Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΕΤΟ BUDGET ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


 73000 ευρώ για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όχι ενοικίαση)  Χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης, του εμπορικού κέντρου που περιμένει πώς και πώς το λιγοστό οξυγόνο από την - όποια - εορταστική κίνηση.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα (ψήφισαν και οι της δεξιάς αντιπολίτευσης - Κουράσης και Ανδριαννάκης. Ο Νταβίας έλειπε αλλά θα το ψήφιζε το θέμα αν ήταν εκεί) αφού ήταν ο μόνος που τα προηγούμενα χρόνια με το καθεστώς των ενοικιάσεων με 25 χιλιάρικα τον χρόνο πεταμένα, φώναζε από την ..... ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ. (Οι δεξιοί μετατοπίστηκαν από αυτό που έκαναν εκείνοι ως διοίκηση).

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. Και αυτά δεν μπορέσαμε να τα θέσουμε στην ΟΕ λόγω έκτακτης υποχρέωσης που βγήκε στον Νταβία και έλειψε).

Τα λέμε από δω:

Ο δήμος πρέπει ΑΜΕΣΑ - ΤΩΡΑ - ΑΥΡΙΟ, και μάλιστα είναι ήδη αργά, να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό του πλαισίου των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα οργανωθούν για να σπάσει λίγο η συλλογική κατάθλψη και να υποστηριχτεί ουσιαστικά το χειμαζόμενο εμπορικό κέντρο  της πόλης με προσέλκυση αγοραστικού κοινού.

Η εμπειρία των ανοργάνωτων, τουρκομπαρόκ, πρόχειρων και ουσιαστικά εχθρικών για την τοπική αγορά  εκδηλώσεων των τελευταίων χρόνων είναι ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Το "΄δενδρο - μη δέντρο" πέρυσι;
Την "μη συναυλία" του Λέκκα, που τελικά έγινε κατόπιν .... εορτών;
Τους πάγκους που πουλούσαν χαλβά σαπουνέ και τυριά;
Τα πανάκριβα παιχνίδια για τα παιδιά που λειτουργούσαν ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ για να πάει κανείς με το παιδάκι του μια βόλτα στην αγορά του Χαλανδρίου να χαζέψει ή να κάνει τα ψώνια του, την ώρα που στα γύρω MALLs είχαν προγράμματα δωρεάν φύλαξης και ψυχαγωγίας των παιδιών, δωρεάν παιχνίδια κλπ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!
ΣΤΑ ΠΡΟΕΡΤΙΑ!

Η διοίκηση του δήμου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας αφήσει τις αστείες επικοινωνιακά χαζαμάρες και το κυνήγι των αντιπάλων της και ας ΑΣΧΟλΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Εκεί, στο γήπεδο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ΅βέβαια και μπορεί και θα βρει συμμαχίες για να επιτύχει έργο χρήσιμο για τον Χαλανδραίο, αν το θελήσει.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ!

2012: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ; ΟΕΟ ...
            "ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ"! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ, ΟΕΟ;;;


2013: Στολίζεται για τα Χριστούγεννα το Χαλάνδρι … μέσω Πάτρας 

2014: Πέρυσι θυμάστε που φώναζε - και με το δίκιο του - ο ΠΑΠΙΔΑΣ, όταν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μπήκαν .... προπαραμονή, αλλά είμασταν επιεικείς με τη νέα "πρωτηφορά ΄ξέρετε" διοίκηση και δεν κράξαμε. Θυμάστε και το δεντρο έτσι;
Ήταν μεγάλο και εντυπωσιακό. ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΛΚΟ ΥΨΟΣ!
Να! tους κάναμε και λίγο πλάτες γιατί ήταν νέοι και είχαν παραλάβει μόλις πριν τρεις μήνες και τους είπαμε καλά λόγια που κατάφεραν να στολίσουν .... ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (!!!) Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. 8η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2015.

2. Καθορισμός ειδικοτήτων του προς πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου για κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

3. Καθορισμός ειδικοτήτων του προς πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου.

