουμε, ένα δελτίο τύπου σας που αφορά ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ  ΣΕ ΣΑΦΩΣ ΟΡΘΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, όπως είναι η έναρξη έστω και αυτών των αθλητικών προγραμμάτων.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΜΑΣ!
Για να ολοκληρωθεί το βήμα και να μην μείνει μετέωρο, όπως θα ήθελε ..... ο Πελαργός.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Πρόγραμμα Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου  Χαλανδρίου 

 
Ξεκινά το πρόγραμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Χαλανδρίου στο Αθλητικό Κέντρο «Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά (ηλικίας 3 έως 18 ετών), άτομα με αναπηρία (Α.ΜΕ.Α.), προετοιμασία υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α., στρατιωτικές σχολές, ελεύθερη κολύμβηση (από 18 ετών) και aquaerobic.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • Δημοτικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης παιδιών (από 3 έως 18 ετών)
Δευτέρα έως Παρασκευή
Ώρες έναρξης τμημάτων:15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 (διάρκεια 45 λεπτά)
Σάββατο:
Ώρες έναρξης τμημάτων: 9:00, 10:00, 11:00, 12:00 (διάρκεια 45 λεπτά)
Προπονητές - Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του προγράμματος: Μαρία Αλεξάκη, Κωνσταντίνος Βουγιούκας, Ιωάννης Κοντόπουλος, Εβίτα Ξένου, Βασιλική Σκούρα.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται και στις 2 πισίνες του κολυμβητηρίου, μεγάλη (25m.) και μικρή (παιδική).
  • Δημοτικά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης σε άτομα με αναπηρία (Α.ΜΕ.Α)
Δευτέρα έως Παρασκευή
Ώρες έναρξης τμημάτων:9:00, 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή
Ώρες έναρξης τμημάτων 15:00, 16:00, 17:00, 18:00
Προπονήτριες - Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής: Μαρία Αλεξάκη, Βασιλική Σκούρα.
  • Προετοιμασία (στο αγώνισμα της κολύμβησης) υποψηφίων για Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικές σχολές.
Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 - 20:00
Οι προπονητικές ώρες καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.
  • Ελεύθερη κολύμβηση (άνω των 18ετών)
Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:30–20:00
Σάββατο: 7:30–13:00
  • Ελεύθερη κολύμβηση για άτομα με αναπηρία (Α.ΜΕ.Α.) (άνω των 18ετών)
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-20:00
  • Aquaerobic
Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή:
 Ώρες έναρξης τμημάτων 09:45–10:45, 12:00–13:00
Προπονήτρια - Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής: Ελισάβετ Πασσάδη.
Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό και 2 φωτογραφίες. Για παιδιά από 4 ετών έως και 14 ετών βεβαίωση παιδιάτρου και άνω των 14ετών βεβαίωση από Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στην γραμματεία του κολυμβητήριου Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:30 – 20:00 Σάββατο: 7:30 – 13:00, Λ. Πεντέλης 146 Χαλάνδρι  – Τηλ.: 2106819350, 2106814328,  Fax: 2106821926, email: sports@halandri.gr


ΣΧΟΛΙΟ:  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ. 

Ειδικά επειδή αναφέρεται στο δελτίο τύπου η προετοιμεασία μαθητών για εξετάσεςι ειδικών μαθημάτων.

ΚΑΤΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!

ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΚΙΖΑΣ" ΠΡΕΠΕΙ και φέτος - με πληροφόρησε φρικαρισμένος συμπάσχων γονιός -  ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ - ΜΑΥΡΑ στον παράγοντα.
Η ταρίφα δεν έχει μειωθεί. 
Θα εισπράτει σε λίγο και το ΦΠΑ 23% (χωρίς απόδειξη όμως).

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ - ΠΕΡΥΣΙ - ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ και να γλυτώσουν τα μισά λεφτά!

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΗΜΟΥΣ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ!
ΕΝΑΝ - ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ανάλογα με την ζήτηση.

Που βέβαια σε μερικές μέρες δεν θα υπάρχει αφού όλοι οι γονείς ΤΩΡΑ κάνουν τα κουμάντα για φέτος και αν αρχίσουν τα παιδιά, στην μέση δεν αλλάζουν.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.

 ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ - όσα πέρυσι ήθελαν να ξεκινήσουν -  ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ .... ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΠΟΙΩΝ και δεν τα βοήθησε!
Ήθελε να τα εξμεταλλευτεί για να αισχροκερδίσει.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ

 

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΩΝΙΣ
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ)
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΆΝΝΑ.
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΆΝΝΑ ΜΙΣΕΛ
1ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΑΝΙΑ)
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ (ΠΟΛΥ)
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΒΕΡΟΥΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΆΓΗΣ)
ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΙΑΒΕΡΗΣ)
ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)
ΓΕΛΑΔΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΓΑΠΗ)
ΚΑΦΕΤΖΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΕΛΛΗ)
ΗΣΑΪΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΑΡAΪΝΔΡΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)
ΧΙΟΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΜΠΑΣΤΕΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΜΠΕΤΥ)
ΡΗΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ)
ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (MΠΑΜΠΗΣ)
ΒΛΑΧΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΝΙΝΑ)
ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΑΛΤΙΕΛ ΑΛΦΡΕΝΤΟ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ)
ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