Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΧΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΑΙΖΥ ΤΑΟΥΝ! ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ!


Μεγάλη γιορτή αναγνώστη σήμερα!
Έκλεισε η αξιολόγηση! Γιορτάστε!
ΟΛΟΙΜΑΖΙ! Μαζί με αυτούς που ήθελαν να κλείσει η συμφωνία για να μην καταστραφεί η χώρα αλλά δεν θα την ψηφίσουν γιατί καταστρέφει την χώρα.
Μαθαίνω ότι ο Συμεών ετοιμάζει ήδη τα συσσίτια για τον .... εορτασμό της συμφωνίας με τους δανειστές.

Όμως οι ευχάριστες ειδήσεις πού ήρθαν μαζί με τον Μάη και ανεβάζουν την εορταστική μας διάθεση είναι πολλές.
Να ας πούμε ανακοινώθηκε η γραμματεία του συνεδρίου της ΔηΣυ.

Φρεσκάδα ρε φίλε. Μυρίζει "νέο" από μακρυά.


Αλλά και στον ευρύτερο χώρο της "κεντροαριοστεράς" και της "σοσιαλιστικής αριστεράς
" οι διεργασίες είναι πολλές και .... ελπιδοφόρες. Ίντριγκα, παρασκήνιο, έλλειμμα αξιοπιστίας και μπέσας, μη τήρηση συμπεφωνημένων, τσατσιλίκια και στο πίσω μέρος .... ΚΥΡΙΑΚΟΣ!

Όλοι εναντίον όλων, καμία ανοχή σε άλλη άποψη, καμία βούληση υπερβάσεων και συνθέσεων. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!  ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ.

Είδατε πόσο γρήγορα αντέδρασε ο Πατούλης στα αιτήματα του Συλλόγου της Ρεματιάς μετά την πρώτη τους συνάντηση;;; Μαθαίνω ότι τα στελέχη του συλλόγου ψάρωσαν με την άμεση αντίδραση του Δήμου Αμαρουσίου στα αιτήματά τους. Και κάνουν συγκρίσεις με τον Συμεών - που υποτίθεται ότι είναι δικός τους, αφού ήταν (παλιά, πριν γίνει σουλτάνος) ηγετικό στέλεχος του συλλόγου: "Δύο μήνες - λένε τα στελέχη του συλλόγου - πέρασαν από την συνάντησή μας με τον Δήμαρχο Χαλανδρίου και δεν έχει αξιωθεί ακόμα να ασχοληθεί ούτε με ένα αίτημά μας."

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο έγινε καλή αντιπαράθεση.

Το θέμα ήταν η παράταση της σύμβασης του δήμου με την εταιρία που μαζεύει τα "εγκαταλελειμμένα" αυτοκίνητα από τον δρόμο.

(Εκεί που θέλει η διοικησάρα προχωράει χωρίς κανένα "ηθικό" ενδοιασμό σε παρατάσεις συμβάσεων που λήγουν, αναθέσεις χωρίς να κάνει νέους διαγωνισμούς αλλά αυτά είναι .... λεπτομέρειες).

Από την παράταξη Ανδρεόπουλου, ο Ν. Πράσσος πήρε τον λόγο για να τοποθετηθεί κατά της εταιρίας - που προσφέρει στον δήμο τιμή διπλάσια από τον ανταγωνισμό της (όπως είπε) για να παίρνει την δουλειά. "Πώς βγαίνει" αναρωτήθηκε ο σύμβουλος. "Μπορεί γιατί παίρνει γερά και όχι εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και τα κάνει ανταλλακτικά". Μάλιστα - απευθυνόμενος τον Ακατανόμαστο - είπε "έτσι δεν είναι Άγγελε;" γνωρίζοντας ότι το θέμα το έχει αναδείξει η ΠΛΑΤΕΙΑ "εδώ και ένα τέταρτο" (που λέει και ο Γεωργίου για ό,τι έχει ειπωθεί πριν χρόνια και ανεβαίνει στο προσκήνιο με καθυστέρηση).

"Δεν ασχολούμαι με τις εταιρίες και τον ανταγωνισμό τους εγώ κε Πράσσο" του απάντησε ο Ακατανόμαστος. "Αυτό που λέτε όντος γίνεται επειδή οι υπηρεσίες μας, οι υπηρεσίες του δήμου δεν έχουν κάνει σωστά την δουλειά τους - αυτές βάζουν τα αυτοκόλλητα - δεν σημαίνει ότι μια άλλη εταιρία δεν θα έκανε το ίδιο αν ο δήμος δεν κάνει καλά την δουλειά του, όταν υπάρχει αντεκδίκηση γειτόνων προς γείτονες, εκδικητικές καταγγελίες που ακούει η υπηρεσία μας ή όταν σηκώνονται αυτοκίνητα με πινακίδες. Δεν μπαίνω σε αυτό το κανάλι, να υπερασπιστώ την μία ιδιωτική εταιρία ανακύκλωσης έναντι της άλλης που την ανταγωνίζεται" του είπε ο Ακατανόμαστος.

Και βέβαια προκάλεσε τον μεγάλο Σουλτάνο ο οποίος πήρε τον λόγο για να επιτεθεί .... στον Νταβία. "Καταγγέλλετε κε Νταβία ότι ΣΗΜΕΡΑ στον δήμο σηκώνονται αυτοκίνητα μετά από εκδικητικές καταγγελίες; Θέλω να το πείτε καθαρά γιατί αυτό είναι σοβαρή καταγγελία που μπορεί να προκαλέσει πειθαρχική δίωξη στην υπηρεσία. ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ. Η κα Μελανίτου δεν κάνει καλά την δουλειά της,  λέτε;" είπε ο Σουλτάνος στον Νταβία ου δεν ήξερε καν ποια/ος υπάλληλος είναι σήμερα προϊστάμενος του τμήματος, δεν είχε κατονομάσει κανένα.

"Μην κάνετε φτηνό συνδικαλισμό κε Δήμαρχε στο δημοτικό συμβούλιο" πήρε την πληρωμένη απάντηση.

"Όχι να πείτε καθαρά αν ΣΗΜΕΡΑ μαζεύονται αυτοκίνητα με εκδικητικά κριτήρια;" επανέλαβε ο μεγάλος Συμεών, που δεν είχε παρεξηγηθεί που ο κ. Πράσσος του είπε ότι παίζει το παιχνίδι της εταιρίας αλλά τα έβαλε .... με τον Νταβία. (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ).

- Ο Νταβίας του απάντησε: "Επειδή παίζεις με τις λέξεις θα σου απαντήσω: Οχι ΣΗΜΕΡΑ ή ΕΧΘΕΣ ή την ΠΕΜΠΤΗ δεν ξέρω να έγινε τέτοιο περιστατικό. Παλαιότερα όμως έγινε! Και με καρφί" από γείτονα" σηκώθηκε αυτοκίνητο και με πινακίδες αυτοκίνητα έχουν σηκωθεί. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;;; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ;;;"

Ο Συμεών ενώ έχανε το παιχνίδι συνέχισε την επίθεση: "ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΠΩΝΥΜΑ."

Και ο Ακατανόμαστος: "Το έκανα αυτό στην Οικονομική Επιτροπή κε Δήμαρχε. Το έκανα αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή μου, Δεν θυμάσαι δήμαρχε ότι κατήγγειλα και επώνυμα, και καθαρά και με πειστήρια, όταν ήμουν στην Ο.Ε- αυτά που ανέδειξα και από την αρθρογραφία; Προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις παριστάνοντας ότι δεν το θυμάσαι;"

Η συζήτηση έληξε όταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κος Χριστουλάκης - υπεύθυνος για την αποκομιδή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων πήρε τον λόγο και επιβεβαίωσε .... ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ. "Έχει υπάρξει περιστατικό όπου υπάλληλος του δήμου (σήμερα συνταξιούχος) κάρφωσε γείτονά του, με τον οποίο είχαν τσακωθεί για να του πάρουν το αυτοκίνητο."

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ΣΗΜΕΡΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ η κατάσταση έχει βελτιωθεί ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ .... " ΧΤΕΣ"Η ΠΛΑΤΕΙΑ και ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ και όλοι γίνανε πιο προσεκτικοί! ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ και όχι να επιτεθείς στον Ακατανόμαστο.

Όμως είχε και άλλο highlight το προηγούμενο συμβούλιο: Την επιδότηση του Σώματος Οδηγών Χαλανδρίου με το γνωστό ποσό των ... 2950 ευρώ. Το νέο ποσό της τοπικής διαπλοκής.

Είναι το ποσό που όλοι οι φορείς που έχουν επιλεγεί να επιδοτηθούν, εισπράττουν από τον δήμο, απλά για να αποφύγουν την εκ του νόμου υποχρέωσή να ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ οικονομικό απολογισμό για το πώς χρησιμοποίησαν το δημόσιο χρήμα με το οποίο επιδοτήθηκαν, υποχρέωση που ισχύει κατά νόμο, αν επιδοτηθούν με ποσό άνω των 3 χιλιάδων ευρώ.

Ο Ν. Πανταζής είπε ότι δεν ψηφίζει την επιδότηση ενώ ο Ακατανόμαστος είπε ότι θα ψηφίσει την επιδότηση του Σώματος Ελλήνων Οδηγών- για να μην εκληφθεί η στάση του ως εχθρότητα προς κάποιους φορείς - αλλά αντιπρότεινε να αυξηθεί το ποσό σε 3001 ευρώ ώστε να έχει ο φορέας την υποχρέωση της δημόσιας λογοδοσίας.

Η πρότασή του Ακατανόμαστου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ.

Η εκπρόσωπος του φορέα είπε ότι το ΣΕΟ έχει βιβλία και διαδικασία ελέγχου από τα κεντρικά τους όργανα και άρα υπάρχει διαφάνεια στην διαχείρηση του ποσού της επιδότησης και αυτό θα χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό.ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ η εκπρόσωπος, διότι ο νόμος δεν λέει ότι όποιος διατηρεί βιβλία, λογιστήριο και έχει έλεγχο από τα μέλη ή τους μετόχους του δεν πρέπει να δίνει ΔΗΜΟΣΙΟ λογαριασμό για το πώς διαχειρίζεται το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα με το οποίο επιδοτείται.

Αυτές οι διαδικασίες "εσωτερικού" ελέγχου αφορούν τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ οικονομικά του φορέα, για τα οποία όντος δεν πρέπει να έχει καμία υποχρέωση να δίνει ΔΗΜΟΣΙΟ λογαριασμό για το πώς διαχειρίζεται τα δικά του έσοδα ή τις συνδρομές των μελών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ;;;;

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ - ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΛΕΕΙ - ότι πρέπει να έχει πρόσβαση και να ξέρει Ο ΚΕΡΑΤΑΣ που πληρώνει πού πάνε τα λεφτά του. Και δεν είναι ο Συμεών, ούτε το δημοτικό συμβούλιο ο κερατάς. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ, που ο νόμος προέβλεψε να έχεις πρόσβαση στην πληροφορία, να ξέρεις, αλλά κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν να σου δώσουν λογαριασμό με κολπάκια.

ΓΚΕΚΕ;;;

Γατί λοιπόν κε Συμεών γίνεται ο δήμος ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για το να υπάρχουν φορείς που παίρνουν δημόσιο χρήμα και δεν θέλουν να δίνουν ΔΗΜΟΣΙΟ λογαριασμό γι΄αυτό;

Μπορεί κανείς να μας το εξηγήσει;;;

ΜΠΑ! Δεν θα μας δώσει.

Άφησα στο τέλος το πιο .... σέξυ.

Ο Γιώργος Θωμάς λοιπόν ζήτησε την έκδοση ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ. "Ειδικά για το νερό" είπε πρέπει να αποφευχθεί η εκχώρησή τους σε ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, καταθέτοντας σχέδιο ψηφίσματος.

Στο συμβούλιο Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν είχε απαρτία, λείπανε πολλοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με αποτέλεσμα η απαρτία στο όργανο να έχει εξασφαλιστεί από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που δεν αποχώρησαν αλλά έμεινα για να γίνει η συνεδρίαση.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης Κουράση - ο κος Αγγελής και ο κος Κόσσυβας - (ο ίδιος ο αρχηγός της μείζονος δεν ήταν παρών) πήραν το σχέδιο ψηφίσματος του Θωμά, το διάβασαν, είπαν ότι δεν θέλουν να το ψηφίσουν και θα αποχωρήσουν για να μην καταψηφίσουν και να υπάρξει ομόφωνη απόφαση από τους υπόλοιπους παρόντες (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΩΜΑΣ, ΠΡΑΣΣΟΣ, ΝΤΑΒΙΑΣ).

Που όμως ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝΕ, διότι αν αποχωρούσαν οι τρεις παρόντες Κουρασικοί το συβούλιο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ να βγάλει ψήφισμά.

Έτσι με την συναίνεση του Γ. Θωμά και όλων αποφασίστηκε να έρθει το ψήφισμα στην επόμενη συνεδρίαση για να ψηφιστεί.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ λοιπόν δεν μπόρεσε να βγάλει μια ομοφωνία κατά του ΤΑΙΠΕΔ. Για να δούμε στην επόμενη συνεδρίαση.

Άντε γειά. Καλό μήνα!

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ! "ΑΡΙΣΤΟΣ" ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ!!!


Μεγάλε ξέχασες ένα χέρι στην photoshopιά των χαρωπών κοριτσιών που καμαρώνουν με τον Κυριάκο !!!!