4. Σύσταση προσωρινής προσωποπαγούς θέσης ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατ΄ εφαρμογή δικαστικής απόφασης.

5. Διάθεση πίστωσης και έγκριση σκοπιμότητας για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

6. Έγκριση πίστωσης για τη φωτογραφική κάλυψη του 4ου Αγώνα Δρόμου Μεικτής Διαδρομής στη Ρεματιά Χαλανδρίου.

7. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από τον υπ΄ αριθμ. 167/2014 χρηματικό κατάλογο & χρέωση στον πραγματικό οφειλέτη.

8. Αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

9. Αντικατάσταση αναπληρωματικών μελών της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

10. Παραχώρηση ή μη αθλητικών χώρων.

11. Παραχώρηση χρήσης γραφείου στο ακίνητο του Κ.Α.Π.Η. Κ. Χαλανδρίου επί της οδού Ιλιάδος 23 Χαλάνδρι, ως έδρα του Εξωραϊστικού, Προοδευτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Άγιοι Ανάργυροι».

12. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 358/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην έγκριση παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων του καταστήματος «ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ».

13. Χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης δικύκλων επί της οδού Αγίας Παρασκευής, στο Ο.Τ. 56 στο Δήμο Χαλανδρίου.

14. Καθορισμός τελικής τιμής χρέωσης για την κατασκευή κεντρικού αποχετευτικού αγωγού ακαθάρτων στην οδό Θρασυβούλου – Α.Μ. 04/2014.

15. Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ
Σύντροφε Αλέξη...

Έστω και την τελευταία στιγμή πάρε επιτέλους την σωστή απόφαση!!

Τα κοράκια των Βρυξελλών σε σπρώχνουν με μαεστρία στον γκρεμό και με την ολέθρια πτώση σου το μόνο που θα βρει η ιστορία θα είναι ερείπια επί ερειπίων...

ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ!!!

Παρ την σωστή απόφαση και κάνε αυτό που έκαναν όλες οι χώρες που σώθηκαν από τα νύχια του ΔΝΤ και των δυτικών κοράκων.

Βάλτους όλους αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους που έχουν μαζευτεί στα διάφορα υπουργεία και πολτοποιούν ψυχές και όνειρα ζωής εκατομμυρίων Ελλήνων βάλτους σε ένα αεροπλάνο και ξαπόστειλε τους στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

Μην δεχθείς να ψηφίσεις εσύ ο αριστερός την καταδίκη σε θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων για να κάνεις τα χατίρια των κορακων.

Ακόμα όμως και αν τελικά μας προδώσει να ξέρεις ότι η προδοσία σου δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Θα έχεις και εσύ την μοίρα ΟΛΩΝ των προδοτών που αφού τους χρησιμοποιήσουν οι δυνάμεις κατοχής μετά τους πετούν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας σαν χρησιμοποιημένο προφυλακτικό!!

Γι' αυτό λοιπόν μην δειλιάσεις!!

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΠΑΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ!!!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Αν μας πουλήσεις και υποταχθείς θα μας βρεις ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Α-Π-Ε-Ν-Α-Ν-Τ-Ι!!!!!!!!!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΗΠΙΩΝ


ΣΧΟΛΙΟ: Σε καλό δρόμο πλέον η δημοτική πολιτική στον Αθλητισμό. Εδώ πραγματικά κάτι άλλαξε και αυτό πιστώνεται στον Σέργιο Γκάκα, τον αντιδήμαρχο που και ακούει ΟΛΟΥΣ και ΔΟΥΛΕΥΕΙ ουσιαστικά. 
Το ίδιο κάνει και ο κος Αλεξίου στην παιδεία, που λειτουργεί ουσιαστικά, δημοκρατικά και αποτελεσματικά την Σχολική Επιτροπή. Το θέμα των βιβλίων ξένων γλωσσών που αναδείξαμε εχθές με το δελτίο τύπου της Ένωσης γονέων είναι σημαντικό και βέβαια πιστώνεται στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.