iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΜ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ! ΕΣΥ ΕΠΕΝΙΤΗΣ ΗΣΟΥΝ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ!«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο του Ανδρέα Παπανδρέου» δήλωσε ο κ. Βορίδης προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση του ΠαΣοΚ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΚΕΙ! ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!


ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ LIGHT ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ

Σας είπαμε ότι θα πέσει ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!
ΦΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, της ΠΛΑΤΕΙΑΣ, όχι σαν των άλλων, το ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ και γεμάτο σκοπιμότητες.

Βλέπετε το 2007 - οι μαλάκες πειθαρχήσαμε και αφήσαμε να κάνει κουμάντο μόνος του ο Πρίγκηπας, επιλογή για την οποία αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη απέναντι σε συνεργάτες και ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Εκεί βέβαια - παρόντες ήταν και ο Νίκος Πανταζής και η αριστερά βεβαίως.
Το τι είπαν τότε, τι έκαναν τότε κλπ. θα το δούμε.
Τι δεν έκαναν δηλαδή, εκτός της Καρατζά, στην προσφυγή  της οποίας έχουμε αναφερθεί αναλυτικά.

Η έρευνα για την συγκέντρωση όλου αυτού του υλικού δεν ήταν εύκολη υπόθεση, δεν μας στρώνουν και χαλί στον δήμο αφού οι φίλοι μας φοβούνται να μας πουν και καλημέρα ενώ οι πέντε - έξι ΤΣΑΤΣΟΙ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ (δυο ΥΠΕΡΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ Διευθύντριες, 2 προϊστάμενοι άμεσα ενοχλημένοι από την αρθρογραφία μας, συνεργάτες τους και κάνα δύο συνδικαλιστές, για τους οποίους έρχεται η ώρα να αποκαλύψουμε τον ρόλο τους) μας κάνουν πολύ δύσκολη την ζωή, για να δείξουν πόσο καλά σκυλιά είναι στα αφντικά τους.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ! ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

Σήμερα θα σας δώσουμε την εισήγηση του ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο από την τεχνική υπηρεσία με υπογραφή του τότε αντιδημάρχουν Βαγγέλη Λέκκα και η αόφαση του Δ.Σ. για το έργο.

ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ:
ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΦΕΚ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/28-1980.html
ΣΥΝΑΥΛΙΑ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8922.html
ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΛΜΑ (ΛΕΥΚΑ): http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9018.html

ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑ:http://stinplatia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6859.html
Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ: http://stinplatia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1642.html
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ (χωρίς "μυστικά" έγγραφα, όπως αυτά που θα δείτε - τότε ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ του 2012):http://stinplatia.blogspot.gr/2012/07/httpwww.html

Ε ΟΧΙ "ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ"! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!Ο καταλογισμός για το έργο στον καταυλισμό δεν μπορεί να συγχέεται με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση  του δήμου που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη στο Χαλάνδρι, πολύ περισσότερο να συμψηφίζεται.

Διότι μπορούν πολλά να ειπωθούν για άλλες "ιστορίες" και "σκάνδαλα", που όμως δεν έχουν φτάσει να πιστοποιηθούν ως σκάνδαλα εκτός εισαγωγικών, από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την δικαιοσύνη.

Αυτό για όσους είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΘΕΣΜΙΚΟΙ - όπως εμείς και ας μας λένε ακραίους - έχει ιδιαίτερη αξία.

Για όσους θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να ομιλούν εκτός συνταγματικού/δημοκρατικού πλαισίου - όποτε τους συμφέρει  - αλλά να αυτοαναγορεύονται ως  απόλυτοι τιμητές της νομιμότητας, όπως εκείνοι την αντιλαμβάνονται και όπου βολεύονται και μάλιστα με ισοπεδωτική διάθεση απέναντι σε ανόμια ζητήματα - φαίνεται ότι αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός, (της ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ πιστοποίησης ενός σκανδάλου ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ). δεν αξιολογείται ως ιδιαίτερο γεγονός και επιχειρείται να υποβαθμιστεί και να εκβιαστεί συμψηφισμός με όποιο - κατ' αυτούς θέμα - θέτει τους πολιτικούς τους αντιπάλους (όπως τους αντιλαμβάνονται) στην πλευρά που βολεύονται εκείνοι να τους τοποθετούν με το ζόρι, με προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες και πρακτικές πολιτικάντη της δεκαετίας του 50.

Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η απόπειρα να τοποθετηθεί κανείς για το θέμα του ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ σε συγκεκριμένα πρόσωπα - αιρετούς και υπηρεσιακούς -
και  να διατυπώσει άποψη αναφερόμενος σε "έμμισθες θέσεις",  σε "ΤΙΜΗΤΕΣ" και υπό τον τίτλο "ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ".

"ΣΥΝΤΡΟΦΕ" 

ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΝΊΟΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ:

Δηλαδή ρε σύντροφε η - θεμιτή ίσως - πολιτική σου αντίθεση στις επιλογές κάποιου άλλου (εμού εν προκειμένω) - που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και που κάποιες από αυτές τις  έστειλες και στην δικαιοσύνη, όπως είχες κάθε δικαίωμα και ουδέποτε σε κακίσαμε γι' αυτό, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΣ και δεν θέλεις να το παραδεχθείς - πώς μπερδεύεται με ένα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΜΑ;

Οι φήμες που είχαν προηγηθεί του θέματος και κάποιες αξιολογήσεις και κουτσομπολιά,  ΠΑΛΙΑ - LAST YEAR, πώς έρχονται να ανακατευτούν με ένα ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - όχι σε μένα αλλά σε άλλους;

Γιατί μπερδεύεις την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ, ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ή ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ με ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ και τι είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ, ούτε ό,τι εσύ δεν έχεις καταγγείλει παλιά,  είναι εξ ορισμού νόμιμο.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ (ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ);

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΙΜΗΤΗ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και αξιολογητή της σημασίας ενός θέματος που με τόση ευκολία υποβαθμίζεις, την ώρα που καταστρέφει ΖΩΕΣ;

Απ' ότι ξέρω δεν είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. 
(Αν και η αποφυγή της προσωπικής εκτροπής προς τον φασισμό πρέπει να είναι καθημερινή εσωτερική μάχη όλων μας, κάπου μέσα μας όλοι έχουμε και τον φασίστα και δεν τον νικάμε γράφοντας  ANTIFA στον τοίχο, όπως κάνει ο εντεκάχρονος  γιος μου).

Πώς ανακατεύεις και γιατί ΤΑ άσχετα, όπως οι "έμμισθες θέσεις" σε μια τέτοια στιγμή που παίζεται η ζωή κάποιων ανθρώπων;
Θες μήπως να δούμε σε πόσους - που είχαν "έμμισθες θέσεις" τα προηγούμενα χρόνια (και μάλιστα περισσότερο χρόνο από 12 μήνες και με πολύ περισσότερα χρήματα από 1700 ευρώ το μήνα)  δεν έχεις πρόβλημα και δεν επιτίθεσαι με τέτοια μανία μέσα από τον ίδιο σου τον πολιτικό χώρο;

Πες - όπως είπες - "ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"!

Πρόβλημά σου! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! Δικαίωμά σου!

Αυτό όμως δεν καθιστά όσους δεν είναι ΚΑΤΑ της υπαίθριας διαφήμισης και την θεωρούν χρήσιμο έσοδο για τους δήμους,  ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!

ΞΕΚΑΒΑΛΑ!

Και κοίτα: Η δίκη προθέσεων είναι εύκολη υπόθεση. (ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ)

Ας πούμε κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι δεν είναι πραγματικά πολιτική η βάση της εμμονής σου να επιτίθεσαι - έμμεσα ή άμεσα στην ΦΛΥΑ και στην μεγαλειότητά μου με κάθε ευκαιρία  - για ένα θέμα που ίσως και να μπερδεύεται με τη νομή της διαφημιστικής πίτας μεταξύ outdoorάδων αλλά και τηλεοπτικών σταθμών.

Οπότε κόψε τις δίκες προθέσεων διότι ενίοτε μπορεί να κάνουν και άλλοι τέτοιες και μείνε στις ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ αναλύσεις που κάνεις, όταν αποστασιοποιείσαι από αστείες σκοπιμότητες.

Ξέρω, κάνω έγκλημα καθοσιώσεως που τολμώ να αντιπαραθέτω επιχειρήματα στην απόλυτη αυθεντία σου, αλλά άρχισε να το συνηθίζεις. 

Και θα "τολμήσω" να έρθω και στην ουσία του θέματος και της τοποθέτησής σου για τον καταλογισμό και να σου προτείνω καθαρά και δημόσια (αφού δεν γίνεται αλλιώς) ότι ίσως πρέπει να μπεις και στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, αν βέβαια το κρίνεις σωστό και αν μπορείς να αντιληφθείς ότι ο ρόλος των δυνάμεων που τώρα εκπροσωπείς στην πόλη έχει αλλάξει ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 

Δεν θα είναι βέβαια "παράνομο" αν δεν το κάνεις.
Πολιτικά όμως αξιολογείται.
Διότι εμείς εκτιμούμε ότι  πρέπει να περάσουμε στην εποχή που αξιολογούνται ΠΡΑΞΕΙΣ και ΟΧΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ.

Και να λοιπόν τρια ακόμα ερωτήματα  που θα μπορούσε κανείς να τοποθετηθεί, αν αποδεχόταν και αντιλαμβανόταν τον ρόλο της ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, τώρα που ΜΠΛΕ και ΠΡΑΣΙΝΟΙ γίνονται και επίσημα ένα.

ΕΡΩΤΗΜΑ 1: Πρέπει να υπάρχει από τον δήμο συμβολή στην κάλυψη των ΜΕΓΑΛΩΝ οικονομικών απαιτήσεων για τη νομική κάλυψη που αυτό το πράγμα προκαλεί για  ανακοπές σε εργαζόμενους ώστε να επιχειρήσουν να γλυτώσουν;

Γι' αυτούς που όπως τουλάχιστον έντιμα και εσύ αποδέχεσαι, ότι δεν έχουν ευθύνες, ώστε να αποφύγουν, αν αποφύγουν, την φυλακή για χρέη προς το δημόσιο;

Ή επειδή η μία είναι συγγενής αυτού που "είχε έμμισθη θέση" δεν έχεις την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που θα είχαμε ΟΛΟΙ (ειδικά εσείς οι έχοντες ταξική συνείδηση, όχι όπως ημείς αι δεξιοί σοσιαλδημοκράται) απέναντι σε κάθε άλλο υπάλληλο του δήμου που ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ αδικείται;

(ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ - την Όλγα Καραγιώργη και τον Παναγιώτη Ζήκα - που επίσης έχουν εμπλακεί και αυτοί άδικα κατά την ταπεινή μου γνώμη -  διότι τι να κάνουμε, είχαν την τύχη να προλάβουν να ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ, δεν παίζεται το θέμα να κριθούν και ... επίορκοι και να απολυθούν για να χρειάζονται ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ των παραγόντων του δήμου.)

Ή μήπως θα συνταχθείς με την θέση ότι "για εμάς όλοι το ίδιο είναι, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την οικονομική υπηρεσία;"

ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:

Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Θα το ισοπεδώσεις και εσύ για να κρυφτείς και να αποφύγεις να πεις ότι ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ, ενώ ο άλλος έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να απολογηθεί και να εξηγήσει πώς υπέγραψε τον πίνακα εργασιών και τι ακριβώς συνέβει, πού έγιναν πρόεσθετες εργασίες, αν έγιναν κλπ - και αν αθωωθεί βέβαια μαγκιά του;
Ή είναι ασήμαντη λεπτομέρεια δια να ασχοληθείς ότι οι δύο απλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΑΝ - ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ". ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΩΟ. (εμάς δεν "κατηγορείς" για τέτοιο ως  κακό; Εμείς δεν τραβάμε πάντως ζόρι ...)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ Ή ΑΘΩΟΣ. 
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ   ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ! 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!

Αλλά κάθε εξίσωση του ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ με του ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΟΤΕΣ είναι ΧΥΔΑΙΑ. Άλλωστε αυτό το λέει και το Π.Δ. που εχθές δημοσιεύσαμε.

ΕΡΩΤΗΜΑ 2: Πρέπει το δημοτικό συμβούλιο - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, γιατί υπάρχει ξέρεις και αυτό, όχι μόνο το παλιό - να συζητήσει το θέμα για το αν και πώς θα διεκδικηθούν πίσω στον δήμο τα χρήματα που ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ λείπουν; 

Μήπως και αυτό έπρεπε να γίνει ... παλιά;
Ή μήπως πρέπει να τελεσιδικήσει το θέμα των ευθυνών πρώτα, όπως λένε οι της διοίκησης;

Ε αν τελεσιδικήσει ότι δεν λείπουν ας τελεσιδικήσει ότι αδίκως τα διεκδικεί και ο δήμος πίσω.
Τι έγινε; Θα δουλέψει παραπάνω ο δικηγόρος του δήμου;

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ Ή ΑΘΩΟΣ. 
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ   ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ! 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!

Αλλά κάθε εξίσωση του ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΟΣ με του ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΟΤΕΣ είναι ΧΥΔΑΙΑ!

Συμφωνείς;

ΕΡΩΤΗΜΑ 3: Σου κάνει καθόλου εντύπωση το εξώδικο με το οποίο ο δήμος ΣΗΜΕΡΑ, μετά την πιστοποίηση και ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ, απευθύνθηκε "εις τόνο οξύ και κατηγορηματικό"  εις την εταιρία και την "κάλεσε να προβεί εις τις δικές της ενέργειες" για να το σχολιάσεις ως ουσιαστικός επικεφαλής της ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - αν βέβαια συμφωνείς και εσύ ότι οι ΠΑΣΟΚοι είναι πλέον συνδιοίκηση;
Διότι για τον Ζαφειρρόπουλο είσαι - και καλά κάνεις, -  λαλίστατος. 

ΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ! 
"Παρακαλούμε δια τις ενέργειές σας", 
ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ για να επιστρέψουν τα χρήματα. 
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΙΚΟΥΕΛ!

Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ - THE RETURN!

Κλείνοντας "ΣΥΝΤΡΟΦΕ":

Μας λες ότι για να πούμε αυτά, να απαιτήσουμε συγκεκριμένες κινήσεις από τον δήμο, τώρα, ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ, δεν πρέπει να ασχοληθούμε και να περιμένουμε να "ανατραπεί το πλαίσιο στην αυτοδιοίκηση" στην κατεύθυνση που περιγράφεις και που συμφωνούμε; 

Και μέχρι τότε όποιον πάρει ο Χάρος;

Αρκεί να μην πιέσουμε τον Αεικίνητο ... να κινηθεί!


ΚΑΛΟ Σ-Κ

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΟΙ "ΔΙΚΑΙΟΙ": http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_678.html
ΦΕΚ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/28-1980.html
ΣΥΝΑΥΛΙΑ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8922.html
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΝΟΜΠΕΛΗ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_28.html
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blogpost_6963.html
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ:http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/335000.html
ΕΙΔΗΣΗ: http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4767.html

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΑ- ΜΕΤΑ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ. http://stinplatia.blogspot.gr/2011/03/blog-post_41.html

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ...

Σύλληψη στο Χαλάνδρι για τους φόνους στην ΠάτραΣυνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής στο Χαλάνδρι, Αλβανός υπήκοος, ο οποίος μαζί με Έλληνα συνεργό του, αναζητούνταν από την αστυνομία, για σωρεία ένοπλων ληστειών αλλά και ως ύποπτοι για τη διπλή δολοφονία, έξω από μπαρ, τον περασμένο Απρίλιο στην οδό Σαχτούρη, στην Πάτρα.

Ο Αλβανός εντοπίστηκε από αστυνομικούς ενώ καθόταν σε καφετέρια, πιθανότατα μαζί με τον δεύτερο Έλληνα καταζητούμενο, ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για τουλάχιστον δέκα ληστείες στην Αττική, τη Ναύπακτο και τη Ρόδο, όπου οι δράστες πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς.

Μαζί με τον Έλληνα συνεργό του έχουν καταγραφεί από κάμερες τραπεζών τις οποίες έχουν ληστέψει και σύμφωνα με την αστυνομία έχουν αναγνωριστεί, επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έπαιρναν μέτρα προφύλαξης, δρώντας με ακάλυπτα πρόσωπα.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΧΑΪΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ! ΤΥΧΑΙΟ;