Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ! ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Μπάχαλο έχει γίνει η ΝΔ από την τοπική ΝΔ αναγνώστη μου.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του SALT LAKE CITY του Αεικίνητου Δημάρχου των DEAL των ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ και των συμμαχιών με τα χρυσαύγουλα. 

Όχι ότι έχω δίκη μου άποψη ή γνώση δηλαδή επί των νεοδημοκρατικών.

Απλά έτσι μου λένε νεοδημοκράτες φίλοι που τα έχουν πάρει κρανιοεγκεφαλικά και μιλάνε πολύ.

Εγώ με τα εσωτερικά της ΝΔ έχω τόση σχέση, όση ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ με την σοβαρότητα.

Για άλλο ΚΩΛΟΧΑΝ.... - συγνώμη ΚΟΜΜΑ - μπορώ να σου πω τα πάντα για την ανθρωπογεωγραφία του.

Για τη ΝΔ μόνο να σου μεταφέρω το ρεπορτάζ, τις πληροφορίες που μου δίνουν μπορώ.

Αλλά επειδή οι πηγές μου είναι αξιόπιστες δεν φοβάμαι να στα γράψω, δεν θα εκτεθώ.

Άκου λοιπόν: Και στη τοπική ΝΔ - όπως και σε όλες τις τοπικές οργανώσεις κομμάτων στο Χαλά Ντερε της φιλικής εταιρείας - οι παραδοσιακοί αγωνιστές της βάσης της παράταξης, είναι πύραυλοι επειδή το τοπικό κατεστημένο - που κάνει βόλτες στις ανοικτές ψηφοφορίες των κομμάτων, πλερώνει και ψηφίζει τους ανθρώπους του κόλπου, της "φιλικής εταιρείας" που λέει και ο σύντροφος Νόμπελης (σύντροφος είναι αφού ψήφισε στο ΚινΑΛ, έτσι δεν είναι;).

(τι μαλακία είναι αυτή ρε φίλε, δίνεις ένα τάλαρο και καθορίζεις την γραμμή του κόμματος ρε φίλε),

ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

(αυτό το λέμε ΦΑΣΙΣΜΟ στο χωριό μου ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ του ΜΟΥΖΑΚΗ, την Ζάκυνθο. Στην Καλαμάτα πώς το λένε άραγε;)

Έτσι λοιπόν Χρυσαυγίτες και παλληκάρια έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια στο Χαλάνδρι, φίλε μου και δεν μπορούμε να ξεμπερδευτούμε, να ξέρουμε ποιοι είναι από δω και ποιοι από κει.

Και στην τοπική ΝΔ λοιπόν έγιναν τα ίδια που γίνανε στο ΚινΑλ.

Λίγο καλύτερα όμως, γιατί η ΝΔ είναι ακριβό μαγαζί, δεν είναι του δίφραγκου, που είναι το ΚινΑλ. ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ σου λέει.

Για να ψηφίσεις θες δεκάρικο και βάλε.

Το σκέφτεσαι, όσο και να θες να ψηφίσεις τον φίλο σου ....

Να πας εσύ και η γυναίκα σου, πάει το εικοσάρι.

Θα μου πεις αξίζει για μια φωτό με το Δένδια.

Ντάξει.

Άμα έχεις λεφτά ....

Οι φιλικοί όμως έχουν λεφτά και πλερώνουν ρε φίλε.

Στέλνουν - ας πούμε (όχι στο Χαλάνδρι, αλλού έγινε αυτό) - καμιά διακοσαριά τσιγγάνους, πλερώνουν την συνδρομή και το πήρανε το μαγαζί.

Έτσι είναι τα πράγματα στον καπιταλισμό.

ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ σε εταιρίες.

Αγοράζεις το μαγαζί για να έχεις κέρδος μετά.

Οι Χαλανδραίοι νεοδημοκράτες, υπό την ηγεσία του Αεικίνητου τοπικού ηγέτη τους, του Γεωργίου Κουράση και των δικών του υποστηρικτών και υποψηφίων, ήταν .... αλλού λοιπόν στις επιλογές τους, σε σχέση με την γενική τάση του κόμματος, όπως αυτή εκφράστηκε από τα αποτελέσματα για την εκλογή της ΝΟΔΕ.

Έτσι οι Χαλανδραίοι νεοδημοκράτες (κρυφοχρυσαυγίτες) που ψήφισαν, καταψήφισαν την εκλεγμένη πλέον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κα Χατζηαθανασιάδου - η οποία στην κάλπη του Χαλανδρίου - όπου ψήφισαν 485 άτομα - ΜΟΝΟ! Και γαμώ τις δυναμικές που έχει δηλαδή η ΝΔ βγήκε ΤΡΙΤΗ, με μόλις 40 ψήφους!!!!

Ενώ πρώτος στην κάλπη του Χαλανδρίου βγήκε ο Μεσσήνιος διευθυντής του 1ου Δημοτικού Χαλανδρίου, πατριώτης του Αντώνη Σαμαρά και της ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ - όπως μου λένε κος Μαρίνης.

Ο Αεικίνητος έχει πιάσει όλο το σύστημα των υψηλόβαθμων δημοσίων υπαλλήλων στο Χαλάνδρι, ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.

Μαζί με την εφορία - ΠΑΛΙΑ - το είχαν όλο.

Τώρα ρηγματώνει το πράγμα.

Ο οποίος κος Μαρίνης - μου είπανε - στήριξε την εκλογή και του Χρυσαυγίτη Νίκου Μουζάκη στη διοίκηση της τοπικής ΝΔ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΠΤΑΝΗΣΑ σημειώσατε ..... Χ (έστα) σε συνεργασία βέβαια με την πρόεδρο της Δημοτική ΤΟ.

Είναι τόσο βαθύ το ρήγμα στις σχέσεις, στη τοπική ΝΔ που ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ που εκλέχτηκε στη ΝΟΔΕ, πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Δρίβας, γνωστός σε όλους αγωνιστής της παράταξής του στο Χαλάνδρι από τα μαθητικά του χρόνια - έχουμε παίξει κλωτσίδια για την αφίσα στην κολόνα, πεντακόσιες φορές με τον Κώστα, τέτοιοι μαλάκες ήμασταν - ουσιαστικά ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από την τοπική ΝΔ, από τους 485 "χαλανδραίους" (Η ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ) που ψήφισαν.

Ο Δρίβας πήρε μόνο 61 ψήφους και παρόλα αυτά εκλέχτηκε - Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ στη ΝΟΔΕ - ενώ οι άλλοι Χαλανδραίοι υποψήφιοι, του τοπικού κόλπου - η τάση Κουράση- Μαρίνη (όπως τη λένε) που εξασφάλισε την πλειοψηφία στο Χαλάνδρι και έλεγξε την Δημοτική ΤΟ, σε συνεργασία με χρυσαύγουλα - ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ από το σύνολο του υπόλοιπου κόμματος και ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ούτε έναν στα ανώτερα όργανα του κόμματος.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΧΑΛΑΝΔΡΟ - ΙΟΣ έχει μολύνει και τη ΝΔ, μετά το (πάλαι ποτέ) ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι περιπλανώμενοι ψηφοφόροι της "εταιρείας" δεν έχουν ιδεολογίες και πολιτικές. 

Είναι επενδυτές. 

Δημοσιεύουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη ΝΟΔΕ ανά δήμο, όπως μας ήρθαν από τον σμπίρο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, από την οποία ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ: Ο Κώστας Δρίβας που εκλέχτηκε στη ΝΟΔΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ στο Χαλάνδρι, την πόλη του και την οργάνωσή του ενώ όσοι ψηφίστηκαν στο Χαλάνδρι από την τοπική κλίκα ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ.

Λέει κάτι αυτό;

ΟΧΙ!

Τι να λέει;

Τα ίδια δεν έγιναν και στο ΚινΑλ; Μέχρι ο Νόμπελης έγινε ΠΑΣΟΚ στα γεράματα. 

Και στον ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια γίνονται.

Η οργάνωση έχει τριάντα μέλη και στις εκλογές ψηφίζουν 300. Καλούνται ενισχύσεις.

Ή μήπως ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι έχει γίνει και στην ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ με ενισχύσεις;

ΞΕΡΟΥΜΕ!

Και το ΞΕΡΟΥΝ ότι ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, διότι διαβαζεις ΠΛΑΤΕΙΑ, δεν διαβάζεις FAKE NEWS!


Σε δήλωσή του ο "Νομάρχης" της ΝΔ από το Χαλάνδρι Κώστας Δρίβας δήλωσε:ΕΝΑ Μ Ε Γ Α Λ Ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον όμορφο αγώνα μας!
Απο αύριο ξεκινάμε δουλειά! 

Ολοι μαζί ενωμένοι αντιμετωπίζουμε τον ένα και μοναδικό αντιπαλό μας που είναι η πιο επικίνδυνη και χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ! 

Ξεκινάμε μαζί ενωμένοι για να αλλάξουμε την Ελλάδα με μπροστάρη τον Αρχηγό και επόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!!!

Γιατί αξίζουμε καλύτερα! 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας!
Κωνσταντίνος Δρίβας
Σύνεδρος και Μέλος Δ. Σ. Β3 ΝΟΔΕ ΝΔ


ΥΓ - ΣΧΟΛΙΟ 1: Άσε μας ρε Κώστα. 

"Όλοι Ένωμένοι" και μέζεα λαδορίγανη" .... 

Σε φουμάραν οι φιλικοί Κώστα μου.

Το ξέρεις, άσχετα αν το παίζεις τώρα που τους την έφερες και ξεράθηκαν. 

Δε μου λες όμως και μένα: ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ θέλεις να αλλάξεις την ..... "χειρότερη κυβέρνηση"; 

Χέρι χέρι με τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ θα γίνει καλύτερη η κυβέρνηση;

ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ! 


ΥΓ - ΣΧΟΛΙΟ 2: Διέπρεψε η φιλενάδα μου, η ΠΟΝΤΙΚΑ! 

(Είμαι κακός, το ξέρω αλλά αυτή την ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ, που μοίραζε σταυρωμένα ψηφοδέλτιά της στους μαθητές της, της τρίτης λυκείου το 2014, δια να εκλεγεί σύμβουλας του Κουράση δεν την ξεχνώ. 

Είναι και κολλητή της Σατυρούλας ..... δεν είναι καμιά ..... τυχάρπαστη.

Πολύ την ...... εκτιμώ.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ....

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΆ ΚΟΥΒΑΡΙΑ δια το καλό της κενωνίας. (και της φιλικής εταιρείας).

Α.Ν.

ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΙΚΗ «ΜΩΡΙΑ» Ή «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ» ΔΥΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α.


Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου
Μέλους της «Πρωτοβουλίας 14ης Μάη»
Site: http://www.gpapasimos.gr/
Twitter: @PapasimosG

            Η απόφαση Τραμπ για αποχώρηση των Η.Π.Α. από την διεθνή συμφωνία για έλεγχο του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν και άρση των οικονομικών κυρώσεων, μια συμφωνία που, αναμφισβήτητα, έφερε την σφραγίδα του προκατόχου του Ομπάμα, προκαλεί έντονες «σεισμικές δονήσεις» στην, ήδη, εύθραυστη παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων.
            Η απόφαση αυτή των Η.Π.Α., που είναι η «κορυφή του παγόβουνου» σε μια σειρά αντίστοιχων μονομερών αποφάσεών τους κατά την περίοδο προεδρίας Τραμπ (αποχώρηση από την συμφωνία για προστασία του περιβάλλοντος, μονομερείς εμπορικές κυρώσεις και προστατευτισμός, αυθαίρετη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ), φωτογραφίζει την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, αυτήν του «Φθινοπώρου» της αμερικάνικης παγκόσμιας ηγεμονίας. Οι Η.Π.Α., από μοναδική υπερδύναμη στον Δυτικό κόσμο από το 1945 έως το 1989 και, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ως μοναδική πλανητική υπερδύναμη, μετά από μια δεκαπενταετία περίπου συγκεκαλυμμένης «υποχώρησης», με την παράλληλη ανάδειξη και άλλων ισχυρών παγκόσμιων πόλων ισχύος, οδεύει συνεχώς και σταθερά σε έναν ιδιότυπο «απομονωτισμό».
            Η μονομερής αποχώρηση από την συμφωνία για έλεγχο του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η «θρυαλλίδα» για την δημιουργία συνθηκών «κόλασης» στον ευαίσθητο χώρο της Μέσης Ανατολής, που θα δοκιμάσει, παράλληλα, σκληρά την σημερινή «εύθραυστη» και «κινούμενη στην άμμο» παγκόσμια γεωπολιτική ισορροπία, αφού, μεταξύ άλλων:
            Διευρύνει το χάσμα μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, και ειδικότερα των τριών μεγάλων Ευρωπαϊκών δυνάμεων, Γαλλίας, Βρετανίας και Γερμανίας, που είχαν συνυπογράψει την διεθνή αυτή συμφωνία. Ήδη, υπάρχουν δηλώσεις, ότι οι τρεις αυτές δυνάμεις θα συνεργαστούν, για να δημιουργηθεί μια ευρύτερη συμφωνία με το Ιράν, που θα καλύπτει τις δραστηριότητες αυτού για τα πυρηνικά και τις εξελίξεις σε περιφερειακό επίπεδο. Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική και πρωτόγνωρη, αφού το κενό, που δημιουργεί στην παγκόσμια σκηνή η νέα Αμερικανική ηγεσία, με την πολιτική της «απομόνωσής» της, θα πρέπει, κατά κάποιον τρόπο, να καλυφθεί από τις Ευρωπαϊκές «ελίτ», οι οποίες βρίσκονται μπροστά σε πρωτόγνωρες ιστορικές συνθήκες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
            Με την μονομερή αυτή απόφαση τίθενται, επίσης, σε άμεσο κίνδυνο τεράστιες οικονομικές συμφωνίες, που, ήδη, είχαν αρχίσει να υλοποιούνται μετά την άρση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Τεχεράνης, αφού μόνο το εμπόριό της με την Ευρώπη, μετά την χαλάρωση των εξοντωτικών κυρώσεων το 2016, ξεπέρασε τα 10 δις δολάρια (η Renault ξεκίνησε κοινή επιχείρηση για κατασκευή 150.000 αυτοκινήτων το χρόνο στο Ιράν, ενώ η Peugeot επένδυσε 400.000,00 ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου της εκεί, η Αirbus σύναψε συμβόλαιο για την κατασκευή 100 αεροσκαφών ύψους 19 δις δολαρίων και, τέλος, η Siemens σύναψε συμβόλαιο για την πώληση ανεμογεννητριών πολύ μεγάλου οικονομικού ύψους).
            Η μονομερής αυτή απόφαση αποτέλεσε μεγάλο «δώρο» στα σκληροπυρηνικά στοιχεία των «Αγιατολάχ» και των «φρουρών της επανάστασης», που ομιλούν, πλέον, για επιθετική ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, έναντι των μετριοπαθών και εκσυγχρονιστικών δυνάμεων, που είναι σήμερα στην εξουσία, υπό τον Ιρανό Πρόεδρο Χασάν Ροχανί, γυρίζοντας έτσι πίσω την «ροή του ποταμιού» και την ανάγκη και επιθυμία του Ιρανικού Λαού για ειρήνη και ανάπτυξη.
            Αποτελεί ακόμα προάγγελο πιθανότατου επιθετικού πολέμου από τον άξονα των Η.Π.Α., του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας, κατά του Ιράν και των συμμάχων του στην περιοχή (καθεστώς Άσαντ στη Συρία και Χεζμπολά στον Λίβανο). Όμως, το Ιράν αποτελεί μια ισχυρή πολεμική δύναμη και, παράλληλα, ισχυρότατο ενεργειακό παγκόσμιο παίκτη (π.χ. η Κίνα καλύπτει τις «αχόρταγες» ενεργειακές της ανάγκες σε μεγάλο βαθμό από το Ιράν). Έτσι, τυχόν επανάληψη του τρομακτικά ιστορικά λάθους των Η.Π.Α. της διάλυσης του Ιράκ, σε βάρος του Ιράν, θα αποτελέσει μεγαλύτερο και ολέθριο λάθος.
            Μπροστά στα παραπάνω αντικειμενικά γεγονότα και τις λογικές συνέπειες εξ αυτών, τίθεται το ερώτημα, πού οφείλεται αυτή η τόσο οφθαλμοφανής αρνητική απόφαση, ακόμα και για τα ίδια τα συμφέροντα των Η.Π.Α.
            Η απάντηση, σίγουρα, δεν μπορεί να δοθεί από την επιφανειακού τύπου ανάλυση της πίεσης των Η.Π.Α. από τους συντηρητικούς κύκλους του Ισραήλ, σε συνδυασμό με τον ιδιότυπο «υπερναρκισσιστικό» χαρακτήρα του Τραμπ. Αναμφισβήτητα, τα παραπάνω παίζουν τον ρόλο τους, αλλά η βαθύτερη αιτία της ολοένα και περισσότερο απομόνωσης των Η.Π.Α., που την μετατρέπει, λόγω και της μεγάλης στρατιωτικής της δύναμης, από εν δυνάμει παράγοντα διεθνούς ισορροπίας και σταθεροποίησης σε ιδιότυπο «διεθνή ταραξία», είναι ότι η Χώρα αυτή έχει εισέλθει στην περίοδο της «δύσης» της αυτοκρατορικής της ηγεμονίας. Και η περίοδος του «Φθινοπώρου» των ηγεμονιών, ιστορικά, έχει καταδείξει ότι κυριαρχείται από έντονες παγκόσμιες αναταράξεις, πολέμους και ακατανόητες υπό λογικές συνθήκες αποφάσεις, όπως, για παράδειγμα, η απόφαση Τραμπ για αποχώρηση από την συμφωνία ελέγχου του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ το 2010 ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ RONNIE JAMES DIO

ΜΕΚΕΑ: Το Σιωνιστικό έγκλημα στην Παλαιστίνη και το επαπειλούμενο ακόμη μεγαλύτερο έγκλημα στο Ιράν


1) Για άλλη μια φορά οι Σιωνιστές εγκληματίες αιματοκύλισαν την Παλαιστίνη ουσιαστικά εκτελώντας πολλές δεκάδες άοπλων Παλαιστινίων (τελευταία ενημέρωση 15/5/2018: 59 νεκροί, ανάμεσα τους 7 παιδιά κάτω των 18, και 2700 τραυματίες) επειδή τόλμησαν να αντισταθούν με σφεντόνες…στην πιο άγρια Kατοχή, μετά τη ναζιστική, που έχουν επιβάλει σήμερα οι Σιωνιστές εγκληματίες.
2) Η Σιωνιστική ελίτ έχει σήμερα ένα νέο τυφλό όργανο, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος εξαπάτησε τα λαϊκά στρώματα-θύματα της παγκοσμιοποίησης στην Αμερική, που δεν τον ψήφισαν βέβαια για να κάνει νέους εγκληματικούς πολέμους, όπως οι προκάτοχοί του, αλλά για να δημιουργήσει δουλειές χτυπώντας τις πολυεθνικές (πράγμα που σε ένα βαθμό το κάνει), αλλά και παύοντας να παίζει η Αμερική τον ρόλο παγκόσμιου χωροφύλακα — όπως είχε υποσχεθεί. Σήμερα ο Τράμπ αναδεικνύεται ως ένας νέος εγκληματίας πρόεδρος αντάξιος των εγκληματιών προκατόχων του, όπως ο Ομπάμα που αιματοκύλισε τη Λιβύη αλλά και τη Συρία, ο Μπους που αιματοκύλισε Ιράκ και Αφγανιστάν, ο Κλίντον που αιματοκύλισε την Γιουγκοσλαβία κλπ. Εκεί όμως που ο Τράμπ ξεπέρασε τους προκατόχους του ήταν στο ότι κανένας από αυτούς δεν διανοήθηκε να νομιμοποιήσει την Σιωνιστική αρπαγή της Παλαιστίνης, μολονότι όλοι είχαν σαν τελικό στόχο το Ιράν, που ο Τράμπ έκανε άμεσο στόχο!
3) Ο σημερινός «διχασμός» ΗΠΑ και ΕΕ εκφράζει απλά το γεγονός ότι οι ΗΠΑ για πρώτη φορά στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης δεν είναι απλά οι άμεσοι διεκπεραιωτές των αποφάσεων της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε), αλλά, σήμερα , με τον Τραμπ είναι ακόμη περισσότερο οι εκτελεστές των αποφάσεων της Σιωνιστικής ελίτ . Η Υ/Ε εκφράζει τα συμφέροντα των πολυεθνικών γενικά, ενώ η Σιωνιστική ελίτ που μετέχει επίσης στην Υ/Ε εκφράζει, επίσης, τα στενότερα συμφέροντα της Σιωνιστικής ελίτ που ανάγονται στον στρατηγικό-ηγετικό ρόλο που επιδιώκουν να δώσουν στο Ισραήλ σε σχέση με την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδρύοντας τελικά το «μείζον Ισραήλ», αφού θα έχουν εξαφανίσει στο μεταξύ και τα τελευταία κράτη με εθνική κυριαρχία (Ιράν και Συρία) και θα ιδρύσει νέα Προτεκτοράτα (Κουρδιστάν). Ο διχασμός, επομένως, αυτός δεν εκφράζει κάποια ενδο-ιμπεριαλιστική αντίθεση, όπως αποπροσανατολιστικά υποστηρίζουν οι τυφλοσούρτες της «Αριστεράς», ούτε πρόκειται παρόμοιοι «διχασμοί» ποτέ να οδηγήσουν σε πόλεμο μεταξύ τους, απλά οδηγούν σε εντάσεις ανάμεσά τους που τελικά λύνονται με συμβιβασμούς, πάντα βέβαια σε βάρος των λαών!

4) ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΔΩ