Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5000 ΑΤΟΜΑ - ΤΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟ 2014Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ των 51 θεμάτων που προηγήθηκαν του τεχνικού προγράμματος και της διακοπής της συνεδρίασης προ της ψήφισης του προϋπολογισμού, η διοίκηση ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο την έγκριση πρόσληψης 55 διμηνιτών στην καθαριότητα λόγω του ότι λήγουν οι συμβάσεις όσων έχουν προσληφθεί από τους προσωρινούς πίνακες της 3Κ και το ΑΣΕΠ δεν έχει εγκρίνει ακόμα τους οριστικούς πίνακες για να καλυφθούν οι μόνιμες θέσεις.

Η σπουδή του Συμεών για να κάνει όσα περισσότερα ρουσφέτια προλάβει - και να σου στείλει βεβαίως τον λογαριασμό στην ΔΕΗ - είναι τέτοια που ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που παρατείνει τις συμβάσεις από τους προσωρινούς πίνακες μέχρι την έγκριση των οριστικών πινάκων της 3Κ από το ΑΣΕΠ (όπως μπορείς να επιβεβαιώσεις και μόνος σου ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ, κάτι που ήταν γνωστό από τις 28 Νοέμβρη - δύο μέρες μετά την συνεδρίαση του ΔΣ) -  απτόητος προχωράει να πάρει και τους 55 διμηνίτες!!!

Έβγαλε την ανακοίνωση στην δημοσιότητα  και μαζεύει αιτήσεις (και τηλέφωνα πιθανών ψηφοφόρων)
Θα πεις μπας και δεν ήξερε για τη νομοθετική ρύθμιση όταν προχώρησε στην προκήρυξη των θέσεων.

Ε αν δεν ήξερε σήμερα θα αποσύρει την προκήρυξη των διμηνιτών, έτσι δεν είναι;

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΜΗΡΩΝ - ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, έτσι δεν είναι;

Αν ανατρέξετε στην απόφαση για πρόσληψη αλλά και στα πρακτικά του ΔΣ θα δείτε ΟΤΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ επιχειρηματολόγησε λέγοντας από τις 26 Νοεμβρίου,  ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ - ΔΙΜΗΝΙΤΕΣ και καταψήφισε τις 55 θέσεις. Και βέβαια δικαιώθηκε γιατί η κυβέρνηση λύνει το θέμα. (Σπανίως συμβάινει να έχει δίκιο ο Ακατανόμαστος αλλά σε αυτό του έκατσε, να όυμε)

Αν ο Συμεών επιμείνει να "βολέψε" άλλους 55,   στους 130 εργαζομένους που πληρώνεις ήδη παραπάνω  από αυτούς που χρειάζονται για την λειτουργία της υπηρεσίας, σύμφωνα με την μελέτη του ίδιου του Συμεών, θα πληρώνεις  ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ από το αναγκαίο.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ!

ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ? ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Επειδή δεν την είχαμε αναρτήσει ποτέ πήγαμε από την γραμματεία του ΔΣ, πήραμε την επιστολή Καρατζά που "θέτει τον Π. Αναστασιάδη εκτός Λαίκής Συσπείρωσης" για να την δεις με τα μάτια σου.

Ποια δημοτική παράταξη - λοιπόν - εκπροσωπεί ο Πέτρος Αναστασιάδης στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής;;;;

Η απάντησή του σε ερώτημα που του τέθηκε εχθές σε πηγαδάκι - και μου το μετέφερε ο σμπίρος μου -  είναι ότι δεν έχει διαγραφεί από την Λαϊκή Συσπείρωση, αφού η Καρατζά δεν έχει δικαίωμα να τον διαγράψει γιατί αυτό το δικαίωμα υπάρχει μόνο για παρατάξεις με πάνω από τρεις δημοτικούς συμβούλους.

ΑΡΑ Ο Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!

Και βέβαια δεν παραιτείται μόνος του.

Τώρα για να λέμε και το δίκιο, όπως το καταλαβαίνουν τα πολιτικά παχύδερμα που είναι η κυρίαρχη τάση,  έτσι πρέπει να είναι. και μάλλον με την σύμφωνη γνώμη  της Καρατζά που ΟΥΔΕΠΟΤΕ έθεσε θέμα σύνθεσης της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ώστε να ζητήσει την έδρα της ζητώντας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου να θέσει το θέμα στην κρίση του σώματος.

ΑΡΑ ΟΝΤΟΣ Ο Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ εκπροσωπεί ακόμα την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ.

Και άρα Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έχει στήσει αυτόν τον Καραγκιοζ μπερντέ όπου το ένα μέλος της κάνει ότι είναι αντιπολίτευση και το άλλο έχει προσχωρήσει στην πλειοψηφία.

Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα με .... κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Β. Κορέα.

Και αυτή την κατάσταση ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ, ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ την ανέχεται - βεβαίως - και την υποδαυλίζει ο Συμεών και οι στρατηγικοί του σύμμαχοι.

Αλλά όχι μόνο ο Συμεών.
ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ".

Και ιδιαιτέρως αυτές που εκπροσωπούνται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής..

ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΈΝΟΙ ΟΛΟΙ γιατί ΟΛΟΙΜΑΖΙ έχουν κάνει το νομοθετικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης λάστιχο με ένα μόνο σκοπό:

ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ αυτά που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εξαιρέσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ από την χρέωση αυτού του παιχνιδιού.

Το έχουν παίξει ΟΛΟΙ.

Διότι όλοι ο,τι τους λέει η Καρατζά κάνουν!
Φανεροί και κρυφοί προστάτες των ντηλς των γαλαζοπρασινολουλακί.
 Ν. 3852/2010 ..... άρθρο 74 παρ. 8

 «Όταν τα μέλη της οικονομικής ή της επιτροπής ποιότητας ζωής παύουν για οποιονδήποτε λόγο να είναι μέλη των αντίστοιχων δημοτικών παρατάξεων, εκπίπτουν αυτοδικαίως από την οικονομική ή την επιτροπή ποιότητας ζωής και αντικαθίστανται, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου αυτού».

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ....

Επειδή αν δεν μιλήσουμε εμείς ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και επειδή εχτές στο περιθώριο της συνεδρίασης για την έγκριση του προϋπολογισμού είχαμε μια συζήτηση, είπαμε να ενημερώσουμε εμείς - που μας διαβάζουν όλοι - για μερικά ..... άσχετα:

1 Στο site του δήμου ανέβηκαν στις 3 Δεκεμβρίου αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ FAKE NEWS:


3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!

Αν ανοίξουμε μία απόφαση της Επιτροπής, από αυτές που αναρτήθηκαν ΕΧΤΕΣ θα δούμε την σύνθεση του οργάνου.

Σε αυτό μετέχουν από την αντιπολίτευση οι Κώστας Αγγελής (Κουράσης), Γιώργος Θωμάς και Πέτρος Ανστασιάδης αν και σπάνια είναι παρόντες ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ.

Πάντως παραμένουν μέλη του,, αναφέρονται στην σύνθεση του οργάνου όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.ανοίγοντας οποιοδήποτε link στην διεύθυνση του site του δήμου με τις αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

 https://www.chalandri.gr/dhmos/epitropi-poiotitas-zois/poiotita-zois-2018/?pageno=2https://www.chalandri.gr/dhmos/epitropi-poiotitas-zois/poiotita-zois-2018/?pageno=2

ΑΥΤΑ ΤΟ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ για ενημέρωση.
Θα έχουμε συνέχεια.

Διότι εμείς το ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ είπαμε δεν το ανεχόμαστε και θα το απαντήσουμε.

ΑΡΓΩ: Ομιλία του καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας Δημήτρη Κυρτάτα με θέμα «Η θρησκευτικότητα των αρχαίων Ελλήνων».O Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου "ΑΡΓΩ"
σας προσκαλεί

στην ομιλία του καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας
του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημήτρη Κυρτάτα

με θέμα: «Η θρησκευτικότητα των αρχαίων Ελλήνων».

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 7.00 μμ 
στα γραφεία του συλλόγου, Σοφ. Βενιζέλου 20 & Καραολή Δημητρίου.

Πρόγραμμα Δωρεάν Ψυχικής Στήριξης Καρκινοπαθών Ασθενών ''ΠΝΟΗ''


Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης Γαληνός, στο πλαίσιο των ιατροψυχολογικών δραστηριοτήτων του, υλοποιεί και το Πρόγραμμα Δωρεάν Ψυχικής Στήριξης Καρκινοπαθών Ασθενών «Πνοή» χάρις στη γενναιοδωρία ενός ευεργέτη ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, επικαιροποιώντας τη μακρά παράδοση του Νεοελληνικού ευεργετισμού.

Το Πρόγραμμα «Πνοή» περιλαμβάνει πλήρη ψυχιατρική και ψυχολογική θεραπεία που παρέχεται από το Ινστιτούτο «Γαληνός» στον χώρο του (Μεσογείων 260, Χολαργός). Είναι σχεδιασμένο για πάσχοντες οι οποίοι προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στο στρες της διάγνωσης και της θεραπείας, ή να επαναπροσδιορίσουν το πλαίσιο ύπαρξής τους στις νέες συνθήκες. Καλύπτει τις ανάγκες των ιδίων των πασχόντων όσο και των μελών του στενού περιβάλλοντός τους, που μοιράζονται την εμπειρία του τραύματος και την προσπάθεια της υπέρβασής του σε μια νέα προοπτική. Ακόμη και αν το Πρόγραμμα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ασθενών τελικού σταδίου ή με ανάλογους περιορισμούς, το Ινστιτούτο θα προσανατολίσει κατάλληλα όποιον απευθυνθεί σε αυτό.

Η φιλοσοφία του Προγράμματος «Πνοή» δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε πάσχοντες και σε οικείους τους. Στοχεύει επίσης στην ευρύτερη δυνατή ενημέρωση της κοινωνίας, αλλά και στην καλλιέργεια δεσμών συνεργασίας και συνέργειας με όλους τους φορείς που υπηρετούν συναφείς σκοπούς.

Σε αυτή την προοπτική, εδώ και αρκετούς μήνες έχει ήδη υπογραφεί σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τους Δήμους Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου, καθώς και με τους φορείς Κ.Ε.Φ.Ι. και Πνοή Αγάπης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας έχουν ήδη συγκροτηθεί και οι ακόλουθες ομάδες ψυχοθεραπείας:

Σε συνεργασία με το Κ.Ε.Φ.Ι. :

· Ομάδα χοροκινητικής θεραπείας ασθενών με καρκίνο
· Ομάδα εικαστικής ψυχοθεραπείας
· Ομάδα περιπάτου

Σε συνεργασία με την Πνοή Αγάπης :

· Ομάδα χοροκινητικής θεραπείας ασθενών με καρκίνο
· Ομάδα υποστηρικτικής ψυχοθεραπείας συγγενών ασθενών με καρκίνο

Οι ομάδες αυτές είναι βεβαίως ανοιχτές σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, πάσχοντα ή οικείο του.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί να απευθυνθεί:

- Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών «Κ.Ε.Φ.Ι.»

Website: www.anticancerath.gr / τηλέφωνο: 210 6468222
facebook: Σύλλογος Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ

- Σύλλογος Εθελοντών Κοινωνικής & Συναισθηματικής Στήριξης Ανθρώπων με Καρκίνο και των Οικογενειών τους «ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ»

Website: www.pnoiagapis.gr / τηλέφωνο: 210 6425958

- Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Website: www.galinos-psy.gr / τηλέφωνο: 210 6523300
facebook: galinos.institute / twitter: @Galinos_psy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΤΟ 1971 "SOME STUPIDS WITH A FLARE GUN ,,,,,"Η φωτιά στο καζίνο του Mόντρε στην Ελβετία όπου οι Mothers με τον Frank Zappa έδιναν συναυλία ενέπνευσε τον Richie Blackmore να σύνθεσει την πιο αναγνωρίσιμη εισαγωγή στην ιστορία του ROCK και τους Deep Purple να κάνουν την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία τους, το SMOKE ON THE WATER.

Σε μια ιστορική σύμπτωση ο  Frank Zappa έφυγε από την ζωή την ίδια ημερομηνία το 1993.