Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑ - OΤΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ

Η ΜΕΤΑ ΟΤΑ είναι η κομματική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου προχώρησε σε έφεση κατά απόφασης κύριας αγωγής που δικαιώνει δύο εργαζόμενους του δήμου, και μετατρέπει τη σχέση εργασίας τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Θα περιμέναμε διαφορετική αντιμετώπιση από τον Δήμαρχο Χαλανδρίου που από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του συμπαρατάχθηκε με τον αγώνα των εργαζομένων και πρωτοστάτησε από την μεριά των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ΑΝΥΠΑΚΟΗ των μνημονιακών μέτρων της κυβέρνησης που αφορούσαν την «αξιολόγηση» με υποχρεωτική ποσόστωση των εργαζομένων και τον προσχηματικό επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και στόχευαν σε απολύσεις εργαζομένων και διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου.

H αντίθεση στην κυβερνητική πολιτική και η πολιτική ανυπακοής στα μνημονιακά μέτρα, δεν πρέπει να γίνεται επιλεκτικά, πρέπει να είναι συνολική και να έχει συνέχεια, αν θέλουμε να οικοδομούμε σταθερές συμμαχίες.

Για το ΜΕΤΑ – ΟΤΑ αποτελεί θέση αρχής η μόνιμη και σταθερή εργασία και στηρίζει τους αγώνες που διεκδικούν και υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία.

Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε ενημέρωση μπορεί να είχε η Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου και προχώρησε σε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, περιμένουμε την ανάκλησή της.

http://www.askota.gr/index.php/en/menu-epikair/menu-epik-ergasia/3513-meta-ota-oi-symmaxies-oikodomoyntai-me-synepeia-kai-synexeia

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ!

"Είμαι ο πιο ΠΑΣΟΚος, εύχομαι καλή επιτυχία στο ΠΟΤΑΜΙ που επιθυμώ να πάει καλά, θα ψηφίσω την ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΗΜΑΡ!"

         

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!
ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ!

Αυτόν το έρμο τον Γκλέτσο όμως γιατί τον άφησες έτσι που είναι και αυτοδιοικητικός;

Άκου τι θα πεις την άλλη φορά:

Είμαι ΠΑΣΟΚος, θέλω να πάει καλά το ΠΟΤΑΜΙ, θα ψηφίσω ΠΡΑΣΙΝΗ - ΔΗΜΑΡ, ΤΕΛΕΙΑ και παύλα.

 Σε θέλω να είσαι ευέλικτος.
Αφού το έχεις.
Έτσι θα τα έχεις καλά και με τον Γκανή όταν κατεβάσουν οι αγρότες τα τρακτέρ στον δρόμο!
Τι θα σου κοστίσει;
Βάλε μια ΤΕΛΕΙΑ στην πρόταση .....
Αφού είσαι μέσα .... Είσαι μάγκας.
Το 'χεις.
 

ΝΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ.
ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ:

ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:


ΣΗΜΕΡΑ:

Να δεις ποιον Χαλανδραίο αυτοδιοικητικό μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει ....

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΝ ΦΛΥΑ


DIMITRIS KALANTZIS + FRIENDS
DIMITRIS KLONIS drums
PERIKLIS TRIVOLIS bass
ELENI VALENTI vocal

O εξαιρετικός τζαζίστας και φίλος Δημήτρης Καλαντζής ξεκινάει τις μουσικές βραδιές jazz για την νέα χρονιά στο Εν Φλύα.

Μαζί του οι εξαιρετικοί σολίστες Δημήτρης Κλωνής και Περικλής Τριβόλης
Στα φωνητικά η Ελένη Βαλέντη.


Θα χαρούμε πολύ να τους απολαύσουμε μαζί σας.


Σάββατο 17 Ιανουαρίου… κατά τις 10.30


Σας περιμένουμε

ΕΝ ΦΛΥΑ


K. Βάρναλη 13 και Γκίνη
Χαλάνδρι
Επικοινωνία 2106854528

Εναρξη…10.30

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΞΑΝΘΙΕΣ! ΕΠΙΚΑΙΡΟ ...Μπαίνει μπρουτάλ τύπος  σε μπαρ, ντίρλα στο μεθύσι, κοιτάει γύρω του και πλησιάζει την μπάρα: "Πιάσε ένα διπλό ουίσκυ" λέει στην ξανθιά μπαργούμαν.
Τον σερβίρει εκείνη λοιπόν, ρουφάει  εκείνος μια γουλιά και απλώνεται: "Ακούσες το νέο ανέκδοτο με τις ξανθιές;"

Γύρω του ήταν άλλες τέσσερις "κοπέλες", όλες ξανθές που πλησιάζουν με το νεύμα της μπαργούμαν.

Τον κοιτάει εκείνη ειρωνικά,  βγάζει μια μπερέτα από το κάτω ράφι, την ακουμπάει στην μπάρα: "Πρόσεχε τι θα πεις" του λέει.
"Εγώ έχω εργαλείο, αυτή έχει μαύρη ζώνη,  η άλλη είναι πρωταθλήτρια πυγμαχίας, αυτή  (η τρίτη) είναι ακοντίστρια και η τέταρτη μόλις βγήκε από την στενή. Θες ακόμα να πεις το ανέκδοτο;"

- Μπα. Άστο μωρέ. Πού να το εξηγώ πέντε φορές!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

του Α. ΝΤΑΒΙΑ
 Είμαστε μια βδομάδα πριν τις εκλογές.

Και είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ιδιότητα την οποία - τουλάχιστον μέχρι την επόμενη βδομάδα, αν κερδίσει  - ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΖΑΡΕΥΩ, ούτε την αποποιούμαι, από την στιγμή που Η ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ που βγαίνει από τις συνιστώσες ακόμα θεωρώ ότι δεν έχει παρεκτραπεί από ΤΑ ΣΥΜΠΕΦΩΝΗΜΕΝΑ στην ιδρυτική συνδιάσκεψη και το 1ο συνέδριο του κόμματος και αποτυπώθηκαν στα επίσημα κείμενα και στο καταστατικό.

(Μόλις γίνει κυβέρνηση με το καλό μπορεί να με δεις .... στο κόμμα Ελλήνων Παχυσάρκων Σοσιαλιστών αν δεν ληθούν μερικά θεματάκια αλλά πρώτα θα ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ για την ΧΩΡΑ και τον Ελληνικό λαό και μετά βλέπουμε).

Βάζω στην πάντα τα "μικρά" και "μικροπρεπή" που συνέβησαν και συμβαίνουν σε τοπικό επίπεδο και βέβαια και την πάρτη μου και τα προσωπικά μου, όπως πάντα.

Έτσι και αλλιώς έχω την πολυτέλεια μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και έναν μεγάλο πολιτικό παχυδερμισμό που έχω αποκτήσει απέναντι στην οργανωμένη βλακεία,  την πολιτική μου άποψη να την ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ και ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ να την εντάσσω σε συλλογικότητες που ΕΠΙΛΕΓΩ πολιτκά και όχι να την "διαπραγματεύομαι" δεξιά και αριστερά.

Και αν δεν γίνεται σεβαστή η αποψούλα μου εσωτερικά να την διατυπώνω δημόσια.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Διότι θέλω να σου πω αναγνώστη μου ότι όλα αυτά περί των ούγκανων συριζαίων, των εθνομηδενιστικών συνιστωσών, της ξεκούρδιστης πολυφωνίας των συνιστωσών, οι παπαριές που ξεφουρνίζονται από στελέχη τις οποίες σατιρίζουμε, οι αποκλεισμοί όσων δεν γουστάρει ο Λαφαζάνης κλπ είναι μεν ωραία θέματα για τις Πλατείες όλης της χώρας - να 'χουμε, να γράφουμε και εμείς οι γραφιάδες, τι στο διάολο να ανεβάσει κανείς κάθε πρωί - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Και οι πολίτες που θα αποφασίσουμε με τα κουτσομπολίστικα κριτήρια  - ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, όσο και αν γίνονται μερικοί πύραυλοι, διότι δεν είμαστε ΣΤΑΛΙΝΕΣ,δεν θεωρούμε ότι πρέπει να τα κρύβεις από τον λαό, διότι δεν πιστεύουμε και δεν πιστέψαμε ποτέ ότι τα κόμματα είναι αποστειρωμένα συστήματα αμόλυντων υποψηφίων σωτήρων (μπρρρρρ), άρα ξέρουμε ότι γίνονται και θα γίνουν και  ΛΑΘΗ - είναι άξιοι της μοίρας τους.

Δεν είναι πολίτες που γουστάρουν το καλαμπούρι, όπως πιστεύουμε ότι είμαστε εμείς,
 Είναι ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η συνισταμένη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται από την ηγεσία και τις επίσημες θέσεις του κόμματος.

Αν θέλετε ακούστε τις μειοψηφίες του ΣΥΡΙΖΑ, τα φάλτσα, τις παπάτζες  και ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

Άλλοθι είναι. ¨Ετσι και αλλιώς δεν θα ψηφίζατε ποτέ.

Γουστάρετε κατά βάθος περισσότερο από την Ραχήλ την Παπακώστα ή την Ιακωβίδου που είναι τέρατα σοβαρότητας (έπιασα τις ξανθές).

Διότι αν ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζετε τις απόψεις της μειοψηφίας, ούτε την γραμμή της Ραχήλ περί τα νομισματικά.

ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και η ηγεσία του κόμματος προς έγκριση στον ελληνικό λαό μέσα από τις επίσημες θέσεις.

Και με βάση αυτές πρέπει να αξιολογηθεί και η απόδοση της επόμενης κυβέρνησης από τους σοβαρούς πολίτες. Από τον βαθμό υλοποίησης του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή θέλουν να ΑΛΛΑΞΕΙ η συνισταμένη πολιτική του, την επόμενη Κυριακή - το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, οι συμμαχίες κλπ -, προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση (παράδοση στην Τρόικα - Επιτροφή στην δραχμή) είναι κλασσικοί νεοέλληνες, απόγονοι τουρκοσποράς και δεν έχουν κατανοήσει την σημασία του ΠΟΛΙΤΗ στην δημοκρατία.

Για να μην κουράζονται λοιπόν παλιοί σύντροφοι- και μεγαλοστελέχη -  να με "επαναφέρουν στην τάξη" και να "ψηφίσω το σπίτι μου" (έτσι το λένε τώρα, τώρα το θυμήθηκαν πανάθεμά τους, δέκα χρόνια μετά από τότε που έφυγα από το "σπίτι μου" και αφού το έκαναν βομβαρδισμένο χάλασμα) αλλά και να μην παρεξηγήσουν τίποτα συνιστωσαραίοι για το τι ψηφίζουν όσοι σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο με μένα - και πιστέψτε με είναι περισσότεροι από όλους τους συνιστωσαραίους μαζί -  και βγουν την Δευτέρα να μας λένε ότι την Κυριακή εγκρίναμε  να ονομαστούν τα κατεχόμενα "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" ή "να κόψουμε πολλά ΜΩΒ μόνοι μας, όπως λέει και η Ντάλια".

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα άλλα που λένε οι άλλοι ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ (ακόμα και η Ντάλια δηλαδή) αλλά δεν σημαίνει ότι συμφωνώ ή ότι έχουν κανένα δικαίωμα να τα ανακατέψουν με την ψήφο μου.

ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ.

Είσαι σίγουρος ότι αυτά τα αυτονόητα δεν πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε κάθε τόσο όμως;

ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ....ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

Από Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν άθλησης στους αύλειους χώρους των 1ου και 5ου Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα είναι σε συνεργασία Ένωσης και Συλλόγων Γονέων με τον ΠΑΟΔΑΠ και είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές των γυμνασίων 1ου και 5ου , οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν το άθλημα που τους ενδιαφέρει, να απευθυνθούν στον Σύλλογο Γονέων του σχολείου τους και να ενημερωθούν αναλυτικά.

Δευτέρα         2.30 -4.00μμ       Μπάσκετ          στο 5ο Γυμνάσιο
Τρίτη             2.30-3.30μμ         Βόλλεϋ            στο 1ο Γυμνάσιο
Πέμπτη          2.30-3.30μμ        Ποδόσφαιρο     στο 1ο Γυμνάσιο
Παρασκευή   2.30-4.00μμ        Μπάσκετ           στο 5ο Γυμνάσιο

Με την έγκριση των επιπλέον αυτών ωρών αυξάνονται οι ώρες δωρεάν άθλησης που απευθύνονται στα δημοτικά και τα γυμνάσια σε 31.
(Δείτε το συνολικό πρόγραμμα στο enosigoneonagiasparaskevis.wordpress.com.)

Αγία Παρασκευή 16/01/2015           Το Διοικητικό Συμβούλιο

Άντε Γεια!


Απευθύνομαι στους γέρους και στις γριές όλης της χώρας!!!


ΜΗΝΥΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ


ΚΟΛΟΒΟ ΕΥΡΩ (του Γ. ΠΑΠΙΔΑ)


Επειδή το ΜΟΝΟ επιχείρημα που τους έμεινε είναι ο φόβος και η τρομοκρατία του μέσου Έλληνα προκειμένου να τους ξαναψηφίσει να διευκρινίσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ κίνδυνος εξόδου από το ευρώ υπάρχει και κανένας επίσης κίνδυνος έλλειψης ρευστότητας.

Το ευρώ είναι ένα νόμισμα που αποτελείται από ένα σύνολο νομισμάτων ΟΛΩΝ των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό,

Αν αποχωρήσει κάποια χώρα η αν αναγκασθεί σε αποχώρηση όπως επισείουν οι τραγικοί σαμαροβενιζέλοι τότε είναι σαν να παίρνει κάποιος ένα ψαλίδι και να κόβει ένα κομμάτι του χαρτονομίσματος...

Πολυ απλά το κομμένο χαρτονόμισμα δεν έχει ισχύ διότι είναι ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ...

Σαφές και απλό νομίζω.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΩΝΙΕΣ


Δύσκολη εργασία...Κολλήστε τους Βαρέα & Ανθιυγιεινά!