Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!"ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο ΛΑΚΗΣ (ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ...

... ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΙΝΕΙ ΜΠΑΦΟΥΣ!


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ - ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ
κλεμμένο από εδώ http://pasokhtefra.blogspot.com/


ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ...

... όποιος έχει μείνει στο ΠΑΣΟΚ θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ αφού θα κάνουν όλοι προεκλογική εκστρατεία και θα μαζέψουν ο καθένας από καμιά σαρανταρέα να πάνε να ψηφίσουν.

Αναμένονται και άλλες υποψηφιότητες από όλη την Ελλάδα.
Παλιοί σύντροφοι διακινούν στο internet σενάρια υποψηφιότητας της LADY ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ για να εκφραστεί η MACEDONIA και η Βόρεια Ελλάδα (άλλο τό 'να, άλλο τ' άλλο).

Στην Στερεά Ελλάδα συγκεντρώνονται σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες υπογραφές στήριξης υποψηφιότητας της Κατερίνας Μπάτζελη.
Στην Πελοπόννησο γιαούρτια - συγνώμη υπογραφές ήθελα να πω -  μαζεύει ο Οδυσσέας Βουδούρης ενώ στην Λεβεντογέννα λέγεται ότι ξεκινάει κίνηση για να πειστεί να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Νεονάκης αλλά - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ - Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΝΑΙ, ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ )

Πρωτοβουλίες στήριξης πιθανής υποψηφιότητας της κυρίας Δρέττα έχουν αναλάβει στην β Αθήνας ο Σύλλογος Παιδοφίλων Περιστερίου, η Παναττική Ένωση Ουρολάγνων  σε συνεργασία με την Σαδομαζοχιστική Κίνηση Χαλανδρίου (Σ.Μ.Κ.Χ. για τους μυημένους).

Πιθανές υποψηφιότητες από τον χώρο των media: Ιορδάνης Χασαπόπουλος ( Ο Καψής δεν μπορεί, είναι υπουργός) και Χρήστος Κώνστας (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ! ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - πώς στο διαόλο μαζευτήκαν όλοι αυτοί στο Χαλάνδρι δεν μπορώ να το καταλάβω. ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ;;;) (Διερευνήθηκε και περίπτωση ΜΠΑΜΠΗ αλλά δήλωσε Νεοδημοκράτης και δεν θέλει).

Από τους παραδοσιακούς πολιτικούς το σκέφτονται ο Βασίλης Λεβέντης και ο Μπάμπης Κωνσταντόπουλος.

ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. Εκτός των εξ οφίτσιο υποψηφίων Καμίνη και Μπουτάρη το σκέφτονται και στελέχη του Χαλανδρίου με πιο πιθανή την υποψηφιότητα της Κικής Γκότση της οποίας η υποψηφιότητα συναντά όμως τις αντιδράσεις νεώτερων  συντρόφων που δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την ηγεσία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης (Πράσσος - Καραμολέγκος) αλλά βάζουν θέμα να είναι μόνο ένας υποψήφιος από την παράταξη του κου Ανδρεόπουλου.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αφού πολύ πιθανή θεωρείται μια υποψηφιότητα του Χρήστου Πρωτόπαππα ή του Λάμπρου Κανελλόπουλουμε την ιδιότητα όμως του πρώην Προέδρου της ΓΣΕΕ (για επικοινωνιακούς λόγους έχει εκτιμηθεί ότι είναι πιο πιασάρικο σήμερα να δηλώνεις συνδικαλιστής από βολευτής γιατί σέρνονται και γιαούρτια). Υποψηφιότητα Παναγόπουλου έχει αποκλειστεί διότι ο σημερινός Πρόεδρος αυτή την περίοδο διαπραγματεύεται σκληρά και άοκνα με την τρόικα και την κυβέρνηση του Παπαδήμου (την οποία ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να γίνει αφού ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ) και δεν μπορεί να αφιερώσει χρόνο στις εσωκομματικές διαδικασίες.

Τέλος από το βαθύ κομματικό επιτελείο πιθανή υποψηφιότα ενός εκ των  Δίδυμων ή του Μαρίνου του καφετζή (που όμως έχει πάρει σαφής αποστάσεις από την πολιτική του μνημονίου από την πρώτη μέρα ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ CDS.  http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2011/01/blog-post_8615.html)

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: http://pasokhtefra.blogspot.com/

EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

energoisosialistes.blogspot.com

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπεί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας.Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο,«Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους ».

Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πλήρωσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του. Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο. Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971. Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995.
Παρά ταύτα,η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το 1964, ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την πληρωμή του δανείου μετά την ενωποίηση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε το 1990.

Ενδεικτικό της σημερινής αξίας των Γερμανικών υποχρώσεων προς στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο: εάν χρησιμοποιηθεί σαν τόκος ο μέσος τόκος των Κρατικών Ομολόγων των ΗΠΑ από το 1944 μεχρι το 2010, που είναι περίπου 6%, η σημερινή αξία του κατοχικού δανείου ανέρχεται στα 163,8 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή των πολεμικών επανορθώσεων στα 332 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησηςJacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011).

Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στην Γερμανία να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (Der Spiegel, June 21, 2011, guardian.co.uk, June 21, 2011).

Οι Γερμανοί δεν άρπαξαν από τούς Έλληνες μόνο «ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».
Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στην μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.

Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν την χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς.

Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.

Αγαπητοί φίλοι,
όπως αναφέρεται παρακάτω από το

EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Αυτές τις μέρες διεξάγεται η Δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Παρακαλώ ζητήσετε από φίλους και γνωστούς σας να πάνε στο


http://www.greece.org/blogs/wwii/


και να υπογράψουν το Αίτημα μας που ζητά από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών,  των εγκλημάτων και των λεηλασιών, που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών...


EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-----------------------------------------------------------------------
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις και το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.
Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.

Η μέχρι τώρα παθητική, δυστυχώς, στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική.

Είναι απόλυτη ανάγκη, από σήμερα, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Οικονομικών, τουλάχιστον, να παρακολουθήσουν αυτή την πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.

Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο, για τα θύματα του Ναζισμού, αλλά, επι τέλους θα καταδείξει στους Δικαστές της Χάγης και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφαστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.

Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης,στις σημερινές συνθήκες,έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.

Για το Εθνικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μανώλης Γλέζος


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *