Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙUNFOLLOW 11

Ο τεντιμπόης, ο πλειστηριασμός του μέλλοντός μας, το μαστίγιο, η οπή, η κόλαση και ο...Μπαρμπα-Φώτης ο "σωτήρας"...ΤΡΙΠΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΣΑΛΤΟ ... ΣΤΟ ΚΕΝΟ!


ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΒΕΛΗ από News247

ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Πρρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζει πλέον η κυβέρνηση, η οποία ναι μεν «επέζησε» οριακά λαμβάνοντας σε κάποια κρίσιμα άρθρα και τροπολογίες ακόμα και κάτω από 151 ψήφους, αλλά με τί τίμημα:  Απουσίαζαν από την ψηφοφορία ακόμα οι συνεταίροι της Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης. Πάντως πέρασε ο νόμος για τις αποκρατικοποιήσεις.
Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει με το άρθρο 4, για το οποίο ο γνωστός Τραγάκης ως προεδρεύων, προσπάθησε να το περάσει, αλλά όπως σημείωσε ο Τ.Κουίκ, δεν υπάρχει πλειοψηφία, ούτε επί των παρόντων και έτσι είναι. Παρόντες ήταν 293 και έλαβε 146 ψήφους, δηλαδή έναν ολιγότερο!
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά στη μείωση του ποσοστού του Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ κλπ όχι όμως και η τροπολογία για την ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ (άρθρο 7).
«Παρών» στην επίμαχη τροπολογία -με εξαίρεση τον κ. Οικονόμου - δήλωσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς. Επίσης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν το άρθρο 4 του νομοσχεδίου που αφορά στην ενημέρωση της Ολομέλειας για τις αποκρατικοποιήσεις.Σημειώνεται ότι η διαδικασία έγινε με ονομαστική ψηφοφορία κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατέθεσε στο προεδρείο τον προϋπολογισμό του 2013.
Αναλυτικά, η ψηφοφορία:
 
Αρθρα  1       2  3         4     5  6     7   
Ναι 173 148 156 146 158 173 136
Όχι 120 139 135 121 135 120 143
Παρών  6 2 26   

Συνολικά ψήφισαν 293 βουλευτές.
Περισσότερα σε λίγο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.,gr

ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η ΓΣΕΕ μαζί με την ΑΔΕΔΥ στo πλαίσιo των δράσεων και κινητοποιήσεων, πραγματοποιούν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10 ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού στις 18:00 στα Προπύλαια, για τις περικοπές στην παιδεία, στην υγεία και στις κοινωνικές παροχές.

Η κατάθεση του πιο σκληρού, άδικου και αντικοινωνικού προϋπολογισμού λιτότητας, φόρων και ύφεσης, κατ’ απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών επιβα
ρύνει δραματικά το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο των πολιτών χωρίς να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της οικονομίας και της χώρας.Το πρόγραμμα δε βγαίνει, η ψυχή της κοινωνίας βγαίνει!
Οι σχεδιαζόμενες νέες ισοπεδωτικές ανατροπές στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα, θα μετατρέψουν βίαια τη χώρα και τους εργαζόμενους σε υπόδουλους σκλάβους του προηγούμενου αιώνα, χωρίς να αντιμετωπίζουν τη λερναία ύδρα του χρέους και των ελλειμμάτων παρά μόνο διευρύνουν τα κέρδη και τα προνόμια των τραπεζιτών και των μεγαλοεργοδοτών.Οι λίστες και οι «ληστές», οι φοροφυγάδες και οι φοροκλέφτες «ζουν και βασιλεύουν και τον κόσμο διαφεντεύουν» σχεδιάζοντας την υφαρπαγή των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών σε βάρος της κοινωνίας και του δημόσιου συμφέροντος.ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Την Τετάρτη 31/10 και ώρα 18:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑΣημείωση: Σε συνεννόηση με την ΑΔΕΔΥ και ανάλογα με την οριστικοποίηση των νέων μέτρων θα εξαγγελθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

ΕΝΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ


http://www.stasi.gr/2009-05-12-09-25-48/880-70dimotiko281012

.... και να δούμε τι και πώς μπορεί να διορθωθεί. ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ Η ΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ για να μην δίνεται χώρος στον φόβο.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ "που χρωστάνε εμβόλια" (βλ. άρθρο της ΣΤΑΣΗΣ) - άσπρα, μαύρα, κίτρινα παιδιά,  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ - μήπως μπορεί να προταθεί και να διεκδικηθεί μια πρωτοβουλία του ΣΚΕΠΙ (δημοτικό ιατρείο) σε συνεργασία με κοινωνική προσφορά φαρμακείων, φαρμακευτικών εταιριών (παραδειγματικά) ή βάζοντας και πέντε φράγκα ο δήμος;

Και αυτό δεν μπορεί να είναι μια ΠΛΑΤΙΑ διεκδίκηση που να ξεπερνά τα στενά όρια μιας δημοτικής παράταξης;;

'Η δεν πρέπει να ενοχλήσουμε εκεί το ΣΚΕΠΙ από την ενασχόληση του  με την ... ρομποτική χειουργική  και την άλλη - πώς την είπαμε πεπτιδοτσουτσουνία, πεπτιδοαιδοία ή κάπως έτσι (δεν θυμάμαι).

Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν λέμε ότι είναι κακές οι διαλέξεις γενικώς.

 Λέμε ότι γύρω μας τα κοινωνικά προβλήματα οξύνονται σε τέτοιο βαθμό (και πού είσαι ακόμα) που ο εθελοντισμός μόνος του ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ, οι θεσμοί πρέπει να συστρατευτούν και να στρέψουν σε αυτά την προσοχή τους (και τα κονδύλια τους) και όχι να αποστρέφονται των ευθυνών τους, λειτουργώντας σε μια ιδιότυπη νιρβάνα, βολευόμενοι και ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ πολλές φορές τον "ιδεολογικό" διχασμό όσων ΤΑΞΙΚΑ έχουν λόγο να ενώσουν διεκδικητικά την φωνή και την δράση τους ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους, ειδικά τέτοιες εποχές μνημονιακής κατοχής.

Το μέτωπο κόντρα στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ θα γίνει ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο αν οι δημοκρατικές, αντιμνημονιακές, ανιφασιστικές δυνάμεις λειτουργήσουν ενωτικά για τους πολίτες και διεκδικήσουν, πιέσουν, εξαναγκάσουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - και εμείς μιλάμε για εδώ το χωριό, και την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση - να δώσουν το δυνατόν περισσότερες ΛΥΣΕΙΣ.

ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,

ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ (ακόμα και αν δεν θέλει),  παράλληλα βέβαια με τις κινηματικές, ενημερωτικές αντιφασιστικές/αντιρατσιστικές εκδηλώσεις που είναι ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΕΣ.

Γιατί η Βαϊμάρη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ.
Και όσο και να κάνουμε ... ευχέλαια το κακό αυτό δεν εξορκίζεται, ούτε το ... τρομάζεις βρίζοντας το κατά την ταπεινή μας γνώμη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥhttp://stinplatia.blogspot.gr/2012/10/3.html (ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 3)

Ένας αναγνώστης και φίλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του μας πήρε τηλέφωνο και μας έκανε ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ παρατηρήσεις, που για την σφαιρική σας ενημέρωση αποφασίσαμε να μην κρατήσουμε στην ιδιωτική σφαίρα.

Ο φίλος δεν είναι ΕΙΔΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΑΤΟΣ.

Έχει χειριστεί τέτοια θέματα σε δήμους, έχει χειριστεί θέματα ΕΣΠΑ σε περιφέρειες, ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Και επειδή σήμερα θα υπάρχει η συζήτηση για το αν στέκουν αυτά που προτείναμε ή αν είναι βλακείες  και ανεφάρμοστα - κυρίως ό,τι έχει να κάνει με την αλλαγή του κονδυλίου του ΕΣΠΑ από τον παιδικό σταθμό σε δημαρχείο ήταν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.

"Με αυτή την διαδικασία δεν μπορούσε να γίνει" μας είπε. "Η διαδικασία της επιλογής αναδόχου για την μελετοκατασκευή (το έψαξε) ξεκίνησε το 2010 με την πρώτη φάση ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ τότε που αναφέρεις, δηλαδή τον Ιούνιο του 2012. Σε κάθε φάση μπορούσε - αν ήθελε η διοίκηση - να κριθεί άγονος ή ασύμφορος ο διαγωνισμός και να διακοπεί, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ"

Άρα, τον ρώτησα, θα μπορούσε να ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ με τα νέα δεδομένα (μειωμένο προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς, λιγότερα κονδύλια, κλείσιμο σταθμών κλπ).

"ΒΕΒΑΙΑ" μου απάντησε. "Αλλά αυτό που λες για ανέγερση δημαρχείου δεν γινόταν με αυτό το εγκριτικό από το ΕΣΠΑ" 

Δηλαδή δεν μπορούσε η διοίκηση να διαπραγματευτεί με την περιφέρεια με το λογικό επιχείρημα "ρε παιδιά, μου εγκρίνατε 3,2 μύρια για παιδικό σταθμό, άλλαξαν τα πράγματα, μου είναι άχρηστος, δεν μου τα πάτε για δημαρχείο που καίγομαι και πληρώνω ένα σκασμό λεφτά σε νοίκια;" τον ρώτησα.

"Ε, ήθελε μια διαδικασία μελετητική αυτό, αλλά NAI, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ στο ΕΣΠΑ. 
ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ...

........ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ αναφερόμενος μάλιστα σε δύο - κατά την άποψή του - ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ που θα το πετύχαιναν ΣΙΓΟΥΡΑ: Tον Ιωαννίδη και στον Ασκούνη , (δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια, αλλά ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ, θα έχει τους λόγους του, αλλά δεν είναι αυτό το δικό μας θέμα.)

ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΜΟΛΑΜΕ ... ΑΒΙΑΣΤΑ, ΑΒΑΔΙΣΤΑ, κλπ.

Απλά προτείνουμε ίσως πιο δυσκολους δρόμους.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝHΛΘΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ:

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός που θα κτίσουν στο Πάτημα (διότι υπέγραψαν την σύμβαση) θα είναι 1085 τ.μ. κύριο κτίσμα, με 685 τ.μ. υπόγειο και θα είναι βιοκληματικό κτίριο. 
Μια τιμή 1700 ευρώ ανά τ.μ. για αυτόν πρέπει αν θωρείτε ΑΝΕΤΗ στην πιάτσα και εμείς ρισκάρουμε να το γράψουμε. 

Σε αυτή προσθέστε μελέτη και εξοπλισμό όσο βαριά θέλετε. Τα 3,2 δεν πιάνονται με τίποτα.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΙZΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ και δεν αναζητείται μια λύση για την αξιοποίηση του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ κτιρίου του Ιδρύματος Κουρτέση.

Δεν είναι εποχή για τέτοιες ... γαλαντομίες.

Αλλά ποιος να σκεφτεί πιο συνδυαστικά; Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;;;
Δεν προλαβαίνει.

ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!

ΥΓ: Δείτε και αυτό http://pantazisnikos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_08.html

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ;;

Αν είναι αυτός ο αναφερόμενος PAOLO LOUPI (γιατί η καλή συνάδελφος τον αναφέρει μάλλον κατά λάθος LOOPI) κάπου δω τριγύρω έβοσκε.

Εκτός αν είναι άλλος .... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΙΤΑΛΙΑΝΟΣ.

(Δέματα δεχόμαστε πρωινά 11.00 - 13.00 στο μαγαζί).
ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟΥΤΟ ΔΩ;;; (σε λίγο)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚ

http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=20337&catID=19&pubID=1

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

Φίλος μας έστειλε το ΦΕΚ με τις προδιαγραφές ανέγερσης ενός παιδικού σταθμού για όποιον θέλει να μελετήσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

FEΚ ΠΑΙΔΣΤΑΘΜΩΝ

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ...


Ψαλίδα 7,5 μόναδων ανάμεσα στον πρώτο ΣΥΡΙΖΑ και στη δεύτερη Νέα Δημοκρατία καταγράφει η μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση σε δείγμα 3666 ατόμων που πραγματοποίησε το τελευταίο δεκαπενθήμερο η δημοσκοπική ομάδα του καθηγητή Πανά...Η δημοσκόπηση καταγράφει υψηλά ποσοστά για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αύξηση της εκλογικής δύναμης για όλα τα κόμματα που έχουν εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο- περιέργως και για τη ΔΗΜΑΡ του Μπαρμπα-Φανούρη, και πτώση για τα αμιγώς μνημονιακά κόμματα του Μεσσήνιου και του Πόλντο... Δείτε και την ανάλυση της πρόθεσης ψήφου ανά ιδεολογική ομάδα και χωρίς την αναγωγή...


http://www.makeleio.gr/, 31/10/2012

Συνελήφθη ο Σπύρος Καρατζαφέρης!


karatzaferisSpirosNN 600 375 933157721

Απόψε, ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Εκ- Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ TV, τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά αλλά και τον ύπνο των κρατούντων... Αφορμή; Τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε... τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε που μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα τα σενάρια που μιλάνε για εκτροπή. Η Δημοκρατία κλονίζεται και αυτό επιβεβαιώνεται μετά το σημερινό γεγονός. Τα στοιχεία που ο κ. Καρατζαφέρης έχει στα χέρια του προφανώς ενόχλησαν... και ενόχλησαν πολύ...

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι "χθες" ήταν ο κ. Βαξεβάνης, σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης. Αύριο ποιος; Πιθανότατα ο επόμενος που θα έχει στοιχεία στα χέρια του...

http://www.spirospero.gr/, 31/10/2012

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις