Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Επαναλειτουργία κέντρου φυσικοθεραπείας Physioaskisis


Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του κέντρου φυσικοθεραπείας σε κανονικούς ρυθμούς από την Τρίτη 28/4.

Από πλευράς μας εξασφαλίζουμε όλες τις απαραίτητες συνθήκες προστασίας βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ . Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι να βρίσκεστε στην ώρα σας στο προκαθορισμένο ραντεβού ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

Μέχρι νεοτέρας δε θα μπορούμε να εξυπηρετούμε ασθενείς χωρίς ραντεβού.

#menoumeasfaleis

ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ....
Έλα Θωμά είσαι σπίτι; Χρόνια Πολλά βρε. Ο Επιπόλαιος είμαι ρε μαλάκα.
Καιρό έχουμε να τα πούμε, έτσι?
Πέρασε από εκεί η Άλκηστη ρε ή ακόμα;.
Σε έπαιρνε ρε παπάρα  και μίλαγες πέντε ώρες.
Και είναι πνηγμένη η γυναίκα. μου ζήτηεσε να σε πάρω εγώ να ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ και να την περιμένεις λέει. Αλλάζουν τα σχέδια.

Η Άλκηστη γυρίζει πάνω  σε ένα φορτηγό στους άδειους δρόμους πέρασε από το Μαξίμου,  τραγούδησε προσωπικά για τον ΠΘ (αυτό νομίζω το έχω ξαναδεί και με μια άλλη εξαιρετική καλλιτέχνιδα στην Βόρεια Κορέα δεν θυμάμαι πώς την λέγανε - ΜΠΑ - ΜΠΟΥ - ΙΝ νομίζω) -  δεν είμαι σίγουρος όμως - και σήμερα  θα έρθει  από εσένα. ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ.

ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ, ντάξει Θωμά;
Και κλείστο το ρημάδι το τηλέφωνο λίγο.
Πότε βλέπεις τηλεόραση τόση ώρα που μιλάς ρε φίλε;
Φοβάμαι ότι δεν ενημερώνεσαι επαρκώς από την τηλεόραση και τους έγκριτους και έγκυρους με το κόλλημα που έχεις με το τηλέφωνο.

Ακούς ρε που σου λένε να κάτσεις σπίτι και να μην ανησυχείς ή είσαι τίποτα κακόπιστος;
Θα φροντίσουμε εμείς η κυβέρνησή σου  - σου λένε - να πάρεις 800 ευρώ το δίμηνο για να την βγάλεις και να μείνεις υγιής - σωματικά, μην ψοφήσεις και από την πείνα - και εσύ μόνο τα χέρια σου να πλένεις. Όλη μέρα τρίβε τα χέρια σου ή ό,τι άλλο θες πάνω σου, τες πάντων.

Και εσύ; Ο Άπιστος και αρνητικός;
Είσαι ικανός να θες να τα δεις τα 800 και στον λογαριασμό σου για να πιστέψεις.
Και επειδή στο αναβάλλανε δυο - τρεις φορές εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι δεν είναι απλά ένα διαδικαστικό προβληματάκι της .... πλατφόρμας αλλά να έχεις την αρνητικότητα να φαντάζεσαι ότι  στο τέλος θα πάρεις τα φρύδια του κου Βρούτση. Είναι δυνατόν βρε να αμφισβητείς τον κο Βρούτση και τις προθέσεις του να σου δώσει τα λεφτά, αν δεν περάσουν μέσα από κανένα ΚΕΚ για να μείνει και το κατιτίς;
Δεν μπορεί να είσαι τέτοιος! 

Ούτε να είσαι τόσο άπιστος που ακόμα και τώρα να αμφισβητείς ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό σου, Για να μην αρρωστήσεις. ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Το καλό σου θέλουν βρε! Πίστευε και μη ερεύνα. Το είχε πει και ο Μεγάλος στον πρώτο Άπιστο Θωμά πριν 2020 χρόνια. Το όνομα το ΄χει με σας τους Θωμάδες?

Να μην διασπαρεί ο κοροϊδοϊός στα πάρκα και τις παραλίες προσπαθούν. Τον φυλάνε για να τον κολλήσεις τις τράπεζες και τα δικαστήρια.
Σου λέει άμα είναι να κολλήσεις να προλάβουν τα FUNDS να κάνουν την δουλειά τους, μην πας να μας ψοφήσεις σε καμιά θάλασσα.  Κάτσε να γίνει η δίκη και μετά κολλάς ό,τι σκουλόπετρες θες.
Δε πα να ψοφήσεις μετά. Πόσο καιρό άλλωστε μπορεί και αυτός ο Τσιόδρας να κάνει αυτή τη δουλειά για σένα κάθε μέρα;

Για να μην αρρωστήσεις γίνονται όλα Οι πιο άριστοι της κοινωνίας βρε τρέχουν για να μην πάθεις κάνα κακό μέχρι τις 5 Μάη.

Να δεν είδες;; Τα αδειάζουν τα ταμεία στην υγειά σου βρε!

Άλλα 9 εκ. δίνουν για την ενημέρωσή σου  οι άνθρωποι για να σε ενημερώνουν.Σύνολο 20 ολόκληρα εκατομμύρια για την υγειά σου ρε συ δώσανε στα κανάλια και τους .... έγκυρους και σοβαρούς δημοσιογράφους.

Η υγειά σου βρε είναι δική σου ατομική ευθύνη, σαν τα μάτια σου πρέπει να την προσέχεις, μέχρι να τελειώσουν οι τράπεζες και τα FUNDS την δουλειά τους. Και χαλάσανε οι χριστιανοί - οι εκλεκτοί της εκκλησίας, έτσι - 20 μύρια για να σε ενημερώνουν  τι να κάνεις, μην τυχόν και μου πουντιάσεις και πας στο νοσοκομείο . Εκεί πιάνουν τόπο τα λεφτά, στα κανάλια,  για να ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ την ατομική σου ευθύνη.

Και εσύ εκεί, όλο μπούρου μπούρου στο τηλέφωνο δεν ακούς ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ την ειδικών.
 Όχι όλων όμως των ειδικών. μην το παρακάνεις γιατί άμα ακούς πάνω από δύο ειδικούς λοιμοξιωλόγους ή πνευμονολόγους και πας να εφαρμόσεις τις οδηγίες όλων των ειδικών τελικά μόνο ένας ειδικός θα σου είναι χρήσιμος: Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.

Οπότε μόνο τον Τσιόρδα, ντάξει; Και τον Χαρδαλιά. Κανέναν άλλο!

Υπάρχουν και κάποιοι άλλα επιστημονάκια αλλά δεν είναι ... άρστοι. Έχουν ένα θέμα με τις βεβαιότητες, είναι χαλασμένα ερευνητικά μυαλά και θυμούνται πού και πού και το .... "εν οίδα, ότι ουδέν οίδα" και ότι  Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ της επιστημονικής ανακάλυψης και λένε κάτι περίεργα.

Εσύ μακρυα από τέτοιους τοξικούς! Δεν είναι για σένα αυτά! Εσύ..... ΤΣΙΟΡΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! Να είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ και ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ταυτισμένος με την εξουσία των αρίστων - δεξιών και αριστερών.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. 
ΑΚΟΥ, ΒΛΕΠΕ, ΣΩΠΑ είπαμε. Στο τηλέφωνο ΜΙΛΑΣ!

Βρε, βρε  πρέπει να είσαι καλά ενημερωμένος σου λένε αυτοί οι άριστοι άνθρωποι. Γι΄αυτό βρε  δίνουν τόσα λεφτά στα κανάλια να σε ενημερώνουν. Μην φορέσεις λάθος την μάσκα, τώρα που θα βγεις έξω να πας στο δικαστήριο που σε περιμένει η τράπεζα.

Να  ακούς προσεκτικά βρε τις οδηγίες για το πώς θα πας στο κομμωτήριο να σε κουρέψει ο κουρέας - από κοντά βέβαια  γιττί δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα τηλεκούρεμα - αλλά  μόλις τελειώσει βρε με την κεφάλα σου την κλούβια θα πηγαίνει - βρε αχάριστε - πίσω από πλεξιγκλάς στο ταμείο - όπως του υπέδειξε η πολιτική προστασία βρε - για να τον πληρώσεις να μην μολυνθείς ΒΡΕ. Θα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες απόστασης από τον κουρέα που σου έπιανε επί είκοσι λεπτά την κεφάλα, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ!  Η κυβέρνηση προνοεί να υπάρχει ένας κανόνας για κάθε σου ανάσα. Να έχει σιγουρέψει ότι όσο και να θες ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!

Πού θα τα μάθεις βρε όλα αυτά τα μέτρα όταν δεν προσέχεις τον Ευαγγελάτο και είσαι όλη μέρα πάρλα στο τηλέφωνο;

Θα χάσεις τις  οδηγίες για το πώς θα βάζεις την μάσκα στην μύτη σου ρε ανεύθυνε!
Να μας κολλήσεις όλους στα δικαστήρια πανάθεμά σε!

Δεν μου προσέχεις  - ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ - τι σου λένε! Φοβάμαι ότι εσύ είσαι ικανός και να σκέφτεσαι την ώρα που μιλάνε και να μην εμπεδώνεις σωστά τις υποδείξεις.

Κινδυνεύεις να παρασυρθείς, σε ξέρω, Είσαι επιρρεπής εσύ  να βγεις εκτός των ορίων της συμμόρφωσης με τας υποδείεξε και να γίνεις αρνητικός και επικίνδυνος για την ψυχική υγεία όλων αυτών των συνανθρώπων σου που δίνουν την μάχη μέχρι την 4η Μάη για να είσαι ΕΣΥ υγιής στο δικαστήριο της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, μετά τις 5 Μαϊου.
Άσε που μπορεί να αρχίσεις τα καντήλια. Βρωμόστομε ....

Μπορείς να είσαι τόσο αρνητικός βρε που αμφισβητείς τις προθέσεις των πολιτικών ταγών σου; Για το καλό σου βρε γίνονται όλα. Δεν στα έλεγε από παλιά ο Μηλιώκας;

Τόσοι μεγάλοι και σοβαροί άνθρωποι, καλλιτέχνες, αθλητές -  ο Σαββόπουλος, η Άλκηστη, ο Παπαδόπουλος, ο Γκάλης που πούλησε την φανέλα του, ο Τσιτσιπάς που περνάει σου λέει πολύ καλά κλεισμένος στην βίλλα του στο Μόντε Κάρλο και δεν χαλιέται - τόσοι αθλητές σου λένε ότι μέχρι τις 4 Μάη πρέπει να μείνεις  σπίτι.και να είστε χαρούμενοι με την κα Θωμαϊτσα και τα παιδιά και γεμάτοι ελπίδα για τον κόσμο που θα γεννηθεί από τις 5 Μάη. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ρε χαζούλι και είσαι επιφυλακτικός. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΄ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΕ!

Δεν πιστεύω να πήρες κάνα τηλέφωνο τον αρνητικό τον Πρίντεζη, κολλημένε,  έτσι;
Ούτε για χρόνια πολλά του Αη Γιώργη, τον κωλόγαβρο. Είναι εκτός γραμμής.
Αυτός λέει κάτι περίεργα και δεν τον βάλανε οι σοβαροί  στις ειδήσεις και στα σποτ αυτόν τον αρνητικό.

Άσε τις δεύτερες σκέψεις ρε μάνα μου και περίμενε την Άλκηστη που θα έρθει από εκεί να στα πει και από κοντά όπως στον Κυριάκο. Ξέρουν το καλό σου αυτοί.

Μα μπορείς εσύ δηλαδή ο τίποτας να αμφισβητείς την πιο επιτυχημένη στην αντιμετώπιση του κοροϊδοϊού κυβέρνηση διαπλανιτικώς; 
Δεν είσαι περήφανος βρε για την κυβέρνησή σου που δεν κόλλησες;

Τι είπες; Θα κολλήσεις τώρα που θα βγεις;
Να αυτά δεν μπορώ με σένα!

Βρε ακόμα και η BILD στο λέει βρε, εκείνη που παλιά έβαλε να σου κάνει κωλοδάχτυλα η Αφροδίτη η Μηλιά για να σου δείξει τον σεβασμό και τον ερωτισμό της, θυμάσαι;

Τώρα εξυμνεί βρε τους συμπατριώτες σου βρε και τον πρωθυπουργό, που κάθησαν σπίτι μέχρι να ανοίξουν τα υποθυκοφυλακεία και τα δικαστήρια  και παρακολουθούν τον Ευαγγελάτο, τον Χασαπόπουλο και κυρίως το Νίκο Χαρδαλιά ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ, όχι σαν εσένα που όλη μέρα στο τηλέφωνο είσαι -   φάγαμε μια ώρα να σε πιάσουμε και εσύ είσαι αρνητικός;

Κάνε λίγο ακόμα υπομονή, στις 5 Μάη ξεκινάει η κανονικότητα.
Στις 5 θα μπορείς να πας και στο κοντινό εξοχικό σου.

Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Η γυναίκα του πολυχρωνεμένου μας υπουργού εχθές στο είπε: Δεν χρειάζεσαι ρε παπάρα πάνω από 35 ευρώ την βδομάδα για να ζεις. Το έκανε η Μανωλίδου με τον Άδωνη, σου λέει, Πέρασαν μια βδομάδα με 35 ευρώ.
#@$*&^^%)!$^&%ΙΟ ..... μύγα μήσω.

Τον κήπο σου μόνο μην κλαδέψεις ούτε τότε, ντάξει;
Μην κουράζεις και αυτόν τον φουκαρά τον ΠΡΩΤΗΦΟΡΑριστερά δήμαρχο .

Θα βγάλεις βρε έξω κλαδιά και θα χαλάσει η εικόνα του δημάρχου  που δεν θα έχει να βγάλει φωτό το δικό του success story άμα έχει τίποτα κλαδιά το πεζοδρόμιο.

Πρέπει να έχει να φωτογραφίζει την διατήρηση της καθαριότητας σε μια πόλη νεκροταφείο, μια πόλη όπου η ατομική ευθύνη και η τάξις είναι συμαντικότερη από τον ΑΝΘΡΩΠΟ, τον πολίτη, τον δημότη.

Σε μια πόλη που Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ είχε ξεκινήσει - πειραματικά μάλλον - ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

Γι΄αυτό έχουμε κάνει ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ στον ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ εμείς.

΄ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΘΩΜΑΑΑΑ.

Μην περιμένεις να πας στην ΧΑΒΑΗ ΘΩΜΑΑΑΑΑ.
 Όσοι πήραν τα μεγάλα πακέτα στην ΧΑΒΑΗ ή στα ΚΕΫΜΑΝ θα συνεχίσουν να φτιάχνουν ΚΕΚ για να στέλνουν τα λεφτά στην ΧΑΒΑΗ Θωμάά!

Τηλεόραση να βλέπεις Θωμά.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ είχαν κάνει και παλιότερα το κόλπο με τα ΚΕΚ  Θωμάαα! Θυμάσαι;

ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΘΩΜΑΑΑΑΑ

Χρόνια Καλά Θωμά.
Και αν είναι και πολλά ακόμα καλύτερα.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΘΩΜΑΑΑΑΑ


ΥΓ: Βλέπω με αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Ξέρετε γιατί; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΜΕ MΑΣΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΩΜΑΑΑΑΑΑΑ!

ΠΑΜΕ ΧΑΒΑΗ? ΚΑΤΣΕ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΧΑΒΑΗ ....