Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΛΙΜΑΝΙ! ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΙΜΑΝΙ...Σε λίγο θα κάνουμε μια περιοδεία στο Πολύδροσο και η μέρα θα κλείσει με λαϊκή στο Κάτω Χαλάνδρι.
Το απόγευμα έχει συγκέντρωση στοιχείων για την Δευτέρα, γιατί θα κάνουμε εμείς ΔΙΑΛΟΓΟ με αποδείξεις στην πλατεία, δεν θα μιλήσουμε ... ΑΕΡΑ.

Θα βγούμε σήμερα λοιπόν έξω, στους δημότες να ζητήσουμε να μας στηρίξουν την άλλη Κυριακή (για να μας ξαναστηρίξουν την παράλλη).

Πρέπει κάτι να υποσχεθούμε στο Πολύδροσο και το Κάτω Χαλάνδρι, μην πάμε με άδεια χέρια.

Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι στο Χαλάνδρι, τα επόμενα πέντε χρόνια για τα οποία θα αποφασίσουν οι δημότες την άλλη Κυριακή θα γίνουν σπουδαία πράγματα, όπως ακούω από τις εξαγγελίες των ανθυποψηφίων μου:

Το ΜΕΤΡΟ θα έρθει στην πλατεία, αν βγει δήμαρχος ο ένας. Αν δεν βγει ο συγκεκριμένος δήμαρχος δεν θα έρθει το ΜΕΤΡΟ στην πλατεία. (Συμπέρασμα: το Αττικό Μετρό σχεδιάζει τις επεκτάσεις του ΜΕΤΡΟ κάνοντας ρουσφέτια στους φιλικούς δημάρχους.)

Στο Κάτω Χαλάνδρι θα γίνει ένα μεγάλο πολυϊατρείο, με όλες τις ειδικότητες, δωρεάν εργαστηριακούς ελέγχους, δωρεάν φάρμακα, υπόθετα, κλίσματα για όλους τους κατοίκους όλων των γύρω δήμων και νοσηλεία κατ' οίκων αν πάθεις ντουβρουτζά από όσα θα ακούς προεκλογικά την επόμενη πενταετία που θα λειτουργεί.

Στην Μαρμαριώτισσα θα αποζημιωθεί το Δουζένη - από το πλεόνασμα που έχει δημιουργήσει ο δήμαρχος που έχει "νοικοκυρέψει τον δήμο" (τόσο πολύ που δεν έχουν μπετζίνα τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας κάθε τέλος του μήνα και αναβάλουν δρομολόγια)  και θα διαμορφωθεί ένας μεγάλος πολιτιστικός χώρος που θα φιλοξενεί καθημερινά πολιτιστικές εκδηλώσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους κατοίκους.
Μάλιστα ειδικά για τους δημότες Χαλανδρίου θα ισχύει πρωτοποριακό πρόγραμμα ενθάρρυνσης της παρακολούθησης των παραστάσεων για να εκπολιιστούν:  Σε κάθε παρουσία τους στο νέο πολιτιστικό χώρο θα παίρνουν δώρο 50 ευρώ.

Στο Πολύδροσο θα αποκτηθούν δύο ακίνητα με μεγάλη ιστορική αξία - Πραμπόπουλος, Μπαχάουερ - και θα μετατραπούν σε πολιτιστικούς χώρους. Εκεί θα οργανωθούν δωρεάν εργαστήρια μουσικής, χορού, εικαστικών, ελεύθερο ανοικτό πανεπιστήμιο, δωρεάν μαθήματα κοπτοραπτικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών, θεάτρου κλπ.

Θα απαλλοτριώσει ο δήμος έναν άλλο μεγάλο χώρο για να γίνει το αμαξοστάσιο για την καθαριότητα και για να μην ενοχλούνται οι περίοικοι του θα αγοράσει σε όσους μένουν κοντά από μια μονοκατοικία σε άλλο σημείο της πόλης.

Τα πεζοδρόμια στο Χαλάνδρι θα μεγαλώσουν, γιατί είναι μικρά και δεν εξυπηρετούν.

Τα σχολεία θα γίνουν αθλητικά κέντρα, οι παιδικές χαρές θα γίνουν όλες καινούργιες και σύγχρονες.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΥΝ!
ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΥΣ!
 ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, (κακό χρόνο να 'χουν).

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΜΑΣ:

Μια ιδέα είναι να σου θυμίζουμε συνεχώς ότι όταν όλος αυτός ο στρατός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που ήρθαν από άλλες πολιτείες, δεν τους έχουμε ξαναδεί μπροστά μας εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις,αλλά ήρθαν για να σε σώσουν, θα φύγουν, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές και θα ξαναεμφανιστούν πάλι σε πέντε χρόνια, κάποιοι θα είναι εδώ τριγύρω μέσα από τα όργανα του δήμου, τους συλλόγους γονέων, τους φορείς, κάποιοι θα γράφουν στα blog και στις τοπικές εφημερίδες για να σε ενημερώνουν, κάποιοι θα είναι στα δημοτικά συμβούλια, για να σου μεταφέρουν την αλήθεια για το τι γίνεται εκεί, κάποιοι θα συγκρούονται για τα προβλήματα της πόλης με τους καθεστωτικούς μηχανισμούς και τα τσιράκια τους που τους λένε τρελούς γιατί ξέορυν ότι δεν θα τους παίξουν το παιχνίδι.

Επειδή όμως αυτά είναι ανόητοι ρομαντισμοί, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και πρακτικοί, να μιλήσουμε την γλώσσα της εποχής και να προτείνουμε κάτι εντυπωσιακό, πηγαίνοντας στο Πολύδροσο, δίπλα στην ρεματιά, το δικό μας "ποτάμι".

Έχουμε λοιπόν ποτάμι, έχουμε γεφύρια ....

Ε ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ!
ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ!

Και θα φτιάξουμε συγκοινωνία στην πόλη ΜΕ ΠΛΩΤΑ ΜΕΣΑ!
Με  γόνδολες.
 ΒΕΝΕΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Έτσι και αλλιώς πλημμυρίζει το Πολύδροσο με κάθε βροχή, μικροδιευθετήσεις χρειάζονται ακόμα για να "κρατάει" το νερό περισσότερο χρόνο στο ρέμα και τους δρόμους και να γίνει αξιοποιήσιμο συγκοινωνιακά.

Έτσι είναι. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνονται με καινοτόμα προγράμματα και ιδέες έξω από τα τετριμμένα.

Όραμα χρειάζεται για το μέλλον και μεγαλόπνοες εξαγγελίες ανθρώπων με γνώση και πείρα ....

Μην παρασυρθείτε από την μιζέρια και την μετριότητα όσων σας λένε ότι πρέπει να συγκεντρώσετε το μυαλό σας και να επιλέξετε με βάση την καθημερινότητα που ζείτε στο Χαλάνδρι από κάποιους τρελούς. Το θέμα είναι να σκέφτεσαι ... μακρυά.

Να ακούσετε τους άλλους, που τριάντα χρόνια σου λένε ότι πρέπει να σκέφτεσαι για .... μετά από τριάντα χρόνια (καλή ψυχή).

Εκείνους που ΗΡΘΑΝ (προεκλογικά), ΕΙΔΑΝ (πώς θα κοροϊδέψουν τους χωριαταρέους) και βέβαια ΔΕΝ ΕΝΙΚΗΣΑΝ.

 Καλημέρες.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ ΣΤΟ WEB TV ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=1028&m=207946#gallery-item-container